Guia de futurs de Bitcoin: millors intercanvis + Com funciona la negociació

Què són els futurs de Bitcoin? Com funcionen els futurs de Bitcoin? Quins són els millors intercanvis de futurs de Bitcoin?

Els futurs de Bitcoin estan vius i bé el 2019. En un dia mitjà, els inversors intercanvien més de 5.000 milions de dòlars en contractes de futurs de bitcoin.

Però, què són exactament els futurs bitcoin? Com funcionen els futurs bitcoin? Com puc començar a negociar futurs bitcoin?

Avui expliquem tot el que cal saber sobre el comerç de futurs de bitcoins.

Què és un contracte de futurs?

Un contracte de futurs permet a l’inversor comprar o vendre un actiu a un preu determinat en una data determinada fixada en algun moment del futur. Els inversors en bitcoins poden negociar contractes de futurs en mercats de futurs.

Tradicionalment, els mercats de futurs més actius han implicat or, petroli o diversos productes bàsics.

El propi contracte de futurs conté detalls de la classe d’actius que es negocia. El contracte també recull la mida de la compra, el dia final de negociació, la data de venciment i el canvi en què es compra o ven el contracte.

Com que el contracte de futurs està relacionat amb el valor de l’actiu, el valor subjacent del contracte de futurs per a un instrument concret té un preu d’acord amb el propi actiu real..

Com funciona el comerç de futurs?

Un comerç de futurs implica dues parts. Una de les parts té una classe d’actius molt llarga, mentre que l’altra queda curta. Tot i que hem tractat amb gran detall l’anàlisi de gràfics de bitcoins, aprendre a negociar futurs de bitcoins és una categoria diferent que cal entendre en el seu conjunt.

El contracte de futurs es crea en funció de la demanda: el contracte no s’ofereix automàticament al mercat. Un contracte de futurs es crea quan un comprador es combina amb un venedor.

Una posició curta s’utilitza per assegurar un preu de venda ara per protegir algú (com una cobertura) contra la caiguda de preus en el futur. La posició curta guanya si el preu continua baixant.


Una posició llarga s’utilitza per assegurar un preu de compra ara per aprofitar l’augment de preus en el futur. La posició llarga guanya si els preus continuen pujant.

Amb aquestes dues posicions, el comerciant s’ha tancat al contracte a un preu determinat.

Els contractes futurs comencen com un acord entre dues parts, tot i que és probable que el contracte canviï de mans diverses vegades abans que expiri el contracte.

Quan expira el contracte de futurs, la liquidació pot ser física (en el cas de productes bàsics) o mitjançant una liquidació en efectiu (en el cas de la majoria de futurs intercanvis de bitcoins).

Quan és un contracte de futurs assentat físicament, la mercaderia es lliura al preu acordat. Normalment, els contractes de futurs els utilitzen els inversors per cobrir l’exposició física a un instrument concret o els especuladors, que no busquen cap lliurament físic de l’actiu..

Quan és un contracte de futurs liquidat en efectiu (també conegut com liquidat financerament), no es produeix cap intercanvi físic de mercaderies; en canvi, s’intercanvia una quantitat d’efectiu equivalent. El contracte es liquida prenent la diferència entre el preu del contracte en el moment de la compra i el preu de la liquidació.

El comerç de futurs de Bitcoin adopta un enfocament similar. Els futurs bitcoin liquidats en efectiu permeten als comerciants obtenir exposició i / o cobrir la seva exposició a l’actiu criptogràfic sense haver de gestionar les seves claus privades ni crear un compte criptogràfic per comprar bitcoin. Els futurs bitcoin establerts físicament, com el producte que ofereix Bakkt, requereixen emmagatzematge físic de Bitcoin.

Contractes de futurs a la pràctica

A la pràctica, els contractes de futurs són els més utilitzats per cobertors i especuladors. Una companyia aèria podria cobrir-se contra la pujada del preu del petroli, per exemple, mentre que un especulador podria comprar contractes de futurs de bitcoins avui, anticipant una pujada dels preus de bitcoins.

Cobertes pot anar llarg o curt. Es pren una posició curta per assegurar un preu ara per protegir la cobertura de la caiguda de preus en el futur, mentre que una posició llarga protegeix contra la pujada de preus en el futur.

Especuladors es quedaran curts quan esperen que els preus baixin en el futur. Van molt de temps quan esperen que augmentaran els preus en el futur.

Totes les companyies aèries, per exemple, es protegeixen contra les fluctuacions dels preus del petroli comprant contractes de futurs. La companyia aèria comprarà avui un contracte de futurs sobre cru. Aquest contracte tindrà un preu i una data d’entrega especificats en el futur. Això aïlla la companyia aèria de les fluctuacions de costos del cru: la companyia aèria es veu afectada per les fluctuacions de costos del cru com a mercaderia física, però s’ha protegit al mercat de futurs.

Mentrestant, un especulador podria comprar un contracte de futurs bitcoin. Aquest contracte de futurs garanteix que l’especulador pugui comprar bitcoin d’aquí a un any a un preu de 8.000 dòlars. Si el preu del bitcoin puja a 15.000 dòlars a la caducitat del contracte, l’especulador ha guanyat una quantitat important de diners. Si el preu del bitcoin baixa fins als 5.000 dòlars en acabar el contracte, l’especulador ha perdut diners.

O considerem el cas d’un miner de bitcoins. Un miner bitcoin, per exemple, podria vendre futurs bitcoin com a cobertura contra la volatilitat dels preus. El miner bitcoin és com un agricultor de soja que negocia futurs de soja: el miner ‘collirà’ BTC en algun moment i el voldrà vendre. Per protegir-se del risc de caiguda del preu de Bitcoin, el miner podria bloquejar-se en un preu específic de BTC per a una data futura específica.

Història dels mercats de futurs

Els mercats de futurs no són nous; el primer mercat de futurs, anomenat Dojima Rice Exchange, es va llançar al Japó el 1710. Els comerciants comprarien o vendrien contractes de futurs basats en el preu de l’arròs.

Alguns argumenten que la London Metal Exchange va funcionar de manera similar al segle XVI. Altres assenyalen el Codi Hammurabi del 1750 aC que permetia lliurar les vendes de béns i actius del preu acordat en una data futura.

En qualsevol cas, els mercats de futurs existeixen des de fa temps. El comerç de futurs de Bitcoin, però, és extremadament nou.

Història dels futurs de Bitcoin

Els primers mercats de futurs bitcoin es van llançar el desembre del 2017. Oficialment, Cboe Futures Exchange, LLC (CFE) va ser el primer a llistar futurs bitcoin. El competidor entre ciutats de l’organització, però, CME Group, va ser el primer a anunciar el llançament de la negociació de futurs bitcoin, tot i que no van llançar el seu intercanvi fins al 17 de desembre.

Avui, Cboe i CME són els dos intercanvis de futurs bitcoin més grans i millor regulats, tot i que han aparegut molts altres competidors..

Per què necessitàvem intercanvis de futurs bitcoin? Bé, igual que als mercats de productes bàsics, els inversors necessitaven una manera de cobrir-se.

Abans del llançament del comerç de futurs bitcoin, els miners tenien un futur desconegut i costos operatius fixos. Els miners explotaven bitcoins i mantenien bitcoins i, després, gastaven diners en factures de serveis públics i despeses d’explotació, però no estaven segurs de quant valdria el seu bitcoí. Igual que les companyies aèries, els miners necessitaven una manera de cobrir les seves apostes. Per això, necessitem contractes de futurs amb bitcoins.

Tot i que Cboe i CME Group són els dos intercanvis de futurs bitcoin més grans i més coneguts, no són els únics jugadors del joc.

Un intercanvi de negociació de futurs bitcoin remunta la seva història al 2011. OrderBook.net es va llançar el 2011 (originalment conegut com iCBIT). L’intercanvi es va allargar fins al voltant del 2016. En els seus moments àlgids, OrderBook.net venia milions de contractes de futurs cada mes. OrderBook.net s’ha tancat des de llavors.

Més recentment, TD Ameritrade ha entrat a l’espai de negociació de futurs bitcoin, per exemple. Qualsevol que tingui un compte de TD Ameritrade pot intercanviar activament futurs de bitcoins. TD Ameritrade ofereix la negociació de futurs de bitcoins, tot i que haurà de complir alguns requisits per qualificar-se (com a saldo mínim del compte de 25.000 dòlars).

Avui comptem amb dotzenes de principals plataformes de negociació de futurs criptogràfics. La majoria de les plataformes institucionals millor regulades continuen centrant-se en contractes de futurs en bitcoins i USD. Tanmateix, molts altres proveïdors ara ofereixen cotitzacions de futurs a Ether (ETH), Litecoin (LTC), Bitcoin Cash (BCH) i Ripple (XRP).

Kraken, per exemple, ofereix tots els següents parells de contractes de futurs criptogràfics: BTC / USD, ETH / USD, LTC / USD, BCH / USD, XRP / USD i XRP / BTC.

Mentrestant, dos mercats no regulats, OKEx i BitMEX, tenen un volum diari mitjà superior a 1.000 milions de dòlars de mitjana, cosa que els converteix en els dos intercanvis de futurs bitcoin més grans disponibles avui en dia..

Tres raons principals per negociar futurs criptogràfics

Hi ha tres raons principals per les quals una empresa, un inversor o una institució canviaria futurs de bitcoins:

Risc de cobertura: Els inversors que tinguin actius digitals poden mitigar el risc de caiguda del preu prenent simultàniament una posició futura curta sobre l’actiu en qüestió. Si el preu baixa, la posició curta mitigarà les pèrdues proporcionant ingressos addicionals.

Especifiqueu la direcció del mercat: El comerç de futurs amb criptomoneda permet als inversors especular sobre si els preus pujaran o baixaran. Si creieu que el preu del bitcoin està a punt d’augmentar dràsticament, o per exemple, podeu passar molt de temps en futurs bitcoin per multiplicar els vostres rendiments. Si creieu que l’ETH està a punt de caure en picat, podreu reduir els futurs de l’ETH.

Estabilitza les fluctuacions de preus: Les companyies aèries estabilitzen les fluctuacions dels preus del petroli comprant futurs sobre cru. Alguns fan el mateix amb futurs bitcoin. Un miner amb fluxos de bitcoins esperats o un operador de caixers automàtics amb inventari per gestionar, per exemple, podria suavitzar l’exposició a les fluctuacions de preus mitjançant futurs de bitcoins.

En general, la majoria dels operadors de futurs de bitcoin entren en una de les categories anteriors.

Apalancament i negociació de futurs criptogràfics

El palanquejament té un paper crucial en el comerç de futurs. Veureu que molts intercanvis de futurs anuncien la quantitat de palanquejament que ofereixen. CME i Cboe ofereixen un palanquejament de 3 a 5 vegades, de mitjana, mentre que les borses no regulades ofereixen un palanquejament de 20 a 100 vegades..

Els futurs són extremadament eficients en el capital, cosa que significa que es necessiten menys diners per obrir posicions que si es tractés de negociació al comptat (1x) o negociació de marge (de 3 a 5x).

Per això, molts mercats de futurs de bitcoins, com Kraken, us permeten aprofitar la vostra posició fins a 50 vegades més, suposant que disposeu de garantia suficient.

Diguem que teniu 10 BTC i us fa por disminuir els preus. Amb el comerç al comptat, heu de confiar el 100% dels vostres diners a l’intercanvi al comptat per vendre. Amb un intercanvi de marge, haureu de confiar en un 20%. Amb futurs de criptografia de 50 vegades com veiem a Kraken, podeu confiar en un 2% dels vostres diners a l’intercanvi..

Com que els futurs criptogràfics utilitzen garanties tan baixes com el 2% de l’import nocional, els futurs criptogràfics us permeten prendre posicions amb un apalancament de fins a 50 vegades, cosa que proporciona als comerciants la flexibilitat de posicionar-se al mercat mantenint un risc de canvi inferior al que tindrien al moment plataformes de negociació de marges.

Els millors intercanvis de futurs de Bitcoin disponibles avui

Avui, Cboe i CME segueixen sent els dos mercats de futurs bitcoin més grans i millor regulats del món.

Altres competidors també han entrat al mercat. Ara podeu negociar futurs de criptografia en borses de criptografia ben regulades com Kraken, per exemple. També podeu canviar futurs en borses de criptografia no regulades com Deribit, BitMEX i OKCoin.

Chicago Board of Exchange (Cboe)

Cboe va ser el primer mercat regulat que va llançar el comerç de futurs bitcoin. L’empresa va vèncer el seu competidor de cruïlla, CME Group, per llançar, tot i que CME Group va anunciar la seva negociació de futurs setmanes abans. Les funcions clau del comerç de futurs bitcoin a Cboe inclouen:

 • Data de publicació: 10 de desembre de 2017
 • Símbol de ticker: XBT
 • Unitat de contracte: Igual a 1 BTC
 • Descripció: Contractes de futurs liquidats en efectiu basats en el preu de subhasta Gemini Exchange de bitcoin en dòlars americans.
 • Preus: USD
 • Liquidació: El valor final de la liquidació serà el preu de la subhasta de bitcoins en dòlars americans determinat a les 4 de la tarda EST de la data de liquidació final per Gemini Exchange.
 • Horari de negociació: De 8:30 a 315 h de dilluns a divendres
 • Tarifes de marge: 40%
 • Neteja: Opcions Clearing Corporation
 • Caducitats del contracte: Setmanalment, mensualment, trimestralment

Grup de Chicago Mercantile Exchange (CME)

El grup Chicago Mercantile Exchange (CME) va llançar el seu mercat de negociació de futurs bitcoin només una setmana després de Cboe. Avui en dia, la plataforma funciona de manera similar a l’oferta de Cboe, tot i que hi ha petites diferències entre les dues opcions.

 • Data de publicació: 17 de desembre de 2017
 • Símbol de ticker: BTC
 • Unitat de contracte: Igual a 5 BTC
 • Descripció: Saldat en efectiu segons la taxa de referència CME CF Bitcoin (BRR), que serveix com a taxa de referència un cop al dia del preu en dòlars del bitcoin.
 • Preus: USD
 • Liquidació: El preu del contracte s’utilitza amb el CME CF BRR, que s’ha construït al voltant dels principis d’IOSCO per als criteris de referència financers. BRR pren dades de Bitstamp, Coinbase, itBit i Kraken per calcular els preus.
 • Horari de negociació: Diumenge a divendres de 18 a 17 h, amb una hora de descans a les 17 h.
 • Tarifes de marge: 35%
 • Neteja: CME ClearPort
 • Caducitats del contracte: Cada dos mesos

TD Ameritrade

TD Ameritrade ha llançat recentment el comerç de futurs bitcoin a usuaris qualificats. Qualsevol persona que tingui un compte de TD Ameritrade que compleixi els requisits pot començar a negociar futurs bitcoin directament des dels seus comptes. TD Ameritrade s’ha associat amb CME Group per oferir negociació de futurs de bitcoins: operareu a través del vostre compte de TD Ameritrade, tot i que tots els comerços es realitzen al mercat del grup CME.

Per optar a la negociació de futurs bitcoins TD Ameritrade, el vostre compte ha de complir els requisits següents:

 • Marge habilitat
 • Aprovació d’opcions de difusió de nivell 2
 • Funcions avançades activades
 • Aprovació de negociació de futurs
 • Compte mínim de 25.000 $

El requisit de TD Ameritrade per negociar futurs bitcoin és 1,5 vegades superior als requisits de marge de canvi. Un cop aprovat, ja podreu començar a negociar futurs bitcoin immediatament.

Kraken

Kraken té una de les plataformes de comerç criptogràfic més robustes disponibles avui en dia. Kraken us permet canviar una gran quantitat de criptomonedes en diversos parells. Les principals característiques del mercat de negociació de futurs de criptografia de Kraken inclouen:

 • Parells de divises múltiples: BTC / USD, ETH / USD, LTC / USD, BCH / USD, XRP / USD i XRP / BTC.
 • Apalancament: Apalancament de fins a 50 vegades (disponible en tots els parells)
 • Període de temps: Perpetua, mensual i trimestral (només períodes de temps permanents i trimestrals disponibles per a XRP / BTC)
 • Mida del contracte: 1 USD (1 XRP per al parell XRP / BTC)
 • Col · lateral: BTC, ETH, LTC, BCH o XRP
 • Tipus: Invers (vainilla per parell XRP / BTC)
 • Tarifes: Prenedor del 0,075%, creador del 0,02%
 • Liquidació: Els beneficis derivats de la negociació es liquiden i estan disponibles a l’instant. Els contractes vencen a la data de caducitat i els interessos oberts es liquiden en efectiu a l’actiu de garantia.

Un dels majors avantatges de negociar futurs criptogràfics amb Kraken és que podeu aprofitar fins a 50 vegades en tots els parells.

Bakkt

Bakkt és el nou participant a l’espai de negociació de futurs criptogràfics. Bakkt és una startup criptogràfica llançada per Intercontinental Exchange (ICE), la mateixa empresa que hi ha darrere de la Borsa de Nova York (NYSE). Anunciat originalment el 2018, la data de llançament de Bakkt es va retrocedir durant un any.

Finalment, Bakkt va llançar el setembre del 2019 amb el seu primer producte: un contracte de futurs sobre bitcoin dirigit a inversors institucionals que vulguin apostar pel preu futur del bitcoin.

Una de les diferències més grans entre Bakkt i els seus competidors és que els contractes de futurs de Bakkt es liquiden físicament en bitcoins “reals”. A diferència dels contractes de futurs tradicionals en altres borses, que són simplement derivats del bitcoin, Bakkt utilitza bitcoin físic.

Altres característiques clau de Bakkt inclouen:

 • Custòdia: A diferència de qualsevol altre mercat de futurs criptogràfics, Bakkt emmagatzema bitcoins físics. La companyia ha invertit significativament en seguretat i ciberseguretat d’última generació, permetent-li finalment crear un servei de custòdia de nivell institucional adequat per a inversors minoristes i institucionals..
 • La mateixa tecnologia que ICE i NYSE: Bakkt pot ser l’intercanvi de criptografia més segur disponible. L’intercanvi es basa en la mateixa tecnologia que potencia els principals intercanvis internacionals com l’ICE i la NYSE.
 • Contractes lliurats físicament: A diferència de la resta d’intercanvis de futurs criptogràfics que s’enumeren aquí, Bakkt utilitza contractes de futurs bitcoin lliurats físicament. En lloc de negociar només derivats de bitcoin i establir-se en efectiu, els usuaris de Bakkt resolen els contractes en bitcoin real.
 • Compatible: Bakkt està dissenyat per al compliment des de zero. Els usuaris han de completar la verificació KYC i AML. Bakkt també disposa d’anàlisis i vigilància en cadena de tots els dipòsits i retirades de criptografia. En general, Bakkt es posiciona com un entorn de negociació regulat i segur.

Avui, Bakkt només ofereix contractes de futurs BTC / USD liquidats físicament. No obstant això, per avançar, Bakkt planeja llançar parells i ofertes addicionals.

Corredors interactius

Interactive Brokers us permet comprar contractes llargs amb un requisit de marge del 50%, que és el millor del mercat. Tot i que Interactive Brokers cobra comissions lleugerament més altes que la competència, la plataforma també accepta diferents monedes. A més, Interactive Brokers us permet comprar contractes de futurs amb Cboe o CME.

Les funcions clau dels corredors interactius inclouen:

 • Monedes acceptades: USD, EUR, GBP, AUD i CAD
 • Mètodes de dipòsit: Cable bancari, ACH, BPay, EFT, xecs
 • Tarifes: Comissió de 5 dòlars a CBOE, 10 dòlars a CME

El principal inconvenient dels corredors interactius és que els pantalons curts han de proporcionar un excés de marge, cosa que significa que cal controlar més del valor nominal per obrir un curt, eliminant gran part de l’incentiu perquè un comerciant obri un curt. L’altre desavantatge d’Interactive Brokers són les altes tarifes de 5 a 10 dòlars.

TradeStation

TradeStation té algunes de les tarifes més econòmiques de la indústria de negociació de futurs de bitcoins. El principal inconvenient de TradeStation és que cal deixar el 66% del valor nominal de la seva posició com a requisit de marge, cosa que suposa alguns dels avantatges de la negociació de contractes de futurs..

Tanmateix, TradeStation ofereix accés als mercats de negociació de futurs CME i Cboe bitcoin, i les comissions de 1,50 dòlars són molt barates..

Comerç electrònic

E Trade és un gegant comercial nord-americà que recentment va començar a oferir contractes de futurs bitcoin a clients a través de la plataforma de negociació Optionshouse. Els usuaris poden negociar tant contractes CME com Cboe amb un marge del 80% necessari. Les operacions es colateralitzen en dòlars americans.

E Trade també té tarifes raonables (encara que lleugerament elevades) de 2,50 dòlars.

CryptoFacilities

CryptoFacilities està llicenciat i regulat per l’Autoritat de Conducta Financera (FCA) del Regne Unit, que li confereix una capa addicional d’autoritat sobre BitMEX, Deribit i alguns dels proveïdors no regulats d’aquesta llista..

CryptoFacilities també té una estructura de quotes competitiva per a operacions de futurs de bitcoin, que inclou comissions de fabricant de 0 $ i comissions de comprador de fins a 0,0008. Una de les coses inusuals sobre CryptoFacilities és que la plataforma només accepta criptografia per a dipòsits. Tot i això, s’accepten usuaris des de qualsevol lloc del món (excepte els Estats Units i els països sancionats).

Les funcions clau de CryptoFacilities inclouen:

 • Horari de negociació: 24/7
 • Terminis: Perpetua, mensual i trimestral
 • Apalancament: Fins a 50x
 • Parells de criptografia: BTC, ETH, XRP, LTC i BCH

Un dels principals avantatges de CryptoFacilities és que ofereix mercats Ripple (XRP). Les operacions del parell XRP / USD i XRP / BTC es poden col·lateralitzar al mateix XRP. Aquesta característica fa que les CryptoFacilities siguin una opció especialment popular per als inversors que tinguin una gran quantitat de Ripple.

BitMEX

BitMEX és un mercat de negociació de futurs criptogràfic no regulat amb poques regles, però amb molta liquiditat. És un dels mercats de futurs criptogràfics més grans del món, empenyent els seus competidors millor regulats com Cboe i CME Group. En un dia mitjà, BitMEX veurà més de 2.000 milions de dòlars en operacions de criptografia en un període de 24 hores.

BitMEX cobra una tarifa del fabricant del 0,025% i una tarifa del comprador del 0,075%.

Un dels majors avantatges de BitMEX és que l’intercanvi ofereix un apalancament de fins a 100 vegades, molt superior al de qualsevol dels competidors que figuren aquí. Els comerciants poden establir un palanquejament de 1 a 100 en funció de la seva aversió al risc.

Altres característiques clau de BitMEX inclouen:

 • Horari de negociació: 24/7
 • Terminis: Perpetua, trimestral i bi-quartera
 • Caducitat: Darrer divendres del mes del contracte a les 20 h EST
 • Apalancament: D’1x a 100x
 • Parells de criptografia: ADA, BCH, EOS, ETH, LTC, TRON i XRP
 • Països prohibits: Estats Units, Canadà, Cuba, Crimea, Iran, Síria i Corea del Nord
 • Volum: De 2 a 4.000 milions de dòlars en volum de transaccions diàries (2019)

BitMEX utilitza una divisió 50/50 entre Coinbase i Bitstamp com a índex subjacent de preus de bitcoin, donant a l’intercanvi una capa addicional de legitimitat.

OKCoin / OKEx

OKEx és el braç internacional de la borsa OKCoin, que es va fundar el 2013. La borsa està registrada a Malta, però està dirigida des de Hong Kong, i serveix principalment a comerciants de la Xina i altres països asiàtics..

Avui en dia, la gent tendeix a utilitzar OKCoin i OKEx indistintament. Qualsevol que sigui el que l’anomeneu, OKCoin / OKEx és sovint el mercat de negociació de futurs de bitcoin més gran d’Internet, tot i que de tant en tant és superat per BitMEX. OKCoin és particularment popular entre els comerciants de futurs criptogràfics amb seu a Àsia.

OKCoin ofereix un apalancament de fins a 20 vegades en tres criptomonedes diferents. També ofereix tarifes baixes. Els usuaris poden passar per dos nivells de verificació diferents en funció de quant volen negociar i de com volen retirar els seus diners.

Les funcions clau d’OKEx inclouen:

 • Horari de negociació: 24/7
 • Terminis: Setmanalment, quinzenalment i trimestralment
 • Caducitat: Divendres al migdia de la setmana de caducitat
 • Apalancament: De 10 a 20 vegades
 • Parells de criptografia: ETH, ETC, BCH, XRP, EOS i BTG
 • Volum: Entre 1.500 i 3.000 milions de dòlars al dia (2019)
 • Països prohibits: Estats Units, Hong Kong, Cuba, Iran, Corea del Nord, Crimea, Sudan, Malàisia, Síria, Bangladesh, Bolívia, Equador i Kirguizistan

En general, OKCoin ofereix una forta liquiditat d’un intercanvi amb un historial menys que transparent. Igual que BitMEX, hi ha algunes preocupacions per tractar un intercanvi no regulat. Tot i això, OKCoin continua sent popular entre els comerciants de criptografia amb seu a Àsia que volen accedir a contractes de futurs.

Deribit

Deribit és el nou competidor de contractes de futurs bitcoin per a BitMEX i OKEx. L’intercanvi amb seu a Holanda està especialitzat en el comerç de futurs criptogràfics.

Les funcions clau de Deribit inclouen:

 • Horari de negociació: 24/7
 • Apalancament: Fins a 100x
 • Terminis: Perpetua i trimestral
 • Parells de criptografia: BTC i ETH

Com afecten els futurs de Bitcoin el comerç de Bitcoin?

Hi ha cert debat sobre com afecten els futurs de bitcoins al comerç de bitcoins. Quan es va anunciar per primera vegada el comerç de futurs bitcoin a finals de 2017, els mercats es van tornar bojos amb expectació. Els hodlers de bitcoins a llarg termini van veure això com un senyal que el bitcoin s’estava convertint en el corrent principal. Van pensar que bilions de dòlars de capital institucional estaven a punt d’invertir en bitcoins.

Al cap d’una setmana del llançament del primer mercat regulat de negociació de futurs de bitcoins, el preu del bitcoin va pujar al màxim històric de 20.000 dòlars. El preu es va estavellar poc després i es manté actualment al voltant dels 9.000 dòlars.

Llavors, com afecten els mercats de futurs a Bitcoin, si és que els afecta? Els mercats de futurs són bons o dolents per a la criptomoneda més gran del món??

La resposta és complicada.

La teoria general argumenta que els diners institucionals “intel·ligents” s’abocaran al mercat de futurs i que seguiran altres mercats. Ho vam veure amb el llançament inicial de futurs bitcoin. Els preus de futurs de Bitcoin van augmentar. El mercat, prenent nota dels preus més elevats del mercat de futurs, va seguir, cosa que va provocar un augment del preu de mercat del bitcoin. La gent va començar a mirar els mercats de futurs com a guia per a la direcció futura del bitcoin, de manera similar a com funcionen els mercats de futurs de productes bàsics, petroli i or..

Un augment de la gana per preus més baixos del bitcoin podria veure caure el valor dels contractes de futurs bitcoin, que probablement conduiria a una disminució del preu del bitcoin mateix..

Veiem un efecte similar als mercats tradicionals. Moviments diaris al Dow mini i al S&Els mercats de futurs P 500, per exemple, tenen un impacte important en la direcció dels principals índexs cada dia.

No obstant això, els mercats de futurs no sempre controlen el mercat subjacent. Les notícies que es produeixen durant l’horari comercial del mercat, per exemple, poden alterar la trajectòria que començàvem a veure amb els mercats de futurs. Com a noble sidenote, potser val la pena aprendre a guanyar bitcoin com a alternativa al comerç de futurs bitcoin.

Preguntes freqüents sobre els contractes de futurs de Bitcoin

Tenim moltes preguntes sobre els contractes de futurs bitcoin. A continuació, responem a algunes de les preguntes més freqüents que rebem:

P: Com es relacionen els contractes de futurs bitcoin amb el preu de mercat subjacent o el mercat spot de Bitcoin?

A: Els mercats de futurs de Bitcoin obtenen preus dels intercanvis de criptografia existents. CME, per exemple, utilitza la seva taxa de referència de Bitcoin CME CF (BRR), que extreu dades de preus de diverses borses importants. Aquest preu s’utilitza per liquidar tots els contractes de futurs bitcoin.

P: Com es regulen els mercats de futurs bitcoin?

A: Els mercats de futurs Bitcoin als Estats Units estan regulats per la Commodity Futures Trading Commission (CFTC), que és l’òrgan regulador amb jurisdicció exclusiva sobre els mercats de futurs bitcoin nord-americans. A l’estranger, altres organismes reguladors tenen funcions similars. Alguns mercats de futurs bitcoin no estan regulats per cap organisme governamental.

P: Necessito una cartera digital per canviar futurs bitcoin?

A: No necessiteu una cartera digital per negociar futurs de bitcoins quan els futurs es liquidin en efectiu o es liquidin financerament (com és el cas de CME, Cboe i la majoria d’intercanvis de futurs de bitcoins). Tanmateix, necessitareu una cartera digital (o, com a mínim, un compte d’intermediació) si es tracta de futurs bitcoin establerts físicament, com amb Bakkt.

P: Per què es prohibeix als nord-americans certs intercanvis futurs no regulats??

A: Molts dels intercanvis futurs no regulats anteriors han prohibit els nord-americans. Els intercanvis ho fan per evitar problemes de responsabilitat. El comerç de futurs a Amèrica està regulat per la CFTC i les borses no regulades ofereixen serveis que infringeixen la normativa CFTC. Estar regulat per a cada usuari nord-americà és complicat, de manera que la majoria dels intercanvis només prohibeixen completament els usuaris nord-americans.

P: Quants anys tenen els futurs bitcoin?

A: Els futurs regulats sobre bitcoins es van llançar per primera vegada el desembre de 2017 amb Cboe i el grup CME. Els futurs de Bitcoin, però, daten del 2011 en mercats no regulats.

P: Què és el curt?

A: El shorting és la pràctica de fer una aposta curta sense haver de prestar prèviament el títol subjacent. Quan es produeix un curtmetratge d’un actiu, s’està posicionant que el preu baixarà.

P: Què és la cobertura??

A: La cobertura és la pràctica de prendre una posició sobre un actiu per compensar la vostra posició en un altre. Com que els contractes de futurs permeten apalancament, és fàcil cobrir la vostra posició independentment del nombre d’actius físics que tingueu.

P: Què és el marge?

A: El marge és la quantitat de diners que un comerciant ha de dipositar inicialment com a garantia quan adopta una posició de futurs. Per a molts contractes negociats amb força, els imports del marge són inferiors al 10% del contracte subjacent. Els intercanvis regulats, inclosos el grup CME i Cboe, requereixen un marge del 35% al ​​40%.

Paraula final: quin és el futur del comerç de futurs de Bitcoin?

L’activitat de negociació de futurs de Bitcoin va continuar essent forta durant tot el 2019. El Grup CME va informar una mitjana d’uns futurs bitcoin per dia d’uns 300 a 500 milions de dòlars al llarg del 2019..

CME també afirma que els futurs bitcoin guanyen interès entre els grans inversors. A més, en comprovar el volum de negociació de futurs en borses no regulades, veiem un volum de més de 4.000 milions de dòlars diaris en molts dies.

És evident que el comerç de futurs bitcoin juga un paper crucial en l’ecosistema criptogràfic, i no desapareixerà aviat.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map