Aplicacions de Bitcoin de la vida real

Nota: és un col·laborador de publicacions de convidats

El 2017 és l’any que, sens dubte, les criptomonedes van superar l’estatus de nínxol per convertir-se en una força que ara compta amb el públic i les empreses. No és cap secret que les monedes digitals com Bitcoin probablement afectaran gairebé totes les indústries. Aquesta interrupció s’atribueix principalment a la comoditat que comporta un sistema de diners descentralitzat que aporta Bitcoin. Parlem de privadesa, seguretat, transaccions ràpides i rendibles, immutabilitat i transparència.

Actualment, hi ha més de 2.000 criptomonedes a la llista CoinMarketCap, amb una capitalització de mercat total superior als 200.000 milions de dòlars. Bitcoin, la primera criptomoneda, segueix sent la més dominant (54% de dominància) i té un límit de mercat superior als 109.000 milions de dòlars.

Aquestes xifres demostren que cada vegada hi ha més persones que s’obren a la idea de cryptos. Segons la infografia següent creada per BitFortune, molts governs, empreses i organitzacions sense ànim de lucre estan sorgint en diverses indústries amb idees que amenacen amb trastornar totalment l’statu quo de diversos mercats i indústries.

Llavors, què podeu fer exactament amb Bitcoin o el vostre coneixement? Estigueu atents.

Feu compres

La primera manera més òbvia d’utilitzar Bitcoin és comprar béns i serveis. Aquí hi ha algunes de les coses més populars que ja s’intercanvien per criptos:

  • Menjars ràpids: Subway accepta criptomonedes com a forma de pagament. A la República Txeca, hi ha una empresa anomenada Bitcoin Coffee: podeu endevinar quina forma de moneda és exclusiva. Una altra empresa, Pizzaforcoins, accepta unes 50 monedes criptogràfiques diferents. La sucursal de Burger King a Arnhem, Països Baixos, us permet pagar les vostres hamburgueses a Bitcoin. Depenent de la vostra ubicació, hi ha moltes altres empreses de menjar ràpid que prenen criptos.
  • Viatges: Si alguna vegada heu de viatjar per avió, cheapair.com us permet reservar vols, hotels, creuers i llogar cotxes mitjançant Bitcoin. Expedia és una popular agència de reserves de viatges en línia que té la mateixa opció.
  • Estat real: Propy.com i MyCONrealty.com són alguns exemples d’agents immobiliaris que venen propietats per a Bitcoin. Una vil·la a Bali, a Indonèsia, va anar a parar a un comprador anònim per 600.000 dòlars, que equivalia a uns 1.000 Bitcoin.
  • Educació: Les institucions educatives no queden fora de l’emoció de les criptomonedes. Les universitats de Xipre, Estats Units, Suïssa i Alemanya accepten ara taxes en forma de Bitcoin. Un exemple és l’escola suïssa de ciències professionals i art de la Universitat de Lucerna, que va començar a acceptar Bitcoin l’octubre de 2017 a través de Bitcoin Suisse AG, una empresa de processament de pagaments.
  • Comprar cotxes: Precisament aquest any, Post Oak Motor Cars es va convertir en el primer distribuïdor de vehicles de luxe que va fer que els cotxes (Bugatti, Rolls Royce i Bentley) estiguessin disponibles per a la compra amb cryptos als EUA. Tornant una mica més enrere en el temps, el desembre de 2013, un model Tesla S es va vendre a 91,4 bitcoins. També es va comprar posteriorment un Lamborghini Gallardo LP 550-2 Coupé per un sorprenent 216,8 bitcoins el 2014.
  • Venda al detall: Les criptomonedes van trobar el seu camí a la indústria al detall fa molt de temps. Per una banda, Overstock, una plataforma de compres en línia, us permet pagar mercaderies en bitcoins.
  • Compra un fèretre: és cert – si alguna vegada esteu a prop de St Paul, Minnesota, no dubteu a passar per Crescent Tide Funeral and Cremation a casa on podeu pagar el taüt, així com altres serveis relacionats a Bitcoin, i fins i tot obtenir un descompte!
  • Cirurgia Plàstica: A Manhattan, bodySCULPT permet que la gent pagui per nous looks amb la seva fortuna de Bitcoin. I, si no veniu dels voltants de Nova York, encara podríeu pagar el vol a BTC i brisa-hi.

Aquesta és només una part de la llista de coses que podeu pagar a Bitcoin. N’hi ha moltes altres empreses que accepten BTC, i les opcions continuen expandint-se a mesura que més persones continuen aprenent i acceptant-les sobre monedes digitals.

Contractació i sous

Moltes empreses de tot el món van començar a pagar el seu personal mitjançant criptomonedes l’any passat. Per exemple, Victvs, una empresa amb seu a Leeds, Regne Unit, permet al seu personal triar rebre pagaments a Bitcoin. Tot i que això pot no agradar a la majoria dels empleats de tot el món, aquesta inclinació a adoptar criptos com el salari demostra una comprensió genuïna i un interès per fer créixer el sector..

A més, s’està explorant la cadena de blocs per a la possibilitat d’establir un procés de reclutament mitjançant “Perfils intel·ligents”. Aquests perfils són essencialment CV verificats per cadenes de blocs que garanteixen que tots els detalls de la formació professional i educativa d’un candidat estiguin disponibles a la cadena de blocs i verificats per les autoritats competents . Per extensió, això demostra que el pagament de sous en criptomonedes només s’està començant.

Oportunitats de la carrera

Moltes empreses tenen ara un equip permanent de cadenes de blocs o llocs de treball per al personal que pugui desenvolupar i mantenir programari. Però us sorprendrà; fins i tot els banquers no entenen del tot les criptomonedes, i sobretot no els conceptes de tecnologia blockchain. La tecnologia avança molt més ràpidament del que poden aprendre les persones.

Les criptomonedes i la seva tecnologia de cadena de blocs subjacent han introduït un tipus únic de diversificació entre sectors i amb nombroses oportunitats per fer una carrera professional o canviar de feina. I, a mesura que més empreses comencen a acceptar Bitcoin, la demanda d’experts en la matèria només augmentarà.

Descarrupció caritativa

Actualment, molts desitjats estan desanimats a causa de la corrupció generalitzada a les organitzacions benèfiques. Si els fons dels benvinguts continuen disminuint, algunes persones que realment necessiten ajuda podrien acabar patint.

La bona notícia és que interrupcions de la cadena de blocs i els cryptos tenen el potencial de reduir, si no evitar, les fuites de fons en organitzacions benèfiques. El PMA és un exemple d’una organització global que ja utilitza la tecnologia blockchain per distribuir estratègicament fons als famolencs de tot el món..

Conclusió

Evidentment, la vostra imaginació només pot limitar els usos reals de Bitcoin. Cada vegada són més les aplicacions que cobren vida a mesura que més gent continua comprenent i popularitzant les monedes digitals. No és molt difícil estar convençut que les monedes digitals seran l’estàndard en el futur i que la cadena de blocs transformarà completament la forma en què realitzem transaccions i empreses a tot arreu.

Potser l’únic que dissuadeixi la revolució és la manca d’entesa i el fet que els criptos siguin encara molt volàtils, cosa que fa que les parts interessades puguin convertir gran part de la seva fortuna en bitcoins.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner