Dos ICO Vechain que potenciaran l’adopció de la xarxa

Els titulars de VeChain tenen molt a dir. Però, en els propers mesos, dos ICO de Vechain, procedents de dos projectes que criden l’atenció: OceanEx i Cahrenheit – Prometo ajudar a prestar atenció a la xarxa.

Què és OceanEx?

OceanEx és una plataforma de gestió d’actius de criptomonedes llançada i impulsada per BitOcean Global, construït a la part superior de la cadena de blocs VeChainThor. OceanEx és una plataforma d’intercanvi, negociació i gestió d’actius que utilitza tecnologies d’intel·ligència artificial (IA) d’avantguarda per proporcionar les eines d’inversió i negociació més avançades, tot abastant un ampli espectre de polítiques i possibilitats d’inversió.

Alguns dels principals objectius de la plataforma són: desenvolupar la seguretat de la plataforma amb liquiditat de tokens, amb l’ajut de la tecnologia d’IA, establir l’ecosistema VeChain com a mitjà per negociar tokens amb aparellament d’FP i proporcionar un servei d’intercanvi i una comunitat per desafiar l’actual statu quo.

La tecnologia d’IA emprada no només és responsable de millorar els procediments de transaccions, sinó també de protegir els usuaris de la plataforma contra inversions dolentes i fins i tot possibles atacs. La tecnologia en qüestió utilitza diversos components com OceanBrain, OceanQuant, OceanMarket i OceanLab.

El component OceanBrain és responsable de la tecnologia d’intel·ligència artificial que analitzarà constantment el comportament comercial de l’usuari i l’aparellarà amb altres detalls per proporcionar recomanacions pertinents..

Com el seu nom indica, el component OceanQuant permet operacions quantitatives. El component OceanMarket és una base de dades per al comerç social (que permet als usuaris o membres de la comunitat publicar diverses estratègies a la plataforma), mentre que OceanLab és l’equip d’Internet que realitzarà diversos tipus d’investigació industrial i de mercat per innovar el producte i donar-li una competitivitat. avantatge al mercat.

1 fuV0yyhG5grma1mH5F4ecA

Font: Medium.com

OceanEx ICO

OceanEx planeja tenir un límit màxim de 10.000 milions de fitxes, que es distribuiran en diverses rondes de vendes. D’acord amb El bloc oficial d’OceanEx, la propera ICO té dues fases: la ronda privada i la ronda de la comunitat VeChain. A través d’aquestes rondes, l’intercanvi emetrà el 30% del nombre total de fitxes.

La primera fase ja ha esgotat totes les fitxes, mentre que la ronda de la comunitat VeChain està prevista que es faci al setembre. Es recomana als membres de la comunitat interessats que segueixin l’oficial de la plataforma Pàgina de Twitter per a futures actualitzacions. Malauradament, residents dels EUA, de la Xina i de

El Japó quedarà exclòs de l’anomenada ronda comunitària de l’ICO.

Mentre que a la venda privada del testimoni, el preu era d’1 EFP = 800 OCE, a la ronda de la comunitat VeChain hi haurà 1 EFP (pre-divisió) = 730 OCE. Per participar a l’ICO, els usuaris han de tenir més de 50 FP (pre-dividits). En resum, qualsevol membre de la comunitat VeChain que tingui més de 50 anys

L’FP pot entrar a la ronda de la comunitat. L’objectiu de l’ICO és recaptar 11.300.000 USD.

La publicació del bloc també descriu com el testimoni OCE serà una peça valuosa i crucial de l’ecosistema i desenvolupaments futurs d’OceanEx. El testimoni es pot utilitzar per pagar comissions de transaccions, comissions de retirada i tarifes de cotització, per accedir al centre d’estudis de mercat d’OceanLab, així com per votar a la llista de projectes..

Què és Cahrenheit?

Recentment, VeChain també ho ha anunciat a través d’un oficial publicació al bloc el llançament de Cahrenheit, un ecosistema basat en blockchain que pretén revolucionar la indústria de l’automòbil. L’objectiu principal del projecte és canviar la majoria dels problemes negatius actuals de la indústria de l’automòbil.

A més d’acabar amb tots els jocs de suma zero, el projecte també se centra a eliminar el concepte d’asimetria de la informació. En fer-ho, Cahrenheit espera afegir nous mercats, canals d’informació, experiències d’usuaris i serveis que faran créixer exponencialment el projecte fins als 45.000 milions de dòlars al mercat existent..

Els principals productes i serveis de Cahrenheit inclouen CAHtrust, CAHmart, CAHnalytics, CAHmine i CAHnode.

CAHtrust és un sistema dedicat tant a les pimes com als consumidors, que ofereix un sistema totalment descentralitzat per a la cerca, el llistat, la classificació i la revisió. En comparació amb altres plataformes centralitzades, el sistema ofereix costos inferiors i tarifes mínimes d’anuncis. CAHmart està específicament dedicat a les pimes i permet que els preus dinàmics de les pimes emetin descomptes fora de la capacitat. El component també permet a les pimes derivar negocis a altres pimes similars per obtenir diverses recompenses (tokens o referències futures).

CAHnalytics és un centre d’anàlisi de dades que utilitza conjunts de dades complexos i precisos per permetre l’origenació de dades alineada directament des del consumidor i les pimes, així com la monetització de dades mitjançant EDU mitjançant pagaments de token. També proporciona millors preus de risc i oportunitats per a desenvolupaments de nous productes, a més de permetre solucions de pagament i dades altament personalitzades per a EDU.

CAHnode és un programa basat en la comunitat desenvolupat per incentivar els consumidors i les pimes. Els consumidors o les pimes han de tenir una quantitat predeterminada de testimoni CAH per ser elegible per a diversos serveis premium.

1 zPOD6pIhfHessudnLplXeQ @ 2x

Font: http://luckycoin.online

Cahrenheit ICO

A més, la plataforma impulsada per la cadena de blocs VeChainThor reuneix més d’un milió d’usuaris, 30.000 pimes i més de 30 socis d’assegurances, així com altres consumidors a l’ecosistema VeChain gràcies a una associació amb Klover.

Klover és una companyia de tecnologia d’assegurances amb seu a Xina i també la primera empresa que rep la llicència nacional de corretatge d’assegurances de la Xina. L’empresa té una presència àmplia a la Xina, amb activitat a més de 30 ciutats. Part del seu èxit també té a veure amb la seva aplicació mòbil anomenada Youyidan.

Segons el publicació al bloc, l’oferta màxima de fitxes CAH serà de 10.000 milions i el procés de recaptació de fons es dividirà en tres fases: una ronda privada, la ronda VeChain Foundation (per a titulars de Node X) i una ronda pública. Tot i que la ronda privada ja s’ha presentat, les altres dues fases estaran disponibles en els mesos següents. Les tres rondes proporcionaran el 20% de l’oferta total de tokens en funció de la demanda. Malauradament, encara no s’ha anunciat oficialment la relació exacta de tokens VET / CAH per a la seva distribució.

Per obtenir més informació sobre aquest tema, els membres de la comunitat i els futurs inversors poden seguir el Twitter del projecte, Telegrama, i Mitjà fonts.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner