Millor bot de negociació de Bitcoin: Guia de revisió de l’usuari

Best-Bitcoin-Trading-Bots-Review

La capacitat d’intercanviar bitcoins dins d’una classe d’actius emergents del mercat de criptomonedes no és gens sorprenent.

El comerç sempre s’ha conegut com la sang vital dels mercats. I l’era Bitcoin basada en blockchain ha comportat nous desafiaments als quals els comerciants d’accions tradicionals a terra mai s’han enfrontat atesa la naturalesa permanent de la indústria criptogràfica el 24/7/365. La tendència comercial bitcoin no té final a la vista, així que comencem.

Aprendre a utilitzar els millors bots de negociació de bitcoins del 2019 no serà fàcil ni els beneficis instantanis entraran immediatament. Tot i això, la consciència és la primera clau de llindar a desbloquejar per tal d’optimitzar-la per als comerços més intel·ligents.

Recomanem revisar cadascun dels 15 sistemes de bot de negociació automàtica que hi ha a continuació per començar avui.

Les següents classificacions de bot de negociació de bitcoins van utilitzar aquests components com a criteris per ajudar a avaluar i revisar:

 • fàcil de configurar, instal·leu-lo i utilitzeu-lo correctament: també possibilitat de fer canvis ràpidament (sense habilitats super tècniques)
 • estratègia comercial (arbitratge, creació de mercats, negociació de còpies, shorting, stop-loss, scalping, simulacions d’habilitat)
 • integracions d’intercanvi (Binance, Coinbase, Bittrex, Bitfinex, Bitstamp, Poloniex, KuCoin, Huobi, etc.)
 • flexibilitat de preus i de costos (proves gratuïtes, opcions de llicència mensuals, anuals o de per vida)
 • tipus (basat en el núvol, Windows / macOS / Linux, funció de negociació automatitzada amb 1 clic)
 • senyals externs (mitjançant TradingView o altres indicadors de tercers, etc.)
 • nombre de posicions actives (quants oficis oberts en cada moment)
 • diversitat de monedes (quants tokens diferents estan disponibles per operar)
 • reputació de l’empresa, història del producte i longevitat general
 • atenció al client i accessibilitat al servei (més actualitzacions del sistema de programari)

Un cop avaluades aquestes característiques per plataforma, identifiqueu quines són les funcions d’execució de l’estratègia més favorables que vulgueu i comenceu a examinar-les completament. Comenceu petites, utilitzeu quantitats tolerables quan configureu qualsevol bot de negociació automàtic de criptoactius basat en bitcoin. L’últim que vol experimentar qualsevol operador pilot semiautomàtic és que realitza operacions de bitcoins amb pèrdua, sobretot sense el vostre coneixement del ‘consentiment’ que les transaccions manuals tenen intrínsecament (també conegut com a configuració i oblit de mal funcionament)..

Els humans, també coneguts com a inversors i comerciants, estan plens de biaixos i propensos a reaccions emocionals (també conegut com FOMO, FUD).

Això fa que els compradors i venedors de bitcoins es vegin en un desavantatge menor de vegades, cosa que comporta errors de càlcul i posa en perill els resultats comercials a causa de l’anàlisi excessiva dels sentiments i de les notícies ‘de tendència’ sobre criptomonedes..

Totes les plataformes relacionades amb les criptografies s’estan preparant per al boom del ‘comerç d’alta freqüència’ en el sector incipient de bitcoins. Quan es combina amb els moviments de volatilitat de preus sense parar, pot ser frustrant per als comerciants de dia competir a nivell mundial o contínuament amb qualsevol tranquil·litat, especialment si hi ha una quantitat real de diners en joc. Per fer-ho més dur; el mercat sense límits, sense permís, d’igual a igual, mai no dorm ni es desactiva “després de l’horari laboral”. Això pot convertir-se en una situació molt estressant per als inversors. Mestre La guia de Crypto sobre la millor llista de bots de negociació de bitcoins espera ajudar a veure com cada un s’apila poc a poc, bot a bot.

Els avantatges d’utilitzar un bot bitcoin per executar operacions són força senzills. Permeten intercanvis 24/7, execucions ràpides, eliminen l’error i l’emoció humana, proporcionen diversitat i fins i tot un parc infantil de proves per practicar posant els diners del bot al mercat en directe. Per descomptat, com molts saben, de vegades cal agafar el bo amb el dolent. Aquests bots poden proporcionar un avantatge digital, però ofereixen els seus propis riscos, com ara programari de baixa qualitat, establir i oblidar la por, estratègies deficients, límits fallits de pèrdua d’execució executats o esquemes globals que prometen ‘guanys garantits’..

A la seva infància, no eren l’opció més bona per confiar en grans quantitats de diners, però han recorregut un llarg camí des de llavors. Els bots comercials ara es poden considerar altament sofisticats i tenen tot tipus de funcions per al vostre nivell de comoditat i necessitats. Els millors sistemes de programari disponibles poden oferir als inversors un avantatge legítim negociant en nom seu, amb paràmetres específics configurats, optimitzant així el temps, l’esforç i els recursos dels humans implicats. Tant si penseu que el vostre bot de comerç de bitcoins personal és similar al vostre assistent artificial, només hi ha una de les dues opcions per triar; El bricolatge, també construït, o utilitzeu un bot preprogramat. És hora de centrar-nos en aquest últim i veure què pot oferir el mercat de bitcoins en el creixent món dels robots automatitzats de criptografia.

Què és el desenvolupament de bots de negociació, els robots programables dissenyats per permetre el comerç durant tot el dia al matí, al migdia i a la nit.

Els 15 primers robots comercials de Bitcoin del 2019

guia-bot-trading-bitcoin


Aquí desglossem la millor opció de bots comercials per al 2019, desemmascarant per què funcionen i com es programen, inclòs el seu ús de la tolerància al risc, els terminis i les consideracions de l’inversor sobre una moneda en particular. També incloem tota la informació rellevant possible (com ara els costos, si està disponible).

Haasbot

Hassbot és una de les solucions de comerç automatitzat més populars i també es pot integrar amb totes les borses importants. S’utilitza regularment pels gurus financers que ensenyen a altres persones sobre criptomoneda (cosa que sempre dóna com a resultat que els millors secrets del comerç es mantinguin per a si mateixos, com ara bots comercials). Funciona les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana, pot identificar patrons de canelobres en el reconeixement comercial i es pot comprar cada tres mesos.

Des de la creació del programari d’inversió automatitzada HaaSOnline el gener de 2014 per Stephen de Haas, el programari ha tingut dues revisions importants i la tercera està a punt de sortir aquest any. La versió actualitzada s’ha revisat i no pot connectar-se a totes les principals plataformes, però ara estan treballant en una solució.

El bot és compatible amb Windows, MacOS i Linux, però requereix 1,2 GHz o superior, a més de 4 nuclis, com a mínim 2 GB d’espai de memòria i una connexió a Internet molt grassa (velocitat de descàrrega de 5 àmbits) per funcionar correctament. HaaSOnline ofereix 15 robots diferents per triar, en funció de la freqüència amb què es vulgui canviar i el rang ofereix moltes maneres de configurar personalment les preferències. Com que ofereixen molts tipus diferents de sistemes, hi ha alguna cosa per a tot. No obstant això, el preu és d’entre 12 BTC i 32 BTC per ús de tres mesos, recomanem aquest només per als usuaris que es comprometin a extreure’n un ús significatiu del propi bot. En cas contrari, no val la pena el preu.

3 Comas

3Commas és un bot popular i fàcil d’utilitzar que admet BitFinex, Bittrex, Bitstamp, Binance, GDAX, KuCoin, Poloniex, YoBit, Huobi i Cryptopia. Afegeix nous intercanvis tot el temps i us permet accedir a tots ells al mateix temps des d’una plataforma convenient. Tot i que té la seva seu a Toronto, la majoria sembla que es dirigeix ​​des de Rússia amb empleats russos. Podeu veure una dotzena d’empleats que apareixen a la llista, juntament amb els seus perfils de LinkedIn, al lloc web i la pròpia empresa té un compte de xarxes socials molt actiu.

La plataforma compta amb un terminal de negociació intel·ligent amb eines de gestió de carteres, que permet la personalització. Hi ha un “diari del comerciant” que fa un seguiment de tots els vostres negocis en diferents borses en una ubicació fàcil de veure i podeu configurar tipus de comerç en plataformes que normalment no permeten aquest tipus mitjançant aquest servei. Els robots fins i tot us permeten fer diverses operacions simultàniament. Probablement, una de les funcions més interessants és la possibilitat de seguir i copiar l’estil de negociació d’una altra persona. Per tant, si veieu algú que comercia amb habilitats que admireu, podeu traçar-lo i seguir-ne l’exemple amb un simple clic, i això és només la punta de l’iceberg.

Per veure l’aspecte del seu tauler, podeu configurar un compte amb el vostre correu electrònic i una contrasenya de forma gratuïta. Les subscripcions mensuals per al comerç i l’ús de bot varien entre 30 i 100 dòlars al mes, en funció del que busqueu, inclosos els paquets inicials, avançats, professionals i empresarials que podeu adquirir en intervals d’un mes, 6 mesos i anuals. . Hi ha una comissió del 0,25%, però només es cobren els diners que dipositeu directament al vostre compte de 3 comas, no amb les borses individuals, i hi ha una bonificació d’inscripció de 10 dòlars..

Es pot accedir a tots els 3comas a través d’un navegador web per a ordinadors o mòbils, però iOS té una aplicació disponible i actualment treballa en una per a Android.

Cryptohopper

CryptoHopper és una plataforma de negociació criptogràfica basada en la tecnologia del núvol, el que significa que pot fer operacions per a vostè fins i tot quan l’ordinador està apagat. Hi ha un paràmetre que permet a fonts de confiança de tercers determinar quins senyals hauria de buscar el bot, que són útils per als comerciants més nous. Els comerciants amb experiència tenen més de 120 indicadors i patrons d’espelmes per triar, així com més de 30 grups de senyals de tot el món per crear un enfocament comercial únic que coincideixi amb l’estil que voleu utilitzar..

Cryptohopper s’ha creat una reputació per si mateixa com a plataforma de negociació de bona reputació i qualitat amb funcions com l’estratègia de disseny de negociació, robots automàtics, operacions de còpia i el seu propi mercat de negociació. Per a aquells que no estan segurs de les seves habilitats, també ofereixen “comerç de paper” que simula els mercats reals però que no utilitza diners reals. Això us permet practicar tant com vulgueu / necessiteu abans d’entrar amb diners reals.

Fundat el 2017 per dos germans, l’objectiu principal de CryptoHopper és fer que el comerç automatitzat avançat sigui senzill, un objectiu que sembla haver assolit i que té la seva seu a Amsterdam. Igual que algunes altres plataformes de robots, us permet accedir a diversos intercanvis des d’un mateix lloc, però el que els separa és la manca de tarifes per fer-ho. Es pot connectar a les 12 borses més importants del món.

Recomanem aquesta plataforma específicament per la seva facilitat d’ús, el programa de “formació” i el seu control definitiu que dóna a l’usuari sense cap empenta en una direcció o altra. Les seves subscripcions mensuals oscil·len entre els 19 i els 99 dòlars al mes, en funció de les funcions que vulgueu i del pressupost que tingueu, inclosos els paquets de tremuja explorador, tremuja d’aventurer i heroi. Si encara no esteu convençuts o esteu nerviosos, ofereixen una prova gratuïta de 7 dies per a qualsevol persona que s’hi inscrigui.

Gekko

Gekko és un bot de comerç únic perquè és completament programable i està disponible a GitHub com a codi obert completament. Admet 18 intercanvis importants i ofereix un sistema de connectors adaptable per integrar-se amb IRC, Telegram i correus electrònics.

En general, Gekko està pensat per als usuaris que valoren una automatització i optimització senzilles per executar estratègies comercials bàsiques. Tenen una interfície web que permet introduir dades històriques i dades en viu, calcular indicadors, així com mètriques de benefici / risc, simular mercats i execució d’ordres i representar gràficament els resultats per facilitar la comprensió. També inclou visualitzar els preus de les monedes en temps real i executar comandes en directe.

No és un servei excessivament abundant i té una funcionalitat limitada, però també és senzill i fàcil d’entendre. Gekko fa la feina i no només és útil, sinó completament gratuït.

Gunbot

Gunbot és un dels sistemes automatitzats de negociació de bitcoins més populars disponibles avui en dia, alguns presenten les seves extenses opcions de personalització i altres descriuen la seva capacitat per mantenir feliços els principiants i els usuaris avançats..

Aquesta plataforma permet als usuaris connectar-se a gairebé tots els intercanvis populars (amb cada actualització que n’afegeix més) i és una de les poques eines comercials disponibles per personalitzar completament la tècnica comercial del vostre bot. La seva popularitat comporta una gran comunitat activa, ja que milers de persones l’utilitzen diàriament. És probable que qualsevol problema que pugueu trobar amb el programari tingui fòrums que us indiquin com solucionar-lo.

Gunbot és un programari d’escriptori i pot executar-se a PC, Mac, Linux o VPS. Es presenta en tres preus que oscil·len entre 0,04 BTC i 3 BTC. La vostra compra inclou actualitzacions de tota la vida i podeu obtenir una llicència de per vida entre 0,035 BTC i 0,165 BTC.

CryptoTrader

Cryptotrader és una plataforma fantàstica però poc coneguda. És un bot de comerç basat en el núvol que permet als comerciants crear la seva pròpia solució de bot de comerç personalitzable en qüestió de minuts i no requereix cap tipus d’instal·lació de programari..

Una característica única d’aquesta plataforma és el mercat d’estratègies, on podeu comprar i vendre estratègies d’èxit. Cryptotrader fins i tot permet fer estratègies de proves posteriors sobre dades de mercat anteriors. També admet tots els principals intercanvis de criptomonedes i utilitza multitud de tipus de monedes, no només Bitcoin.

El cost oscil·la entre 0,0026 BTC i 0,0316 BTC mensualment (tot i que també accepten Litecoin).

Robot BTC

BTC Robot garanteix els beneficis amb una eina de negociació automatitzada que es descriu a si mateixa i és un dels primers bots comercials disponibles a la comercialització. El que els separa d’altres plataformes que també afirmen ser les millors és que realment tenen proves que ho avalen i afirmen que funciona analitzant constantment els preus de tots els mercats de canvi de Bitcoin per tal d’explotar les llacunes.

La seva configuració és senzilla i fàcil d’utilitzar, però té un historial de ressenyes mixtes. Alguns reclamen petits retorns regularment, però d’altres han afirmat que és difícil aconseguir que funcioni correctament i que no genera un ROI significatiu.

Malgrat això, és una aposta segura intentar-ho almenys, ja que estan avalats per una garantia de devolució del 100% dels 60 dies.

Zenbot

Zenbot és un bot de comerç anònim de codi obert que actualment es troba en desenvolupament actiu i en la seva tercera iteració. És completament gratuït, però requereix un cert coneixement del seu codi, ja que permet editar-lo personalment a través de Github.

El bot funciona amb molts cryptos i pot executar múltiples estratègies comercials. També és una de les úniques solucions comercials autònomes que fins i tot és capaç de negociar a alta freqüència i admet múltiples operacions al mateix temps. Ells tenen la capacitat de moltes funcions, però no recomanen el seu ús si voleu canviar grans quantitats.

Coinbot.club

Coinbot.club és un servei de lloguer de bot criptogràfic amb un codi de codi obert. Una de les millors coses d’aquesta empresa és la transparència excessiva que tenen. El lloc web té una descripció dels algoritmes utilitzats (incloent-hi l’algorisme conservador i l’algoritme agressiu), informació sobre l’equip i un enllaç a la seva pàgina de Github: https://github.com/coinbitbot.

La gran quantitat de funcions és un punt d’orgull i és part del que els converteix en un dels robots de negociació automatitzada de Bitcoin més populars del mercat actual. Tenen tres tipus de robots i tres mòduls de bonificació; el mòdul d’analitzador social que analitza informació sobre diversos llocs de xarxes socials per obtenir informació relacionada amb la vostra elecció de criptografia i ho fa a través de membres de l’equip humà, el bot d’arbitratge que busca oportunitats en diversos intercanvis i l’assistent de telegrama que us permet executar transaccions una interfície de plataforma familiar. Els tres són personalitzables.

És important recordar que tenen un programa de comissions de diversos nivells, de manera que, si se us envia un enllaç d’un amic que us parla del genial que és, és possible que no arribin del tot perquè guanyarien diners si us hi inscriviu..

En general, Coinbot.club posa un èmfasi especial en la comunitat i la transparència que és atractiva. Com a indústria relacionada amb els beneficis personals i que valora normalment l’anonimat, suposa un bon canvi que proclamen proclamar i actuar d’una manera contrària. També es distingeixen prometent oferir beneficis i pèrdues reals, enviant una alerta si el robot ha produït una pèrdua del -10%.

Si us interessa però no esteu segurs, realitzaran una prova gratuïta de 7 dies. Podeu registrar-vos per provar els robots de forma gratuïta sempre que el vostre volum de negociació no superi els 0,001 BTC. Això el converteix en una opció fantàstica si voleu tenir una idea del que voleu adquirir després de la compra real.

Margin.de (anteriorment Leonardo)

Margin.de és una plataforma de bot de negociació publicada per Margin i està feta amb peces integrades que va comprar a un bot de negociació tancat prèviament amb el nom de Leonardo. El seu èmfasi està en la seguretat, els dissenys nets i els robots eficaços, i el lloc mostra un nivell significatiu de transparència.

Es tracta d’un sistema de pagament únic amb un paquet inicial de 89 $ i un pla professional de 1.699 $. Admet una quantitat d’intercanvis sorprenent i permet opcions de pagament de diverses fonts (Visa, MasterCard, PayPal i BitPay).

Sens dubte, tenen el més atractiu i clarament inverteixen molt en l’aspecte de la interfície. També podeu trobar una secció completa de preguntes freqüents al lloc web i multitud de tutorials en línia.

Autonio

Aquest bot afirma ser la primera aplicació de comerç completament descentralitzada que funciona amb IA. Per això, qualsevol usuari pot comprovar i verificar el codi font d’Autinio.

Autinio es comercialitza tant a usuaris novells com a professionals amb moltes opcions personalitzables per fer l’estil de comerç que desitgeu per al vostre bot. Tot i això, també tenen un mercat on es pot comprar el d’un altre.

L’aplicació de la plataforma es troba a Ethereum Blockchain i utilitza el seu propi testimoni ERC-20 anomenat NIO. Podeu comprar tokens NIO a grans intercanvis com Bitfinex, Ethfinex i altres, ja que els necessitareu per operar a l’aplicació.

A l’octubre, l’aplicació compta amb més de 3.000 usuaris actius diaris i es pot descarregar a Windows, Mac OS, Linux i Android. Actualment, el preu de la subscripció és de 50 dòlars al mes.

Zignaly

Zignaly és un bot de negociació de bitcoins increïblement nou, encara en fase beta, i actualment només admet Binance i permet als usuaris executar directament estratègies comercials. La millor característica fins ara no és un límit de parells comercials (altres plataformes fan que pagueu més per tenir-ne accés)..

El lloc web també ofereix molta transparència, inclosos els enllaços als perfils de xarxes socials dels cofundadors. Actualment és gratuït, però quan hi hagi una versió oficial, tindrà un cost i hauran afegit més intercanvis.

Les ressenyes són bones fins ara, així que estigueu atents a la futura versió de la seva plataforma principal!

Trailer de beneficis

ProfitTrailer té una transparència modesta, però no enumera els creadors del lloc. Tot i estar formalment registrats a Curaco, la seu i els empleats es troben als Països Baixos i reclamen 3.000 usuaris a tot el món.

Aquest bot és capaç de “seguir tendències”, cosa que permet als usuaris saltar sobre les últimes tendències més ràpidament i amb menys riscos. Però el que la fa particularment única és la seva wiki. La wiki té moltes pàgines d’instruccions, i l’equip d’assistència parla del temps necessari per crear més de 50 vídeos que mostren usos extensos a la gent. És una de les moltes coses que inspira els usuaris a deixar bones crítiques.

Les funcions d’aquesta plataforma inclouen (però no es limiten a) més de 20 estratègies de compra i venda, ajuda per a principiants, visió general de la cartera, múltiples intercanvis i centenars de criptos, rastrejador de notificacions a Telegram i Discord, i molts més. Les subscripcions es presenten en intervals d’1 mes, 3 mesos, 6 mesos, 9 mesos i 1 any, amb un preu que oscil·la entre els 39 € i els 89 € al mes. Tots els tipus de subscripció us donen accés a tots els intercanvis i assistència 24/5. També ofereixen un servei on podeu comprar un VPS (servidor privat virtual).

ProfitTrailer està disponible a Windows, Mac OS i Linux. Podeu descarregar el programari i utilitzar-lo en qualsevol dispositiu connectat a Internet.

Pro Crypto Bots (Goldman Bot)

Malauradament, Pro Crypto Bots ofereix una manca important de transparència. El lloc web no té cap pàgina sobre nosaltres i no està clar qui gestiona el seu servei ni des d’on, tot i que el nom està registrat a Toronto. Les úniques pistes de la seva legitimitat provenen dels revisors en línia i la seva connexió de noms en línia més gran prové del paquet de recuperació.

Segons el lloc, la plataforma utilitza bots comercials de Fibonacci per donar als usuaris “increïbles oportunitats per fer créixer la vostra inversió criptogràfica amb un risc mínim, fins i tot en condicions de mercat volàtils”, i intenta enlluernar les històries dels usuaris que obtenen enormes rendiments després d’implementar les seves estratègies comercials si baixen els preus.

Els propis robots van ser creats per un usuari anònim @ Fibonacci30, amb un per ETH / USD que opera en un període de 2 hores i un altre per BTC / USD que funciona en un període de 4 hores. Tots dos estan totalment automatitzats i només tenen lloc a través de Bitmex i Deribit. Per això, no està disponible als Estats Units, ja que aquests dos intercanvis estan prohibits (alguns usuaris en línia suggereixen utilitzar una VPN per evitar-ho).

Les seves funcions inclouen una configuració senzilla, s’executen a través de serveis web d’Amazon en lloc de fer-ho a l’ordinador, ofereixen un grup de suport per a discòrdies, estan encriptades, reclamen grans devolucions i poden comprar / vendre futurs. Tot el que necessita és un compte Bitmex o Deribit, Bitcoin (suggereixen un mínim de 5 BTC, però no és necessari) i un PayPal per registrar-se a la subscripció. Només hi ha 1 paquet i costa uns 350 dòlars al mes, només pagables a través de PayPal.

En general, la informació limitada sobre l’empresa i la plataforma fa que sigui difícil obtenir una comprensió completa de Pro Crypto Bots. Tot i això, ofereixen una prova gratuïta de 14 dies i no se us cobrarà Paypal si cancel·leu abans del dia 14. La manca de transparència és inusual per a un servei tan car, així que procediu sota la vostra responsabilitat.

Crypto World Evolution (CWE)

CWE apareix a la llista només per mostrar-vos la rapidesa amb què es poden ‘desgastar’ aquests bots comercials de bitcoins. Crypto World Evolution, un cop considerat un sistema de primer nivell amb una gran afiliació i usuaris actius, ha tingut una gran caiguda de gràcia a l’espai de bot de negociació automàtica de criptografia. El seu atractiu més gran va ser la quantitat de control individual que teniu sobre el que comercia i com, fins i tot a les monedes individuals que trieu. Tot i que només utilitzava bitcoins en les seves ordres de negociació, sí que tenia l’opció de seleccionar fins a 15 monedes diferents per negociar-hi i, essencialment, intentar obtenir beneficis a través de la “microbetting”, o de la microvenda i la compra de microbús.

Els negocis que va fer aquest bot valien de mitjana 01 BTC, de manera que si seleccioneu un límit de 1 BTC, és possible que el bot obri 10 operacions alhora per assolir aquest límit. Les operacions resten “pendents” fins que s’assoleix el nivell desitjat o fins que premeu per vendre vosaltres mateixos (de nou, deixant-vos amb el control màxim). Ara, a finals del 2019, aquest bot de negociació de bitcoins sembla que s’ha esvaït en l’oblit i s’ha de revisar abans de fer una revisió acurada d’utilitzar el programari de bot de negociació automàtica per assegurar-se que està actualitzat i que funciona correctament..

De tornada, durant el seu punt àlgid, de mitjana, les operacions semblaven tancar al voltant del 2%, però es pot veure tancant entre l’1 i el 10%. Com que els mercats són volàtils, podria fer diverses operacions al dia o cap. Realment només depèn del que consideri digne, cosa que significa que podeu relaxar-vos i relaxar-vos en lloc de mirar constantment amunt i avall. Tot i que podeu utilitzar qualsevol plataforma comercial amb aquest bot, recomanem Binance per ara, ja que la seva API permet escollir altcoin amb més llibertat per operar contra el vostre Bitcoin. Tanmateix, com es va assenyalar, accediu a la seva última versió del portal de bot de negociació de bitcoins per fer-li un bon qüestionari abans de fer servir. Actualitzarem la revisió del programari de bot negociació CWE un cop ens tornin a obtenir informació.

Més robots de negociació de Bitcoin per revisar

Els 15 robots de negociació de bitcoins més populars s’enumeren per a una revisió i orientació addicionals. Tot i així, n’hi haurà d’altres ben aviat.

 • Plataforma de negociació automatitzada Apex Trader (funciona a Binance i KuCoin)
 • Bots de negociació automàtica de criptomonedes SuperOrder (funciona amb BitMEX)
 • Quadency Smart Crypto Asset Trading and Management (funciona en més de 10 borses)
 • Kryll
 • Aplicació Shrimpy Universal Crypto Trading and Portfolio Management (totes les principals plataformes)
 • Bot de negociació de criptomonedes HodlBot (lleuger, fàcil de personalitzar)

Com es comparen els éssers humans amb el comerç automàtic de criptografia

gràfic-gràfic-de-negociació-bitcoin

Entrar dins de la nova guerra de les criptomonedes al front de batalla del comerç de bitcoins pot resultar descoratjador, ja que els robots comercials són essencialment programes especials que utilitzen indicadors complexos per analitzar l’estat del mercat, predir el seu proper moviment i executar operacions. Sona complicat, oi? Però fem una ullada als alts i baixos d’aquesta nova via comercial.

L’inconvenient

 • Estafes: els primers dies de negociació de robots, la majoria eren només estafes i això pot dificultar qualsevol partit.
 • Tarifes ocultes: no tot és com sembla, alguns serveis tenen tarifes addicionals cobrades a les subscripcions mensuals.
 • Actualitzacions: mantenir-se al dia amb les actualitzacions és una cosa que es burla en línia perquè a la gent no li agrada fer-ho, però en aquest cas és vital que el programari estigui actualitzat perquè el robot pugui mantenir-se rellevant per als canvis del mercat..
 • Limitacions: en funció del bot que trieu, pot ser que no tingui en compte la notícia, l’anàlisi, el coneixement d’informadors privilegiats o més de les criptomonedes..
 • Coincidència de patrons: és quan s’identifica l’algoritme operatiu dels robots comercials, cosa que els fa potencialment menys rendibles.
 • Intel·ligència artificial: la IA encara és limitada i lluita per substituir l’experiència i l’instint humans.

El capdamunt

 • Eficiència: l’error humà no existeix en aquests robots, la seva rapidesa i capacitat per evitar errors els fa molt rendibles.
 • 24 / 7- aquest mercat no dorm mai, però els humans ho han de fer; un robot pot cobrir-vos sense haver de ser informats estressivament el màxim possible..
 • Algoritmes intuïtius: els algoritmes d’aprenentatge automàtic poden influir ràpidament en moltes coses, incloses les xarxes socials, per determinar les millors oportunitats d’inversió.
 • Manca d’emoció: significa falta de compra impulsiva o decisions impulsades emocionalment que els humans prendrien, especialment aquelles basades en la por.
 • Personalització, mantenint un seguiment constant dels mercats de tot el món, també podeu programar el bot per buscar indicadors clau que tingueu preferència mitjançant botons d’interfície fàcils d’utilitzar..

Altres punts clau que cal destacar:

Els robots institucionals estan dissenyats per reduir els problemes associats amb la manipulació del mercat i la volatilitat de la criptografia.

Els robots criptogràfics tradicionals consten de sistemes en gran part automatitzats que estan dissenyats per dur a terme accions com ara intercanvi d’informació en temps real, operacions de criptografia fiat, resolució de consultes de clients, etc..

En un món ideal, us recomanem que utilitzeu robots que combinin el sistema automàtic amb experiència humana. Per exemple, eToro ofereix l’eina CopyTrader que us permet copiar operacions exactes que fan altres comerciants. Es tracta més aviat d’un robot comercial que treballa amb l’ajut d’un comerciant humà.

Tot i això, continuen evolucionant en tot moment i la seva funcionalitat i sofisticació augmenten constantment. N’hi apareixen de noves tot el temps i ara mateix n’hi ha desenes al mercat que esperen ser utilitzades. Poden ser gratuïts o basats en subscripcions. Aquests robots fins i tot poden ser força cars i solen ser utilitzats per comerciants professionals. Tot i això, tots són utilitzables i fins i tot poden ser força rendibles.

Tot i que hi ha nombrosos avantatges d’utilitzar bots comercials, els usuaris haurien de recordar que també hi ha alguns riscos seriosos pensats. Al cap i a la fi, doneu el control dels vostres diners a un tercer. Els bots comercials segueixen sent una nova tecnologia que encara no s’ha desenvolupat. No només això, sinó que funcionen amb criptos, que són només uns anys més tecnologia que els propis robots.

Un dels majors riscos és el programari defectuós. No tots els robots són d’igual qualitat i la mala codificació pot causar molts danys. Si decidiu canviar grans quantitats a través del bot, els riscos seran molt més grans. Per descomptat, el programari defectuós no és un defecte intencionat, però pot costar-vos que utilitzeu un bot que el tingui..

També hi ha bloquejos de Flash que hauríeu de tenir en compte, ja que podeu experimentar pèrdues força fortes si no fixeu límits de pèrdua. Els bloquejos de Flash poden ser molt freqüents i és molt recomanable estar pendents d’aquestes ocurrències.

Finalment, no ens hem d’oblidar de les estafes. Els estafadors són una raça curiosa i evolucionen amb la tecnologia i el mercat. Tan bon punt van sorgir els bots comercials, els estafadors van descobrir com utilitzar-los per al seu avantatge. Van començar a crear robots comercials falsos que els comerciants començarien a utilitzar, els donarien els seus diners i no els tornarien a veure mai més.

Quina importància tenen els bots comercials per al mercat de Bitcoin?

robots de comerç de criptomonedes

La criptomoneda és absolutament una nova tecnologia que s’està convertint ràpidament en l’amor del món. Més encara, s’està convertint cada vegada més en un procediment de laboratori en directe per negociar a una freqüència més elevada, així com en una àrea per a l’avanç dels bots comercials..

Tot i que hi ha hagut un gran nombre de bots comercials i d’algues utilitzats per les empreses de Wall Street per a disciplines comercials convencionals, els mercats de criptomonedes ara es veuen com una nova plataforma comercial per explorar nous mètodes i emprar algunes estratègies de màrqueting.

la seva ha estat confirmada per Forbes, que va informar que el desenvolupament d’eines o programari de negociació i intercanvis descentralitzats anunciarà una nova era de robots de negociació automatitzats.

Tot i que les empreses treballen cada vegada més en diferents programes per al comerç criptogràfic, continua sent un sector que garanteix moltes millores que es revelaran amb la contínua expansió que proporciona la intel·ligència artificial.

Tot i que el futur dels intercanvis i de la tecnologia blockchain encara no està clar, és cada vegada més evident que la intel·ligència artificial tindrà un paper important en el futur proper.

Els comerciants professionals i els inversors institucionals els necessitaran per ajudar a reduir els riscos mentre executen operacions de gran volum de manera semiautomatitzada o mans lliures.

Els bots comercials ajuden eficaçment a minimitzar les limitacions comercials i faciliten als inversors minoristes l’ús eficient d’aplicacions de tecnologia més senzilles mitjançant un procés ben segur. De fet, aquests robots comercials es poden dissenyar per aprofitar incoherències comercials causades per alguna manipulació, ajudant així un inversor o comerciant a guanyar encara més diners.

Els robots comerciants amb intel·ligència artificial també ajudaran a millorar la facilitat de supervisió del comerç i la cartera d’inversions. Com a resultat, els comerciants poden concentrar-se en fer créixer la seva cartera gràcies als rendiments fiables i previsibles.

A més, els comerciants que utilitzen robots són més propensos a eliminar totes les formes d’error humà de les seves operacions. De fet, l’any passat, molts comerciants van guanyar molta fortuna en utilitzar el comerç.

Els efectes a llarg termini

Actualment, els comerciants experimentats fan ús d’eines comercials avançades, ja que els comerciants convencionals no els coneixen. Tal com està, hi ha una API comuna per al comerç criptogràfic, cosa que fa que sigui més difícil utilitzar bots. Irònicament, la majoria no tenen un bon rendiment quan es tracta d’operacions de baix volum.

La volatilitat del mercat de les criptomonedes fa necessària la necessitat de negociar bots que són cada vegada més populars entre els comerciants. Aquest algorisme de programari programable permet als inversors seguir operant en tot moment, amb el bot que fa ofertes automàtiques fins i tot mentre el comerciant dorm i l’altra meitat del món tot just comença a despertar-se i augmentar.

Tot i que els robots de comerç criptogràfic sonen increïbles, cal una diligència deguda si es tracta de programari automàtic, ja que l’ésser humà no és infal·lible quan es tracta de qüestions comercials. Fins i tot Warren Buffet, una llegenda experimentada de Wall Street, perd de tant en tant i els robots de criptografia poden ser útils per assegurar-se que aquests inversors es mantinguin per davant.

No obstant això, el seu ús continu en el comerç comporta costos enormes. Al final, és segur que es continuaran millorant els robots per satisfer les varietats de necessitats comercials. Això ho serà encara més quan la indústria criptogràfica s’estabilitzi, ja que jugaran un paper ajudant els desenvolupadors amb les capacitats d’aprenentatge profund de la IA.

Últims pensaments automàtics sobre el comerç de Bitcoin

revisió de crypto-trading-bots

Aquí ho teniu: farem tot el possible per actualitzar-nos amb la investigació en curs sobre els últims i fantàstics robots comercials de bitcoins. Tan ràpid com creixen el món de la tecnologia virtual i de les monedes virtuals, moltes coses poden canviar en poc temps.

A mesura que la innovació i la percepció comencin a acumular-se i mostrar els punts forts de tota mena de formes transformadores i pertorbadores, hi haurà un munt de rentat de porc amb la cansalada. Però de la mateixa manera que la carn no és la clau, la solució és la proteïna. No importa la llista que us trobeu i llegiu a continuació, no invertiu mai del que pugueu arriscar-vos a perdre, ja que moltes lleis, normes i regulacions relacionades amb les criptomonedes encara no han estat lliurades pels òrgans de govern de l’alfabet..

Una darrera cosa que cal recordar sobre els bots comercials és que són, i s’han de veure i utilitzar com a eines. No són una solució d’ingressos passius que us generaran beneficis mentre feu una altra cosa només gràcies a la paraula de moda automatitzada. Per descomptat, podeu configurar paràmetres específics en alguns d’ells i tenir la vostra operació una mica segura, però el mercat creix i canvia constantment, i els vostres paràmetres han de seguir aquests canvis, especialment a mesura que continuen els cicles i les notícies de criptografia diàries.

Per això, no podeu configurar un robot i oblidar-vos-en. Encara necessiten la vostra supervisió i, fins i tot, fins i tot interferències. L’estratègia adequada també és important i, si feu les coses bé, els bots comercials poden resultar eines força rendibles. Si no ho feu, espereu pèrdues greus.

Al finalitzar aquesta peça, val la pena recordar que, a diferència dels humans, els robots comercials mai no són influenciats per emocions o altres factors psicològics que se sap que influeixen en molts comerciants. Dit això, no qualifiquen l’intel·lecte de “l’actiu més gran de l’home” per res. Feliç negociant a tothom &# 128578;

PD: poseu-vos en contacte amb nosaltres per fer-nos arribar qualsevol suggeriment o suggeriment i prepareu-vos per a la reducció a la meitat de Bitcoin, on es puguin fer realitat moltes prediccions creïbles de preus de BTC. És possible que el marc de temps únic i únic en què es trobi sigui el moment perfecte per començar a utilitzar un bot de comerç criptogràfic automatitzat per capitalitzar el proper cicle del mercat alcista..

@media (amplada mínima: 300 px) {[data-css ="tve-u-16db9104b15"] .tcb-post-list # post-7517 [data-css ="tve-u-16db90daad6"] {imatge de fons: gradient lineal (rgba (0, 0, 0, 0,5), rgba (0, 0, 0, 0,5)), url ("https://masterthecrypto.com/wp-content/uploads/2019/12/bitcoin-accepted-here-2.jpg")! important;} [data-css ="tve-u-16db9104b15"] .tcb-post-list # post-7517 [data-css ="tve-u-16db90daad5"]: passeu el ratolí [data-css ="tve-u-16db90daad6"] {imatge de fons: gradient lineal (rgba (0, 0, 0, 0,25), rgba (0, 0, 0, 0,25)), url ("https://masterthecrypto.com/wp-content/uploads/2019/12/bitcoin-accepted-here-2.jpg")! important;}}

Accepteu els pagaments de Bitcoin: els 14 primers passants per a comerciants a utilitzar

Més informació @media (amplada mínima: 300 px) {[data-css ="tve-u-16db9104b15"] .tcb-post-list # post-6558 [data-css ="tve-u-16db90daad6"] {imatge de fons: gradient lineal (rgba (0, 0, 0, 0,5), rgba (0, 0, 0, 0,5)), url ("https://masterthecrypto.com/wp-content/uploads/2019/11/bitcoin-accepted-here.jpg")! important;} [data-css ="tve-u-16db9104b15"] .tcb-post-list # post-6558 [data-css ="tve-u-16db90daad5"]: passeu el ratolí [data-css ="tve-u-16db90daad6"] {imatge de fons: gradient lineal (rgba (0, 0, 0, 0,25), rgba (0, 0, 0, 0,25)), url ("https://masterthecrypto.com/wp-content/uploads/2019/11/bitcoin-accepted-here.jpg")! important;}}

Gasta Bitcoin: els millors llocs que accepten pagaments amb criptografia el 2020

Més informació @media (amplada mínima: 300 px) {[data-css ="tve-u-16db9104b15"] .tcb-post-list # post-6496 [data-css ="tve-u-16db90daad6"] {imatge de fons: gradient lineal (rgba (0, 0, 0, 0,5), rgba (0, 0, 0, 0,5)), url ("https://masterthecrypto.com/wp-content/uploads/2019/11/Futures-Contract.jpg")! important;} [data-css ="tve-u-16db9104b15"] .tcb-post-list # post-6496 [data-css ="tve-u-16db90daad5"]: passa el ratolí [data-css ="tve-u-16db90daad6"] {imatge de fons: gradient lineal (rgba (0, 0, 0, 0,25), rgba (0, 0, 0, 0,25)), url ("https://masterthecrypto.com/wp-content/uploads/2019/11/Futures-Contract.jpg")! important;}}

Guia de futurs de Bitcoin: millors intercanvis + Com funciona la negociació

Més informació @media (amplada mínima: 300 px) {[data-css ="tve-u-16db9104b15"] .tcb-post-list # post-3532 [data-css ="tve-u-16db90daad6"] {imatge de fons: gradient lineal (rgba (0, 0, 0, 0,5), rgba (0, 0, 0, 0,5)), url ("https://masterthecrypto.com/wp-content/uploads/2019/10/Scams.jpg")! important;} [data-css ="tve-u-16db9104b15"] .tcb-post-list # post-3532 [data-css ="tve-u-16db90daad5"]: passeu el ratolí [data-css ="tve-u-16db90daad6"] {imatge de fons: gradient lineal (rgba (0, 0, 0, 0,25), rgba (0, 0, 0, 0,25)), url ("https://masterthecrypto.com/wp-content/uploads/2019/10/Scams.jpg")! important;}}

Estafes de Bitcoin: historial d’estafes, robatoris i sortides de Bitcoin

Més informació @media (amplada mínima: 300 px) {[data-css ="tve-u-16db9104b15"] .tcb-post-list # post-5760 [data-css ="tve-u-16db90daad6"] {imatge de fons: gradient lineal (rgba (0, 0, 0, 0,5), rgba (0, 0, 0, 0,5)), url ("https://masterthecrypto.com/wp-content/uploads/2019/11/BITCOIN-PRICE.jpg")! important;} [data-css ="tve-u-16db9104b15"] .tcb-post-list # post-5760 [data-css ="tve-u-16db90daad5"]: passeu el ratolí [data-css ="tve-u-16db90daad6"] {imatge de fons: gradient lineal (rgba (0, 0, 0, 0,25), rgba (0, 0, 0, 0,25)), url ("https://masterthecrypto.com/wp-content/uploads/2019/11/BITCOIN-PRICE.jpg")! important;}}

Preu de Bitcoin avui: Guia del valor del tipus de canvi BTC / USD

Més informació @media (amplada mínima: 300 px) {[data-css ="tve-u-16db9104b15"] .tcb-post-list # post-5478 [data-css ="tve-u-16db90daad6"] {imatge de fons: gradient lineal (rgba (0, 0, 0, 0,5), rgba (0, 0, 0, 0,5)), url ("https://masterthecrypto.com/wp-content/uploads/2019/11/CryptoTrading.jpg")! important;} [data-css ="tve-u-16db9104b15"] .tcb-post-list # post-5478 [data-css ="tve-u-16db90daad5"]: passeu el ratolí [data-css ="tve-u-16db90daad6"] {imatge de fons: gradient lineal (rgba (0, 0, 0, 0,25), rgba (0, 0, 0, 0,25)), url ("https://masterthecrypto.com/wp-content/uploads/2019/11/CryptoTrading.jpg")! important;}}

Anàlisi de gràfics de Bitcoin: Com operar Bitcoin mitjançant gràfics

Llegiu-ne més

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map