Gems ocults de la criptomoneda # 5 – Perlin (PERL)

Gems ocults de la criptomoneda # 5 – Perlin (PERL)

Perlin s’ha convertit en un dels projectes més discutits en criptografia fins al final. Els debats s’escalfen encara més, ja que està previst el llançament molt esperat de la moneda conclou el seu ICO i llança.

og imatge de l’índex

Font: https://www.perlin.net/

Llavors, què és Perlin de totes maneres? Segons el recentment penjat paper blanc al seu lloc web, Perlin Network és un llibre distribuït basat en DAG basat en el protocol de consens Avalanche, un mecanisme que garanteix una alta escalabilitat i rendiment. A més, el projecte Perlin se centra a construir un entorn informàtic confiable, independent de qualsevol sistema autònom controlat per subjectes.

Detalls del projecte

La xarxa Perlin és una plataforma informàtica distribuïda basada en el nou protocol DAG que utilitza un protocol tolerant a fallades bizantines basat en un mecanisme metastable. Perlin també inclou una capa informàtica distribuïda anomenada xarxa Perlin que servirà de mercat per a recursos informàtics entre proveïdors i clients..

La xarxa aprofita els recursos informàtics infrautilitzats dels seus usuaris. La xarxa accedirà a la potència informàtica inactiva dels telèfons mòbils, ordinadors i consoles de jocs i quantificarà els recursos disponibles per a cada participant mitjançant una funció de hash criptogràfic..

L’objectiu és fer viable la supercomputació; alhora que permet als usuaris subcontractar la seva tecnologia per obtenir beneficis.

Què intenta resoldre Perlin?

1. Escalabilitat

Actualment, les transaccions en cadena de blocs són lentes i costoses. La majoria de xarxes de cadenes de blocs no poden fer front a l’augment de les demandes del mercat. De mitjana, les plataformes de blockchain populars com Bitcoin i Ethereum poden processar aproximadament deu transaccions per segon. En canvi, les plataformes de pagament tradicionals com Visa actualment processen fins a 8.000 transaccions per segon de mitjana. Com podeu veure, les cadenes de blocs tenen velocitats de transacció més baixes que les xarxes de pagament principals.

gràfic tps

Font: https://www.perlin.net/

Perlin és un dels nous projectes blockchain que busquen una solució a aquest problema. Treballa per proporcionar una infraestructura escalable perquè les plataformes blockchain puguin esdevenir dominants d’aquí a uns anys. Un cop aconseguit això, les persones no només poden utilitzar blockchain per a transaccions financeres, sinó que també poden crear dApps escalables i segures a sobre d’elles..


2. La computació en núvol

No cal dir que hi ha una necessitat creixent de potència informàtica. La potència informàtica és la base de totes les nostres activitats modernes. És una utilitat important que és vital en el nostre dia a dia. El sector de l’educació, la indústria de la salut, la interacció social, l’entreteniment, els nous mitjans de comunicació i el mercat de valors han estat transformats per ordinadors.

Amb el mercat de la informàtica en núvol dominat per un grapat de conglomerats digitals com Google i Microsoft, la compra dels serveis d’aquestes empreses s’ha fet car. Perlin busca oferir una solució a aquest problema mitjançant la creació d’un mercat de núvol descentralitzat. Com s’ha esmentat anteriorment, s’aprofita la potència informàtica no utilitzada de dispositius de tot el món, enllaçats entre si per una xarxa blockchain.

El mercat de computació en núvol de Perlin s’adreça a petites empreses, startups, desenvolupadors independents i investigadors, entre d’altres.

Captura de pantalla 5 1

Font: https://www.perlin.net/

Els tres participants

Miners: El paper dels miners és subministrar energia computacional. Registren els seus recursos informàtics no utilitzats a la xarxa. Els miners són recompensats en funció del temps que lloguen l’energia de l’ordinador.

Clients: Els clients són persones normals o empreses que volen comprar recursos computacionals als miners.

Validadors: Es tracta de nodes. Arriben a un consens i validen les transaccions entre miners i clients. Als validadors se’ls paga un petit percentatge de les comissions de transacció en funció de què i quant validen i emeten.

Equip

Dorjee Sun (cap de projecte)

Sun és un empresari en sèrie que ha atret l’atenció internacional després de la creació de protecció contra el carboni, una empresa social que s’ocupa de les transaccions de crèdit amb carboni i que es compromet a protegir grans zones de la selva tropical tropical. El seu èxit empresarial té una llarga història, ja que va vendre quatre de les empreses que va fundar. També és consultor a Santiment, Protocol de la República, i Loki.

Kenta Iwasaki (cap de tecnologia)

Iwasaki té una àmplia experiència en sistemes distribuïts i aprenentatge automàtic. Abans d’unir-se a Perlin, Kenta va treballar com a investigador d’intel·ligència artificial Naver Corp. i va ser enginyer de robòtica a DJI. També és el fundador i CEO de Dranithix, que desenvolupa un sistema de màrqueting en línia optimitzat mitjançant analítiques en temps real i aprenentatge automàtic.

Mirza Udine (Desenvolupament de negoci)

Mirza és un capitalista de risc format a la Universitat de Harvard i especialista en tecnologia. Ha estat editor de LinkedIn i Citi Investment Bankers. A l’espai blockchain, és consultor d’EdenChain i OneLedger.

L’equip de Palin també inclou altres desenvolupadors amb talent com Jack Li, Joanne Huynh, Darren Toh, Heyang Zhou, Anup Malani, Trung Nguyen, Doug i Ajay Prakash..

resum del projecte

Avantatges:

1. Perlin és una plataforma informàtica distribuïda basada en DAG i adopta un mètode de consens anomenat Avalanche consensus. Aquest mecanisme de consens Avalanche està dissenyat per oferir una alta escalabilitat i transaccions ràpides. Els resultats inicials de la prova mostren més de 1600 TPS en 2000 nodes, segons coinstelegram lloc web.

2. La xarxa Perlin accedeix a una potència informàtica infrautilitzada per quantificar els recursos disponibles per a cada participant.

3. El baix cost de la xarxa Perlin permet a les startups, investigadors i altres petites empreses utilitzar la potència informàtica.

4. L’agència de qualificació Criptografia Briefing va donar a Perlin una puntuació alta de 9,6 (sobre 10), que és similar a la que va rebre Ethereum.

Desavantatges:

1. No hi ha horaris específics i detalls de testimoni publicats.

2. No s’ha revelat altra informació sobre els membres de l’equip i els inversors. Aquí hi ha un munt de misteri que alguns inversors passen per alt després de veure el bombo anticipat positiu.

Pensaments finals

Perlin ha estat difós per diverses institucions, incloses FBG, institucions d’inversió com Bitmain, el miner més gran del món i F2Pool, La piscina minera més gran de la Xina.

En el futur, l’objectiu de Perlin és incorporar més usuaris nous a l’economia de les criptomonedes i permetre’ls connectar els seus dispositius a la xarxa Perlin i guanyar PERL. Perlin també aporta la redistribució dels ingressos i la inclusió als països amb ingressos per càpita més baixos mentre desbloqueja els recursos inactius i inutilitzats.

Tot i això, no es coneix prou informació sobre Perlin i els detalls tècnics específics són difícils de verificar. Tanmateix, segons el que sabem, aquest projecte té molt potencial i no és estrany que hagi rebut molta atenció a finals.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map