Predicció de preus Verge XVG

(Actualització del 14 de febrer de 2021) Creat el 2014, Verge és una criptomoneda de codi obert. Ofereix transaccions anònimes ocultant l’adreça IP i la geolocalització dels seus usuaris.

La moneda té un límit de mercat de 81 milions de dòlars i actualment cotitza a 0,005 dòlars després d’un canvi del 10% en les darreres 24 hores.

El ressorgiment de la vora està impulsat per Decisió de PayPal per retirar els seus serveis de la plataforma líder d’entreteniment per a adults, Pornhub.

A més, hi ha altres novetats recents que mostren que els inversors tenen una raó per ser optimistes pel que fa al preu del XVG. A continuació, detallarem els factors que probablement faran augmentar el preu de Verge.

Opinió dels experts sobre per què pujarà el preu de la Verga XVG

Els experts creuen que el preu Verge (XVG) superarà les previsions a llarg termini. La moneda va afrontar algunes dures condicions el 2018, però els analistes creuen que a finals d’aquest any serà diferent per a la moneda. Vegem els motius pels quals els experts preveuen un gran futur per a Verge.

WalletInvestor prediu que el preu del XVG podria arribar als 0,0370 dòlars a finals d’aquest any.

MegaCryptoPrice veu que el preu del XVG arribarà a 0,7401 dòlars a finals de 2020, amb la possibilitat de cotitzar a 2,39 dòlars a finals de 2023.

Coin Fan prediu que XVG pot arribar a 0,45 dòlars al final de l’any a la part superior i a 0,21 dòlars a la part inferior.

El preu de la moneda digital preveu que XVG arribi a 0,0257 dòlars a finals del 2020 i fins i tot arribi a 0,043 dòlars el 2022.

Segons Chriss Chase, el cap de màrqueting i operacions de l’empresa, la criptomoneda va patir un destí similar a la d’altres monedes digitals al llarg del 2018. Però aquestes condicions del mercat no van afectar l’adquisició de nous socis i desenvolupaments. L’equip ha treballat per garantir més associacions que, si tenen èxit, impulsaran el preu de la moneda a majors alts en el futur.

John McAfee va publicar un tuit promocionant el projecte. En aquest tuit, Va afirmar McAfee que Verge és una bona moneda per invertir i també va predir que el preu de la moneda arribaria als 15 dòlars. Des d’aleshores ha dit que volia dir 0,15 dòlars, que s’acostaria al seu preu màxim de 0,22 dòlars registrat el desembre del 2017. Tot i això, se sap que fa prediccions esbojarrades.

A més, anàlisi expert per BitDegree va donar diverses raons per les quals creuen que la moneda és una bona inversió. Entre els motius, es troba que la plataforma es va convertir en la primera moneda de privadesa a facilitar la tecnologia de contractes intel·ligents i va afegir que això podria augmentar el preu de la moneda.

Altres factors que influeixen en el preu de Verge són:

Bitnovo afegeix suport per a XVG


Recentment, Bitnovo, una plataforma d’intercanvi de criptografia, va decidir afegir suport a XVG. Un moviment que farà que els usuaris de criptografia d’Espanya i Itàlia comprin XVG mitjançant caixers a través de les seves més de 20.000 botigues. Bitnovo va començar a operar el 2016 i s’ha convertit en un jugador important de la indústria criptogràfica.

La plataforma va anunciar Twitter afirmant:

“També tenim cupons intercanviables de Bitnovo per comprar Verge, disponibles en establiments com Fnac, Eroski, Carrefour, a Espanya i Itàlia. Una manera senzilla d’adquirir #Verge ”.

La companyia afegeix que els usuaris poden comprar i rebre ràpidament XVG a la seva cartera. A més, poden comprar de forma anònima mitjançant els vals i targetes regal de la plataforma ràpidament perquè els usuaris adquireixin i rebin XVG per accedir a la plataforma, els usuaris també tenen l’opció d’utilitzar targetes de dèbit prepagades o una aplicació mòbil (IOS i Android).

Aquest moviment hauria de portar nous usuaris a Verge i, en conseqüència, augmentarà el preu del XVG.

Oportunitats de comerç electrònic

En un altre moviment que augmentarà el preu de XVG, Crypto Planet, un dels minoristes de comerç electrònic més grans i de més ràpid creixement que utilitza cripto, ha decidit afegir suport a XVG. La plataforma està creada per fer front a la necessitat d’una destinació de compra assequible mitjançant monedes virtuals.

Se centra en l’accessibilitat de tot tipus de productes a l’espai electrònic i de confecció. A més, permet a la gent utilitzar la moneda que triï per fer compres.

Per motivar més usuaris a utilitzar la moneda de privadesa, oferiran descomptes per a les compres fetes amb el Verge mitjançant el codi #ILoveVerge.

En un anunci a Twitter, el detallista diu:

“Ens agradaria felicitar a @vergecurrency per integrar-se amb èxit a la nostra botiga en línia. Els participants de la xarxa Verge ja poden comprar productes amb $ XVG. Oferim un 15% de descompte en les primeres 1000 comandes comprades amb $ XVG “.

Portal de pagaments per a llocs web per a adults

En un altre moviment que afegirà més usuaris a la xarxa Verge, Pornhub, el lloc web per a adults líder mundial, va començar a acceptar XVG a la plataforma. L’anunci es va fer a l’abril. Corey Price, el CEO del lloc web per a adults, va dir que Verge oferia seguretat i comoditat. Una cosa que fa que XVG sigui adequat com a mitjà de pagament en comparació amb altres monedes criptogràfiques.

La declaració oficial publicada al lloc web deia:

“El futur ha arribat. En els nostres esforços per mantenir-nos al dia amb les privadeses i les preferències de pagament de la nostra comunitat, Pornhub acceptarà ara Verge com a mitjà de pagament de serveis com Pornhub Premium i molt més a les nostres plataformes. Basant-se en els valors bàsics de seguretat, anonimat i practicitat de Verge, la introducció d’aquesta moneda digital com a mitjà de pagament Pornhub significa una incursió important en el futur per part de la indústria que sempre està a l’avantguarda de la tecnologia “.

Podeu trobar més detalls sobre l’associació aquí, on es detalla també com això pot afectar la visibilitat de Verge i el preu XVG.

Verge (XVG) Trading Prediction TradingView Analysis Actualització del 14 de febrer de 2021

XVG a llarg termini per BigLava encès TradingView.com

Sembla que XVG avança des dels nivells actuals després d’anys en fase de consolidació. És possible veure que la moneda virtual podria arribar a arribar a 0,1218 USDT per moneda, fins i tot quan ara la veiem a 0,02665 USDT. 

L’analista considera que és possible veure alguna tracció amb el mercat alcista general que veiem ara en monedes virtuals. El volum podria continuar creixent en el futur i ajudar a augmentar la moneda virtual. Actualment, el volum es troba en un dels seus punts més alts de XVG. Tot i això, es manté lluny del seu màxim històric des de principis del 2018 i finals del 2017.

Vora possible alcista per NystockCryptoman2020 encès TradingView.com

Segons l’analista de TradingView, Verge (XVG) podria ser molt alcista en el moment d’escriure. Mostra que la moneda virtual es troba en una tendència alcista molt forta que es podria formar actualment. A més, si la moneda digital es trenca per sobre de la línia de resistència, pot ser un bon moment per seguir-la. Tot i això, explica que no es tracta d’assessorament en matèria d’inversió ni de negociació. 

A més, va mencionar que aquestes són només les idees que té a curt termini. Si es traspassa la línia de resistència, la tendència podria esdevenir alcista. Si, en canvi, no és capaç de superar aquest nivell, pot arribar a ser baixista a curt termini.

si XVG té una resistència de ruptura de 0,0174 $, llavors estarà llest per al següent objectiu per ni8killer encès TradingView.com

El gràfic d’1 hora de Verga no ha estat tan bo en les darreres setmanes. Tot i això, continua augmentant des de principis de gener, quan es va negociar per sota del nivell actual de 0,0109 USDT per moneda. A principis de gener, la moneda virtual va començar a augmentar i va arribar a un màxim local de 0,0174 USDT per moneda. 

Si XVG trenca el nivell de preus de 0,0174 USDT en les properes setmanes, és possible que arribi a 0,0246 USDT per moneda. Malgrat tot, això no pot passar. Depenem molt del que fa Bitcoin i del comportament d’aquesta moneda virtual en els propers dies.

XVG & els propers objectius ! per Thonayan99 encès TradingView.com

Per al parell comercial XVGUSDT, l’analista considera que podríem veure tres coses en els propers dies. Hi ha una inversió impulsiva des de la part inferior. Sens dubte, això podria ajudar a augmentar la moneda digital. 

També hi ha alts volums de negociació a l’onada actual. Això significa que podríem estar vivint la tercera onada. A més, la moneda podria assolir un objectiu entre 3,61 i 4,23 USDT. Això podria ajudar-lo a retrocedir fins a 0,25 dòlars i continuar amb l’impuls de la darrera cinquena onada cap a 0,07 USDT per moneda. Tot i això, el preu es manté lluny del màxim històric assolit a finals de 2017.

XVG & els propers objectius ! per Thonayan99 encès TradingView.com

Per a l’actiu digital XVG que es negocia amb USDT, l’analista fa una anàlisi molt clara d’Elliott Waves. Veu que estem a la tercera ona actual en un canal ascendent que definitivament podria convertir-se en la més llarga i poderosa de les 5 ones que ha vist l’analista. 

A més, l’actiu digital podria tornar a resseguir (quarta ona) i moure’s fins i tot més amunt a través d’una cinquena ona que es pot veure al gràfic. Això permetria que XVG passés dels nivells actuals de 0,00751 a 0,037 i després tornés a 0,026. Això acabaria donant l’oportunitat d’una cinquena onada cap a 0,07 USDT per XVG.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map