Predicció de preus de Binance Coin (BNB) 2021: els experts prenen perspectives tècniques alcistes

(Actualitzat el 13 de febrer de 2020)  La moneda de Binance va tenir un any espectacular el 2019, tot i que el seu creixement es va desaccelerar a la segona meitat de l’any. Impulsat pel llançament de diverses IEO mitjançant el llançador de Binance, BNB va aconseguir superar BTC a finals d’any aconseguint guanys superiors al 150%. Recordeu que aquest testimoni en algun moment del 2019 va aconseguir registrar guanys superiors al 600%.

La clau de l’èxit de BNB ha estat com Binance Exchange ha aconseguit magistralment dissenyar el testimoni per convertir-se en un aspecte global de totes les facetes del seu ecosistema en creixement. Fins ara s’utilitzava per comprar fitxes per a diversos IEO, tarifes de transacció BEP2, tarifes de llista DEX i migracions de fitxes BEP2.

Aquesta major utilitat significa que BNB continuarà tenint un bon rendiment al llarg del 2020.

En aquesta peça, farem un cop d’ull a les opinions dels experts i a l’anàlisi tècnica, que suggereixen que BNB està previst per als bons temps del 2020.

Compra BNB a Binance avui mateix!

Opinió dels experts sobre per què augmentarà el preu de BNB

Tomaino, antic empleat de Coinbase, creu que hi ha un cas alcista per a la fitxa BNB. Argumenta que aquest serà el cas de Binance manté el seu domini en la indústria de l’intercanvi de criptomonedes. Això depèn de l’evolució de Binance amb millores en els serveis d’intercanvi descentralitzats. Això veurà l’augment de preus de la moneda.

D’acord amb una publicació criptogràfica líder, La plataforma Binance ha llançat amb èxit diversos projectes, com el testimoni BitTorrent (BTT) i el testimoni Fetch.AI (FET), i també té previst reviure les ofertes inicials de monedes generant fitxes de qualitat amb casos d’usuari forts, que afavoriran la participació massiva. Aquests desenvolupaments augmentaran l’adopció de BNB i augmentaran el seu preu. 

 Messari va informar que el ROI de BNB durant l’últim any va ser del 154%. No obstant això, en els darrers sis mesos, el ROI va augmentar fins al 560%. Part de la raó és l’estratègia de la plataforma de ‘cremar’ BNB freqüentment per restringir l’oferta. Com a estratègia provada, això demostra que el preu de la moneda augmentarà. 

A més, WalleInvestor.com creu que Binance Coin és una opció d’inversió rendible. Segons les previsions a llarg termini del lloc, s’espera un augment. El pronòstic del preu per al 22 de febrer de 2024 és de 71.763 dòlars. Amb una inversió de 5 anys, s’espera que el ROI sigui del + 93%. Aquesta predicció es basa en els desenvolupaments anteriors i actuals de la plataforma Binance i els seus plans de futur. 

Compra BNB a Binance avui mateix!

Altres factors que prometen augmentar encara més el preu del BNB.

BNB s’està convertint ràpidament en el següent testimoni ICO

L’ascens al model de recaptació de fons de l’IEO ha tingut un paper crucial en el creixement de BNB. Binance va mantenir la seva promesa de donar suport a almenys un projecte cada mes a través del seu plataforma de llançament.

A finals d’any, l’intercanvi havia celebrat IEOs per a onze projectes diferents, inclosos; BitTorrent, Fetch.AI, Celer, Matic, Harmony, Elrond, WINk, Perlin, Band, Kava i Troy.


Launchpad permet als projectes emetre les seves fitxes a la cadena Binance, que ofereix una plataforma senzilla i menys propensa a errors en comparació amb l’escriptura de codi de contracte intel·ligent.

També proporciona als projectes l’oportunitat que les seves fitxes es mostrin a Binance DEX en ser votades per la comunitat.

Per participar-hi, cal tenir BNB, i això explica per què vam veure augmentar el valor del token el 2019. Amb la previsió de llançar més IEO aquest any, podem esperar que el preu de BNB continuï apreciant. En el moment d’escriure aquest document, Binance Coin es troba entre les deu criptomonedes més importants del món gràcies als plans implementats per la companyia durant els darrers anys..

Ara podeu comprar béns immobles mitjançant BNB

El 10 d’octubre de 2018, Propy, una empresa immobiliària que accepta pagaments en criptomonedes, va anunciar que prendria BNB per a la compra de propietats. L’anunci es va fer a través de Twitter i va tenir emocionat Changpeng Zhao, el CEO de Binance:

“Propy acceptarà BNB per a la compra de casa. @Binance Chain arriba i $ BNB, que avui és un gran valor, es convertirà en diners programables. Per a la comunitat de BNB, que creix ràpidament, fem possible la inversió en béns immobles amb un tràmit senzill a Propy ”.

Propy és un mercat immobiliari mundial que té un registre descentralitzat de títols. En afegir BNB com a opció de pagament, l’equip darrere de la companyia té com a objectiu resoldre problemes que dificulten les transaccions immobiliàries internacionals.

A més, pretenen crear una plataforma de transferència d’actius i botiga de propietats unificada per a la indústria immobiliària mundial.

Propy utilitza contractes intel·ligents per connectar compradors, venedors, corredors i agents de custodia / títols / notaris.

Aquest moviment és significatiu per a Binance Coin, ja que a mesura que més persones opten per pagar la seva propietat mitjançant BNB, esperen que el seu preu augmenti.

Pagueu pel vostre vol amb BNB

Recentment Binance es va associar amb TravelBit, una empresa australiana per crear un punt de venda (TPV) en aeroports tant a nivell local com internacional. L’associació va veure Binance invertir 2,5 milions de dòlars en la posada en marxa. Fins ara, la companyia ha aconseguit llançar un sistema de pagament a l’aeroport de Brisbane.

Amb els diners invertits per Binance, TravelBit pretén establir terminals de pagament de criptomonedes en altres aeroports importants del món. És un moviment que accelerarà l’adopció massiva de criptografies.

Actualment, els nous terminals TPV només accepten les principals monedes criptogràfiques: Bitcoin, Ethereum i Litecoin. I ben aviat BNB s’afegirà a aquesta llista. Què podria significar això pel preu de BNB? Ho haurem de veure, però pot ser enorme, ja que la indústria dels viatges toca milers de milions.

TravelBit es descriu com el primer aeroport de divises digitals del món. Juntament amb Binance, tots dos tenen previst promoure tecnologies basades en blockchain a nivell mundial.

Sobre l’associació, Changpeng Zhao va dir:

“L’ús real és el factor més important en el camí cap a l’adopció de criptomonedes. És difícil imaginar un millor exemple d’ús de criptomonedes que viatjar, ja que després d’aterrar a un país estranger us podeu trobar amb la manca de moneda local “.

En conclusió, aquests tres casos serveixen per mostrar la creixent acceptació de la moneda Binance. És segur esperar que aquesta adopció es reflecteixi ben aviat en el seu preu.

En notícies més menors, BNB continua mostrant interès en inversions per diferents estratègies que utilitza Binance.com. Algunes d’aquestes són:

  1. Comissions de transacció més baixes quan s’utilitza com a criptomoneda en transacció a la borsa Binance.
  2. Diverses competicions comercials que atorguen periòdicament fitxes BNB com a premis. El feed de Twitter de Binance ha proporcionat alguns detalls de l’última competència de Binance, que donarà 8000 fitxes BNB.
  3. L’expansió mundial de Binance, que ha obert recentment una oficina africana a Uganda.

Compra BNB a Binance avui mateix!

Binance Coin (BNB) Comerç de prediccions de predicció Anàlisi de visualitzacions Actualitzat el 13 de febrer de 2020

Entrada BNB després d’una barra verda d’1 hora, que es tanca per sobre del POC per zweiprozent encès TradingView.com

Segons l’analista, el parell de negociació BNB / USDT que cotitza actualment a la borsa Binance podria quedar superat. Tot i això, va esmentar que ara no ho faria curt. Segons el que va dir, durant el diumenge sol haver-hi correccions al mercat criptogràfic. Normalment, això fa baixar els preus, ja que molts compradors operen durant la setmana. 

A més d’això, va afirmar que el preu realment rebota respecte al nivell anterior de POC. Per tant, una entrada agressiva es podria produir ara o durant un retrocés sempre que la barra d’1 hora es tanqui per sobre del POC d’avui. També val la pena esmentar que la moneda ha augmentat massivament, cosa que no és normal per a la majoria dels mercats.

Moneda OCO Binance per Wesley-Oliveira encès TradingView.com

L’anàlisi mostra que al gràfic horari de l’actiu digital BNB hi ha un patró de cap i espatlles que arriba a la seva fase concloent. La moneda ha assolit un preu de 45,16 USDT a la primera espatlla, 47 USDT al cap i podria continuar creixent en el futur a menys que la segona espatlla es formi completament. 

Si es produeix la tercera espatlla, el preu per moneda podria arribar a 39,59 USDT per moneda o fins i tot inferior. L’analista mostra al gràfic que hi ha un nivell de suport per a BNB que podria ajudar a mantenir el seu preu.

Binance Coin (BNB): 16 de gener per readCrypto encès TradingView.com

Segons l’analista de Binance Coin (BNB), els inversors i els comerciants haurien de vigilar els moviments que es desvien de la secció 38.1558 – 45.0221 del gràfic. A més, un nivell molt important es situarà en el nivell de preus 41.5580. Això serà molt important per entendre la direcció de l’actiu digital BNB. 

L’analista diu que si passem de 36,3618 a 38,1558, podríem passar a 29,84 USDT per BNB. Això vol dir que hauríem d’utilitzar un stop loss curt. A més, considera que serà molt important seguir els mercats, ja que BNB podria continuar creixent.

BNB / USDT: les properes espelmes són fonamentals per Comerços_ helicoïdals encès TradingView.com

BNB ha estat rebutjat de la zona de resistència i ara es troba en una zona de suport molt important. Aquesta zona de suport ha d’ajudar el preu de BNB a continuar la seva tendència alcista. El següent punt serà la resistència a 39 dòlars per BNB. 

Segons l’analista, a aquest nivell és possible esperar un rebot. L’EMA 100 del gràfic horari també dóna suport al moviment que ara veu l’analista. A més, si alguna espelma tanca per sota dels 47 dòlars, la moneda virtual de BNB podria moure cap avall i tornar a provar el nivell de 35,5 dòlars. L’espelma actual és fonamental i les properes hores seran molt importants.

Binance Coin (BNB): 17 de desembre per readCrypto encès TradingView.com

L’analista considera que pot ser possible que BNB obtingui suport al nivell de 29,84 USDT i pugi més amunt. Podria ser possible arribar a 35.488 USDT per moneda. Si la moneda digital aconsegueix assistència per sobre del nivell 35,48, serà possible veure la moneda digital per provar un nou màxim. 

El mercat continua creixent i els atlcoins també augmenten amb Bitcoin. Si BNB no és capaç de mantenir les taxes de creixement actuals i cau, podríem veure el punt de 26,316 USDT. És per això que hauríem de tenir un stop loss a la zona correcta per preservar els beneficis i les pèrdues.

Compra BNB a Binance avui mateix!

Segons les anàlisis anteriors, les opinions dels experts i l’estat d’ànim alcista general del mercat de criptografia, queda clar que aquest seria el moment perfecte per posar-se en mans d’alguns BNB. Sobretot ara que el mercat s’ha retirat mentre es prepara per al proper ral·li a mesura que ens acostem cap a l’últim trimestre de l’any.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map