Predicció del preu d’Ethereum: per què els experts creuen que augmentarà

Ethereum és la segona criptomoneda més gran i va ser llançada el 2015 per un desenvolupador rus-canadenc Vitalik Buterin. El protocol blockchain de la moneda permet a persones de tot el món enviar i rebre fons sense necessitat de tercers. 

Tanmateix, a diferència de Bitcoin, el blockchain d’Ethereum fa més que fer transaccions financeres. La cadena de blocs allotja la tecnologia de contractes intel·ligents que permet a les persones contractar sense necessitat de tercers. 

Els contractes intel·ligents mouen fons d’una persona a una altra quan es compleixen determinades condicions de l’acord. A més, totes les transaccions de la xarxa són visibles a la cadena de blocs pública per permetre la transparència. 

A més, la tecnologia pot confirmar les transaccions en uns 16 segons i realitzar 15 transaccions per segon. Tot i això, la plataforma té previst augmentar aquesta velocitat. 

El preu d’Ethereum va assolir el màxim històric de 1.400 dòlars el desembre del 2017, el mateix moment en què Bitcoin va arribar als 20.000 dòlars. Tot i això, el preu ha caigut des del seu màxim històric i no està clar quan o si el preu de la moneda tornarà a assolir aquestes altures.. 

Ara que ja sabeu què és Ethereum i què pot aconseguir, discutim el preu futur de la moneda i els factors que afectaran el preu. 

Compra ETH a Binance avui mateix!

Esdeveniments del món real Ethereum 

Hem comentat anteriorment que Ethereum pot processar 15 transaccions per segon. Tot i això, aquest és un repte per a la xarxa, ja que ha de millorar per atendre la demanda mundial. 

Per exemple, a finals de 2017, una nova aplicació descentralitzada CryptoKitties estava processant tantes aplicacions i gairebé no va ser aixafada. Aquesta era només una única aplicació, així que penseu en un cas en què les dApps esdevenen més populars. 

Algunes persones van notar aquest repte i van començar a crear noves cadenes de blocs de contractes intel·ligents que podrien tenir un millor rendiment. Un bon exemple és NEO, que pot processar milers de transaccions per segon i hi ha d’altres que s’estan construint que afirmen que poden processar milions de transaccions per segon. 

Tot i això, l’equip de desenvolupament d’Ethereum ja ha reconegut aquest problema i està ocupat treballant en una solució. Si poden escalar amb èxit la xarxa, és possible que vegem que el preu de la moneda assoleix nous nivells. 

Advertiment sobre les prediccions de preus 

Creiem que és una bona idea ressaltar ràpidament algunes coses que hauríeu de tenir en compte abans de llegir un article de predicció de preus.

 En realitat, ningú no pot predir el futur d’Ethereum. Tot i que algunes persones ho fan bé, hi ha d’altres que ho fan malament. 

No es garanteix que es faci realitat cap predicció a causa de factors com ara regulacions, millora de la tecnologia, desenvolupaments futurs i associacions. 

Aquests factors determinen el preu d’una moneda, de manera que és millor que llegiu aquesta predicció amb la ment oberta. 

Prediccions expertes sobre el preu Ethereum

D’acord amb Steven Nerayoff, Creador d’Ethereum, el preu de la moneda assolirà grans alçades el 2019 a causa de la inserció del capital de desenvolupament cap a l’ecosistema Ethereum. Al gener de l’any passat, quan va fer aquesta predicció, el preu d’Ether era superior als 1.000 dòlars. Tot i això, ha caigut a partir d’aquest moment i actualment cotitza a 210,37 dòlars. Però, és fàcil veure per què Nerayoff és tan alcista pel que fa al preu de l’ETH, atès que hi ha actualitzacions crucials que aborden l’escalabilitat de la xarxa. El mercat alcista d’aquest any també és un altre motiu per mantenir-se positius en el preu de l’ETH.

Una altra predicció de preus la va fer CoinKir, un lloc que utilitza anàlisis tècniques de preus per fer prediccions futures de preus. Això inclou examinar les tendències històriques i predir les tendències que podrien succeir en el futur. 

Preu Ethereum

Aquesta és una estratègia popular que utilitzen els mercats financers del món real. No obstant això, aquests mercats analitzen dades de més de 50 anys, que no tenen al mercat de criptomonedes. Tot i això, segons aquest lloc, el preu de la moneda anirà molt bé durant el proper any. 

Segons el gràfic anterior, els analistes esperen que el preu d’Ether se situï al voltant dels 720 dòlars a principis de 2020 i, a continuació, augmenti lentament. A finals de l’any vinent, el preu de la moneda s’haurà duplicat, fins als 1.488 dòlars. Això és bastant interessant, ja que el lloc no espera superar el seu màxim històric fins al novembre de 2020. 

Si el preu d’Ethereum arriba a 1.488 dòlars, la capitalització total del mercat serà d’uns 148.000 milions de dòlars. Si aquesta predicció és correcta, voldria dir que Ethereum necessitarà prop de dos anys abans que estigui llest per fer una gran pujada de preus. Això podria ser cert, tenint en compte els futurs desenvolupaments en què l’equip Ethereum està treballant. 

Altres opinions positives dels experts inclouen De Jospeh Raczynski, innovador i fundador de diferents empreses, inclòs JoeTechnologits.com. Raczynski creu que el preu de la moneda arribarà als 1200 dòlars aquest any, basant-se en la idea que el 2019 veuria molts desenvolupaments a la xarxa Ethereum, que tindran un impacte positiu en el preu d’Ether. 

Una altra predicció optimista la va fer el grup deVere, una empresa que ofereix serveis de consultoria financera a moltes empreses del món. Nigel Green, el director general de la companyia va esmentar recentment que el preu d’Ethereum podria arribar als 2.500 dòlars a finals de 2019. Green va afegir que una predicció tan optimista es deu a l’ús creixent de la informàtica en núvol i els contractes intel·ligents juntament amb l’aparició de noves criptomonedes.. 

A més, Bobby Ullery, analista de preus en línia creu que Ethereum mantindrà el 25% de tot el mercat criptogràfic, que prediu que tindrà un límit de mercat total de 4,5 bilions de dòlars el 2020. Això significa que el preu d’Ethereum arribarà als 11.000 dòlars a finals del 2020. 

Tot i això, altres experts pensen que el preu de la moneda no assolirà les grans altures que esperem. Per exemple, A. T. Kearney, una de les principals empreses consultores mundials, va publicar recentment un informe d’anàlisi. En l’anàlisi, la companyia va afirmar que el 2019 Bitcoin haurà dominat altres criptomonedes en termes de capitalització de mercat, cosa que afectarà negativament el preu de la majoria d’elles.. 

Una altra predicció negativa la va fer el cap de Gestió de Capital Digital, Tim Enneking, que va afirmar que l’increment de preus d’Ethereum és improbable, ja que no hi ha cap raó per fer-ho. Com a tal, va concloure que el 2019 podria ser prometedor per a altres monedes digitals, però no per Ethereum. No obstant això, a jutjar pel que hem vist fins ara, podria estar equivocat.

Què fer de les prediccions de preus Ethereum anteriors  

Per l’anàlisi anterior, és evident que la predicció de preus d’Ethereum és més aviat positiva. Malgrat els reptes que afronta la plataforma i un entorn de criptomoneda en constant canvi, la majoria dels experts creuen que el preu de la moneda assolirà majors alts en un futur proper. Aquestes prediccions es poden fer realitat, tenint en compte els futurs desenvolupaments que esperem en la cadena de blocs d’Ethereum, així com l’adopció massiva a tot el món. Tot i això, caldrà veure si el preu d’Ethereum pujarà com s’esperava. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner