Guia completa de Bitcoin Mempool

Si heu estat al mercat de les criptomonedes durant algun temps, és possible que hagueu sentit a parlar del mempool de Bitcoin. Aquesta és clarament una part important de Bitcoin (BTC) que us ajudaria a entendre com funciona la xarxa.

En aquesta guia, compartirem amb vosaltres tota la informació que necessiteu sobre el mempool de Bitcoin. No només això, obtindreu dades sobre com analitzar-lo, on buscar-lo i moltes altres coses. Si sou un analista de criptomonedes o només un entusiasta, aquesta serà una eina important per a vosaltres.

Què és el Bitcoin Mempool?

Aquesta és la pregunta bàsica que estem fent tots: “què és el mempool de Bitcoin?”. La resposta és única i és molt senzilla: el Bitcoin Mempool mostra informació de totes les transaccions que esperen ser confirmades a la xarxa Bitcoin..

Aquestes transaccions estan pendents i s’han d’incloure el més aviat possible al proper bloc Bitcoin. Com més gran sigui la mida de Bitcoin mempool, més gran serà el nombre de transaccions que encara no s’han confirmat.

El mempool de Bitcoin es pot analitzar mitjançant una àmplia gamma de mètriques. Els més importants són els següents:

  • Recompte de transaccions no confirmat (aquest és el que fa servir Mempool Bitcoin)
  • Comissió de transacció pendent (les comissions que es donaran als miners)
  • Mempool Size (quina mida té l’endarreriment de bitcoin mempool)

Aquesta informació sobre el mempool de Bitcoin és sens dubte àmplia i pot ser de gran ajuda. Podem entendre la congestió de la xarxa en moments concrets. Això es pot relacionar amb altres factors que tenen lloc a Bitcoin i a la seva xarxa. Podeu veure el gràfic mempool de Bitcoin a continuació.

Gràfic mempool de Bitcoin

Quan enviem una transacció amb Bitcoin, els miners han de processar-la. Els miners són aquells usuaris que s’encarreguen de confirmar les transaccions BTC. En utilitzar dispositius de maquinari especialitzats, els miners poden processar transaccions i afegir-les a un bloc.

Cada bloc Bitcoin es processa cada 10 minuts i té 1 MB de mida. Això permet processar més de 500 transaccions per bloc de mitjana. Actualment, el límit de transaccions BTC per segon se situa entre 2 i 7. Això significa que els blocs podrien suportar fins a 4.200 transaccions.

Els miners són recompensats per processar aquestes transaccions. Hi ha dues maneres per obtenir recompenses als miners:

  • Comissions de transacció
  • Bloqueja les recompenses

Actualment, la majoria de les recompenses rebudes pels miners provenen de les recompenses per blocs. Les comissions de transacció són encara molt reduïdes perquè els miners les considerin una font important d’ingressos. Cada bloc premiarà els miners amb 6,25 BTC. Els miners no podrien operar sense les recompenses del bloc. En canvi, els miners d’Ethereum (ETH) de vegades reben més diners de transaccions que de recompenses de blocs.

A les properes seccions, compartirem amb vosaltres informació sobre com funciona el Bitcoin Mempool. A més, aprendràs a donar prioritat a les transaccions i a on comprovar en viu el mempool de Bitcoin.

Com funciona el Bitcoin Mempool?

El mempool de Bitcoin funciona d’una manera molt senzilla. Només ens informa del nombre de transaccions a la xarxa Bitcoin que encara estan pendents. Pendent significa que encara estan esperant que els miners els aprovin.


Els miners, per descomptat, prioritzaran algunes transaccions per sobre d’altres. Però, com poden decidir quines són les transaccions que haurien de prioritzar? Això dependrà de la tarifa per transacció. Això es pot veure a les comissions de transacció pendents del gràfic següent.

Comissions de Bitcoin Mempool

Aquesta imatge mostra els honoraris pendents de la xarxa BTC. Si els miners decidissin prioritzar les transaccions, segur que ho farien amb aquells que tinguin les taxes més altes. Això es representa a les taules amb el color vermell.

Tot i que la majoria de les transaccions paguen una comissió de transferència entre 0 i 10 satoshis per byte (color blau), només una petita part de les transaccions paguen més de 140 satoshis per byte. No obstant això, al segon gràfic, veiem que la majoria de les comissions de transaccions recompensades pels miners provenen del nombre més petit de transaccions.

En general, les transaccions de Bitcoin tenen una mida de 250 bytes. Això significa que aquells que paguen almenys 140 satoshis per byte, als preus actuals, paguen més de 6,78 dòlars per transferència. Això equival a 35.000 Satoshis (0,00035 BTC). Tot i que sembla un preu elevat, en comparació amb altres transaccions criptogràfiques, Bitcoin és la xarxa de cadenes de blocs més segura del món.

Aquestes transferències estan relacionades amb usuaris grans que potser envien diversos milers de dòlars. Bitcoin no té permisos, està descentralitzat i és segur. És per això que els usuaris estan preparats per pagar sumes de diners més grans per aconseguir que els seus fons es transmetin. L’ús de solucions financeres tradicionals no donaria als usuaris els mateixos beneficis que Bitcoin. També val la pena assenyalar que, per molt gran que sigui la transacció, el remitent seleccionarà les comissions. Per descomptat, és cert que és important prioritzar les transaccions grans. Això significa que si envieu grans quantitats de BTC, hauríeu de pagar taxes més altes. Això assegurarà que els fons arribin a la cartera del destinatari en el termini més breu possible.

Sens dubte, els miners prioritzaran les transferències que els proporcionin la major quantitat de comissions. Per tant, les transaccions en vermell s’imprimiran primer i les transaccions blaves i verdes hauran d’esperar més.

On és el Bitcoin Mempool?

El Bitcoin mempool emmagatzema transaccions que encara no s’han processat. Això permet que els analistes i usuaris de la xarxa Bitcoin utilitzin informació valuosa. Totes les transaccions que es mostren a mempool encara no s’han inclòs en cap bloc.

Els nodes de la xarxa Bitcoin comprovaran la validesa de les transaccions. Si totes les dades proporcionades per aquestes transferències són correctes, s’afegiran al mempool.

Val a dir que no hi ha una piscina universal. Què vol dir? Això significa que cada node rebrà transaccions en moments diferents. És per això que processaran aquells amb les taxes més altes.

Els usuaris poden accedir al mempool de Bitcoin a través de diferents llocs que proporcionen informació al respecte. Blockchain.com està compartint dades molt interessants sobre Mempool. Podeu consultar diverses mètriques relacionades amb ella. Això inclou el recompte de transaccions de Mempool, el creixement de la mida de mempool, la mida de mempool (en bytes) i molts altres.

Un altre lloc web que proporcionarà informació valuosa sobre Mempool és jochen-hoenicke.de. Aquest lloc és molt senzill, però al mateix temps conté tota la informació que s’hauria de compartir al respecte. Trobareu totes les dades necessàries per analitzar el bitcoin mempool.

Aquest lloc també compartirà amb vosaltres el Bitcoin mempool en directe. Es compartiran i es mostraran totes les dades. També podeu seleccionar el període de temps durant el qual veure les dades. Una manera addicional d’obtenir el mempool de Bitcoin en directe és executar el vostre propi node. Compartirem més informació al respecte a les properes seccions.

Què és Mempool Priority?

Com hem esmentat anteriorment, cada bloc Bitcoin pot processar una quantitat limitada de transferències. Quan el nombre de transferències supera el nombre de transaccions que un bloc pot gestionar, aleshores la cartera de mempool de bitcoin creix.

Quan creix el registre de mempool de Bitcoin, els miners comencen a prioritzar les transferències amb les taxes més altes. Com més alta sigui la tarifa, més ràpidament es processarà la vostra transferència. Com més baixa sigui la tarifa, més temps trigarà a processar-se la transferència.

La prioritat serà aquells usuaris que pagin taxes més altes. El 2017, les comissions per transacció BTC van superar els 50 dòlars. En aquell moment, les transferències a la xarxa Bitcoin eren tantes que només es processaven aquelles amb les taxes més altes.

Comissions de transaccions de Bitcoin

El gràfic que hem compartit anteriorment ens pot proporcionar informació valuosa sobre el registre de mempool de bitcoin. Quan les taxes són més altes, hauríem de pensar que és difícil obtenir prioritat pels miners. Això vol dir que hi ha un retard que creix al mempool de bitcoin.

En aquest gràfic mempool de Bitcoin, veiem com hi ha quatre períodes principals de congestió a la xarxa. Les primeres pujades representen l’expansió del mercat alcista de Bitcoin el 2017. La tercera pujada està relacionada amb el període alcista experimentat a mitjan 2019. El darrer augment del registre de mempool de bitcoin està ara relacionat amb el rendiment recent del preu BTC. Com podeu veure, també hi ha una correlació entre les comissions de Bitcoin i el registre de mempool de bitcoin.

Bitcoin Mempool

La mida bitcoin mempool tendeix a créixer quan el mercat és alcista. Quan el Bitcoin i les criptomonedes augmenten, els operadors, els inversors i els usuaris minoristes realitzen transaccions. En canvi, quan el mercat té una tendència baixista, hi ha menys interès en BTC i en les transferències de processament. Per tant, s’espera que la mida de bitcoin mempool sigui menor.

El millor que es pot fer mentre es realitzen les transferències BTC és analitzar el registre de mempool de bitcoins. Això ens ajudaria a entendre si hem de pagar taxes més altes de les habituals o no. També hem de pensar quina és la prioritat que tenim per al nostre trasllat. Si volem que els fons es lliurin al bloc següent, hauríem de pagar una tarifa més gran.

Si no ens importa el temps que pot trigar a confirmar-se la transacció, simplement podem pagar una tarifa més petita. L’habitual és pagar la tarifa estàndard perquè els miners prioritzin una transferència. Tot i això, el mempool de Bitcoin ens serà molt útil per entendre quin és l’endarreriment transaccional a la xarxa.

Com comprovar el Bitcoin Mempool?

Hi ha diferents maneres de comprovar el mempool de Bitcoin. Simplement podeu visitar els llocs que us hem compartit abans: jochen-hoenicke.de i Blockchain.com. En canvi, si voleu obtenir més informació sobre el mempool, podeu executar el vostre node i obtenir informació actualitzada a la xarxa Bitcoin.

Els nodes Bitcoin són participants de la xarxa Bitcoin que transfereixen informació sobre transaccions. Els nodes Bitcoin complets fan que la xarxa Bitcoin sigui segura i verifiquin les transaccions i els blocs. Si executeu el vostre propi node Bitcoin, podeu obtenir informació actualitzada sobre el mempool de Bitcoin.

Tenir un node Bitcoin pot no ser tan fàcil per als usuaris que no disposen de l’equip necessari. A més, els usuaris també necessiten alguns coneixements tècnics per poder gestionar un node Bitcoin L’ús d’un node Bitcoin per comprovar que Bitcoin Mempool serà la millor opció. Tindreu informació de confiança en lloc de confiar en els altres.

No obstant això, el mercat de criptografia també proporciona informació valuosa als usuaris. Blockchain.com i Jochen-Hoenicke operen des de fa diversos anys. Les dades que proporcionen solen ser molt precises i són utilitzades per analistes de tot el món. Aquesta serà la millor espera en termes de consum de temps i facilitat d’ús per comprovar el mempool de Bitcoin.

Tot i que aquests dos llocs tenen algunes dades d’informació d’endarreriments, l’ús d’un node Bitcoin us permetria tenir accés al Bitcoin mempool en directe. Si ja esteu executant un node, podeu començar a comprovar aquesta informació vosaltres mateixos. Al mercat de les criptomonedes, tot tendeix a reduir la confiança. “No confieu, verifiqueu”.

Conclusió de Bitcoin Mempool

Aquesta guia té com a objectiu compartir amb vosaltres què és Bitcoin Mempool, com funciona i molt més. Heu après on és el mempool de Bitcoin, que és la prioritat de mempool i moltes altres coses.

El mempool de Bitcoin us proporcionarà informació valuosa sobre l’estat actual de la xarxa Bitcoin. Comparteix amb els usuaris dades sobre l’ús i les taxes. Les dades es poden extrapolar amb altres indicadors per comprendre els períodes en què es processen un gran nombre de transferències. A més, podeu obtenir dades sobre les comissions de BTC i entendre com prioritzar les vostres transferències.

Ara també podeu saber com comprovar Mempool, com accedir-hi i com veure una àmplia gamma de gràfics..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map