Predicció de preus de Bitcoin: Bitcoin pot trencar 50.000 dòlars el 2021? Previsió de preus BTC

(Actualitzat el 14 de febrer, 2021) Nomenat l’actiu amb millor rendiment de la dècada, Bitcoin ha recorregut un llarg camí en pocs anys. Tot i que la pandèmia del coronavirus crida l’atenció a tot el món, Bitcoin segueix generant interès a tot el món, especialment amb l’esdeveniment a la meitat a l’horitzó..

Comercialitzant-se al voltant dels 7.200 dòlars al moment de l’escriptura, ha registrat guanys superiors al 9.000.000% des del juliol de 2010. En el mateix període, el S&P només s’ha triplicat. L’or només augmenta un 25% i algunes de les accions amb millor rendiment del Russell 3000 augmenten només al voltant del 3.000%, cosa que es palesa en comparació amb l’última meravella del món financer..

En aquesta peça, farem un cop d’ull a les últimes notícies i plans per a Bitcoin que probablement faran que el seu preu superi els 50.000 dòlars. També analitzarem l’interès per la moneda i els seus resultats passats juntament amb l’anàlisi de gràfics i les prediccions dels experts per veure si aquest objectiu és una possibilitat per a BTC el 2021.

Compra Bitcoin a Binance avui mateix

Notícies notables de Bitcoin & Plans per al 2021 

Els inversors podrien acumular Bitcoin ja que preveuen la reducció a la meitat

Predicció de preus de Bitcoin

D’acord amb Glassnode, una empresa d’intel·ligència blockchain, el 14 d’abril de 2020, la mitjana mòbil de set dies del nombre total de BTC en adreces d’intercanvi va caure a 2.214.365. La mitjana va caure gairebé un 8% respecte a la màxima de 2.404.786, que es va registrar el 17 de gener de 2020.

L’empresa creu que la disminució dels saldos de canvi suggereix que hi ha un canvi cap a estratègies de tinença a llarg termini. Resulta que els inversors solen retirar monedes dels intercanvis i guardar-les en carteres personals quan esperen que augmenti el preu. A la inversa, acostumen a moure les monedes a borses mentre es preparen per vendre quan senten una caiguda de preus a l’horitzó.

Creiem que l’augment dels nivells de participació es podria associar a les expectatives alcistes lligades a la reducció a la meitat de la recompensa minera de Bitcoin, que es produirà algun dia al maig.

El procés està dissenyat per controlar la inflació i reduirà les recompenses per bloc extret de 12,5 BTC a 6,25 BTC. 

Un desenvolupament de Bitcoin més saludable del que mai ha estat

Amb un nombre creixent d’institucions i empreses que veuen BTC com una peça d’infraestructura essencial pel que fa al futur de les finances, sembla que Bitcoin experimenta un augment del nombre d’entitats que estan finançant el seu desenvolupament.

Això és segons la investigació realitzada per BitMEX. L’informe publicat el 28 de març indica que les empreses blockchain Lightning Labs i Blockstream són actualment els principals contribuents al desenvolupament del projecte. D’altra banda, la firma d’investigació de Bitcoin Chaincode és el principal suport financer del desenvolupament de programari Bitcoin Core.

Els investigadors de BitMEX van utilitzar dades i informació disponibles públicament per part de les persones implicades per crear el que van anomenar com la imatge més completa del finançament de programari Bitcoin de codi obert. 

L’informe assenyala:


“Concloem que la situació és més sana que en el passat, pel que fa a la disponibilitat de finançament, la transparència i el grau de distribució entre els finançadors”.

Blockstream i Lightning Labs donen feina a vuit desenvolupadors, seguits de Square Crypto, amb 7 per treballar a Bitcoin. Lligats a 6 desenvolupadors, cadascun d’ells és Chaincode, Purse i Digital Digital Initiative (DCI) del MIT. La llista completa es pot veure a continuació.Predicció de preus de Bitcoin

L’equip de recerca també va examinar l’activitat del dipòsit de Bitcoin Core per identificar els principals contribuents i determinar la seva font de finançament. Van descobrir que 11 dels 33 desenvolupadors més actius són independents, amb 7 pagats per Chaincode i 3 per Blockstream. 

Recentment també vam veure Square Crypto com s’unia a la lluita i l’empresa propietària del fundador de Twitter també dóna suport al desenvolupament de Bitcoin amb subvencions.

Bitcoin és una moneda digital diferent. És únic. Tot i que s’han creat altres solucions, Bitcoin continua sent el millor actiu digital de resistència a la censura. Per exemple, el Tether stablecoin (USDT) pot ser útil, tot i que les transaccions es poden revertir fàcilment. Això no és bo per a l’ecosistema criptogràfic; i aquí és on Bitcoin juga un paper important.

El preu de Bitcoin també podria augmentar i fins a 60 vegades si se segueix el límit de mercat de l’or en el futur. Això és segons un informe recent publicat per Galaxy Digital.

Anàlisi de preus històrics de Bitcoin (BTC) 2018-2021

Moviment del preu del Bitcoin a partir del 2018 coinmarketcap.com

Actualitzat el seu màxim històric al desembre del 2017, Bitcoin va començar el 2018 a 13.848 dòlars després d’un atac que va afectar l’intercanvi de Coincheck al Japó. Aleshores, Hacks tindrà un impacte en el preu de Bitcoin, com ara el pirateig d’intercanvi de criptografia KuCoin el 2020. 

Es produiria una pujada constant, que culminaria amb un pic de 17.057 dòlars el 6 de gener. Aquest seria el punt més alt que assoliria el preu. Tot i així, es va produir un descens constant, però el preu va aconseguir mantenir-se per sobre dels 10.000 dòlars fins a finals de gener. No obstant això, a principis de febrer, Bitcoin va caure per sota dels 10.000 dòlars fins als 8.200 dòlars el 2 de febrer. El preu baixaria al voltant dels 8.200 dòlars i 10.000 dòlars durant els propers tres mesos abans de baixar als 7.500 dòlars el 25 de maig. al voltant del nivell de 6.000 dòlars fins al 14 de novembre, quan es va instal·lar el mercat baixista. El preu va experimentar una forta caiguda acumulada a un mínim de 3.316 dòlars el 14 de desembre. 

BTC mantindrà el rang de 3.000 dòlars durant els propers 3 mesos abans de superar la marca de 4.000 dòlars el 16 de març de 2019. Es produiria un augment constant del preu i, per primera vegada el 2019, BTC va trencar la marca de 10.000 dòlars el 24 de juny. El 10 de juliol , BTC va assolir els 12.967 dòlars, el que va marcar el punt més alt que va obtenir el preu de l’any. Bitcoin va acabar l’any a 7.277 dòlars. La volatilitat del Bitcoin també podria estar relacionada amb un major interès dels participants del mercat.

El 2020, BTC va començar l’any amb una pujada constant, amb un preu que va aconseguir superar els 10.000 dòlars el 9 de febrer. No obstant això, la posició no va durar tant de temps, va tornar a situar-se en el rang de 9.000 dòlars per al mes següent fins a un trencament a la baixa 8 de març. Hi va haver una forta caiguda que va tocar el 16 de març a 4.626 dòlars enmig de la propagació del coronavirus a tot el món, i tant els mercats criptogràfics com els tradicionals van sentir l’impacte de la pandèmia. 

Atès que el preu s’ha recuperat amb guanys constants i ha aconseguit superar els 7.000 dòlars el 7 d’abril. Molts consideren que el preu de Bitcoin podria continuar creixent, ja que l’Intercontinental Exchange (ICE) té previst oferir nous productes i serveis als inversors del mercat.. 

Popularitat de Bitcoin 2019 vs. Popularitat de Bitcoin 2020 

Predicció de preus de BitcoinInterès de Bitcoin des del 2019.

Mirant els números de Tendències de Google, veiem que l’interès era baix a principis del 2019, cosa que és comprensible tenint en compte que érem al mercat baixista. La primera pujada d’interessos va ser entre el 31 de març i el 6 d’abril. Hi va haver interès sostingut entre el 12 i el 18 de maig, i això coincideix amb l’augment del preu. L’interès per Bitcoin va arribar al màxim del 23 al 29 de juny, període en què la moneda va registrar el seu preu més alt de l’any. A partir d’aquí, es va reduir constantment fins al nivell durant els mesos següents, a mesura que el preu coincidia. 

Interès de Bitcoin per regió

Tenint en compte el mateix període, el 2020, Bitcoin ha vist més interès en comparació amb l’any anterior. Això es recolza en les xifres que van arribar al màxim entre l’1 i el 21 de març. Per alguna raó, la major part de l’interès prové d’Àfrica, amb tres de les cinc primeres cerques per països basades en el continent. 

A mesura que l’interès per Bitcoin continua creixent, fa poques setmanes, el preu de Bitcoin va poder superar els 11.550 dòlars, cosa que va ajudar als altcoins a registrar també grans guanys. A més, el preu de Bitcoin es va mantenir per sobre dels 10.000 dòlars durant més de 63 dies, trencant la ratxa anterior de 62 dies entre 2017 i 2018.

Evolució de preus de Bitcoin el 2019

Predicció de preus de BitcoinEvolució de preus de Bitcoin 2019 coinmarketcap.com

El 2019 va ser relativament un mercat alcista en comparació amb el 2018, on el preu de Bitcoin va baixar fins als 3.000 dòlars. BTC va començar el 2019 a 3.739 dòlars. I es va mantenir en aquest nivell fins al 21 de febrer poc abans de tornar al nivell de 3.000 dòlars fins a l’1 d’abril. A partir d’aquí es va produir un augment constant durant els propers mesos, que va culminar amb un pic de 13.793 dòlars el 26 de juny. el preu es va aconseguir el 2019. Els cinc mesos següents el preu va jugar al voltant de 12.000 i 7.000 dòlars fins que el 25 de novembre va baixar a 6.728 dòlars. Això no va durar molt, ja que es va tornar al nivell de 7.000 dòlars durant la major part del període restant, aconseguint acabar l’any a 7.293 dòlars, un augment de gairebé el 200% des d’on va començar al començament de l’any. 

També hem de tenir en compte que les balenes Bitcoin mouen el mercat, cosa que sens dubte pot canviar la manera com es comporta Bitcoin. De fet, quan es trasllada un nombre més gran de bitcoins a borses, això podria significar que el preu de Bitcoin podria experimentar un moviment més gran.

Les compres massives de Bitcoin podrien tenir un efecte profund sobre el preu de Bitcoin, que també podria afectar els mercats financers. Alguns experts creuen que una gran caiguda del preu de Bitcoin podria afectar tota l’economia mundial. Un nivell important a veure per a Bitcoin és de 12.000 dòlars. Si avança, podríem considerar que l’actiu digital podria continuar la seva tendència alcista.

Per exemple, quan el president dels Estats Units, Donald Trump, va donar positiu a COVID-19, el preu de Bitcoin va caure més d’un 2% en només 30 minuts. Tot i això, durant el tercer trimestre d’aquest any, Bitcoin va poder registrar guanys iguals al 18%.

Els problemes normatius també seran importants per ajudar les criptomonedes a expandir-se per tot el món. Sense un marc legal clar, la innovació es podria veure molt afectada.

Predicció de preus de Bitcoin: anàlisi de TradingView: actualització del 14 de febrer de 2021

Bitcoin: reversió de 50.000 $ i El meu pla de negociació per DLavrov encès TradingView.com

Aquest analista demostra que BTC no està lluny d’arribar als 50.000 dòlars. Tot i això, considera que sens dubte és important veure com evoluciona l’acció dels preus a 50.000 dòlars. Segons ell, actualment el mercat està sobrecomprat i que aviat hi podria haver una correcció. La línia RSI també ha arribat a la zona de sobrecompra.

També fa una ullada a l’histograma MAXD i el compara amb el top del mercat alcista del 2017 quan BTC va arribar als 20.000 dòlars. Considera que BTC podria recórrer de 50.000 a 30.000 dòlars i transaccions obertes i a llarg termini després de la correcció mitjançant diferents senyals d’inversió.

Full de trucs de psicologia de Bitcoin “Va aparèixer la bombolla” per ArShevelev encès TradingView.com

Segons l’analista, és necessari que els comerciants de criptografia entenguin que podríem estar en un nou mercat baixista. Mostra com Bitcoin ha arribat a un màxim de 41.700 dòlars i després ha començat una nova tendència a la baixa que podria durar no només unes setmanes sinó la resta de l’any. 

El comerciant demostra que el recent augment de preus a 38.000 dòlars va ser el moment en què Bitcoin va arribar a la fase de “normalització” i podríem avançar cap a un nou gran accident. Això podria passar al llarg del 2021 o fins i tot el 2022. 

Com diu l’analista, el millor és ser sempre humil a l’hora de negociar criptomonedes i seguir un pla financer.

Nivells d’extensió BTC Fibo, 46.000 primers objectius per PADTA encès TradingView.com

Tal com mostra l’analista en aquesta anàlisi de preus, Bitcoin s’està negociant en un triangle simètric que va començar el desembre del 2020. En les darreres hores, la moneda virtual s’ha situat prop de la línia inferior d’aquest triangle.. 

Serà molt important que la moneda virtual pugi més amunt per continuar amb la seva tendència. Si no, podríem veure com BTC es redueix. L’analista considera que el següent objectiu és que Bitcoin passi al nivell de preus de 46.000 USDT en les properes setmanes. Això passaria si BTC es desvincula del triangle en què es negocia actualment.

La bretxa augmenta! per mira000 encès TradingView.com

Segons ha informat l’analista, BTC / USDT considera que podria ser possible entrar a la línia de suport que actualment se situa al voltant dels 25.000 dòlars. Segons explica, aquesta podria ser una bona oportunitat per comprar més BTC. De moment, Bitcoin acaba de superar els 34.000 dòlars i podria continuar creixent en els propers mesos. 

A més, va explicar que, com que no hi ha hagut cap correcció en els darrers mesos, la propera caiguda de criptografia es podria produir en els mesos següents. Això sembla molt poc saludable per al mercat, és a dir, que seria necessari que BTC tornés a la línia del creixement genuí amb urgència.

Predicció BTC per Forex_Fox encès TradingView.com

Forex Fox veu que Bitcoin toca la part superior d’una gran estructura triangular ascendent i ampliada per segona vegada. Això és similar a l’acció de preus anterior que mostra l’analista al gràfic. Com veiem que això ja ha passat en el passat, l’analista considera que aquest camí podria ser el més probable que segueixi Bitcoin. 

També ha afirmat que la moneda digital es mou al llarg de la resistència del triangle superior fins a una recuperació decent per provar les línies de suport. No obstant això, el gran moviment cap als 28.000 USDT podria arribar en un futur proper i molts comerciants no podrien estar preparats per això.

Predicció experta de preus de Bitcoin 

Segons Adam Back, el conseller delegat de Blockstream Bitcoin podria superar el seu màxim històric de 20.000 dòlars a finals de 2020, atès que es reduirà a la meitat i a mesura que es compleixin altres fonaments tecnològics. És optimista que pugui arribar fins als 100.000 dòlars. No és la primera vegada que 100.000 dòlars són l’objectiu principal del preu de Bitcoin en el futur. Altres experts creuen que Bitcoin podria arribar als 50.000 dòlars després de l’esdeveniment a la meitat del 2020. 

Changpeng Zhao, més conegut com CZ, el conseller delegat de Binance, veu que la indústria es farà més gran a llarg termini, i és probable que això augmenti el preu. Creu que l’augment de l’interès dels agents institucionals significa un mercat alcista el 2020.

Paolo Ardoino, director tecnològic de Bitfinex, diu que no espera que Bitcoin caigui per sota dels 6.000 dòlars el 2020 tot i que podríem presenciar alguns FUD abans de l’esdeveniment a la meitat. Amb tot, veu que el preu, com a mínim, arribarà als 20.000 dòlars al final del dia. 

Marc P. Bernegger, que és un inversor fintech de Crypto Finance, veu que el preu de Bitcoin puja fins a 55.000 dòlars i fins a 22.000 dòlars a finals del 2020. Considera la propera reducció a la meitat i l’entrada de fons institucionals com a motors clau. Tot i això, Tim Draper creu que la reducció a la meitat de Bitcoin no serà el principal catalitzador de la pujada de preus de Bitcoin en els propers anys o mesos. 

Alejandro De La Torre, vicepresident de Poolin, ofereix una modesta predicció d’entre 5.000 i 14.000 dòlars al final de l’any. 

Arthur Hayes, conseller delegat de BitMEX, veu que Bitcoin torna a revisar el seu màxim històric de 20.000 dòlars i, fins i tot, s’observa a mesura que la inflació i el magatzem de la narrativa de valor s’aprofiten. Tanmateix, si tornem al territori baixista, el seu preu rondarà els 3.000 dòlars.

Alex Mashinsky, CEO de Celsius, veu que el preu de Bitcoin supera els 25.000 dòlars uns mesos després de reduir-se a la meitat. Després d’haver estat nomenat l’actiu amb millor rendiment de l’última dècada, el CEO no veu cap raó per la qual Bitcoin no dominarà la propera.

Ivan, a Tech, un influencer de YouTube, veu que Bitcoin aconsegueix un mínim de 3.400 dòlars i un màxim de 200.000 dòlars. Ei, tot és possible a la criptografia!

Nicholas Merten, el fundador de DataDash, un canal de YouTube, veu que Bitcoin assoleix un mínim de 16.000 dòlars i un màxim de 24.000 dòlars a finals de 2020. Cita els increments a la meitat d’inversors institucionals i PlusToken acabant de vendre els seus BTC i ETH com a principals conductors.

Niklas Nikolajsen, el fundador i president de Bitcoin Suisse AG, creu que ningú pot predir amb precisió el preu de Bitcoin; no obstant això, el 2020 serà com el 2016, on veurem que comença una tendència positiva i que el preu es pot apropar al màxim històric. Amb això en ment, el seu màxim per a l’any és de 17.000 dòlars i un mínim de 5.900 dòlars. 

Nicholas Merten considera que pot ser possible que Bitcoin arribi finalment a 200.000 dòlars per moneda.

Hi ha molts analistes que creuen que Bitcoin podria assolir nous màxims en el futur. De fet, un analista anònim considera que Bitcoin podria augmentar a 500.000 dòlars en els propers anys.

Preguntes més freqüents sobre Bitcoin 

Qui va crear Bitcoin?

Bitcoin va ser creat per una persona o un grup d’individus amb el pseudònim de Satoshi Nakamoto. 

Quan es va llançar Bitcoin? 

El domini bitcoin.org es va registrar el 18 d’agost de 2008. Dos mesos després, el 31 d’octubre, es va publicar un enllaç al llibre blanc de Bitcoin a una llista de correu de criptografia. El 3 de gener de 2009 es va llançar la xarxa Bitcoin amb Nakamoto minant el primer bloc.

Bitcoin està descentralitzat?

Bitcoin és una criptomoneda descentralitzada sense un sol administrador ni un punt central d’autoritat.

És la prova de Bitcoin de Bitcoin?? 

No, Bitcoin utilitza l’algoritme de consens de Prova de Treball (PoW), que requereix que el node participant demostri la feina feta i enviada per ells que els qualifiqui per rebre el dret d’afegir noves transaccions al blockchain.

Bitcoin és una bona inversió?

Si hem d’utilitzar fets sòlids, un retorn superior al 9.000.000% en deu anys significa que és la millor inversió. El preu de Bitcoin només augmentarà en el futur a mesura que es redueixi l’oferta i la criptografia guanyi popularitat amb les masses. Fins i tot el Coronavirus ha donat consciència a les monedes virtuals a mesura que la gent i els governs s’adonen de la necessitat de monedes virtuals en comparació amb el paper moneda. 

Pujarà Bitcoin? 

Amb la reducció de la meitat a la cantonada i basada en registres, creiem que el preu de Bitcoin augmentarà el 2020. La nostra predicció se situa al voltant dels 15.000 dòlars, almenys, però no descartem la possibilitat que la moneda superi el seu màxim històric. 

On comprar Bitcoin?

Com que és la criptomoneda més popular, hi ha diverses maneres de comprar Bitcoin, incloent l’ús de targetes de crèdit / dèbit a Coibase, Coinmama, CEX.IO, BitPanda i molts més.. 

Podeu comprar Bitcoin mitjançant un compte bancari / transferència a Coinbase, Coinmama, BitPanda i molts més.

Podeu comprar Bitcoin amb efectiu a LocalBitcoins, BitQuick i Wall of Coins.

BTC es pot comprar als caixers automàtics de Bitcoin, ubicats a diferents llocs del món amb més de 5.000 màquines.

També és possible comprar Bitcoin mitjançant PayPal, tot i que les tarifes implicades són força elevades.

Compra Bitcoin a Binance avui mateix

Bitcoin està mort?

Basant-nos en les evidències dels darrers deu anys des del llançament de Bitcoin, diem que està viu i que no té cap raó per la qual no hauria de continuar durant molt de temps..

Bitcoin és millor que Ethereum? 

El maximalista de Bitcoin dirà que sí, i Ethereum resisteix que Etherum és millor. Tot i això, totes dues són tecnologies meravelloses que ofereixen diferents avantatges als usuaris.  

Fallarà Bitcoin? 

El fracàs de Bitcoin és molt improbable, ja que hem vist que el seu desenvolupament i el seu finançament són més sans que mai.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map