Accepteu els pagaments amb Bitcoin: els 14 primers passatges per a comerciants que cal utilitzar

accepta pagaments amb bitcoins

Ja hem cobert on invertir bitcoins, però ara revisem el funcionament de l’acceptació de pagaments amb bitcoins per als comerciants i aprenem les millors maneres de rebre pagaments amb criptomoneda per a empreses i comerç electrònic.

Com s’accepten pagaments criptogràfics per a comerciants

Durant els darrers quatre a cinc anys, la comunitat criptogràfica mundial ha estat testimoni d’un augment massiu del nombre d’emprenedors que operen dins d’aquest domini financer cada vegada més gran. En aquest article, intentarem presentar una guia detallada de com els operadors comercials independents i els comerciants poden començar a acceptar Bitcoin (BTC) per als seus productes d’una manera molt simplificada / directa. Alguns dels temes bàsics que es tractaran en aquesta guia són:

  • Quina cartera és ideal per facilitar les transaccions comercials principals.
  • Com processar les tx relacionades amb BTC en persona i de manera digital
  • De quines plataformes físiques poden fer ús els comerciants per processar les interaccions al punt de venda
  • Quins serveis (físics o digitals) es poden utilitzar per convertir Bitcoin en altres monedes digitals o fiat
  • Com poden els comerciants minimitzar les pèrdues relacionades amb la volatilitat del mercat
  • 14 millors passarel·les de pagament de Bitcoin per a empreses i empreses

Per què els comerciants haurien de triar BTC??

com acceptar pagaments amb bitcoin

Abans d’entrar en la qüestió de com els comerciants poden acceptar pagaments BTC, pot ser útil per als nostres lectors entendre els avantatges bàsics associats a la criptomoneda insígnia. Per començar, podem veure que l’avantatge més important d’utilitzar Bitcoin és que totes les transaccions natives de la moneda són completament irreversibles. Per aprofundir en aquest punt, podem veure que la majoria dels processadors tradicionals de pagament fiat fan ús de bancs o altres plataformes intermediàries per facilitar les seves transaccions. Com a resultat d’això, els comerciants sovint han de fer front a la possibilitat de pèrdues causades per retrocessos i altres estafes similars. I, tot i que els comerciants afectats per aquests problemes poden sol·licitar un reembossament amb facilitat, tot el procés pot ser molt pesat i requereix molt de temps..

Quan es parla de Bitcoin (BTC), no hi ha possibilitat que es produeixi cap retrocés, ja que l’actiu fa ús d’una xarxa descentralitzada, cosa que no deixa espai als actors dolents que demanin reemborsaments (en relació amb casos discutibles). No només això, a causa del marc operatiu únic de BTC, els comptes associats a la moneda mai no poden ser congelats per una agència de govern centralitzada (com ara un banc, Paypal, una institució creditícia, etc.).

Altres avantatges clau de Bitcoin inclouen:

Tarifes baixes de Tx: Tot i que els operadors de targetes de crèdit i els proveïdors de pagaments solen cobrar les taxes elevades dels seus clients al voltant del 3% + (juntament amb els càrrecs de conversió), les transaccions BTC es poden processar per aproximadament 1 dòlar, independentment de la mida del pagament.

Tecnologia preparada per al futur: Cada dia que passa, cada vegada hi ha més persones que comencen a prendre consciència del potencial financer que realment posseeixen les criptomonedes (com ara BTC). En aquest sentit, molts experts creuen que els comerciants que comencen a adoptar tecnologies monetàries alternatives com Bitcoin podran atraure a més clients, sobretot a mesura que passa el temps i el sector financer mundial passa a un mode d’operació totalment digital.

Què cal cercar quan es tria una cartera BTC per acceptar pagaments

cartera bitcoin per acceptar pagaments

Perquè un comerciant comenci a acceptar pagaments amb Bitcoin (BTC), ha d’adquirir una cartera de criptomoneda. En aquest sentit, cal assenyalar que una de les solucions de cartera més segures que existeixen és Bitcoin Core, ja que és totalment autosuficient i no requereix que el seu propietari depengui de servidors de tercers. que la cartera pot trigar molt de temps (de vegades a setmanes o mesos) a fer-se completament operativa, ja que requereix que els usuaris descarreguin tota la història de la cadena de blocs de Bitcoin.

En aquest sentit, pot ser més fàcil per als usuaris emprar una opció de cartera que sigui considerablement més lleugera pel que fa al consum global de recursos, com ara el “Blockchain Wallet”, una solució d’emmagatzematge extremadament fàcil de processar i que es pot configurar dins qüestió de minuts. Dit això, la cartera depèn de certes entitats de tercers i, per tant, és més propensa a intromissions externes i a pirateries de tercers que Bitcoin Core.


Un dels avantatges clau de la cartera Blockchain és que tan bon punt es rep una BTC tx, es posa a disposició de l’usuari per a la seva despesa. Això contrasta amb Bitcoin Core i altres carteres suaus que requereixen una sèrie de confirmacions abans que els actius criptogràfics en qüestió siguin utilitzables. Per exemple, Bitcoin Core necessita un mínim d’una confirmació per confirmar una transacció, un procés que pot trigar entre 10 i 60 minuts, depenent de la congestió total que experimenti la xarxa. A més, les carteres suaus (com la de Coinbase) requereixen tres confirmacions que de vegades poden obligar els clients a esperar tot un dia. Això no només farà que els clients minoristes recelin d’aquesta tecnologia, sinó que també faci que Bitcoin sigui inútil per a les transaccions quotidianes.

Per últim, però no per això menys important, és de màxima importància que un comerciant analitzi el pagament BTC rebut d’un client abans de lliurar la mercaderia comprada per assegurar-se que s’ha utilitzat la comissió de transacció requerida. Això es deu al fet que si no s’utilitza una quota de tx suficient, el pagament pot trigar dies a arribar. No només això, si l’import de la quota es fixa a zero, hi ha la possibilitat que el pagament no arribi fins i tot.

La forma més fàcil de rebre Bitcoin en línia

La forma més fàcil de rebre pagaments de Bitcoin en línia

Per tal que els comerciants acceptin BTC, han d’accedir a les seves carteres i anar a la secció d’enviament / recepció. Per exemple, si un comerciant vol acceptar un pagament, ha d’anar a la pestanya “rebre” i copiar l’adreça indicada perquè es pugui subministrar al beneficiari. És de màxima importància que el comerciant s’asseguri que es copiï l’adreça amb atenció, ja que fins i tot un petit error (és a dir, una lletra o un número incorrecte) podria fer que el pagament s’enviés a una cartera completament diferent i que els diners es perdessin per sempre.

Altres punts que cal destacar:

Els comerciants en línia haurien d’enviar idealment les seves adreces de cartera BTC als seus clients per correu electrònic, missatges de text o missatgeria instantània. A més, també poden imprimir les seves adreces a les seves factures oficials i simplement fer servir el mateix document una i altra vegada per a totes les futures transaccions financeres.

A més d’acceptar els seus pagaments BTC manualment, els comerciants també poden digitalitzar els seus pagaments fent ús de connectors dissenyats per a plataformes com WordPress i OpenCart.

Com rebre BTC des d’una ubicació física?

Com rebre BTC des d’una ubicació física?

Perquè els operadors de botigues minoristes rebin un pagament BTC, el procés estàndard de copiar una adreça de cartera i enviar-la al client pot ser força difícil i ineficient. Per tant, per simplificar el procés, pot ser molt més fàcil per als comerciants fer ús d’un codi QR (que està enllaçat amb la seva cartera criptogràfica nativa) per processar el pagament entrant. En el seu sentit més bàsic, un codi QR és un bloc quadrat negre que conté totes les dades necessàries associades a diverses entitats d’emmagatzematge físic i digital. No només això, l’ús d’aquest codi elimina completament qualsevol possibilitat que els clients enviïn els seus fons a una adreça incorrecta.

Perquè un comerciant simplifiqui molt el procés de recepció de pagaments BTC, simplement pot mostrar el codi QR associat amb la seva cartera al taulell de caixa. Això pot permetre als clients simplement iniciar sessió a les seves solucions de cartera mòbil i escanejar el codi que es mostra. El procés, literalment, dura només un parell de segons i pot permetre l’enviament de pagaments digitals de manera gairebé instantània. A més, alguns minoristes fins i tot fan servir una tauleta que només està destinada a acceptar pagaments BTC. La tauleta pot fer servir una aplicació com Blockchain Merchant que genera automàticament un codi QR personalitzat perquè un client pugui escanejar-lo i enviar-lo mitjançant els fons necessaris..

Finalment, si un minorista vol eliminar completament qualsevol possibilitat de robatori, pot proporcionar als seus clients un codi QR afiliat a una cartera fora de línia (que ni tan sols està present a la botiga on s’està processant la tx).

Determinació d’un tipus de canvi

com s’accepten les taxes de pagament criptogràfic

Un altre element crucial a l’hora d’acceptar pagaments BTC és l’ús d’un tipus de canvi correcte, ja que el preu de Bitcoin sembla variar d’una plataforma de negociació de criptomonedes a una altra. Per tant, perquè els comerciants siguin coherents amb els seus preus, haurien de fer ús d’un únic canvi i utilitzar la seva taxa tx per facilitar els pagaments del dia. En aquest sentit, el millor és que un comerciant s’adhereixi a un intercanvi establert que s’adapti més a la informació específica del país. Per exemple, Bitfinex, Coinbase i Kraken es poden utilitzar per USD.

En una nota més tècnica, podem veure que per tal que els comerciants puguin calcular l’import exacte que han de pagar en termes de BTC, simplement poden dividir el preu de venda del producte amb el valor de BTC en aquest moment determinat..

Els comerciants també poden realitzar càlculs manuals per determinar la quantitat de Bitcoin (BTC) que el beneficiari ha d’enviar per a la seva comanda específica..

Avui en dia, hi ha una gran quantitat de connectors de comerç electrònic basats en Bitcoin que es poden utilitzar per automatitzar el procés de conversió amb només tocar un botó. És important fer-ho com una transacció sensible al temps a causa de la volatilitat que existeix.

Serveis que permeten als comerciants convertir els seus BTC en Fiat

Permetre als comerciants convertir els seus BTC en Fiat

Com que la majoria dels nostres lectors probablement en saben bé, un dels problemes més grans a l’hora d’acceptar BTC és l’element de la volatilitat del mercat, és a dir, el preu de Bitcoin pot canviar substancialment entre el moment en què el venedor l’obté i quan ho fa. es ven per fiat. En aquest sentit, val la pena esmentar que actualment existeixen una sèrie de serveis que protegeixen els comerciants de les pèrdues del mercat (ja que permeten que es produeixin conversions instantànies de Bitcoin a fiat).

Un dels exemples destacats d’aquest servei és Bitpay, una plataforma que permet als usuaris intercanviar instantàniament el seu BTC a fiat, amb la transferència dels fons convertits al compte bancari vinculat als comerciants en qüestió de minuts. A més, BitPay també ofereix als seus usuaris la garantia que només se’ls cobrarà una tarifa total de l’1%, una quantitat que és substancialment inferior al que cobren la majoria de caixers automàtics de Bitcoin per convertir els fons de BTC d’un usuari.

Altres facetes de BitPay que cal destacar:

La plataforma inclou un sistema de pagament BTC complet que requereix que els comerciants simplement descarreguin l’aplicació BitPay al seu dispositiu PoS. L’aplicació no només configura una cartera per al detallista, sinó que també serveix de finestreta única perquè l’usuari comenci a acceptar BTC d’una manera totalment lliure i sense problemes..

L’únic inconvenient concebible de l’ús de BitPay és el fet que és una plataforma centralitzada i està vinculada a diverses institucions bancàries. Com a conseqüència d’això, els comerciants podrien tenir la seva entrada monetària bloquejada per un banc sense cap motiu.

Una altra manera senzilla d’acceptar pagaments amb bitcoin és mitjançant l’ús de la “Blockchain Wallet” àmpliament emprada (una solució d’emmagatzematge que no requereix que els usuaris completin certs controls d’identificació i estigui completament descentralitzada). De la mateixa manera, els propietaris d’empreses també poden optar per instal·lar un caixer automàtic BTC directament a la seva botiga, un moviment que no només ajudarà a fer conversions criptogràfiques perfectes, sinó que també atraurà més empreses a aquest lucratiu instrument financer..

Finalment, un comerciant també pot enviar el seu BTC a un intercanvi i convertir-lo per la moneda fiduciària que triï. Aquest procés és bastant senzill, però pot costar molt de temps (a causa de les taxes de tx més altes). No només això, a causa del desfasament de temps que existeix entre la transferència d’un BTC a un intercanvi criptogràfic i després la retirada, la criptomoneda insígnia pot acabar perdent part del seu valor monetari intrínsec..

Els comerciants poden triar HODL comerciants que accepten pagaments amb bitcoins

Actualment, molts comerciants opten per renunciar a convertir el seu Bitcoin (BTC) a fiat per mantenir els seus actius criptogràfics. Això es deu al fet que molts empresaris han començat a adonar-se del veritable potencial financer de Bitcoin i del seu valor futur esperat. De la mateixa manera, alguns minoristes volen posseir BTC perquè puguin gastar-lo més tard per al seu ús personal. Dit això, si un comerciant decideix mantenir els seus BTC a llarg termini, s’ha d’assegurar que els seus fons es mantinguin segurs en una cartera de maquinari que es pugui mantenir fora de línia. Molts poden optar per fer-ho tenint en compte les prediccions alcistes dels preus de Bitcoin que existeixen a la comunitat en general, però es reduirà a assegurar-se que tot coincideixi amb el vostre balanç i pugui cobrir les vostres despeses diàries..

No només això, els comerciants sempre han de mantenir una còpia de les seves claus privades o de la llavor de la seva cartera Bitcoin (BTC), de manera que si en el futur sorgeix algun problema, els seus fons es poden recuperar amb només prémer un botó. Tanmateix, aquestes claus inicials no s’han d’emmagatzemar mai al dispositiu de l’ordinador, ja que és relativament fàcil per als pirates informàtics obtenir accés al PC, portàtil o tauleta d’una persona..

Principals passarel·les de pagament de Bitcoin

millors passarel·les de pagament bitcoin

Les passarel·les de pagament criptogràfiques són xarxes de pagament que no estan limitades per cap tipus de frontera. Com a tals, permeten transferències ràpides i senzilles de diners en forma de monedes digitals, cosa que és extremadament útil per als comerciants i altres persones que vulguin fer transaccions gairebé instantànies a tot el món..

Les passarel·les de pagament que permeten l’ús de Bitcoin es coneixen, per tant, com a passarel·les de pagament de Bitcoin. Sovint també accepten diversos altcoins, com ara Ethereum, XRP, Bitcoin Cash, Litecoin i altres. Una altra cosa que permeten les passarel·les de pagament és la conversió de BTC en altres criptomonedes, o fins i tot en monedes tradicionals, com ara USD o EUR.

Aquesta és una característica que havia tingut un gran ús durant l’últim any, ja que el mercat de criptografia va entrar en l’anomenat hivern criptogràfic, període en què els preus baixaven constantment. Aquells que guanyessin criptomonedes d’una manera o altra necessitaven una manera d’efectuar ràpidament abans de reduir els seus pagaments a causa de la caiguda del preu.

Per sort, les passarel·les de pagament permeten conversions immediates i l’augment de la demanda ha inspirat la creació de nombroses plataformes que des de llavors han començat a funcionar com a passarel·les de pagament. Disposen de nombroses eines per a molts propòsits diferents, incloses les transferències automàtiques de monedes, la supervisió del mercat i molt més.

Per què els comerciants opten per acceptar Bitcoin?

El nombre d’usuaris de criptografia continua creixent, tot i els preus baixos. Nombrosos països de tot el món ja van reconèixer aquest creixement i estan en procés de crear regulacions relacionades amb criptomonedes que protegeixin els inversors i redueixin el potencial d’estafes, robatoris i altres delictes similars..

Amb tota l’atenció cap a cryptos, hi ha nombrosos avantatges que els comerciants poden gaudir si decideixen començar a treballar amb ells. Per exemple, les transaccions criptogràfiques permeten als usuaris un control total, cosa que fa que sigui més segur per als comerciants i clients que utilitzin la criptografia. A continuació, acceptar cryptos com a opció de pagament pot permetre als comerciants ampliar el seu abast i incloure més clients. Els mètodes de pagament són discrets, mentre que tota la informació de pagament s’emmagatzema a la cadena de blocs.

La seguretat és molt més gran, ja que no hi ha riscos de frau, mentre que tant els comerciants com els clients poden mantenir confidencials les seves dades privades. A més, les comissions de transacció són molt més baixes en comparació amb els mètodes de pagament tradicionals.

A més, l’expansió de les criptomonedes significa que poden ser extremadament útils per a viatges internacionals. Això també significa que els pagaments transfronterers són instantanis i que no requereixen tercers i que no es retarden en el pagament. També hi ha altres avantatges, però en lloc d’enumerar-los, parlarem d’algunes de les millors passarel·les de pagament de criptografia que accepten Bitcoin i que es poden utilitzar per gaudir de tots els avantatges esmentats anteriorment.

1) Coinbase

Coinbase és l’intercanvi de criptografia més gran i popular dels Estats Units i també un dels més grans del món. Simplement descarregant l’aplicació de comerciant, els propietaris d’empreses poden començar a acceptar Bitcoin i un grapat d’altres monedes. A més, un dels majors beneficis és que és possible convertir instantàniament Bitcoin en fiat i viceversa.

Coinbase també té altres funcions, com ara grans velocitats i sense comissions de transacció a l’hora d’acceptar monedes; integració amb nombrosos serveis (Shopify, OpenCart, WooCommerce, etc.), afegeix un botó de pagament al lloc web del comerciant i s’integra amb l’API.

2) CoinsBank

CoinsBank també és un servei molt popular que es pot sincronitzar fàcilment amb una targeta de dèbit. També ofereix una aplicació mòbil disponible per a dispositius iOS i Android. A part d’això, permet retirades i dipòsits instantanis i ofereix una major seguretat a causa de l’autenticació de dos factors. Funciona amb la majoria de les principals monedes fiduciàries, com ara el dòlar nord-americà, GBP, EUR o el ruble rus. Tant el servei com el sistema d’assistència estan disponibles en tot moment. L’intercanvi també fa tot el possible per proporcionar riscos mínims i beneficis màxims.

3) BitPay

BitPay és un altre servei amb seu als Estats Units i una de les passarel·les de pagament de Bitcoin més antigues del món. Existeix des del 2011 i el seu ús és fàcil. Tot el que han de fer els usuaris és descarregar l’aplicació de l’intercanvi i estaran preparats per començar a acceptar pagaments en criptografia. També ofereix la seva pròpia targeta de dèbit Bitcoin per fer transaccions fàcils i convertir-les en criptografia.

També inclou connectors de codi obert per a plataformes de comerç electrònic, i fins i tot permet fer donacions de Bitcoin. Cal tenir en compte, però, que totes les transaccions de pagaments es poden fer amb Bitcoin. BitPay també utilitza el mecanisme PoS, s’accepta a tot el món i permet dipòsits bancaris en uns 38 països diferents, mentre que admet 40 idiomes diferents.

La seva interfície és senzilla i fàcil d’utilitzar, mentre que també disposa d’autenticació de dos factors per a una major seguretat. La velocitat de les transferències també es pot configurar manualment, d’acord amb les necessitats dels usuaris. Finalment, és compatible amb totes les carteres Bitcoin Cash (BCH).

4) CoinGate

A continuació, tenim CoinGate, que permet l’ús de Bitcoin i altcoins, mentre que accepta pagaments en diverses monedes, inclosa la pròpia BTC, així com EUR i USD. També utilitza aplicacions TPV per a diferents plataformes, inclosos iOS, Android i navegadors web. També inclou complements per a plataformes de comerç electrònic i admet nombroses monedes digitals.

5) Blockchain

Blockchain també es troba entre les passarel·les de pagament més antigues de Bitcoin, de manera similar a BitPay. És una gran passarel·la de pagament per a ús personal i per a empreses. Tanmateix, només admet tres criptomonedes, que inclouen Bitcoin, Ethereum i Bitcoin Cash. També és una cartera criptogràfica (gratuïta) coneguda, però va més enllà, ja que serveix com a dipòsit d’informació, desenvolupaments i estadístiques..

A continuació, proporciona API de pagament de Bitcoin, tot i que el procés d’implementació és més complex que el de les entrades anteriors. Com a tal, requereix una mica de coneixement tècnic, però és fàcil utilitzar-lo com a aplicació mòbil per a Android.

6) Servidor BTCPay

BTCPay Server és una passarel·la de pagament gratuïta de codi obert, allotjada per si mateixa, que també admet múltiples altcoins. Permet als comerciants i usuaris habituals acceptar pagaments directament a les seves carteres, sense comissions addicionals ni cost de transacció. Molts veuen això com l’avantatge més gran del servei.

També compta amb grans velocitats a causa de la xarxa de llamps i ofereix una major seguretat i privadesa. L’enviament de pagaments és fàcil gràcies al botó BTCPay.

7) Blockonomics

Blockonomics és una altra passarel·la de criptografia molt popular i útil que no té permís i no requereix autenticació de tercers. Tampoc no necessita una integració addicional d’API per poder treballar. Fer pagaments és fàcil i tot el que han de fer els clients potencials és escanejar el codi QR. Això el fa extremadament segur, amb un major anonimat per a tots els implicats. També admet diverses criptomonedes, moltes de les quals provenen de l’ecosistema de Bitcoin, així com algunes de les carteres més conegudes i usades, com Ledger Nano S, Trezor i similars..

8) SpicePay

SpicePay també és una gran opció, ja que permet acceptar i intercanviar monedes de forma ràpida i senzilla, a més de proporcionar una cartera segura per emmagatzemar-les. Té diverses funcions, com ara una major seguretat i comoditat, suport per a nombroses monedes fiduciàries, com ara USD, GBP, EUR i CAD. També permet retirades a SEPA o PayPal i inclou connectors de comerç electrònic i venda al detall. Finalment, permet als usuaris estalviar al voltant d’un 2% en cada transacció, mentre que la seva funció BitGo permet l’ús de la seva aplicació tant a l’escriptori com als sistemes mòbils..

9) Pagaments amb moneda

A continuació, hi ha CoinPayments, dissenyat especialment per als comerciants en línia. Admet més de 1200 criptomonedes diferents, incloses BTC, XRP, BCH i LTC. A més, els comerciants cobren un 0,5% per transacció.

Ofereix connectors per a tots els webcarts més populars i fa que els pagaments siguin més ràpids en donar suport a les confirmacions instantànies de GAP600. També premia els usuaris a través de les sortides d’aigua de la moneda i del testimoni, i pot convergir les monedes automàticament.

10) SpectroCoin

SpectroCoin és una altra cartera gratuïta que pot permetre als usuaris intercanviar els seus fons a l’instant. Funciona amb més de 30 criptos i té límits de retirada i dipòsit força elevats. També inclou connectors de comerç electrònic, una targeta de dèbit Bitcoin i una API SpectroCoin, que permet comprar o vendre nombroses monedes.

11) GoUrl.io

Es tracta d’una cartera de Bitcoin totalment gratuïta que també és de codi obert. També es troba entre les carteres més fiables a nivell mundial gràcies als seus connectors de comerç electrònic i a la seva interfície API. Tanmateix, permet als usuaris vendre molt més que monedes, inclosos vídeos, música, imatges, URL i fins i tot text, a canvi de criptomonedes..

No requereix una autenticació de compte bancari ni cap identificació, cosa que augmenta la privadesa dels usuaris. Els usuaris poden vendre fàcilment qualsevol producte i obtenir Bitcoin o alguna altra moneda digital a canvi. També ofereix un programa d’afiliació que també permet als participants guanyar més.

12) Shopify Gateway

Shopify és una gran passarel·la de pagament de comerç electrònic, amb una gran quantitat d’usuaris. Les seves comissions de transacció són extremadament baixes, mentre que totes les transaccions són segures i ràpides. Els pagaments es poden rebre en qualsevol moment o lloc, mentre que les seves aplicacions TPV permeten als usuaris utilitzar la cartera en diversos dispositius. Tampoc no requereix compliment PCI.

13) Monedes ALFA

Aproximant-nos al final de la llista, tenim ALFAcoins, que també es troba entre les passarel·les de pagament Bitcoin més fiables. També admet algunes de les monedes més recents. També té una característica única, que és un sistema de pagament BitSend. El sistema fa que els pagaments siguin fàcils i ràpids, cosa perfecta per pagar sous o bonificacions en criptografia. La plataforma funciona amb diverses monedes principals, incloses Bitcoin, Bitcoin Cash, XRP, Ethereum, Litecoin i DASH.

També disposa de programes de fidelització, serveis financers i jocs digitals, que permeten als usuaris guanyar fons addicionals. Els pagaments són fàcils de fer i els fons es transfereixen bastant ràpidament. A més, el servei està disponible a tot el món, fins i tot a països com Corea del Nord o Iran.

14) BitcoinPay

Finalment, hi ha el pagament de Bitcoin, que és una de les maneres més senzilles i probablement més populars d’acceptar pagaments criptogràfics en una cartera o un compte bancari. Inclou comissions zero i és fàcil d’utilitzar. El seu servei d’atenció al client també està disponible en tot moment, mentre que el servei també es pot utilitzar en iOS i Android. Els usuaris poden sol·licitar pagaments per correu electrònic i fer-los a l’instant.

A més, admet connectors de comerç electrònic de més de 196 països de tot el món i funciona amb altres plataformes com Magento, PrestaShop, OpenCart, WooCommerce i molt més.

Conclusió

En completar aquesta peça, s’ha de deixar absolutament clar que la forma més descentralitzada d’acceptar pagaments BTC és que els comerciants facin servir una cartera que no requereixi cap confirmació. A més, els comerciants han d’assegurar-se que el seu sistema de pagament en línia no tingui punts de pèrdua / falla i que tingui tots els protocols de seguretat necessaris al seu lloc.

En cas que un comerciant utilitzi Bitpay o algun altre servei similar, s’ha d’assegurar que no participa en activitats il·legals, ja que corre el risc de perdre tots els seus pagaments..

Esperem que aquesta guia us hagi estat d’utilitat i, d’alguna manera, us pugui ajudar a establir un negoci que sigui totalment capaç d’acceptar pagaments amb Bitcoin (tant en la seva forma digital com física).

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map