Predicció del preu de la cadena 2021: prenen els experts, perspectives tècniques alcistes i associacions que impulsen el preu de la formació professional

[Actualitzat el 14 de febrer de 2021] Vechain no va veure el final d’any que hauria esperat després d’haver experimentat un atac el darrer mes de 2019. L’incompliment va veure com la Fundació Vechain perdia els tokens d’FP per valor de més de 6 milions de dòlars i es va atribuir a un error humà, que va conduir a la plataforma El CFO deixa el càrrec. Després que la Fundació va emetre un anunci en què afirmava haver corregit l’error i deixar la decisió final de cremar o no les fitxes robades a la comunitat Vechain.

Pel que fa al preu, el testimoni d’FP probablement es beneficiarà massivament del fet que el govern xinès adopti la tecnologia blockchain. L’octubre passat, el president de la Xina Xi Jinping va dir que l’aplicació de la tecnologia blockchain tindria un paper crucial en la nova innovació tecnològica i la transformació industrial.

El 2020 s’espera que el preu de la FP estigui ple de pujades i, si el mercat altcoin experimenta un impuls alcista significatiu, això podria empènyer el preu de la fitxa cap al nivell de 0,5 dòlars..

En aquesta peça, farem un cop d’ull a algunes prediccions d’experts, anàlisis tècniques i esdeveniments recents que poden augmentar el preu de Vechain aquest any.

Opinió dels experts sobre per què pujarà Vechain

Heu de vigilar el que diu l’expert en criptografia sobre el preu futur de la vostra moneda favorita. Tot i que les seves prediccions poden no ser exactes, certament afecten el mercat. Vegem algunes opinions dels experts sobre el preu futur de VeChain.

Segons Roger Ver, també conegut com “Bitcoin Jesus” i una de les veus més influents del sector de les criptografies, VeChain té un futur brillant. Argumenta que la missió principal de la plataforma és resoldre problemes del món real i que té aplicacions per a moltes indústries. Ver va afirmar que, per molt que estigui interessat en la cadena de blocs que permet a un sistema de caixa digital homologat sense parells, VeChain té algunes maneres emocionants d’utilitzar-les per aturar mercaderies falsificades i fer que els mercats sense permís P2P siguin més fiables.

Tim Draper, una llegenda de Silicon Valley, un inversor reconegut en moltes empreses, així com un gran creient en les monedes digitals, es va unir a l’equip de VeChain a principis de l’any passat. Aquest moviment va ser elogiat per la Fundació VeChain, qui va afirmar que Draper i la plataforma tenen una visió similar pel que fa al futur de les criptomonedes i les solucions blockchain.

Notícies sobre preus de la cadena

Aquest mes, VeChain ha augmentat més d’un 100% i, per primera vegada des de l’estiu del 2018, l’FP ha trencat la mitjana mòbil exponencial de 200 dies (EMA). En aquest període, la moneda també ha aconseguit trencar una tendència a la baixa de 14 mesos. Els guanys es poden atribuir al fet que el president xinès Xi Jinping va adoptar la tecnologia blockchain.

Actualment, el seu preu se situa al voltant dels 0,006 dòlars, amb una capitalització de mercat de 317 milions de dòlars, després d’un canvi del 5,58% en les darreres 24 hores..

La predicció i les previsions de preus per als propers 3 a 6 mesos es basaran en un enfocament conservador, però pot passar qualsevol cosa amb les criptomonedes i els grans moviments de preus es poden produir en qualsevol moment del temps, com el fet que Ripple a finals de setembre passat va passar de 0,32 dòlars nord-americans a 0,69 USD en pocs dies.

Segons els factors considerats, la nostra predicció de preus per a Vechain serà de 0,015 $ a 0,028 $.

Això es deu als factors que s’expliquen a continuació, inclosos el preu dels tokens THOR (VTHO) i el seu ús i les transaccions a la plataforma VechainThor.

L’efecte de Vechain THOR sobre el preu de la FP

En última instància, molts creuen que el valor del testimoni d’FP es reduirà al valor de THOR que produeix. Quin és el valor de THOR? Bé, sabem que la taxa de producció mínima serà de.00042 THOR per VET i dia, però quant val 1 THOR?

Encara no estem del tot segurs. No hi ha hagut cap acció de preus THOR en els dos primers mesos perquè el volum ha estat baix. Molts semblen voler mantenir el THOR fins que aparegui el volum per augmentar el preu.

A més, l’únic lloc on es pot negociar és a la borsa LBANK. Tot canviarà en els propers mesos una vegada que la plataforma comercial OceanEX es posi en marxa a finals d’octubre.

OceanEx executarà la plataforma blockchain de VechainThors i els titulars tindran la capacitat de convertir o reinvertir VTHO directament en FP i augmentar així el preu de la FP. Aquesta podria ser una de les moltes raons per les quals el preu de la FP podria repuntar.

La demanda de THOR també augmentarà un cop els socis empresarials de Vechain comencin a utilitzar el blockchain. Tothom en aquest moment, ja que el projecte realment “pren vida”.

Actualment, la majoria de les empreses estan realitzant transaccions de proves en xarxa, però aviat canviarà. Aviat esperem una migració a la xarxa principal aviat, on veurem un nombre creixent de transaccions i contractes intel·ligents abans que acabi l’any. Les transaccions es poden controlar el dia Veforge.

Hi ha moltes altres associacions entre VeChain i empreses reconegudes al mercat. Per exemple, els noruecs reals han estat testimonis de l’acord de VeChain i DNV GL fa uns mesos. Sens dubte, això és alcista per a tot el mercat de criptografia que s’està expandint diàriament.

Més transaccions que vénen signifiquen més pressió sobre els preus de la FP

Com més transaccions i contractes intel·ligents de la cadena signifiquin que es cremarà més VTHO. Aquestes transaccions requereixen l’ús i la gravació de VTHO.

A mesura que es cremi més VTHO, les empreses hauran de sortir al mercat per comprar més VTHO per poder escriure blockchain. Això augmentaria el valor de VTHO. Si una empresa no vol seguir aquesta ruta, podria comprar FP i produir el seu propi THOR; un moviment que hauria de suposar un augment del preu de la moneda nativa (FP), que encara augmentaria el valor dels titulars.

Tot i que tot això passa, Vechain està en converses actualment amb el govern xinès per crear un nou ecosistema de carboni, aquesta vegada amb múltiples participants (grans empreses) que podrien. participar. Això seria encara més gran que l’aplicació de crèdit de carboni de BYD per a vehicles elèctrics. Vechain podria trobar-se com la cadena de blocs principal per a tot un ecosistema de l’economia “rastrejada” dins de les iniciatives xineses.

Col·laboració de Vechain amb els serveis web d’Amazon

El 18 de febrer VeChain va anunciar que s’havia associat amb Amazon en un moviment que farà créixer la xarxa de la criptomoneda i augmentarà el seu preu en els propers mesos. El blockchain ha llançat una solució integrada amb un sol clic al núvol d’Amazon Web Services que permetrà a moltes empreses desplegar aplicacions de blockchain ràpides, compatibles i segures..

La integració es farà a través de Blockchain as a Service (BaaS) de VeChain, que es va llançar el 2016. La plataforma combina moltes solucions diferents, incloses la verificació d’identificació, els xips NFC + RFID, els serveis de TI empresarials i el xifratge de blockchain, que s’utilitzen per oferir una completa Solució informàtica.

La plataforma BaaS permetrà ara a diferents empreses construir i utilitzar les seves pròpies aplicacions blockchain encara que no tinguin cap tècnic. Per a les empreses serà més fàcil executar els seus contractes intel·ligents al núvol.

Amb la solució d’un sol clic, la solució BaaS de VeChain utilitzarà AWS CloudFormation i permetrà als clients implementar només un clic. Això ajudarà a eliminar el pesat desplegament manual associat a la indústria emergent.

La nova col·laboració es va veure emocionada per la comunitat VeChain i des del moment de la redacció de VeChain guanyat 16% en les darreres 24 hores. Es preveu que aquest impuls positiu continuï durant els pròxims mesos, ja que VeChain s’estableix com la plataforma de blockchain número u.

VeChain treballa amb Walmart China per impulsar una plataforma de seguretat alimentària

Walmart China ha anunciat recentment una nova plataforma de traçabilitat alimentària alimentada per VeChain. L’objectiu és proporcionar als consumidors la possibilitat de tenir més informació sobre la qualitat dels aliments que compren. 

Els usuaris podran escanejar el codi QR de diferents productes venuts a la Xina i entendre com s’han produït. 

Escaneja amb el teu escàner de codi QR preferit. Vaig fer servir Wechat i Alipay#VeChain #Walmart $ VET $ VTHO #Codi QR #Blockchain #AdoptionIsHere pic.twitter.com/Z4XV0jBfY3

– DontShowMeTheMemelines (@DMemelines) 25 de juny de 2019

Liu Xiaoen, director de compres de Wal-Mart China, va comentar:

“Wal-Mart sempre ha apostat per convertir-se en un minorista de confiança pels consumidors. En els 23 anys transcorreguts des que va entrar a la Xina, Wal-Mart ha intentat contínuament millorar la seguretat alimentària i la gestió de la qualitat. La tecnologia Blockchain ajudarà Wal-Mart a convertir-se en un líder en la gestió retrospectiva de productes bàsics a la indústria al detall “.

Amb aquest nou sistema de traçabilitat, es podrà veure que la carn fresca traçable representa el 50% de les vendes totals de carn fresca envasada, les verdures representen el 40% del total de les vendes de verdures envasades. A més, el marisc rastrejable representarà el 12,5% de les vendes totals de marisc a finals de 2020. 

Això és molt important per als titulars de VeChain que intenten entendre com es comportarà la moneda digital en el futur. Segons VeChain Insider, l’augment recent de les transaccions a la cadena de blocs VeChainThor es pot relacionar amb la posada en funcionament de Walmart en cadena amb 23 productes diferents. 

Totes les transaccions requeriran VTHO generat per FP. Es generen 37 milions de VTHO cada dia. També es cremen més de 20 milions de VTHO cada dia. En el futur, el nombre de transaccions podria créixer, ja que s’espera que Walmart pugui escalar la plataforma en altres 100 línies de productes. 

Val a dir que aquest serà només un dels socis de VeChain. Com que el producte mostra resultats positius a Walmart Xina, és possible que hi hagi noves parts interessades a millorar les seves solucions mitjançant la implementació de tecnologia blockchain a través de VeChain. 

Segons l’equip de VeChain, hi hauria més de 2 milions de transaccions diàries amb l’ajuda de Walmart China. Això faria de VeChainThor una xarxa més gran que Bitcoin (BTC) i Ethereum (ETH) junts. 

També hi ha altres empreses a tot el món que ja utilitzen tecnologia blockchain per fer un seguiment de diferents productes als supermercats. Això és molt positiu per a les persones que puguin obtenir més informació sobre els productes que compren a diferents botigues minoristes de diferents països. 

Els fonaments són molt importants per a una xarxa de criptomonedes. Durant els períodes de creixement feble o de mercat baixista, és molt important que els projectes de criptografia i blockchain es mantinguin actius millorant les solucions que ofereixen als individus. VeChain continua expandint-se al mercat. Des de principis d’agost, el nombre de comptes amb més d’una FP va créixer gairebé un 4%. 

Serà molt important per a les empreses adoptar VeChainThor i millorar els productes i serveis oferts. Això ajudarà a augmentar l’adopció de VeChain i a augmentar el preu de l’actiu digital d’FP. Més associacions i acords amb empreses seran molt alcistes pel preu a llarg termini d’aquest actiu digital.  

VeChain (VET) Trading Prediction TradingView Analysis Anàlisi actualitzat el 14 de febrer de 2021

L’FP oscil·la lateralment entre 0,06 i 0,05 nivells per SalmonGuy encès TradingView.com

L’FP recentment s’ha situat per sota de la línia de tendència a curt termini mostrada per l’analista. Aquest podria ser un senyal que mostra el final d’aquest ral·li a curt termini. Vol dir això que s’ha acabat la tendència del macro bull? No. Vol dir que per ara s’ha aturat i pot estar fent una pausa. 

Segons l’analista, hi ha hagut una consolidació ajustada entre 0,06 USDT i 0,05 USDT. Podria continuar movent-se en aquest rang durant la propera setmana i dies. Tot i això, complirà la línia de tendència mitjana i hi reaccionarà (o potser no). Pot ser un bon moment per acumular FP, com va dir l’analista.

Acció de preus a Vechain VETUSDT per martinbilusic encès TradingView.com

Segons l’analista de TradingView del 23 de desembre i el preu inferior de 0,012 USDT, la FP ha crescut. També és possible veure que hi ha hagut un clar nivell ascendent de suport que podria ser definitivament important en els propers dies i setmanes. 

L’analista considera que l’EFP sens dubte podria avançar cap a 0,034 USDT. Tot i això, el preu també podria baixar i provar la regió de 0,024 USDT com a nivell de suport. Les coses dependran de com el mercat continuï movent-se en les properes setmanes i de si això tindrà un impacte també en el parell de negociació VET / USDT.

VETUSDT, 3 hores, tres entrades: rr 1,63, 1,52, 2,59 o sortida de bot? per reggytrades encès TradingView.com

Com ja mostra l’analista al gràfic, el parell de negociació VETUSD s’està negociant en un triangle ascendent, que també forma part d’un canal ascendent a partir del 2020. En els darrers dies, la moneda virtual ha anat augmentant i això podria ser un bon moment per entendre què pot passar després. 

També mostra en aquest gràfic de dues hores que aviat podríem veure un volum més alt i una definició de si la tendència continuarà cap a preus més alts o no. La moneda virtual podria continuar augmentant si tot el mercat de criptografia augmenta un altre impuls, inclòs Bitcoin (BTC).

Formació de la cadena alcista per Kelitos encès TradingView.com

La moneda digital de VETUSDT ha estat formant un cap i espatlles inverses en el gràfic de 30 minuts que no tenia la possibilitat d’avançar. Tanmateix, la moneda digital sembla que es negocia per sobre del nivell de suport de 0,018952 dòlars per moneda. A més, els propers nivells de resistència semblen estar en 0,02 dòlars i també en 0,0211 dòlars. 

L’analista va considerar que la H&S podria empènyer VeChain a nous màxims. Tot i això, no va ser així i ara l’FP corregeix l’increment de preus experimentat a finals de 2020 amb un patró irregular que es mou cap als costats.

VETUSDT curt per Comerciant_OMS encès TradingView.com

Per al parell de negociació VET / USDT, l’analista considera que el mercat podria caure després d’haver experimentat un ràpid augment de preus entre novembre i desembre d’aquest any. Al gràfic 1-D de l’intercanvi Binance, l’analista veu una forta resistència entre 0,018743 USDT i 0,01944 USDT. 

Si la moneda virtual no és capaç de superar aquests nivells, és possible que veiem que la FP cau a la regió de suport de 0,014260 que funcionava com a resistència en el passat. Sens dubte, serà important com es comporta tot el mercat criptogràfic per entendre quins són els resultats més possibles per a aquest actiu digital en les properes setmanes..

Voleu canviar el testimoni d’FP de Vechain? Podeu fer-ho amb ETH, BTC o BNB a Binance intercanvi. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner