Binance Coin (BNB) és la inversió en criptografia més segura el 2019?

El mercat de criptomonedes es va recuperar de la tendència baixista del 2018 que va danyar totes les monedes virtuals de l’espai. Binance Coin (BNB), la criptomoneda publicada per l’intercanvi Binance, també s’ha vist afectada per aquest mercat baixista. No obstant això, des del desembre del 2018, la moneda virtual va tenir un rendiment excepcional. 

Binance Coin és una inversió segura?

Abans d’analitzar les característiques específiques de Binance Coin, val a dir que les monedes virtuals tendeixen a seguir els cicles bull i bear. És molt probable que si tot el mercat de criptografia creix, Binance Coin creixerà. El mateix s’aplica si el mercat té una tendència a la baixa com va passar el 2018. 

Binance Coin va arribar a un màxim de gairebé 25 dòlars el 12 de gener de 2018, quan tot el mercat de criptografia creixia i s’expandia. El desembre de 2018, BNB va caure a 4,5 dòlars per moneda. No obstant això, des d’aquest moment, va començar a créixer i va arribar a un màxim històric de 39 dòlars per BNB. 

Binance Coin va ser llançat per Binance com a testimoni d’utilitat perquè els usuaris paguessin tarifes més baixes pel seu canvi. A més d’això, la companyia va aconseguir reunir fons per donar suport a la seva expansió al mercat. Avui en dia, després de dos anys de llançament al mercat, BNB té molts casos d’ús que permeten als usuaris comprar béns i serveis, participar en inversions i pagar comissions comercials.. 

Binance Coin

Hi ha 200 milions de monedes BNB llançades al mercat. Tanmateix, s’espera que es retirin de la circulació 100 milions d’ells mitjançant cremades trimestrals de monedes. Això vol dir que també s’espera que el preu del BNB continuï augmentant el futur si creix la demanda. 

Segons el de Binance paper blanc, El 40% de les fitxes van anar a parar a l’equip fundador, mentre que el 50% de totes les fitxes es van alliberar a través de l’ICO. El 10% es trobava entre inversors àngel. 

Les cremades trimestrals de monedes són molt alcistes per a una moneda digital. L’oferta es redueix sistemàticament d’acord amb els beneficis obtinguts per l’empresa. Binance utilitza el 20% dels seus beneficis per comprar BNB i cremar-los cada trimestre. 

Segons va informar Changpeng Zhao, el fundador de Binance, l’equip que va rebre el 40% de tot el subministrament de BNB va decidir deixar les seves monedes i cremar-les. 

La publicació oficial del bloc que anuncia això diu el següent:

“El subministrament total eventual de BNB seguirà sent de 100.000.000 BNB. El subministrament total actual de BNB és de 189.000.000 BNB, el que significa que encara cal cremar 89.000.000 BNB. L’equip cremarà l’assignació de 80.000.000 d’equips BNB en primer lloc, i els 9.000.000 BNB restants seran cremats per Binance.com exchange ”.

Això farà que la gravació definitiva de 100 milions de fitxes BNB sigui més ràpida, cosa que tindria un efecte en un temps més curt a BNB. 

Binance Coin va caure de 39 dòlars a finals de juny a 25,4 dòlars el 17 de juliol a causa de la posició reforçada de Bitcoin al mercat. L’actiu digital més popular ha augmentat la seva presència a l’espai criptogràfic en termes de dominància, arribant a gairebé el 70% del valor total del mercat de criptomonedes.. 

Des que va arribar als 25,4 dòlars, Binance Coin va recuperar part del valor perdut i actualment es negocia a prop dels 30 dòlars per BNB. 

En termes de BTC, BNB va assolir el seu punt més alt l’abril de 2019, quan es va poder comprar cada testimoni BNB per 0,0047153 BTC. Després de tres mesos i mig, BNB es negocia al voltant de 0,00235 BTC per moneda. 

Val a dir que Bitcoin ha anat creixent en els darrers mesos en comparació amb el mercat altcoin, que ha anat disminuint sense trobar fons. 

Equip Binance

La decisió de no utilitzar els fons que se’ls van concedir per crear la plataforma demostra que l’equip està centrat completament en la creació d’un intercanvi rendible que permetria incorporar tants usuaris com sigui possible. A més d’això, la firma treballa per oferir nous i millors 

El mateix Changpeng Zhao és el fundador de Bijie Tech, una empresa que proporciona sistemes d’intercanvi basats en el núvol per a operadors d’intercanvi. La firma va ser capaç d’alimentar més de 30 borses diferents al continent asiàtic i tancar ingressos de diversos milions de dòlars. 

El senyor Zhao no només ha estat dos anys treballant com a conseller delegat de Binance, sinó que també va treballar com a director general d’OcCoin després de ser cofundador.. 

Altres membres de l’equip són Ted Lin, director general de creixement, Yi He, cofundador i CMO, i Alejandro Isaza, desenvolupador principal de Blockchain. 

Productes Binance

Binance ha anat creixent i ofereix nous serveis al mercat de criptomonedes. En aquests moments no només són un simple intercanvi de criptomonedes puntuals, sinó que també han desenvolupat un intercanvi descentralitzat (DEX), Taulell de negociació OTC per a inversors més grans, una fundació benèfica i el Binance Launchpad. 

L’intercanvi descentralitzat es va crear per oferir als usuaris la possibilitat de controlar els seus actius digitals. Els intercanvis centralitzats solen ser un objectiu dels pirates informàtics i atacants. De fet, el propi Binance va ser piratejat per 7.000 BTC fa uns mesos. En un intercanvi descentralitzat, els usuaris mantenen el control dels seus actius digitals mantenint les seves claus privades. Els intercanvis centralitzats mantenen les monedes digitals en nom dels usuaris. 

A través del seu mostrador de negociació OTC, els inversors més grans poden fer les seves operacions sense tenir una gran influència en el preu de les monedes digitals. D’aquesta manera, poden trobar un millor preu d’execució per al seu comerç. 

El Binace Launchpad és una iniciativa llançada per l’intercanvi que permet a les startups recaptar fons mitjançant la plataforma Binance. Els fons es poden comprar amb monedes BNB i els usuaris han de seguir un esquema de loteria per ser seleccionats per participar en aquestes IEO (Ofertes inicials d’intercanvi). Això fa de BNB una moneda molt útil per a empreses, inversors i tota la comunitat criptogràfica. 

El canvi de moneda digital també ha llançat el Blockchain Charity Foundation que permet a les persones donar monedes digitals a diferents iniciatives. La majoria d’aquests projectes es troben a l’Àfrica i intenten oferir als nens i als beneficiaris la possibilitat de tenir educació, bons serveis, atenció sanitària i molt més. 

Segons el lloc oficial de Binance Charity, 1224 donants van donar 493,49 BTC per ajudar 74794 persones en alguns dels països més pobres de la terra. 

Com hem esmentat en aquesta secció, els casos d’ús de Binance Coin també creixen al mercat. S’estan publicant diverses criptomonedes a la part superior de la cadena Binance mitjançant el protocol BEP2. En el passat, molts projectes llançaven les seves fitxes a sobre d’Ethereum (ETH). Ara, els ICO, els projectes i les empreses poden utilitzar el protocol BEP2 basat en la cadena Binance per alliberar les seves pròpies criptomonedes..

De tornada el 24 de juny, de manera estable va anunciar la primera moneda estable basada en la cadena Binance. L’objectiu era oferir un parell de negociació a la plataforma Binance DEX i Binance. El parell de negociació del Binance DEX és BNB / USDSB. 

Aquesta va ser la primera moneda estable de BEP2 que es va llançar a Binance DEX; fent possible que altres projectes blockchain estableixin parells comercials en cadena transparents, líquids i estables. 

Perquè Binance ofereixi suport EUR i GBP als usuaris, la companyia va decidir llançar un intercanvi de criptomonedes anomenat Binande Jersey. Binance Jersey compta amb 11 parells comercials en EUR i GBP. Els usuaris també poden canviar la moneda estable Binance GBP (BGBP) per GBP. Tot i que l’intercanvi té un volum de negociació inferior al de Binance tradicional, aquest és un pas en la direcció correcta. 

Finalment, Binance també treballa per oferir als usuaris nord-americans la possibilitat d’accedir a diferents parells comercials del mercat. Després de col·laborar amb una empresa local dels Estats Units, Binance va anunciar que llançaran Binance US, que s’espera centrar-se en criptomonedes per al mercat nord-americà. 

Els Estats Units, com molts altres països, tenen un marc regulador molt restrictiu cap als actius digitals específics. És per això que les agències reguladores han estat darrere de les persones que promocionen aquestes fitxes o ofereixen serveis relacionats amb elles. 

Algunes de les monedes digitals que podrien estar disponibles per negociar a Binance US inclouen Cardano (ADA), Bitcoin (BTC), Token Basic Attention (BAT), Binance Coin (BNB), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), Decentraland ( MANA), NEO (NEO), USD Coin (USDC), Stellar (XLM) i molts altres. 

Binance va explicar això:

“Binance EUA ha adoptat un marc d’avaluació de riscos d’actius digitals per ajudar a seleccionar projectes de cadena de blocs de bona fe amb possibilitats reals de fer el món més eficient, proporcionar transparència en els nostres estàndards de llista i garantir el compliment de Binance EUA amb els requisits legals aplicables”

Algunes monedes digitals entre les deu primeres que poden no incloure’s són XRP, Bitcoin Satoshi Vision (BSV) i Monero (XMR). Si Binance Coin s’afegeix a la borsa nord-americana, s’espera que rebi una nova afluència d’inversors. 

Conclusió

Finalment, un informe realitzat per Multicoin Capital mostra que són molt alcistes sobre aquesta moneda digital i el seu futur. L’analista de Multicoin Capital considera que el valor no especulatiu a llarg termini dels tokens BNB depèn dels beneficis nets de Binance, de la utilitat de BNB, del nombre de BNB que tenen els usuaris i dels volums i paràmetres de la cadena Binance DEX. 

Amb projectes creixents que demanden fitxes BNB, amb una demanda més gran de fitxes BNB per part dels participants del mercat, amb un equip que ha decidit cremar totes les seves monedes rebudes després de l’ICO, i amb moltes altres funcions, la moneda digital sembla ser una d’aquestes amb les millors perspectives de futur. 

Des de desembre de 2018 fins ara, la moneda virtual va augmentar un 766%, cosa que permet als usuaris tenir millors resultats amb aquesta inversió en comparació amb altres actius digitals com Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) o Litecoin (LTC). De fet, la moneda digital va entrar entre les 6 primeres monedes digitals i podria continuar creixent en el futur. 

Serà molt important per a l’intercanvi poder mantenir l’impuls actual que Binance Coin va construir durant l’últim any. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner