Com inverteix IBM en blockchain

Quina importància i quina mida té la tecnologia blockchain??

Aquest és el debat en curs que aviat estarà de moda; juntament amb el fet que blockchain ha actualitzat alguns dels gegants tecnològics veterans com Microsoft, Oracle, SAP i IBM.

Microsoft, Oracle i el seu rival SAP van fer anuncis separats el 2017, els mesos de novembre, octubre i setembre, respectivament.

Tanmateix, en tot això, potser l’únic cuirassat de grans tecnologies que portaria la corona entre els que ara transiten a la nova tecnologia és IBM.

IBM Prospect

Classificat entre els proveïdors de tecnologia blockchain el 2017, IBM va ser un dels primers a reconèixer les possibilitats que ofereixen els llibres distribuïts de blockchain i va fer el seu codi de contribució a HyperLedger, un esforç de codi obert de Linux Foundation.

També van animar les empreses d’inici a provar el blockchain de manera gratuïta al seu núvol, i aquests esforços finalment estan donant els seus fruits.

La demanda de Blockchain augmenta constantment i IBM creu que serà un dels majors usuaris el 2018 a més de 60 centres de dades que ha llogat a altres marques a tot el món.

Segons Panos Mourdoukoutas, professor i president del Departament d’Economia de LIU Post, Nova York, creu IBM és una “millor aposta que Bitcoin a Blockchain” ja que la promesa que té de canviar el món és més forta.

Això, diu el professor Mourdoukoutas, fa que IBM sigui una “millor inversió a llarg termini” en comparació amb l’ús de la moneda digital.

De fet, IBM ofereix blockchain per a serveis financers, que creu que es traduirà en més confiança per a tothom en un intent de confiar en la moneda universal del món financer.

En fer-ho, IBM té la intenció d’aportar nova simplicitat, transparència i eficiència a totes les transaccions financeres, alhora que elimina els processos i tràmits antics amb la innovació, la cooperació i la velocitat recents..

Ja està passant de qualsevol manera, ja que les institucions financeres lideren el camí amb la cadena de blocs d’IBM per al sector, ja que treballen junts per crear noves solucions, eliminar la fricció de llarga data i oferir resultats empresarials tangibles.

La gran aposta d’IBM

Alguna vegada al maig d’aquest any, IBM va anunciar una inversió de 5,5 milions de dòlars per construir un centre de solucions blockchain a Sao Paulo, Brasil, el primer d’aquest tipus al país, a més d’altres centres d’aquest tipus als EUA, Anglaterra, Alemanya, Canadà i Japó.


A més, IBM treballa actualment en més de 400 projectes blockchain a tot el món, més enllà del seu lideratge en informàtica quàntica universal.

El 2017, el gegant tecnològic juntament amb els seus primers clients com Daimler AG, JPMorgan Chase i Samsung, van començar a treballar per desplegar l’IBM Q en un intent d’explorar pràcticament les seves aplicacions per a la ciència i els negocis..

IBM lidera diverses tecnologies prometedores, inclosa la intel·ligència artificial (IA), la seguretat al núvol i a Internet, cosa que la converteix en una millor aposta en termes d’inversions a llarg termini..

Però, què significa tot això i què aporta al mercat?

Donna N. Dillenburger, becària d’IBM, ho va explicar dient que IBM està creant un sistema en el qual els seus clients poden confiar basant-se en informació segura i verificable.

Blockchain juntament amb la seguretat empresarial d’IBM proporciona el mecanisme per incloure dades de manera escalable per a qualsevol sector, des de la seguretat alimentària, fins a la banca, la cadena de subministrament o la salut.

Dillenburger va afegir que un dipòsit de dades de confiança us proporciona una base per a l’anàlisi que podeu utilitzar per compartir informació de manera responsable per al bé del vostre negoci i de la societat..

imatge2 2

Sectors aplicats a

  • La indústria logística i del transport marítim, com la nova col·laboració amb Maersk al març del 2017
  • Sector financer, com ara el seu acord amb set bancs importants d’Europa el juny del 2018, per al qual té intenció de construir una plataforma basada en blockchain per al finançament comercial per facilitar el comerç internacional de les pimes..
  • Seguretat alimentària, on IBM, a l’agost del 2018, va anunciar un important consorci blockchain que treballarà amb ell per millorar la traçabilitat dels aliments i identificar la seguretat alimentària mitjançant el subministrament d’informació fiable sobre l’origen i / o l’estat dels aliments.

Aquests són només alguns dels exemples notables dels més de 400 clients amb els quals IBM treballa per implementar les seves aplicacions blockchain. Altres sectors inclouen cadenes de subministrament, gestió de riscos, IoT i gestió de drets digitals.

Trastorn

L’aposta d’IBM per la tecnologia blockchain està demostrant ser fructífera per a l’empresa, amb l’interès augmentat i renovat al voltant de la seva tecnologia, alhora que li proporciona més respectabilitat en les tecnologies emergents..

La IA és un exemple que es mou paral·lel i transformant l’espectre professional en gran manera. AI i Blockchain seran una gran combinació. No només la intel·ligència artificial ressona amb el xifratge, sinó que té el potencial de gestionar blockchain millor que els humans.

El seu suport a la cadena de blocs i la noció que proporciona una capa addicional de confiança fa que la gent cregui que les coses bones estan a punt de passar..

Fins ara, IBM ha aconseguit alguns clients i projectes, augment de preus de les accions, una nova infusió d’energia a l’empresa i una nova mirada d’analistes en tecnologia i mercats de valors i respectabilitat entre els compradors de tecnologia..

Autor: Roberto Garvin, cofundador de Mofluid. És absolutament sorprenent veure com la tecnologia continua evolucionant, des del correu electrònic als navegadors, motors de cerca, mòbils, IA i ara blockchain. Tinc la sort de presenciar-ho tot. Realment emocionat de veure el que ve!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map