Comprar Bitcoin amb targeta prepagada: guia completa

Ja sabem que hi ha moltes maneres diferents de comprar Bitcoin. Però … podem comprar Bitcoin amb targeta prepagament?

Els usuaris cerquen una àmplia gamma de maneres d’accedir a Bitcoin. Una de les millors maneres de fer-ho és amb les targetes prepagades de bitcoins.

En aquesta guia completa, compartirem amb vosaltres com comprar Bitcoin amb targeta prepagament. També aprendràs si pots comprar bitcoins amb targeta regal de visat prepagada, els avantatges i desavantatges d’aquest mètode i si aquesta és una forma segura d’adquirir BTC.

Què són les targetes prepagament??

Les targetes de prepagament són una manera excel·lent de comprar béns i serveis. La diferència aquesta vegada és que pagareu amb una targeta en lloc d’efectiu. Les targetes prepagades funcionen de manera similar a les targetes de dèbit o de crèdit.

Podeu comprar una targeta de prepagament ja carregada o podeu comprar una targeta buida i carregar fons. Els avantatges d’aquestes targetes de prepagament són que no cal tenir un compte bancari per utilitzar-les. No estan vinculats a les vostres dades financeres. Per tant, podeu començar a utilitzar-los per comprar diverses coses.

Per descomptat, podeu comprar bitcoins amb targeta regal de visat prepagada o qualsevol altra targeta prepagament disponible actualment. Hi ha diferents targetes de prepagament. Cadascun d’ells treballarà d’una manera diferent i us oferirà solucions diferents. Tot i això, encara us oferiran les solucions estàndard d’una targeta de prepagament.

Els usuaris solen rebre targetes de prepagament per Nadal, aniversaris i ocasions especials. Tot i això, algunes persones no saben què fer-ne després de rebre aquest regal especial. Una de les coses que us permetran fer és comprar Bitcoin.

Una targeta prepagada ING Maestro en un fons gris

Comprendre com funciona una targeta de prepagament és el primer pas per comprar Bitcoin amb targeta de prepagament. El següent que hem de saber és com fer-ho i quins són els problemes que podem trobar al llarg del camí.

Com comprar Bitcoin amb targeta prepagament?

Bitcoin és la criptomoneda més gran del món. En els darrers anys, la seva fama li va permetre atraure un gran nombre d’usuaris i inversors. Amb això en ment, ara hem de saber on comprar-lo. Amb diferència, la forma més popular d’adquirir Bitcoin és mitjançant l’intercanvi de criptomonedes. Són fàcils d’utilitzar, fàcils d’utilitzar i també ofereixen altres solucions als usuaris.

Tot i això, per dipositar fons en aquestes plataformes, necessiteu una transferència bancària o una targeta de dèbit o crèdit. Aquí és on podrem comprar Bitcoin amb targeta de dèbit prepagada. Alguns intercanvis també accepten targetes de crèdit. Això serà molt útil per als usuaris que vulguin comprar Bitcoin amb targeta de crèdit prepagada.

Per comprar bitcoins amb targeta de dèbit prepagada, només haureu de cercar un intercanvi. Aquestes plataformes de criptografia us seran molt útils per comprar i vendre actius digitals. Tot i això, heu d’assegurar-vos que l’intercanvi criptogràfic ofereix suport a les targetes de dèbit i de crèdit.

Un cop hàgiu seleccionat l’intercanvi que voleu utilitzar, arriba el moment en què comprareu bitcoins amb targeta de dèbit prepagada. Tingueu en compte que algunes borses accepten targetes de dèbit i de crèdit. Per això, també podreu comprar bitcoins amb targeta de crèdit.

Haureu d’obrir un compte a la plataforma. Això pot trigar uns minuts. Recordeu confirmar sempre el vostre compte de correu electrònic i la vostra identitat per tenir accés a tots els serveis i solucions. De vegades, el procés de verificació pot trigar més, però val la pena.

Al bescanvi que heu seleccionat, podreu comprar bitcoins amb una targeta regal de visat prepagada o una targeta normal. Aquesta pot ser una de les maneres més fàcils d’accedir al mercat de criptografia. Molts usuaris ja saben utilitzar una targeta de prepagament. Tot el procés els serà molt més senzill i senzill.

On comprar Bitcoin amb targeta prepagament?

Com hem esmentat anteriorment, hi ha diferents intercanvis de criptomonedes que permeten als usuaris comprar bitcoins amb targeta prepagament. El principal repte que hauràs d’afrontar és trobar-los.

Tota l’experiència dependrà de l’intercanvi que més us agradi. A més, si teniu un compte en una borsa, no cal obrir-ne un altre. Recordeu que heu verificat el vostre compte en aquestes plataformes. Recordeu que sempre heu de verificar si el vostre intercanvi admet targetes prepagades per comprar Bitcoin o altres criptomonedes.

Un cop ho feu, podreu seleccionar Bitcoin i comprar-lo amb la targeta que vulgueu. Tingueu en compte que aquestes plataformes de vegades tenen comissions per les transferències processades amb targetes. Algunes plataformes no accepten pagaments amb targetes de crèdit i dèbit. Per això, també heu de comprovar si el vostre intercanvi accepta aquests mètodes de pagament.

El procés de verificació serà molt senzill. Podeu consultar aquestes dades a la secció de preguntes més freqüents de la plataforma que utilitzeu o posar-vos en contacte amb el servei d’atenció al client si no trobeu la resposta.

Una altra manera de comprar Bitcoin amb targeta prepagada és cercant mercats P2P. Aquests mercats us serien molt útils per canviar la vostra targeta prepagament per Bitcoin. Tot i això, haureu de trobar un client que accepti pagaments amb targetes de prepagament. Tot i que pot ser que no sigui difícil de trobar, podrien tenir preus més elevats que els altres mètodes de pagament.

Si coneixeu una persona interessada en vendre Bitcoin, podeu fer una oferta amb la vostra targeta prepagament. Com acabem d’esmentar, és possible que aquests usuaris venguin aquests BTC a un preu superior si pagueu amb una targeta prepagament. En aquest cas, només cal que decidiu si accepteu el preu o no.

Una targeta MasterCard es troba en un fons gris

És segur comprar Bitcoin amb una targeta de prepagament?

Comprar bitcoins amb targeta prepagament és una cosa segura. Si us preocupa la seguretat, podeu estar segur que aquest és un mètode segur per accedir a les criptomonedes. Tenint en compte que la targeta no estarà vinculada al vostre compte bancari, haureu de compartir menys informació amb l’intercanvi o les plataformes que utilitzeu.

A més, tenir una targeta de prepagament no revelaria el vostre nom i cognoms. No haureu de compartir la vostra informació personal com si utilitzeu targetes de dèbit i crèdit tradicionals. Això s’ha de tenir en compte a l’hora de gestionar els pagaments amb targeta prepagament.

Tot i això, és possible que la plataforma que utilitzeu per comprar Bitcoin amb una targeta prepagament us demani una verificació d’identificació. Si això passa, els problemes de seguretat estarien relacionats amb la plataforma d’intercanvi i no amb la targeta de prepagament. Les targetes prepagades solen ser molt segures i podeu estar segurs que funcionen correctament.

Sens dubte, gestionar els pagaments amb targetes de prepagament serà molt convenient des del punt de vista de la seguretat. Tot i els seus aspectes positius, hi ha molts estafadors al mercat. Per tant, sempre heu d’utilitzar aquestes targetes amb molta cura. És possible que envieu fons a un estafador o a una persona equivocada. Si ho feu, pot ser molt difícil recuperar els vostres fons un cop processada la transacció.

Comprar Bitcoin amb targeta prepagada: avantatges i desavantatges

Avantatges de comprar Bitcoin amb targeta prepagament

Val la pena assenyalar que hi ha avantatges i desavantatges en comprar bitcoin amb una targeta prepagament. Aquest mètode és utilitzat per persones que els agrada fer-lo senzill, curt i tenir bons resultats. No heu de tenir problemes en utilitzar aquest mètode de pagament.

Un gran nombre de persones reben targetes de prepagament. Això vol dir que hi ha milers, si no milions d’usuaris a tot el món. Com es va esmentar anteriorment, els usuaris de targetes prepagades de vegades no saben què fer amb ells. Una de les coses que poden fer és comprar bitcoins amb targeta regal de visat prepagada si en reben una.

Bitcoin amb targeta de prepagament per a la carteraTargeta de retenció de mà que utilitza un Bitcoin amb plantilla de targeta de prepagament

Un altre aspecte positiu de les targetes de prepagament està relacionat amb la informació que els usuaris han de proporcionar a la plataforma. Tenint en compte que no tenen imprès el vostre nom, aquesta pot ser una bona manera d’evitar compartir informació privada.

Actualment, les dades són molt importants. Per això, tercers en recullen la major quantitat possible. Si compreu bitcoins amb targeta de crèdit prepagada, podreu protegir la vostra identitat. Per descomptat, hi pot haver molts altres avantatges relacionats amb l’ús de targetes de prepagament. Tot i això, acabem d’enumerar-ne alguns.

Desavantatges de la targeta prepagada

Passant als desavantatges, podem esmentar que només hi ha algunes plataformes que admeten targetes de dèbit i crèdit. Alguns altres ni tan sols gestionen targetes de regal, cosa que dificulta tot el procés. Aquest és el principal repte de les targetes regal. És difícil trobar un canvi que accepti targetes regal.

Suposem que heu trobat un intercanvi que us permet comprar Bitcoin amb targeta de prepagament. Tanmateix, us adoneu que heu de verificar el vostre compte. La plataforma requerirà que envieu una verificació d’identificació. Si això passa, els avantatges de mantenir l’anonimat s’esborraran immediatament.

No podeu gaudir dels avantatges de no haver de proporcionar la vostra informació privada si us demanen que envieu una verificació d’identificació. Per tant, la manera com funcionen els intercanvis simplement transformaria un avantatge en un desavantatge.

Un ordinador personal al costat d’una targeta blanca, vint dòlars i una cartera.

Comprar Bitcoin o criptomonedes amb targetes de prepagament també pot ser difícil. Fins i tot si algunes plataformes ofereixen als usuaris la possibilitat de comprar Bitcoin amb targeta de prepagament, és possible que no els permetin adquirir grans quantitats de criptografia. Això pot ser un problema si sou un gran inversor o si voleu tenir una exposició més gran al mercat.

En algunes plataformes de criptografia, no totes les criptomonedes estaran disponibles. Per exemple, us poden permetre comprar Bitcoin, Litecoin (LTC) o Ethereum (ETH) però no monedes més petites. Això podria ser un desavantatge per a aquells usuaris que vulguin tenir accés a fitxes i actius digitals més petits.

Avantatges de comprar Bitcoin amb targeta prepagada

 • Molt senzill d’utilitzar
 • Moltes persones reben targetes de prepagament i no saben què fer-ne
 • Menys informació proporcionada a tercers
 • Són portàtils com a targeta de crèdit o dèbit
 • Alguns d’ells no tenen data de caducitat
 • Són un mètode molt segur per comprar Bitcoin
 • És una forma de pagament molt senzilla per comprar Bitcoin

Desavantatges de comprar Bitcion amb targeta prepagament

 • Pot ser difícil obrir un compte en intercanvis que acceptin targetes de dèbit, crèdit i targetes regal
 • És possible que els intercanvis requereixin que proporcioneu informació d’identificació i esborreu els avantatges de ser anònim
 • Algunes plataformes no ofereixen grans compres de criptomonedes amb targetes regal
 • La compra de Bitcoin amb targeta de prepagament pot ser més cara que l’ús d’altres mètodes de pagament

Per descomptat, hi ha moltes altres coses a tenir en compte quan s’utilitzen targetes de prepagament. Aquest era només un resum dels principals avantatges i desavantatges d’utilitzar-los per comprar Bitcoin i altres monedes virtuals.

Paraules finals sobre la compra de Bitcoin amb targeta prepagada

Comprar Bitcoin amb targeta de prepagament pot ser una bona manera d’accedir al mercat de criptomonedes. Per descomptat, hi ha moltes altres maneres d’exposar-se a Bitcoin. Tot i això, hem decidit compartir-lo amb vosaltres perquè pugueu tenir un mètode alternatiu per obtenir exposició a monedes virtuals.

Les targetes prepagades tenen una gran quantitat d’avantatges que podeu consultar a la llista anterior. Però també tenen alguns desavantatges. Si teniu targetes regal i no sabeu què fer, fer-les servir per comprar Bitcoin podria ser una bona opció.

La part difícil, però, és trobar una plataforma que accepti pagaments amb targetes prepagades. Recordeu que també podeu comprar Bitcoin amb targeta prepagament a altres usuaris i inversors.

Sens dubte, l’ús de targetes prepagades per comprar Bitcoin serà una opció molt convenient i útil per a molts usuaris. Només cal fer el primer pas i comprar Bitcoin amb targeta prepagament.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me