Trezor vs. Ledger vs. BC Vault Review: una anàlisi actualitzada

Després d’haver triat formar part de la moda de les criptomonedes, heu adquirit Bitcoin, Ethereum, Litecoin o una altra criptomoneda i esteu HODLing. Ara que? Bé, la vostra màxima prioritat és protegir els vostres recursos digitals.

Les carteres de maquinari solen ser les més segures i són el mètode d’emmagatzematge preferit per a molts titulars de criptomonedes. Normalment, aquestes carteres es connecten a un ordinador mitjançant un port USB o un dispositiu de mà mitjançant Bluetooth.

Hi ha dues carteres de maquinari principals al mercat: Trezor i Ledger Nano S i un nou competidor poderós – BC Vault

Trezor i Ledger s’han consolidat com a populars opcions de cartera freda. BC Vault és un producte llançat recentment fabricat per una empresa centrada en la seguretat. Tenen alguns avantatges importants sobre Trezor i Ledger que examinarem a continuació.

Totes aquestes carteres guarden la vostra clau privada de criptomoneda en un entorn fora de línia, de manera que els pirates informàtics no us poden robar la vostra clau privada. Perquè qualsevol persona us robi les monedes, us hauria de robar la cartera de maquinari i d’alguna manera us donaria la contrasenya i el codi PIN..

Un dels principals problemes relacionats amb la manipulació de monedes digitals mitjançant intercanvis és que no són gens segurs. Tot i que alguns ofereixen solucions segures i prenen totes les mesures necessàries per protegir els fons dels usuaris si són piratejats, teniu el risc de perdre les vostres monedes. A més, si tenen la possibilitat de pagar als usuaris els seus fons perduts, el procés pot ser d’alguna manera problemàtic. 

Les carteres de criptomoneda sense custòdia ajuden els usuaris a tractar les seves criptomonedes d’una manera més segura del que podrien fer les carteres de custòdia. No obstant això, les millors carteres criptogràfiques per emmagatzemar de manera segura els fons són les carteres de maquinari.

Avantatges de les carteres de maquinari

 • La informació de la clau privada es manté segura dins del maquinari i mai no s’exposa al sistema de treball.
 • Les carteres de maquinari són resistents a qualsevol programari maliciós dissenyat per eliminar les claus privades i robar fons.
 • Si perdeu la cartera, sempre podeu recuperar les monedes mitjançant una frase de recuperació de llavors o altres mètodes de còpia de seguretat (BC VAULT).
 • Abans de gastar qualsevol moneda, la cartera de maquinari us demanarà que confirmeu la transacció al vostre ordinador. Això garanteix que no es gasta cap moneda sense el vostre coneixement.
 • Les carteres es protegeixen mitjançant xifratge amb un codi PIN, com ara les targetes de dèbit, cosa que aporta més seguretat als vostres recursos digitals.
 • La majoria de les carteres de maquinari són compatibles amb diverses criptomonedes.

Quina és la millor cartera de maquinari? Creiem que és millor deixar que les funcions parlin per si soles.

Trezor Review

La cartera de maquinari Trezor es va llançar l’estiu del 2014 per una startup amb seu a la República Txeca – SatoshiLabs. Va ser la primera cartera de Bitcoin del mercat i probablement també la més reputada. Ofereix una combinació d’emmagatzematge en fred segur i la possibilitat de gastar criptomonedes amb la mateixa comoditat que una cartera calenta. Us permet emmagatzemar les vostres claus privades i signar transaccions digitalment sense cap connexió a Internet.

Trezor té molts avantatges per manejar criptomonedes. Aquesta cartera ofereix un gestor de contrasenyes que us permet xifrar les contrasenyes per separat i sincronitzar-les amb el vostre núvol privat. Ofereix accés SSH d’administració segura que protegeix l’accés dels usuaris als seus servidors. Finalment, la cartera permet als usuaris protegir comptes i identitats en línia mitjançant l’autenticació de dos factors. 

Trezor també ofereix altres solucions a usuaris més avançats, inclosa una cartera d’acer inoxidable indestructible alternativa a la còpia de seguretat de paper. Aquesta és la millor manera d’emmagatzemar la llavor de recuperació en cas que es perdi la cartera. Això també és un avantatge perquè els seus competidors no ofereixen solucions similars a aquest producte. Tot i això, té un preu de 131 €, cosa que dificulta l’adquisició de la cartera i de la solució “Cryptosteel” per a un usuari tradicional..

Cartera Trezor connectada a l'ordinador e1514611511143

Font: https://www.easycoinbuy.com

Ledger Nano S Review


La cartera de maquinari Ledger Nano S és una idea de vuit experts d’una empresa amb seu a França anomenada Ledger. Llançat el 2014, Ledger és una alternativa molt segura per emmagatzemar i gestionar criptomonedes. El Nano S ofereix una gran varietat de funcions agradables. A més del disseny ja atractiu, la cartera de maquinari basada en el BOLOS plataforma és una petita meravella criptogràfica amb funcions d’alta seguretat com BIP39 Seed (12 a 24 paraules) i codi PIN d’inici de sessió de 4 dígits.

Ledger s’ha anat expandint al mercat durant els darrers anys i va ser capaç d’atraure molts nous clients. Oferir un gran nombre de monedes virtuals i Ledger Live van ser dues de les decisions més importants que va prendre la companyia i que li van permetre guanyar un mercat més gran. En general, Ledger sol oferir productes més econòmics que Trezor, cosa que també és molt important per als usuaris.

revisió de la cartera de llibres 1

Font: ledger.com

BC Vault Review

BC Vault és una cartera de maquinari creada per Real Security. Són una empresa centrada en la ciberseguretat i els amfitrions de la conferència de seguretat més gran de la regió de l’Adriàtic: Conferència RISC.

BC Vault es va crear perquè les carteres de maquinari establertes com Trezor i Ledger no se centren al 100% en els seus problemes. Per exemple, Saleem Rashid va publicar un important problema de seguretat de Ledger lloc web. La revista Bitcoin també va informar d’un article sobre el Wallet.Fail demostració. La resposta de Ledger & Trezor va aparèixer ben aviat, però no eren exactament el que esperava la comunitat criptogràfica. Per això, BC Vault va cobrar vida, de manera que els vostres fons poden ser garantits per un equip centrat únicament en la seguretat.

A més, cada BC Vault s’envia precarregat amb una clau privada, xifrada com totes les carteres del dispositiu. La clau correspon a una adreça pública que té 1.0 BTC. Trenca-ho i aquests fons són teus. Això ens recorda la història del vidre ESG, que va posar 3 milions de dòlars en efectiu en una parada d’autobús i qui ho podria trencar, es podria endur els diners a casa. Els diners hi són fins i tot ara.

A més, BC Vault està protegit per un PIN i una contrasenya globals, tots dos necessaris per accedir als vostres fons. Podeu veure més detalls sobre com configurar-lo a vídeo. Una altra cosa interessant que cal esmentar sobre BC Vault és el fet que ni tan sols utilitzen BIP39 / 44 i és la primera cartera multi-criptografia disponible comercialment amb còpies de seguretat segures per defecte. Les claus privades es xifren i s’emmagatzemen en un suport de botiga d’art avançat: la memòria RAM ferroelèctrica. FRAM conserva les dades mesurades en dècades i admet molts més cicles d’escriptura com l’emmagatzematge Flash tradicional.

BC Vault ha estat intentant oferir una tercera solució de cartera de maquinari perquè les persones puguin emmagatzemar les seves monedes virtuals a més de les opcions tradicionals de Ledger vs Trezor. Com a nouvingut a l’espai, BC Vault va poder atreure l’atenció dels usuaris i rebre el suport de la comunitat. Avui en dia, BC Vault es va convertir en el tercer jugador del mercat de carteres de maquinari de la indústria criptogràfica.

Disseny i interfície d’usuari

Pel que fa al disseny, les carteres són pràcticament les mateixes. Els tres són petits i compactes. S’haurien d’ajustar còmodament a la butxaca i utilitzar-les en una sola mà. No obstant això, Ledger Nano S té un lleuger avantatge, en el sentit que compta amb una carcassa d’acer inoxidable força robusta. Trezor està fet de plàstic, però és més compacte que el Ledger Nano S.

Ledger i Trezor tenen dos botons físics que s’utilitzen per confirmar o negar l’acció. A més, cadascun utilitza completament la seva pantalla que mostra informació de transaccions. Val a dir que la pantalla de Trezor és una mica més gran que la pantalla de Ledger. Tot i això, això no té cap impacte en el rendiment. Les carteres es presenten en forma d’un petit fitxer adjunt al port USB. Podeu connectar el dispositiu a un PC, un telèfon intel·ligent o qualsevol altre dispositiu mitjançant el cable USB.

El pes de Ledger és de 16,2 grams i les seves dimensions són de 98 mm x 18 mm de llarg per 9 mm de gruix. La cartera Trezor pesa 12 grams i és definitivament més petita (30 mm x 60 mm de llarg i 6 mm de gruix), cosa que el fa més portàtil i fàcil de portar a la butxaca.

BC Vault, en canvi, és una mica diferent. Les mides són de 100 mm x 57 mm x 10 mm (3.937 “x 2.244” 0.394 “). El pes és una mica més que un Trezor o Ledger mitjà, amb 41 grams. La temperatura de funcionament pot oscil·lar entre 0 i +60 graus centígrads i el dispositiu té una pantalla OLED de 61,5 mm (128 × 64) píxels. La pantalla més gran és un avantatge important per a BC Vault, ja que facilita la lectura de l’adreça i la confirmació d’una transacció del que seria mitjançant un llibre major o un Trezor.

Podeu connectar el BC Vault al vostre ordinador portàtil mitjançant un cable USB tipus C i la millor part és que té una ranura addicional per a una micro SD que s’inclou amb el dispositiu..

Què hi ha dins del paquet comercial Trezor, Ledger i BC Vault?

Trezor

 • Dispositiu Trezor
 • Cable USB
 • Corretja
 • Manual d’usuari
 • Dues cartes de llavors de recuperació

Ledger Nano S

 • Dispositiu Ledger Nano S.
 • Inici manual
 • Clauer, cordó i altres recursos
 • Targeta de recuperació
 • Cable USB

BC Vault

 • El magatzem de criptografia de maquinari BC Vault One
 • Adhesiu
 • Cable USB-C
 • Manual d’usuari
 • Targeta microSD d’1 GB

Ús del dispositiu

Tant Trezor com Ledger admeten diversos sistemes operatius (SO). Funcionen amb sistemes operatius Windows, Mac i Linux. Haureu de connectar els dispositius a un ordinador mitjançant un cable micro-USB. A més, tots dos admeten gairebé tots els dispositius Android. Trezor té una extensió de Google Chrome que ofereix una gestió de dispositius independent. L’extensió permet que les aplicacions i els llocs web es comuniquin amb un dispositiu Trezor. BC Vault no és diferent en això. El nou magatzem per a criptomonedes té una aplicació per a OS X, Windows i Linux. A més, BC Vault és compatible amb una àmplia varietat de navegadors com ara: Firefox 52+, Chrome 50+, Opera 51+, Safari 11+ i IE 11+ (totes noves versions). A més, amb el llançament de BC Vault 1.2.1, el dimoni web d’aquest ara permet a tercers integrar la funcionalitat BC Vault a les seves pàgines web..

Seguretat

Pel que fa a la seguretat, creu que de vegades és millor el nou. BC Vault va obtenir un avantatge aquí en no utilitzar BIP39 / 44 i emmagatzema les claus privades en una RAM ferroelèctrica, que té més cicles d’escriptura suportats que un emmagatzematge flash tradicional. També podeu fer còpies de seguretat segures a una microSD xifrada (n’hi ha una d’1 GB inclosa) o en forma de codis QR imprimibles.

En una altra nota, tant Ledger com Trezor utilitzen carteres deterministes, cosa que significa que es poden rastrejar diverses carteres del mateix dispositiu fins a la mateixa llavor. BC Vault no ho fa. Utilitzen carteres no deterministes, de manera que les carteres no es poden vincular matemàticament. Cada cartera es genera mitjançant un autèntic RNG (generador de números aleatoris). El RNG s’inicialitza amb un sensor giroscòpic sacsejant el BC Vault a la configuració. A més, en un llibre major teniu la mateixa contrasenya per a totes les carteres que proveu d’iniciar. BC Vault és una mica diferent aquí, podeu tenir més de 2000 carteres úniques, cadascuna encriptada amb contrasenyes addicionals i diferents: bàsicament, és gairebé com un MultiSig.

Per a la cartera de Bitcoin, BC Vault és compatible amb SegWit i Legacy, igual que els seus competidors. La diferència és que mitjançant BC Vault, podeu utilitzar-lo com a cartera única.

S’admeten criptomonedes

Tant Trezor com Ledger admeten la majoria de les divises digitals populars. En el moment d’aquest escrit, la llista de monedes digitals compatibles de Trezor i Ledger inclouen:

Trezor admet:

 1. Bitcoin
 2. Ethereum
 3. Bitcoin Cash
 4. Litecoin
 5. Bitcoin Gold
 6. Ethereum Classic
 7. Guió
 8. DogeCoin
 9. Zcash
 10. NomCoin
 11. NEM
 12. Extensió
 13. Fitxes ERC-20
 14. UBQ

Suport de Ledger Nano S:

La cartera de criptomonedes Ledger Nano S us ofereix la possibilitat d’emmagatzemar un gran nombre de criptomonedes en lloc d’un petit grup seleccionat de la part superior de 10. Els usuaris poden gestionar 22 monedes amb el vostre dispositiu Ledger i l’aplicació Ledger Live. Moltes altres criptomonedes es poden gestionar amb carteres compatibles externes. 

 1. Bitcoin
 2. Bitcoin Gold
 3. Bitcoin Cash
 4. Ethereum
 5. Ethereum Classic
 6. Ondulació
 7. Zcash
 8. PIVX
 9. Digibyte
 10. Qtum
 11. Komodo
 12. Guió
 13. Litecoin
 14. Dogecoin
 15. PoSW
 16. Zencash
 17. BTCP
 18. Stealthcoin
 19. Neo
 20. Arca
 21. Fitxes ERC-20
 22. Estel·lar
 23. Stratis
 24. Ubiq
 25. Viacoin
 26. Vertcoin
 27. EOS
 28. Tether
 29. Tron
 30. Cardano
 31. IOTA
 32. Binance Coin
 33. Monero
 34. Moneda USD
 35. Creador

En el futur, es podrien afegir noves criptomonedes a aquesta cartera de maquinari que permetria als individus emmagatzemar els seus fons amb seguretat. En general, Ledger ha ofert suport a un nombre més gran de criptomonedes en comparació amb Trezor.

Suports BC Vault

Hi ha moltes criptomonedes compatibles amb BC Vault. BC Vault admet tots els tokens natius ERC-20. El nombre total d’aquests s’eleva a més de 177.000, tot i que en circulacions i en l’ús diari, n’hi ha molt menys. Altres criptomonedes que BC Vault accepta de forma nativa són:

 1. Bitcoin
 2. Ethereum
 3. Bitcoin Cash
 4. Litecoin
 5. Ondulació
 6. Estel·lar
 7. Dogecoin
 8. Guió
 9. TRON
 10. VECHAIN
 11. MONEDA BINANCE
 12. ICONA
 13. OmiseGO
 14. WaltonChain
 15. Polymath
 16. 0x
 17. Sal
 18. Cindicador
 19. Drets de negociació dinàmica
 20. Iconomi
 21. OriginTrail
 22. Viberat
 23. CargoX
 24. InsurePal
 25. Xaurum

Punts de preu

Trezor Model T – 169 dòlars / 149 €

Trezor One White – 79 $ / 69 €

Ledger Nano X – 133 dòlars / 118 €

Ledger Nano S – 67 $ / 59 €

Llibre blau – 309 dòlars / 272 €

BC Vault – 149 dòlars / 131 €

Pensaments finals

La nostra idea general és que val la pena provar totes les carteres de maquinari esmentades anteriorment. Cadascun té algunes coses úniques que els fan especials. Personalment, utilitzem una de cadascuna per mantenir una part de les nostres inversions en criptografia i estem contents de totes elles.

Les carteres de maquinari de criptomonedes són una eina molt important per als inversors en criptografia que volen mantenir-se segures en cas de pirates o atacs a borses o borses de criptografia. La millor manera de ser propietari dels vostres recursos digitals és tenir una cartera de maquinari i tenir un control total de les vostres monedes virtuals.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map