Predicció de preus DASH 2021: els experts prenen més perspectives tècniques alcistes

(Actualitzat el 13 de febrer de 2021) En el moment de l’escriptura, Dash és la 20a criptomoneda més gran per capitalització de mercat, amb un valor total de més de 1.000 milions de dòlars. Actualment, el preu Dash se situa al voltant dels 119 dòlars, unint-se a altres monedes en un 90% inferior al seu màxim històric. Veurem què passa amb l’ecosistema Dash i els gràfics comercials per fer la nostra predicció de preus de Dash per al 2019 i posteriors.

La moneda en si es va llançar el 2014, com a forquilla de Bitcoin. Des dels seus inicis, ha passat una quantitat important de temps des de llavors com una de les criptomonedes més valuoses en circulació. Al març de 2017, Dash va experimentar un ascens meteòric fins a convertir-se en la tercera criptomoneda més valuosa durant un període de temps.

L’objectiu de Dash és proporcionar una moneda ràpida, sense fronteres i que no es pugui localitzar per a les transaccions. Ho aconsegueix mitjançant dues funcions: “InstantSend” i “PrivateSend”. Per defecte, aquestes funcions estan desactivades. Els usuaris tenen l’opció d’activar o no.

Dash ha fet que la tracció sigui una moneda transaccional i una moneda centrada en la privadesa. Sovint s’anomena juntament amb Monero i Zcash com una de les monedes de privadesa més destacades.

Compra Dash a Binance avui mateix!

Comprensió de Dash Masternodes

Dash té una oportunitat única per als titulars de monedes. En lloc de minar monedes com es faria amb Bticoin, Dash ofereix un sistema de masternodes, que permet als titulars obtenir ingressos passius. Obteniu més informació a la nostra Guia de Dash Masternodes.

Pel que fa al preu de Dash, els masternodes són un element important en l’ecosistema perquè asseguren que una quantitat important de monedes de Dash no es vendran. Estan bloquejats al sistema masternode, pagant als titulars (podeu obtenir més informació sobre els pagaments aquí), però també creen una relativa escassetat de monedes Dash. Si i mentre Dash aconsegueix més compradors, la demanda barrejada amb aquesta escassetat pot augmentar encara més el preu de Dash.

Per descomptat, encara hi ha molt per aprendre sobre les operacions mineres de Dash, que podeu obtenir més informació a la nostra guia de mineria Dash..

Opinió dels experts sobre per què pujarà Dash 

Dash és una criptomoneda de codi obert i va ser obtinguda del protocol Bitcoin. La moneda dóna als usuaris la llibertat de moure diners com vulguin, per menys d’un cèntim. La plataforma ha fet incursions a Veneçuela, Colòmbia i lentament amplia la seva presència a Tailàndia, i aquests desenvolupaments han vist com el preu de la moneda augmenta significativament des que es va llançar. Vegem per què els experts pensen que augmentarà el preu de la moneda. 

TradingBeast prediu que el preu de DASH rondarà els 42 dòlars a principis de febrer de 2020. El preu màxim esperat és de 58 dòlars i un preu mínim de 39 dòlars. Es preveu que la moneda acabi el mes al voltant dels 46 dòlars.

Al març, el preu de la moneda arribarà als 46 dòlars a principis de mes. S’espera que el preu màxim sigui de 62 dòlars i un preu mínim de 42 dòlars. A finals de mes, s’espera que el preu sigui d’uns 50 dòlars.

A principis d’abril, es preveu que el preu arribi als 50 dòlars. S’espera que el preu màxim arribi als 67 dòlars i el preu mínim sigui de 45 dòlars. Es preveu que la moneda acabi el mes al voltant dels 54 dòlars.

Les prediccions continuen i, al desembre, s’espera que la moneda comenci el mes a cotitzar al voltant dels 74 dòlars. El preu mínim s’espera al voltant dels 64 dòlars i el màxim al voltant dels 95 dòlars.

Un article recent sobre els cinc millors artistes en criptomoneda una publicació criptogràfica líder va afirmar que el recent llançament de la versió 0.14 a la xarxa principal millora la seguretat de la xarxa contra un 51% d’atacs de mineria, la primera prova de treball. Aquests desenvolupaments han vist augmentar el preu de la moneda un 58% del 2018 al 2019, i s’espera que continuï a mesura que la plataforma continuï creixent. 

Roman Ferrez, CEO de 2gether, recentment va fer comentaris positius sobre la moneda Dash. En un article publicat a una altra publicació líder, Ferrez va afirmar que Dash és una de les criptomonedes més àmpliament utilitzades i que, afegint-la a la seva llista de 9 monedes digitals, els obre a nous mercats de la zona euro. Això demostra que Dash ha mostrat un gran potencial i, a mesura que continua penetrant en diferents mercats, el seu preu es veurà afectat positivament. 

A més, Ryal Taylor, conseller delegat de Dash Core Group, també va mostrar sentiments positius després d’afirmar que afegir la moneda ajuda a enfortir el pont entre els mercats financers basats en fiat i les criptomonedes, i també proporciona millors maneres d’ajudar els ciutadans de la zona euro a obtenir més avantatges pagaments descentralitzats. 

Compra Dash a Binance avui mateix!

Altres factors que estan impulsant el preu de Dash són:

La comunitat Dash es fa més forta

Recentment, DashRoots va anunciar el llançament de la seva plataforma. Ajudarà les persones i els equips a tenir més accés al finançament de la comunitat Dash.

Martin, un dels fundadors de DashRoots, diu la plataforma ajuda les persones de base a aportar els seus talents i habilitats a Dash. Passa ajudant a finançar les seves idees directament des de la comunitat Dash.

Afegeix que el tresor de Dash és una part crucial de la xarxa. Permet l’evolució, però de vegades costa massa finançar idees petites. És aquesta zona la que més ajudarà Dashroots. Ajudar a la gent a recaptar quantitats menors per aportar les seves habilitats i idees al projecte a la base, “on les coses petites es poden convertir en coses grans”.

Aquest tipus d’activisme podria fer que Dash arribés a l’avantguarda de l’adopció de criptografia, més enllà d’idees innovadores com la cartera basada en SMS que va llançar a Venezula.

Major utilitat

Hi va haver una recent estudi sobre transaccions de criptomoneda que va trobar que Dash era una de les divises més utilitzades per fer operacions petites. És una cosa que indica el seu ús real com a diners. L’estudi va incloure la recopilació de dades de les principals criptomonedes de BitInfoCharts.

Després es va utilitzar per establir estadístiques i tendències que inferissin la naturalesa de l’activitat econòmica a través de diferents xarxes. Les troballes fan una lectura emocionant. Les estadístiques mostren que Dash ha mantingut constantment uns valors de transacció mitjana i mitjana baixos. Per tant, Dash s’utilitza principalment per a compres minoristes i altres propòsits similars.

Les dades dels comerciants d’Anypay també donen suport a la hipòtesi. A més, les dades del volum de transaccions de Dash s’han mantingut constants tot i que la d’altres criptomonedes disminueix des de la bombolla especulativa de l’hivern.

Indica l’augment de les transaccions comercials que contraresten la caiguda de les operacions especulatives.

Addició de guió al principal intercanvi brasiler

Un dels principals intercanvis de criptografia brasilers va anunciar recentment que estava integrant Dash a la seva plataforma. Es tracta d’un moviment que ajudaria a ampliar significativament l’accés tant de consumidors com de comerciants a la criptomoneda.

En un piulada feta el 28 de febrer, el Coinbene va elogiar Dash com una moneda que revolucionaria tot el país, i també és una moneda que fins i tot en el mercat baix es podria valorar constantment a causa del focus de la moneda en la usabilitat del món real..

Actualment, l’intercanvi compta amb més de 3 milions d’usuaris actius a tot el món i ofereix més de 100 parells de criptografia. També cobra les taxes més baixes del Brasil al 0,10% per comprar i vendre criptografia.

Aquesta mesura es produeix en un moment en què Dash ha experimentat un ràpid creixement a Amèrica del Sud, especialment a Veneçuela i Colòmbia. L’afegitó a un dels principals intercanvis del Brasil ajudarà la moneda a seguir augmentant la seva influència sobre Amèrica Llatina, ja que oferirà als consumidors i comerciants més opcions de despesa a l’hora de comprar i vendre.

Anàlisi de negociació de prediccions de preus de DASH Actualització del 13 de febrer de 2021

DASH pot funcionar molt més si btc es manté estable per SvarogPerun encès TradingView.com

L’analista de Dash demostra que DASH podria començar a avançar cap als 300 dòlars en un futur proper. Perquè això passi, la moneda virtual haurà de superar la resistència actual a 224 dòlars per moneda. Això serà difícil tenint en compte que ho intenteu fer recentment, però sense èxit.

Per descomptat, DASH està relacionat amb el preu d’altres monedes virtuals del mercat, inclòs Bitcoin. Si tot el mercat criptogràfic continua avançant, podríem veure que DASH també s’està expandint. De moment, pot passar un temps abans que es produeixi una nova ruptura. Tot i això, no es tracta d’assessorament financer i el mercat podria caure definitivament.

Potencial per a bomba gran per pouyam89 encès TradingView.com

L’analista demostra que Dash va trencar el triangle de tendència a la baixa i va poder guanyar 150 dòlars per moneda. No obstant això, va tornar a provar la regió del nivell de preus de 100 dòlars que ara es convertia en suport i abans era resistència. 

Com es pot veure al gràfic compartit per aquest analista de TradingView, el següent nivell de resistència per a DASH inclou 290 USDT, 400 USDT, 505 USDT i 620 USDT abans del seu màxim històric. Tot i això, encara estem lluny d’aquests nivells. 

Podria ser possible que DASH comenci a cotitzar-se en aquests nivells si comença un nou rally per a la moneda virtual. Per descomptat, estem seguint de prop la tendència que adopta Bitcoin.

DASH / USDT Strong Move On The Horizon per FieryTrading encès TradingView.com

Dash continua cotitzant-se en un bonic banderí al gràfic d’1 hora, tal com mostra l’analista. Això podria ajudar la moneda virtual a avançar cap al nivell de resistència d’uns 148 USDT per moneda. Tot i això, DASH lluita per abandonar la regió de 135 USDT que ara treballa com a principal resistència. 

Mentrestant, el nivell de 116 USDT també funciona com a suport. En les darreres setmanes, hem vist com aquests dos nivells funcionaven molt bé com a suport i resistència. No obstant això, si DASh continua baixant, el següent nivell al qual hauríem de prestar molta atenció es troba entre 109 USDT i 108 USDT.

Possible perill de retirar-se d’altres criptos? per alexei131330 encès TradingView.com

Actualment, Dash es negocia a un nivell de resistència que ha empès la moneda a 90 dòlars per moneda. A més, aquesta regió hauria de funcionar com a suport i poder mantenir aquest nivell. L’analista considera que els fonaments tindran un paper molt important en els propers mesos. 

La Securities and Exchange Commission (SEC) dels Estats Units està regulant actualment les monedes virtuals. Molts usuaris estan preocupats per aquest problema i, finalment, podrien augmentar la seva venda a aquests nivells. Per tant, això podria tenir una certa pressió de venda a Dash i també a altres actius digitals com Monero i Dash. De moment, l’analista veu entrades curtes a 92 i 95 dòlars.

Dash / USDT: actualitzacions el 19 de desembre. Així que espereu una correcció aviat per bitcoinbolivar encès TradingView.com

L’analista demostra que Dash es va traslladar a 60 dòlars per moneda i aquesta era una gran possibilitat per a la moneda digital de començar la seva carrera alcista a nous màxims històrics en el futur. Tot i això, l’analista diu que actualment estem sobreextensos per DASHUSDT. 

Dash sens dubte podria corregir-se en els propers dies si Bitcoin baixés. La moneda virtual podria avançar cap als 124 i els 136 dòlars si BTC supera el seu màxim històric de 23.777 dòlars o podria caure a 95 dòlars dels preus actuals i fins i tot a 86 dòlars USDT per moneda. En el moment d’escriure, DASH es manté prop de 111 USDT per moneda.

Compra Dash a Binance avui mateix!

Conclusió i predicció de preus

Les parts interessades a llarg termini poden obtenir una part o tot un masternode a un preu més barat.

Com es detalla més amunt, hi ha esperança i optimisme a Dash i es mostra als gràfics anteriors. Per tant, podem esperar que Dash tingui un millor rendiment en els propers mesos.

Per últim, si voleu comprar (o canviar) el vostre Dash, podeu fer-ho en molts intercanvis. Us recomanem provar-ho Kucoin. Podeu trobar una guia sobre com fer-ho aquí (nota: no som propietaris d’aquesta guia).

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner