Predicció de preus Tron (TRX) 2021: actualitzacions de xarxa, anàlisi de preus a curt i llarg termini

(Actualitzat el 13 de febrer de 2020) Des del llançament de mainnet i l’adquisició de BitTorrent, l’any passat, segueixen arribant evolucions positives per part de Tron que prometen tenir una influència positiva sobre el preu de TRX durant els propers mesos.

Fins ara, tres grans articles han mogut el preu de TRX i continuaran influint-hi en un futur proper. Inclouen la imminent bifurcació dura de la xarxa Tron, la integració amb Coinpayments i el compte enrere per al llançament de la màquina virtual (TVM).

Compra Tron a Binance avui mateix!

Tal com està, TRX se situa al número 15 en el límit de mercat total amb un preu de la moneda prop de 0,015 dòlars.

Què pensen els experts 

Darrerament, Tron ha estat en ascens des que va aconseguir la transició des de l’Ethereum Blockchain. La plataforma ha tingut algunes col·laboracions notables sense oblidar la compra de BitTorrent. La plataforma també ha experimentat una actualització massiva de privadesa i seguretat.

Els experts anomenen Tron el futur de l’entreteniment i aconsellen que aquest és el moment adequat per invertir en el projecte, ja que el mercat continua mostrant signes de moviment ascendent. Recentment, Justin Sun va etiquetar la plataforma com a “assassí d’Ethereum”, ja que TRON Dapps continua dominant el mercat de criptomonedes..

CoinSwitch espera que Tron arribi a 0,4 dòlars el 2020. Però s’espera que el preu fluctui més en comparació amb els anys anteriors. Per tant, la plataforma espera que TRX assoleixi el màxim preu al juliol, després del qual baixarà fins al nivell de 0,3 dòlars i, finalment, disminuirà encara més fins al nivell de 0,24 dòlars a finals d’any..

Udi Wertheimer, desenvolupador de Bitcoin, creu que TRX té el potencial de superar l’ETH el 2020. Basant-se en aquest supòsit, el preu de TRX hauria d’augmentar considerablement..

Compra Tron a Binance avui mateix!

Altres factors que han impulsat el preu de Tron són:

Actualització de la xarxa Tron

S’espera que el preu de Tron (TRX) augmenti amb una imminent actualització de la xarxa a la cantonada. TRX s’establirà una bifurcació dura el 28 de febrer i, segons Justin Sun, fundador de la plataforma, la bifurcació inclourà quatre actualitzacions principals.

En un piulada feta el 24 de febrer, les noves funcions inclouran; gestió multi-sig i de comptes preparada per a la institució, ajust dinàmic de l’energia al rendiment en temps real, millor seguretat de màquines virtuals i servidor d’esdeveniments per a dApps i actualització del rendiment del 50% respecte als nivells actuals.

L’actualització de múltiples signatures i gestió de comptes proporcionarà més seguretat per a les transaccions a la cadena de blocs. En un altre tuit, Justin Sun assenyala que l’actualització és la necessària perquè els inversors institucionals s’impliquin i la recent col·laboració de Tron amb BitGO farà que la institució de la plataforma estigui preparada..


L’actualització del sistema de gestió dinàmica de l’energia millorarà l’eficiència de la cadena de blocs i racionalitzarà el rendiment de les xarxes i la gestió de l’energia.

La tercera actualització se centrarà en el rendiment tot i que no hi ha dades específiques sobre com s’aconseguirà una millora del 50%.

Tot i això, fins ara Tron ha aconseguit superar a Ethereum pel que fa a les velocitats de transacció.

La quarta actualització veurà algunes millores de seguretat i millores a la màquina virtual Tron que atén els desenvolupadors de dApp. També hi haurà el llançament d’un servidor d’esdeveniments.

Es preveu que aquestes actualitzacions influiran positivament en el preu de Tron durant els propers mesos, i això hauria de ser emocionant per a tots els inversors en criptografia. De fet, alguns rumors sobre una nova associació entre Baidu i Tron van permetre que la moneda virtual augmentés.

CoinPayments afegeix Tron, obrint-lo fins a 2 milions de botigues

A continuació, Tron ha estat afegit a la plataforma CoinPayments; permetent als titulars de TRX utilitzar la moneda amb més de 2 milions de comerciants a nivell internacional. CoinPayments va ser un processador de pagaments únic que va permetre als titulars d’altcoin utilitzar les seves participacions comercialment, i l’addició de TRX és un impuls a aquesta moneda, així com a la plataforma CoinPayments. Es pot trobar una llista completa de comerciants de CoinPayments al seu lloc web, així com les altres monedes que admet.

Aquest és només un pas més cap a la usabilitat del testimoni TRX; la major part de la qual crea una demanda més gran per a inversors, compradors i usuaris d’Internet per mantenir-la. Al maig, tot i que en aquell moment es tractava d’un mercat criptogràfic diferent, Verge va experimentar un fort impuls per a la seva cotització de Coinpayments, un efecte que pot arribar més tard a Tron.

Si Tron pot seguir guanyant associacions com aquesta, centrades en l’adopció de TRX al món real, començarà a guanyar més avantatge en comparació amb les 20 millors monedes competidores. Això el situa com a candidat principal per a noves passarel·les d’intercanvi fiduciari, un avantatge que es discutirà més endavant en aquest article.

El llançament de la màquina virtual Tron 

Per últim, els titulars de Tron estan mirant endavant amb alegria, ja que estem a només una setmana del llançament de la màquina virtual de Tron (TVM): el veritable lloc de partida de l’ecosistema Tron. Amb això, els constructors podran fer aplicacions a TVM, executar aplicacions basades en ETH i la fundació Tron treballarà per ampliar les seves transaccions per segon (TPS) per mostrar la velocitat de Tron contra els competidors. Hi haurà un emissió en directe i celebració pel llançament de TVM, un dia de referència per a la moneda.

TVM és el pa i la mantega de Tron. És el motor en què funcionarà Tron i en què s’utilitzarà TRX. Penseu en això com l’App Store o el Google Play Store equivalent per a Tron (altres articles l’han anomenat “McGyver” de criptografia). És on els creadors poden utilitzar aquesta tecnologia per crear el futur. Els ulls estaran en aquest llançament i el que aboca a TVM les primeres setmanes. Un llançament amb èxit és vital; i jugarà als inversors que mirin TRX.

A llarg termini, si Tron pot utilitzar el seu TVM per demostrar que la seva habilitació tecnològica està a l’alçada Ethereum, mostrarà als inversors que el valor de les dues monedes mereix estar més a prop (Ethereum inclourà contractes intel·ligents, és clar, però Tron pot acollir-los a través de TVM). Ethereum, per capitalització de mercat, és 20 vegades més valuós que Tron, una distància que es podria igualar amb projectes positius posicionats a la màquina virtual.

Compra Tron a Binance avui mateix!

Factors de preu TRX a llarg termini a tenir en compte

L’anàlisi a llarg termini analitza alguns factors diferents. Comencem pel moviment dels preus. TRX ICO arribaria a uns 0,0019 dòlars, molt lluny d’on es troba avui, tot i que molt més llarg des de la màxima històrica de la moneda, de prop de 30 cèntims..

Tron en tenia un dels més mega-ICO; portant 70 milions de dòlars EUA. A partir de maig, encara hi havia més d’un milió d’adreces de cartera mantenint TRX, prova que molts s’han mantingut des del principi i s’han incorporat nous titulars.

imatge enganxada 0

El següent lloc on buscar és el volum. El volum TRX és fort i constant. Ve un volum aproximat de 200 milions de dòlars cada dia, donant o prenent, i es reparteix pels dos principals canals de negociació: el comerç USDT i el comerç BTC. Combinat hi ha el comerç ETH, però el més alt (en aquest dia concret) és només de 5 milions de dòlars dels 200 milions de dòlars (2,5%) i el comerç fiduciari, el més alt dels quals es combina amb KRW (cap sorpresa, comerciants fiduciaris més alts). Però fins i tot això suposa només 6,5 milions de dòlars. Una porció molt petita.

Per tant, el comerç fiduciari encara és extremadament poc representat aquí. Això vol dir que TRX té una enorme oportunitat per entrar en més vendes fiduciàries; ja sigui més KRW o TKY o, el que és més important, transaccions fiduciàries de la Xina, els Estats Units i Europa. Un cop això passi (sigui Coinbase potser per al comerç en dòlars nord-americans), hauríem de veure un augment del volum (no totes les compres, per descomptat) que probablement elevarà el preu de TRX.

Deep Pockets and Tron de la Xina

Xina és un gran desbloqueig amb Tron. En poques paraules, ara mateix no estan en el joc (S’estima que el iuan xinès és de l’1% del total de la negociació amb BTC). No veiem aparellar CNY amb TRON o altres monedes i no veiem que empreses xineses comencin a invertir-se realment en la moneda.

Tron forma part dels tres grans xinesos que cal mirar; juntament amb NEO i VET. Si i quan (i hauria de ser “quan”) la Xina comença a escalfar-se a criptografia, intentarà impulsar els seus projectes nacionals abans que els internacionals. Ho podeu veure amb els de FP anunci de treballar amb el govern xinès. Tron podria veure els mateixos beneficis.

L’escena de capital risc de la Xina ha explotat com mai. Podeu veure gràfics i un escrit aquí, però el curt és que les empreses de capital risc i les empreses de tecnologia xinesa de gran capitalització bomben diners a les startups. L’activació del commutador de la Xina podria canviar Tron d’un dia per l’altre. Fins i tot un indici de que la Xina permetrà que els diners —inversors personals i institucionals— tornin a la cripta podria duplicar el preu de Tron d’un dia per l’altre.

TRON (TRX) Comerç de prediccions de predicció Anàlisi de visualització Actualitzat el 13 de febrer de 2020

TRXUSDT / 1D per SadeQ_Qiassi encès TradingView.com

Aquest operador a llarg termini considera que aquest és un gran moment per al parell comercial TRX / USDT. Tot i que es manté neutral sobre tot el mercat, creu que actualment el preu es troba en una zona de resistència. La moneda virtual podria acabar separant-se d’aquesta zona i, certament, el preu podria augmentar. 

L’analista va dir que si el preu és capaç de superar tots els nivells de resistència, pot ser que sigui molt difícil evitar que pugi més. L’àrea de consolidació mostrada pel comerciant es troba entre 0,047 i 0,054 USDT per TRX. El màxim històric de TRX és actualment de 0,40 per moneda.

TRX-USDT per waqarzaka86 encès TradingView.com

Segons l’analista, el parell comercial TRX / USDT podria tornar-se alcista en el futur. Veiem que la moneda es negocia ara a uns 0,028 USDT. 

Hi ha una clara resistència a 0,03273 USDT per moneda que no podria permetre que el preu de la moneda digital continués pujant. No obstant això, pot passar un temps abans que la moneda digital arribi a aquest nivell de preus. 

L’analista considera que és possible que TRX comenci una tendència alcista al llarg del 2021. Això podria ajudar a que la moneda virtual es desplacés cap a 0,03273 $, 0,03662 $ o 0,03905 $. Per descomptat, tot dependrà de la direcció de tot el mercat criptogràfic.

TRX / USDT es mourà cap amunt per T_V_TreeTrader encès TradingView.com

La moneda virtual TRX es podria negociar actualment en un triangle ascendent on veiem que la moneda virtual ha fet una xifra ABCDE que podria acabar amb un nou toc del límit inferior del triangle i pujar més amunt. 

L’analista considera que sens dubte és possible que TRX superi els 0,03 USDT i continuï el seu avanç cap a 0,035. Això pot trigar alguns dies o ser un moviment explosiu. Per tant, si veiem que TRX està trencant la paret a 0,03 USDT, finalment podríem veure un pas cap a preus més alts en les properes setmanes o mesos.

PREDICCIÓ DE PREUS TRX PER A LA PRIMAVERA 2021 per allulaine1 encès TradingView.com

Segons l’analista, podria ser possible que TRX pugés més amunt en els propers mesos. Va compartir una anàlisi on va demostrar que TRX va recuperar de 0,02581 dòlars i podria continuar avançant al llarg del 2021. 

Tot i que això podria ser molt positiu, el gràfic mostrat per l’analista podria empènyer TRX cap a 0,08 $ USDT per moneda. A més, TRX podria continuar passant a 0,10 dòlars a curt termini. Tot dependrà de com es comportin Bitcoin (BTC) i altres criptomonedes en el futur. En els propers mesos, el mercat alcista podria continuar i augmentar el preu d’aquesta moneda virtual.

Tron (TRX) – 19 de desembre per readCrypto encès TradingView.com

Per al parell comercial TRX / USDT, el comerciant veu que hi ha una gran possibilitat de superar els 0,032 seguint el punt del perfil de volum. Si obtenim assistència al punt 0,032, es trencarà la línia de tendència descendent actual i tocarà el punt 0,037 que veiem actualment al gràfic.. 

Després, TRX també podria caure i canviar la tendència. Si cau en els nivells actuals de 0,03963 USDT, hauríem d’utilitzar una ordre de stop loss per reduir el nostre risc i sortir de la posició. Si, en canvi, anem cap a 0,02669 USDT per TRX o a la línia de tendència alcista, hem d’utilitzar un Stop Loss per preservar els seus beneficis o pèrdues.

Compra Tron a Binance avui mateix!

Conclusió

Els avenços positius que s’han produït al voltant de Tron durant l’últim any i, sobretot, els gràfics alcistes apunten a un futur positiu pel preu de TRX. Seria aconsellable que tots els inversors afegissin una mica de TRX a la seva cartera de criptografia mentre el mercat es prepara per augmentar cap a finals d’any.

Si hi esteu interessats, podeu seguir l’enllaç següent per aprendre a comprar TRX a Binance.

[Seguiu aquest enllaç per aprendre a comprar TRON TRX a Binance]

Voleu obtenir més informació sobre TRON? Obteniu informació sobre com les transaccions de Tron han superat altres monedes importants al nostre article detallat. També podeu llegir sobre com es va augmentar el preu de Tron a principis d’aquest any amb el rumor d’una gran associació.

El millor lloc per comprar o canviar per TRX és a Binance. Després, podeu utilitzar les grans funcions de TronWallet per mantenir el vostre TRX. Al mateix temps, Exodus ha ampliat la compatibilitat amb Tron, cosa que significa que ara els usuaris poden mantenir el TRX de forma segura i sense problemes importants. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map