Predicció del preu de lúmens estel·lars (XLM) 2021: els experts prenen projeccions alcistes a llarg termini

(Actualitzat el 13 de febrer de 2021) Stellar és una plataforma de cadena de blocs de codi obert que connecta sistemes de pagament, bancs i persones. Està dissenyat per moure diners amb rapidesa, fiabilitat i amb escassos honoraris. Llançat el 2014, la usabilitat de Stellar l’ha vist augmentar ràpidament les cartes criptogràfiques.

Stellar (XLM) no ha estat tan bé en els darrers dies, però la recent actualització de la cadena de blocs estel·lar nucli estel·lar v11.4.0., promet provocar el tan necessari creixement de XLM. Tot i això, el 2018 va ser un molt bon any en termes de fonaments, amb l’activitat de la xarxa i les associacions que van créixer i van tenir un paper important en el desenvolupament d’aquest actiu digital.

Els comerciants, els experts i fins i tot les nostres anàlisis tècniques indiquen que tenim una raó per mantenir-nos optimistes sobre el preu del XLM. En aquesta peça, analitzarem algunes de les raons que podrien fer pujar el preu del XLM i d’altres monedes a mesura que ens acostem a l’últim trimestre de l’any. Actualment, XLM ocupa la 14a posició en els gràfics de monedes amb una capitalització de mercat de poc més de 1.500 milions de dòlars.

A finals del 2019, la Fundació Stellar va reduir l’oferta de XLM en un 50%, cosa que va impulsar el preu de XLM un 20% més. Tot i que Stellar va cremar la meitat del seu subministrament, ha rebut moltes crítiques d’altres analistes, experts i figures del mercat de criptografia.

La Fundació Stellar també treballa amb organitzacions sense ànim de lucre que proporcionen finançament per als seus projectes i promouen l’ús de monedes virtuals.

Compra XLM a Binance avui mateix!

Prediccions XLM d’experts 2019, 2020, 2021, 2022

Hi ha hagut bones notícies per a tots els titulars de Stellar (XLM), ja que els experts prediuen un futur brillant per a la moneda. A continuació es mostren les opinions dels experts sobre per què el preu de Stellar Lumens augmentarà aviat.

A panell de professionals del sector de les criptomonedes, inclosos els consellers delegats, i el famós desenvolupador de bitcoins, Jimmy Song, van predir guanys massius pel preu de Stellar Lumen. El grup va declarar que XLM podria augmentar fins a un 260% respecte al seu preu actual, a finals de 2019. Tots els membres del grup van expressar les seves grans esperances pel preu de la moneda en els propers mesos.

WalletInvestor espera que el preu XLM pugi a 0,2 dòlars abans de baixar a 0,01 dòlars al final de l’any. Tanmateix, s’espera que el preu torni a créixer fins als 0,2 dòlars i, durant els propers dos anys, el preu del XLM oscil·larà entre 0,01 i 0,02 dòlars..

TradingBeasts prediu que XLM mantindrà un preu de 0,06 dòlars fins al 2021. Però, al maig del 2021, començarà a pujar fins a arribar als 0,11 dòlars a finals del 2022.

Compra XLM a Binance avui mateix!

Altres factors que determinen el preu XLM inclouen;

Creació de la interestel·lar

En un altre cas que posa de manifest la creixent usabilitat de la xarxa estel·lar, Chain, va ser una posada en marxa de blockchain recentment adquirida per Lightyear, la branca amb ànim de lucre de la Fundació Desenvolupament Estel·lar. L’adquisició va conduir a la creació d’una nova entitat anomenada Interstellar.


Des que es va fundar el 2014, Chain ha aconseguit recaptar més de 40 milions de dòlars en capital privat. També ha treballat amb empreses com Visa, Nasdaq i Citigroup. L’inici es descriu com un sistema de llibres criptogràfics que fa que els serveis financers siguin més intel·ligents, més connectats i més segurs.

Interstellar estarà encapçalada per Adam Ludwin, antic soci de RRE Ventures i fundador de Chain. Servirà com a conseller delegat del nou projecte, mentre que Jed McCaleb, Stellar i Ripple Cofounder seran els CTO del projecte.

Comentant sobre l’adquisició de Chain per part de Stellar, Ludwin dit:

“Tots els clients que tenim ara han passat efectivament d’utilitzar un model de base de dades tradicional a utilitzar un model de fitxes, emetent actius en un entorn local. Si us associeu amb Stellar, podeu enviar un actiu a una altra institució “.

Ara, sembla que l’impuls de Chain per l’adopció de blockchain empresarial és el motiu pel qual Stellar va considerar oportú adquirir l’empresa. En un comunicat, McCaleb va dir:

“L’equip de Chain ha liderat el mercat per a l’adopció empresarial de tecnologia blockchain. És un component crític per construir un futur on els diners i els actius digitals passen per protocols oberts “.

Llançament d’IBM d’un sistema mundial de pagaments per cable de Blockchain amb recolzament estel·lar

Les bones notícies continuen arribant pel camí estel·lar i la recent adopció de la xarxa per part d’IBM promet impulsar la fortuna de XLM. Al setembre, International Business Machines Corp. va anunciar el llançament de Blockchain World Wire, un sistema de pagament basat en blockchain que està recolzat pel protocol Stellar.

La plataforma promet revolucionar els pagaments transfronterers segons IBM. Funcionarà de la mateixa manera que els sistemes de liquidació de blockchain de Ripple que utilitzen XRP per transferir grans quantitats de diners a través de fronteres amb poca o cap mena de dubte..

Quan la plataforma comenci a funcionar oficialment, facilitarà la compensació instantània i la liquidació de totes les transaccions a través de la xarxa de cadenes de blocs Stellar.

IBM descriu el nou producte com:

“IBM Blockchain World Wire, el nou ferrocarril financer que permet compensar i liquidar pagaments transfronterers simultàniament gairebé en temps real. Integrant-vos amb els vostres sistemes de pagament existents, podeu substituir la costosa opacitat per una transparència assequible, i això pot aportar una oportunitat financera més gran a tots “.

A més del treball amb IBM, també s’està rumoriant que Fidelity podria optar per la cadena de blocs XLM en el moviment d’actius digitals a través de les seves plataformes. Tot i que no es confirma, cal dir que molts moviments de preus del mercat financer es defineixen pels rumors.

Si es produís aquest moviment, augmentaria significativament el preu XLM, fins i tot fins al nivell d’1 dòlar.

Addició a BitGo

A principis d’octubre, BitGo, una de les principals startups de criptografia que ofereix solucions de custòdia va anunciar que afegia XLM i Dash a la seva llista de criptomonedes. Els clients ara poden generar carteres per a tots dos a partir d’aquest mes.

BitGo és un dels proveïdors de carteres més segurs del món. Les noves incorporacions fan que sigui emocionant per als inversors de les dues criptomonedes.

Mike Belshe, CEO i fundador de BitGo, dit que les addicions es van deure a les seves característiques úniques que ofereixen alguns avenços, especialment al voltant dels pagaments.

Afegeix que Stellar va ser una opció clara per a l’arrencada, ja que se centra estretament en proporcionar pagaments globals a més consumidors. És una cosa que el diferencia de Bitcoin. A diferència de BTC, que actua com a reserva de valor, XLM se centra en les transaccions.

A més de BitGO, van aparèixer notícies positives basades en l’intercanvi llistat del testimoni XLM a la borsa Coinsuper de Hong Kong.

Compra XLM a Binance avui mateix!

Stellar Lumens (XLM): predicció de preus. Anàlisi de la negociació. Veure anàlisi actualitzat el 13 de febrer de 2021

XLMUSD $ 0,58 Següent objectiu LLARG per kyer encès TradingView.com

Com va demostrar l’analista, XLM va ser capaç d’assolir nous màxims històrics a la borsa Binance. Ara treballa amb nivells de Fibonacci que li permetrien entendre cap a on podria arribar el preu de l’actiu en el futur. 

Va mencionar que XLM va passar gener i febrer en una fase d’acumulació entre 0,277 i 0,30406 USDT per moneda. A més, la moneda virtual va avançar cap a màxims superiors i va superar el nivell de 0,48 USDT en aquest moment. 

A més, considera que és possible que XLM segueixi els nivells de Fibonacci com ja va passar en el passat amb aquesta moneda virtual.

Acció alcista de preus forts XLM / USDT per FieryTrading encès TradingView.com

El parell comercial XLMUSDT demostra que hi ha hagut un augment molt gran del valor d’aquesta moneda virtual els darrers dies. Tanmateix, un cop XLM va aconseguir arribar a 0,41 USDT per moneda, va tornar a retrobar-se en un 50%. En els darrers dies, en canvi, XLM va intentar superar els 0,37 i després va caure un 20%. 

Actualment, XLM està registrant màxims i mínims més elevats, la qual cosa demostra que es podria acabar amb la tendència a la baixa d’aquest actiu digital. A més, pot ser possible veure el creixement del volum de XLM en els propers dies. Això podria ser necessari per moure’s perquè pugui assolir els dos objectius principals: 0,37 i 0,41 USDT per moneda.

XLM / USDT preparant el seu coet cap al nivell 0.3947 &# x1f680;&# x1f680;&# x1f680; per CollegeofPips encès TradingView.com

L’actiu digital XLM continua corregint el fort creixement que va experimentar durant els darrers mesos. El preu XLM ha vist que els venedors formaven un canal clar de moviment dels preus. Es tracta també d’un intent de trencar la tendència inferior del 24 de desembre. 

L’anàlisi mostra que el preu de l’XLM ha baixat lentament els darrers dies. Aquest podria ser el moment per pensar en una nova tendència de creixement per als propers dies. Els compradors forts podrien entrar a 0,12 dòlars i els primers objectius compartits per l’analista inclouen 0,146 i 0,16 dòlars. Alguns inversors de XRP també podrien passar a l’actiu digital XLM.

Crypto XLM / USD (una altra oportunitat?) per SonicDeejay encès TradingView.com

Per al parell de negociació XLMUSDT, veiem que l’analista és alcista en aquest parell perquè podria ser adoptat pels bancs centrals en el futur. Considera que també hi ha una gran possibilitat que pugui passar a 0,21 i 0,23 en un futur proper. Tot i això, no va explicar què o com els bancs centrals podrien adoptar aquesta moneda virtual.

Com podem veure, en el moment d’escriure aquest document, el parell comercial XLMUSDT es troba actualment en 0,18579 XLM. Això podria impulsar l’actiu digital o.24 i encara més, tal com es mostra al gràfic compartit per l’analista.

XLMUSDT 4 h: // RSI té una oportunitat de compra excessiva per HustleGrindMomentum encès TradingView.com

XLM ha estat en un període molt alcista. Tanmateix, ara sembla que experimenta una correcció. L’analista suggereix que serà important veure Ethereum (ETH), Bitcoin (BTC) i també els canvis de tendència RSI. 

A més, va mencionar que, a més de XRP, XLM depèn en gran mesura dels indicadors tècnics. Una bona estratègia podria ser obtenir beneficis i tornar a comprar per als hodlers. Si no, el millor és treure beneficis i passar a un altre actiu digital. 

També és important buscar un rebot al 200 SMMA al gràfic de 4 hores. Això podria portar la moneda virtual a 0,27 i 0,28 en un futur proper.

Compra XLM a Binance avui mateix!

Aprèn més

Voleu obtenir més informació sobre Stellar XLM? Llegiu la nostra Guia per a principiants de XLM, amb una història del projecte i els fonaments sobre com la moneda proporciona valor. Si cerqueu Stellar al nostre lloc, apareixeran els articles XLM més recents, com Weiss Ratings, que donaran a Stellar XLM la qualificació de “compra”.

Si esteu interessats en comprar Stellar, podeu aprendre a comprar XLM a Binance, el nostre suggeriment d’intercanvi per a nous inversors en criptomonedes..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map