Predicció de preus d’ontologia 2021: desenvolupaments positius i perspectives tècniques alcistes

(Actualitzat el 14 de febrer de 2021) Originari de la Xina, el projecte Ontology és un projecte de blockchain que ajuda les empreses a aprofitar el poder de la tecnologia de llibres distribuïts. El projecte és una cadena de blocs pública descentralitzada i d’alt rendiment i una plataforma de col·laboració de confiança distribuïda. La moneda ONT és un moneda de segona generació, que ajuda a salvar la bretxa entre la tecnologia blockchain i els sectors empresarials. 

El recent addició a Crypto.com ha augmentat el preu de Ontology. Actualment, ONT cotitza a un preu de 0,9 dòlars amb un capitalització de mercat de 578 milions de dòlars.

Compra ONT a Binance avui mateix!

Opinió dels experts sobre per què pujarà el preu de l’ontologia

L’any passat no va ser fantàstic per a ONT, ja que el seu preu va baixar lentament per acabar l’any al voltant dels 0,5 dòlars. Tot i això, el 2020 sembla prometedor per a aquesta moneda. La plataforma té funcions d’aplicacions personalitzades i és fàcil d’utilitzar, cosa que la fa versàtil en comparació amb els seus companys.

L’únic problema amb ONT és que és una plataforma de nínxol. Si la plataforma aconsegueix millorar les seves ofertes úniques, la moneda hauria de tenir un futur més brillant. A més, la plataforma compta amb desenvolupadors qualificats i col·laboracions amb empreses importants com NEO, que han contribuït significativament a l’èxit de la moneda. Aquests són un dels principals motius pels quals s’espera que el preu de l’ontologia pugi en un futur proper.

Actualment, el preu de mercat d’ONT és un bon moment per guanyar temps per als inversors. Segons les prediccions de preus, s’espera que el preu de la moneda arribi a 3,50 dòlars a finals del 2020. La moneda va arribar als 10 dòlars en el passat. Els analistes també afirmen que, basant-se en les tendències passades i actuals, el robust ecosistema de la plataforma anirà lentament cap al preu previst en poc temps.

Compra ONT a Binance avui mateix!

Altres factors que influeixen en el preu de l’ontologia són:

Associacions

En menys d’un mes, Ontology s’ha associat amb dues empreses especialitzades en conformitat AML i KYC.

Un d’ells és Shufti Pro, amb el qual Ontology va signar un Memoràndum d’entesa (MoU) que permetrà a les dues empreses unir-se a les mans per desenvolupar serveis d’identitat digital..

Com que Ontology és una cadena de blocs pública, la identitat digital és una pedra angular en l’èxit del projecte blockchain basat en la confiança.

En associar-se amb Shufti Pro, una empresa líder que proporciona solucions de verificació a escala mundial, hi haurà més empreses que confiaran en Ontology. És una mesura que conduirà a una major adopció.

Mentre firmava el memorandum d’interès, Victor Fredung, conseller delegat de Shufti Pro, dit:


“Hem seguit amb interès els seus progressos [ontològics] des de fa temps, i ara és el moment adequat per avançar. A més, creiem que l’ús combinat de nova i innovadora tecnologia blockchain amb identificació i verificació d’identitat d’avantguarda és una potent combinació per a operacions comercials globals. ”

A més, l’ontologia sembla guanyar força més enllà d’això. MIXMarvel, una plataforma de jocs i comunitat de continguts, ha signat un acord amb Ontology per portar el seu joc “Hyperdragons” a la xarxa ONT. Aquesta notícia va sortir al mercat fa 2 dies. Això s’afegeix a l’associació signat amb l’Evernym i la Fundació Sovrin per formar un consorci d’identitat digital Est-Oest.

Associació amb 4Stop

Ontology també ha entrat en col·laboració amb 4Stop per proporcionar la verificació de Know-Your-Customer a la seva plataforma.

Amb els reguladors financers preocupats pel blanqueig de diners i el finançament del terrorisme, tenir solucions de gamma alta que protegeixin aquests vicis és un alleujament significatiu no només per als reguladors, sinó també per a aquells que observen la plataforma Ontologia.

L’augment de la confiança en la plataforma comportarà una major adopció. És una cosa que augmentarà encara més el preu de l’ONT.

En comentar l’associació, Ingo Ernst, el CEO de 4Stop dit:

 “Amb l’adopció en constant evolució de la tecnologia blockchain, ens fa molta il·lusió formar part de l’innovador projecte blockchain d’Ontology proporcionant-los serveis KYC addicionals per verificar i autenticar dades personals a tot el món. Crear una infraestructura normalitzada, estandarditzada i de fàcil accés, compatible i fiable és una cosa que tant ens apassiona i esperem desenvolupaments futurs “. 

Llaços amb la Xina

Andy Ji, director d’estratègia d’Ontology, ha ocupat anteriorment càrrecs al govern xinès. Va ser secretari general del Ministeri d’Indústria i Tecnologia de la Informació a la Xina.

El seu fundador, Jun Li, també ha treballat amb Financial Futures Exchange a la Xina i Infosys.

Amb aquestes connexions, només és segur suposar que la plataforma Ontology es veurà favorablement a la Xina.

Tot i que la Xina ha manifestat clarament la seva posició respecte a les criptomonedes, ha pres la iniciativa a l’hora de adoptar el blockchain.

Amb els casos d’ús creixents de la cadena de blocs Ontology, no és difícil veure com la plataforma s’adopta massivament a la Xina. En conseqüència, és probable que això augmenti el preu de l’ONT.

En conclusió, dins d’un any d’existència, l’ontologia (ONT) ha demostrat, sens dubte, la seva força com a plataforma. Les associacions també han ajudat a augmentar el seu preu. I un cop s’implementin completament les solucions AML i KYC, espereu que el seu preu pugi encara més a mesura que s’incorporin més empreses.

Compra ONT a Binance avui mateix!

Perspectives tècniques sobre el preu de l’ontologia (ONT) TradingView (actualització del 14 de febrer de 2021)

&# x1f48e; ONT: anirem clarament a una altra GALAXIA&# x1f680; per reggiogeorge encès TradingView.com

L’ontologia ha estat una de les trucades a seguir durant les últimes setmanes segons aquest analista. Com podeu veure al gràfic, ha estat una setmana molt positiva per a ONT. En un futur pròxim (propers mesos), és possible que la moneda virtual es desplaci cap a 3.6085 USDT per moneda. 

De fet, hi ha diferents nivells que podria assolir aquesta moneda digital. Aquests nivells inclouen 1.668, 2.07, 2.62 i l’últim 3.6085. El gràfic que mostra l’analista mostra que perquè ONT pugés més amunt seria necessari trencar la part superior d’una línia de tendència que va començar fa molts anys.

ONT completa el període d’acumulació per kvck encès TradingView.com

Aquest analista de TradingView afirma que ONT ha estat en dos anys d’una fase d’acumulació. Això podria estar a punt d’acabar, tal com va compartir. Hem vist que hi ha hagut un nivell de suport proper al nivell de preus de 0,4226 USDT que ha estat molt útil en els darrers anys per a l’actiu digital ONT. 

A més, veiem que el seu preu també ha desafiat diversos nivells de resistència a 1.0314 i 1.7294 USDT. Si la moneda digital es pot separar del triangle descendent, és possible que comenci a passar a 1.0314 i després al següent nivell de resistència 1.7294. Tot i això, s’hauria de confirmar el trencament.

ONT Bombament aviat per omidalizadeh317 encès TradingView.com

Per a ONT, l’analista demostra que la moneda virtual podria acabar amb les tendències de la caiguda de diversos anys. El parell de negociació ONT / USDT encara no està clar quant a la direcció d’aquesta moneda virtual. Tot i això, el 2021 serà un any de definicions. 

Això es pot veure al gràfic compartit per l’analista. La moneda virtual ha estat en diferents canals de negociació i en un triangle simètric que va començar a principis del 2020 amb la crisi del COVID-19. Les coses poden canviar en el futur segons l’evolució del mercat. Tot i això, ONT es manté lluny del seu màxim històric registrat el 2018.

ONT / USDT llarg per Comerciant_OMS encès TradingView.com

Actualment, el parell de negociació ONT / USDT s’està negociant en un interval de preus molt proper entre 0,466 i 0,446 dòlars. En els darrers dies, ONT s’ha cotitzat en aquests nivells de preus. L’analista creu que el 2021 podria ser molt positiu per a aquesta moneda virtual que finalment podria arribar a un preu per moneda de 0,8389 dòlars. 

Això impulsaria l’ONT a un nivell de resistència que podria ser molt important perquè assolís nous màxims històrics. Només és qüestió de temps entendre si ONT és capaç o no d’experimentar aquest moviment en els propers dies o setmanes.

ONTUSDT per Avery_Upton encès TradingView.com

Tot i caure a la posició número 50 del mercat, Ontology és una excel·lent criptomoneda per als comerciants. Segons el gràfic compartit per l’analista, hem trobat suport a la regió propera a 0,4793. Ho podem veure com un nivell de suport tenint en compte el perfil de volum i també els llocs on en el passat ONT va experimentar resistència i suport. 

Ara, la moneda digital augmenta i s’està negociant prop del 0,5568. Tot i això, encara ha de continuar creixent si vol superar el màxim local registrat al novembre d’aquest any, quan va arribar als 0,74 USDT per moneda.

Anàlisi fonamental

Mainnet es va llançar recentment, va començar a construir plataformes NFT, actualitzacions de carteres. Veient una forta tracció en les noves associacions.

Economia de token i participació: subministrament de 1.000 milions d’ONT i ONG, prop del 63% de la circulació actual d’ONT. Recentment es va tornar a comprar del mercat lliure. No hi ha esdeveniments de gravació, subministrament fix.

La participació generarà un testimoni d’utilitat ONG, que es pot negociar i s’utilitza per a la taxa de gasolina.

En general, segons l’opinió de l’analista, ONTBTC ha incomplert un nivell clau; és molt probable que una nova prova confirmi una inversió S / R, permetent una entrada de retrocés.

Conclusió

Un any després que Ontology va llançar el seu mainnet mitjançant un desenvolupament continu de tecnologia, el projecte ha aconseguit establir una plataforma bàsica de col·laboració de confiança. Fins ara, Ontology ha aconseguit assolir el primer pas de la seva visió, que és estar preparat per a totes les empreses, cosa que és bona per al preu de l’ONT que avança..

Comercialitzant poc per sota d’1 dòlar, Ontology presenta una oportunitat lucrativa per a qualsevol inversor que opti per aprofitar el seu baix preu i afegeix algunes ONT a la seva cartera. Basant-nos en els gràfics alcistes anteriors, és clar que el preu de la moneda augmentarà durant els propers mesos. Podeu seguir l’enllaç següent per comprar ONT a Binance.

Compra ONT a Binance avui mateix!

Voleu obtenir més informació sobre Ontologia? Podeu consultar aquesta guia que explica tot sobre el projecte. Aquesta altra guia us assessorarà sobre les millors carteres per emmagatzemar Ontologia.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map