Anàlisi dels contractes intel·ligents de jocs examinant el joc CryptoKitties

CryptoKitties  és un dels jocs més populars de la xarxa Blockchain. Es basa en els contractes intel·ligents de la xarxa de blocs Ethereum. Un exemple de joc de col·lecció amb gatets ha demostrat el valor de les fitxes ERC-721 per a la comunitat i les possibilitats d’Ethereum com a parc infantil.

En aquesta investigació, un equip d ‘analítica de Chaingraph.io Va intentar realitzar una anàlisi exhaustiva de l’aplicació descentralitzada CryptoKitties, mitjançant les transaccions extretes de la xarxa Ethereum. La principal eina d’anàlisi utilitzada és la plataforma analítica de contractes intel·ligents Chaingraph.io.

També val la pena afegir que l’anàlisi no consisteix només en l’anàlisi de transaccions, sinó també en un intent de comprendre i predir el comportament dels usuaris. La base i el propòsit de l’anàlisi són els negocis i l’anàlisi hauria de funcionar. És per això que moltes solucions d’aquest informe es poden utilitzar per a altres aplicacions descentralitzades del sector empresarial de cripto jocs.

Per a aquest estudi, els temes clau van ser l’augment de l’audiència del DApp per part dels desenvolupadors i obtenir beneficis de la jugada per part del jugador.

El contracte analitzat és el principal contracte de KittyCore

(0x06012c8cf97bead5deae237070f9587f8e7a266d). També hem utilitzat les dades dels contractes SaleClockAuction (0xb1690c08e213a35ed9bab7b318de14420fb57d8c) i SiringClockAuction (0xc7af99fe5513eb6710e6d5f44f9989da40f27f26).

A més de Chaingraph.io, es van utilitzar els serveis següents: Opensea.io, Bloxy.info i Dappradar.com. Les dades poden tenir certa inexactitud.

Contents

Estadístiques a principis del 2019

Capitalització de mercat: 40.000 ETH

Nombre d’usuaris (7d): 1.300

Nombre d’usuaris (24 hores): 450

Nombre de titulars de fitxes: 70.000

Nombre de fitxes en circulació: 1.500.000

Facturació: 57.000 ETH

Facturació (24h): 130 ETH


Nombre de contractes intel·ligents: 4

Seguidors de Twitter: 27.000

Què és CryptoKitty?

Cada gatet és un testimoni únic que pertany a un titular. La singularitat d’un gatet es defineix per les seves característiques, o “cattributes”. El color de les potes, la forma dels bigotis, la longitud de la cua, tot això depèn dels atributs obtinguts al néixer. A més dels gatets normals amb un conjunt de certes característiques, també n’hi ha de singulars que no semblen tothom i posseeixen trets i arts exclusius.

.

Tipus de gatets

Normal – gats comuns amb una sèrie de característiques estàndard

Luxós – Gats únics amb un nombre limitat en circulació. Es poden crear mitjançant un mestissatge mitjançant la combinació correcta de gens en un moment determinat (alquímia). Aquests gats no tenen característiques estàndard

Exclusiu – Aquests gats només existeixen al joc en un exemplar i no es poden criar. Els desenvolupadors introdueixen especialment al gat cada gat exclusiu. No posseeixen característiques estàndard.

Edició especial – Semblant als gats exclusius, ja que tenen un art únic, però es publiquen en grans quantitats i es poden comprar. Tampoc no tenen característiques estàndard.

També hi ha algunes funcions úniques addicionals:

Prestigi és un gat característic especial que s’obté mitjançant el mestissatge per determinades receptes.

Salvatge és un element salvatge especial

Anomalia genètica passa quan el gat té un gen amagat que pot aparèixer de sobte a la descendència

Preu mitjà per normal gat: 0,1 ETH

Preu mitjà per luxós gat: 0,26 ETH

Preu mitjà per exclusiu gat: 32 ETH

Preu mitjà per especial gat: 0,4 ETH

Preu mitjà per prestigi gat: 0,17 ETH

Preu mitjà per salvatge gat: 0,07 ETH

Com podeu veure, els gats exclusius estan per davant de la resta. I la característica salvatge, al contrari, no és decisiva per definir el preu dels gats normals. Es pot concloure que, malgrat la seva raresa, la característica salvatge no és molt valuosa.

Generacions de gats

Els gats són de races creuades i tenen una opció com a generació.

Com podeu veure, els gats de les darreres generacions pertanyen a un mateix jugador sobrenomenat Solidox, que està molt per davant. Sembla que no seria superat aviat, ja que amb el naixement de la generació del nextcat, el temps de reutilització després del creuament de races augmenta. És per això que aquell que primer ha ocupat un nínxol i no el cedirà, és difícil que deixi entrar algú.

Ara considerem la dependència del preu mitjà de venda de la generació del gat i també mostrem el nombre de gats de cada grup.

Dependència del nombre de gats de la generació

Com es pot veure, després de la vintena generació, el nombre de gatets es redueix significativament i, amb una generació de tres dígits, els seus números tendeixen a unitats.

Ara vegem la dependència del preu de venda.

Dependència del preu de venda mitjà de la generació de gats

Com podeu veure, després de la generació número 1000, les vendes de gats disminueixen. Vol dir que després d’un número fix ningú compra? Estudiem les vendes de gatets de generacions màximes.

El preu d’un gat depèn del mateix gat, però la generació realment no importa en la seva formació. La hipòtesi sobre l’home que cria els gats de la generació més gran per guanyar sembla que ha fracassat. A no ser que no les ven d’alguna altra manera. Potser val la pena mirar la compra de travessies mitjançant el contracte de subhasta Siring (els gats no es posen a la venda, sinó una travessia única amb un gat :)).

Preu mitjà en creuar en funció de la generació del gat

Com es mostra al gràfic anterior, com més gran és la generació, menor serà el preu de la cria. La joventut de Kitties és important.

Quins gats amb característiques neixen amb més freqüència i amb menys freqüència?

Els gats normals tenen un conjunt d’atributs que formen el seu aspecte. La lògica directa suggereix que, com més rar es produeix algun tret, més car és l’article. Provem aquesta suposició.

Aquests són els gats més rars del joc. Per definir la rarity d’un gatet, la rareness de cada característica importa i es calcula mitjançant una fórmula secreta:

Els gats anteriors no s’han comprat ni una sola vegada &# 128578;

Si, al contrari, estudiem la notorietat de certes característiques dels gatets comercialitzats almenys una vegada, no hi haurà sorpreses:

El cost dels gatets rars tendeix al preu mitjà de tots els articles.

Els animals i la seva consciència no són tan evidents per a un jugador. A més, els trets que es consideren més caros en aquest moment haurien de mostrar una disminució de la consciència, ja que els gatets amb aquest tipus de criatures seran criats més.

Ara fem una ullada als gats més cars i, al mateix temps, força rars:

L’índex de reconeixement mitjà dels gats normals és d’aproximadament 3. Els gats presentats anteriorment tenen l’índex 170+ (que no és l’índex més alt, però és més proper al màxim de 500-800 que el 90% de gatets). Cal assenyalar que el preu elevat es forma a causa d’elements rars addicionals (purrstige), o la combinació d’aquestes característiques, que donen als gatets l’aspecte més bonic i enganxós. Difícilment es pot concloure sobre una certa connexió estable entre la consciència i el preu.

Els gràfics següents ho acrediten. Per cada característica observem aproximadament una mateixa imatge, és a dir, un repunt sobtat de certs trets rars. Cal esmentar que aquestes pujades no afecten en absolut el preu.

Per a aquells que estiguin informats sobre el joc Cryptokitties i vulguin obtenir més informació sobre els catributs més populars, a continuació es mostra la informació següent:

cos

Els tipus de cos més populars:

Els tipus de cos més rars:

color (color accent)

Els tipus de cos més populars:

Els tipus de cos més rars:

colorprimari

Els tipus primaris de color més populars:

Els tipus primaris de color més rars:

colors secundaris

Els tipus secundaris de colors més populars:

Els tipus secundaris de colors més rars:

colortertiari

Els tipus més populars:

Els tipus colortiaris més rars:

ulls

Els tipus d’ulls més populars:

Els tipus d’ulls més rars:

coloreyes

Els tipus de colors més populars:

Els tipus de color més rars:

boca

Els tipus de boca més populars:

Els tipus de boca més rars:

patró

Els tipus de patrons més populars:

Els tipus de patrons més rars:

entorn

Els tipus d’entorn més populars:

Els tipus d’entorn més rars:

purrstige

Purrstige: és un element únic d’un gatet. Només hi ha 2 espècies d’aquest element i no hi ha molts articles que en tinguin.

salvatge

Els tipus salvatges més populars:

Els tipus salvatges més rars:

Aquest gat obté uns atributs summament rars:

identificador 1497244

Quins gats amb característiques que s’aparellen més sovint que altres?

És obvi que el coneixement d’un gatet és una proporció inversa al nombre d’aparells que ha tingut. Considerem els incidents amb el tipus de cos:

Tot i així, si ens fixem en els increments de pagament, no tornarem a veure cap connexió entre el preu i el preu. Els gràfics seran els següents:

És a dir, hi ha algunes pujades sense cap motiu lògic.

Hi ha alguna correlació entre el saldo d’una cartera i el nombre de fitxes de gatet que posseeix l’usuari?

Un gran nombre de jugadors que participaven en el joc han canviat de compte o simplement han desfer-se dels seus gatets i han deixat de jugar. S’estima que la quantitat d’aquests usuaris és de més de 14.000. Parlant dels comptes existents, amb l’augment del nombre de gatets, la quantitat de jugadors disminueix de forma natural i força ràpida:

1 CK 8493 usuaris

2 usuaris de CK 9749

3 usuaris de CK 10004

4 usuaris de CK 6346

5 usuaris de CK 4303

6 usuaris de CK 3265

7 usuaris de CK 2476

8 usuaris de CK 1887

9 usuaris de CK 1437

10 usuaris de CK 1204

11 usuaris de CK 935

Dependència del saldo del compte en funció del nombre d’elements posseïts:

Si el saldo del compte no mostra regularitats, la connexió entre el nombre de fitxes en la facturació Eth és una mica més viva:

Aquí podeu observar que, com més fitxes de gatet posseeix el jugador, major és la seva rotació d’èter. Comparem també la facturació de fitxes Kitty i Ether:

L’adreça (0xFC624F8F58DB41BDB95AEDEE1DE3C1CF047105F1) que va registrar el volum de negoci més gran d’èter fins al moment de la investigació tenia al voltant de 3,5 k tokens de gatet en equilibri i la seva facturació total de gatets va ser d’aproximadament 40 k de transaccions.

Es pot suggerir que els comptes amb més de 1.000 Eth de facturació jugaran el joc de manera més intensa que les adreces que tinguin una facturació de 500 Ether.

Quins gats es comercialitzen més sovint?

Com hem mostrat anteriorment, un atribut pres per separat d’un gat normal no afecta estadísticament ni el preu ni el nombre de compres d’aquest gat. La diferència en una mostra gran només és evident entre els diferents tipus de fitxes de gatet. L’histograma de la dependència del nombre d’ofertes del tipus de gatet il·lustra això:

Com podeu veure, la majoria d’ofertes es produeixen amb gatets de luxe i amb trets salvatges. Però, si per separar aquests paràmetres de la quantitat total de gatets per a cada tipus, es nota que els criptopets més comprats i venuts són de l’edició especial.

Per tant, si el jugador vol guanyar diners amb mascotes virtuals, hauria de prestar més atenció als articles especials i de luxe.

Quins dies són els més productius per a les vendes de Kitty?

El gràfic àmpliament reconeixible que il·lustra el nombre de trucades al contracte de KittyCore amb l’esplendor al final del 2017 és gairebé idèntic a les estadístiques de totes les ofertes, a excepció de l’any nou 2018.

Si prenem les estadístiques dies de la setmana, el dimecres és una mica per davant, tot i que aquestes dades poden ser enganyoses.

Quan examinem aquesta opció amb un nombre limitat d’usuaris que només van facturar 10 Kitty o menys (és a dir, per eliminar els comptes de jugadors àvids, mercats, botigues, etc.), la primera posició va a dilluns i dimarts:

Gairebé la mateixa imatge que obtenim de la facturació d ‘Ether per a SaleClockAuction contracte. Per a totes les adreces que juguen al joc Cryptokitties:

Per a adreces amb un volum de negoci inferior a 10 Cryptokitties:

A més, per respondre correctament a la pregunta, hem de recordar la diferència de zones horàries. Tot i així, tornarem als dies de la setmana més endavant.

El que els gatets han obtingut més beneficis per als seus propietaris?

Com ja hem descobert, la popularitat d’un gat i els seus atributs no afecten tant el preu com ho fan algunes característiques “fora de joc” úniques (identificació de la fitxa, nom, etc.). Per confirmar-ho, vegem les fitxes Kitty per a les quals la diferència entre el preu de compra i el preu de venda supera la quantitat de 100 Eth (cap a un augment).

Com podeu observar, les identificacions de Kitties amb més beneficis són inferiors a 100. Aquests són els anomenats “gats dels fundadors”, que primer es van comprar per 9 Eter i després es van vendre per més de 100 Eter.

Vegem una llista amb criptopets “més joves” (ID > 100):

identificador 114684 ~ nom FRAIDSYCAT

identificador 2238 ~ nom 战斗 猫

identificador 35068 ~ nom Dràcula | Vampir de la primera generació

I el gatet comprat per 600 Eth que ja coneixeu!

Allò que més anomenen els jugadors de contractes intel·ligents de Cryptokitties?

Aquests són els contractes intel·ligents més sol·licitats pels usuaris de Cryptokitties durant els darrers 3 mesos (els títols dels contractes intel·ligents s’han extret de bloxy.info). Sol·licituds de comptes d’usuari a contractes intel·ligents:

Sol·licituds d’adreces de contractes intel·ligents a comptes d’usuari:

Les adreces d’intercanvis reconeixibles (EtherDelta, IDEX) es dilueixen amb altres comptes interessants. Es pot observar un bon abast de criptogames: 0xUnivers, Axie Infinity, KryptoWar (tercer classificat, sense títol), Campions de la MLB i algunes altres aplicacions. També la presència de contractes intel·ligents de casino ( Dice2Win, FckDice) i altres adreces que pertanyen als serveis d’apostes de la llista són interessants. També es poden trobar diverses subhastes. Cal tenir en compte tots aquests DApps quan es realitzi una campanya publicitària o s’utilitzi qualsevol altre mitjà per atraure el públic objectiu (airdrop, per exemple). Subhasta és el primer, però hi ha alguna sorpresa en aquestes estadístiques. Més detalls són més endavant :)

Amb quina freqüència juguen els usuaris al joc Cryptokitties?

L’interval mitjà entre dues trucades d’un mateix jugador és inferior a 2 minuts. Tot i això, aquest paràmetre és interessant per a períodes curts de temps.

Agafem el paràmetre Retention durant els primers mesos després de llançar Cryptokitties i el comparem amb el nombre de trucades d’aquest període:

23 de novembre de 2017 – 1 de maig de 2018

23 de novembre de 2017 – 1 de desembre de 2017 (abans del repunt)

Desembre de 2017 (augment)

Gener, 2018

Febrer, 2018

Març de 2018

Veureu durant els períodes més actius que el gràfic es desplaça cap a la dreta. Això pot indicar que, atès que els usuaris han realitzat diverses transaccions en un parell de minuts, no abandonen l’aplicació, sinó que romanen al joc durant un període més llarg: 2-3 hores o més.

Així, mitjançant aquesta mètrica, és possible fer un seguiment de l’interès per un nou esdeveniment de joc o campanya publicitària introduïda. En primer lloc, ens centrem en el nombre de transaccions i l’afluència d’adreces úniques: aquest és el primer pas de l’anàlisi. A continuació, podem avaluar la qualitat del públic que va venir: si només van iniciar el DApp, van fer algunes transaccions de prova i van renunciar o es van unir als jugadors existents d’un joc..

Tot i això, cal assenyalar que l’explicació anterior no inclou tots els casos. Si per a Cryptokitties ens arrosseguem quan l’activitat és alta, per tant, la comprensió de la lògica dels cripto-casinos hauria de ser molt diferent..

Vegeu el gràfic que descriu la retenció d’usuaris del casino Dice2Win (0xD1CEeeeee83F8bCF3BEDad437202b6154E9F5405) durant els darrers 3 mesos:

Un altre exemple d’un joc semblant a Cryptokitties és Dragonereum:

Novembre, 2018 – desembre, 2018 (augment de l’activitat quan tothom comprava i desembalava els ous):

Desembre, 2018 – gener, 2019 (després del pic, quan van començar les batalles i el comerç):

Quins dies de la setmana es produeix més l’increment d’usuaris únics?

Si es prenen les estadístiques generals, la majoria dels usuaris semblen venir dilluns. Tanmateix, tenint en compte els fusos horaris i si sol·liciteu les dades per mesos separats, els dies més actius de la setmana són dissabte i diumenge, seguits de divendres i dilluns. Per contra, els dies més passius són els dimarts, dimecres i dijous.

Aquests dies són bons per iniciar determinades activitats de jocs o iniciar campanyes publicitàries.

Quins altres contractes intel·ligents i DApps sol·liciten a Cryptokitties i per a què serveix??

Aquí teniu la llista de contractes intel·ligents (el nombre total és de 225) que van interactuar amb KittyCore Contract. Les descripcions estan extretes de bloxy.info.

A part de set dotzenes de parquet automàtic, la llista completa conté diversos contractes intel·ligents força interessants que van intentar crear contractes autònoms sobre el contracte de Kittycore. Per exemple, les batalles entre gats &# 128578; Malauradament, cap d’ells no va sortir. EtherDelta és només un llançament (dues transaccions de més d’un any)

Quins són els principals motius de les sol·licituds d’error?

La majoria de transaccions fallides van passar quan un jugador volia trucar a un mètode determinat quan no tenia permís per fer-ho. Per exemple, per vendre el gatet d’una altra persona. Si examinem el gràfic de transaccions fallides, veurem que la majoria es concentren el desembre del 2017, quan s’acaba de llançar el projecte. Es pot suposar que a la primera etapa hi va haver alguns errors en formar una transacció a la IU, que posteriorment es van solucionar.

El 25 de març de 2018, l’adreça 0x68B42E44079D1D0A4A037E8C6ECD62C48967E69F va fer 3330 transaccions fallides intentant trucar al mètode raceWithAuto.

A continuació, es mostra una llista de les 5 principals adreces amb més sol·licituds d’error:

0x6B9AA4087E8643E672CAAD55CEB8A78D547189EA 13667 falla txs

0x1F35924AE9B34BBD1DFA7E527964C430D5AFAB92 9174 falla txs

0x49C4460CC2366BD93D24974FF6813EF7FF4FB649 5644 falla txs

0xE1AB3DF91C8D871D59AE48D1DF18664173CB6297 4865 falla txs

0x4B15E04EBA58A46FB44829BBFE0D9CD82C149745 4830 falla txs

Qui més va guanyar jugant al joc Cryptokitties?

La llista següent enumera els 10 millors jugadors que han obtingut més ingressos jugant el joc. El paràmetre anomenat “Kitties_amount” és el nombre de criptopets que l’usuari ha tingut durant tot el període de joc. A més del compte dels desenvolupadors, la llista inclou l’adreça del jugador ja esmentat (segon classificat) que s’ha comprat un gatet per 600 Eth

Es tracta de comptes amb un dèficit màxim

Model de negoci

La unitat principal d’un sistema descentralitzat és el token. Com més es demana, més èxit té DApp. La situació d’aquesta interdependència de l’oferta i la demanda és una piràmide. Com més usuaris i recursos participin en el joc, més valuós serà aquest joc. Per tant, l’objectiu principal dels desenvolupadors és crear un entorn on les noves tecnologies i els nous actors participin constantment.

Què cal fer per atraure nous usuaris?

El primer que cal fer és estudiar quan generalment els comptes nous comencen a utilitzar DApp i esbrinar la raó d’aquest comportament. Si parlem de Cryptokitties, l’interès viu s’observa durant el Cap d’Any: l’any nou 2018 va ser el llançament del projecte i després aquell conegut “boom de gatets”. Un any després, Cap d’Any 2019, el joc va celebrar el primer aniversari i l’equip el va utilitzar com un bon moment per lliurar criptomonedes. Les campanyes publicitàries i els esdeveniments especials relacionats amb ocasions especials a les quals els usuaris reaccionen a través de l’aplicació, permeten transformar un jugador passiu en un jugador més implicat. Tenint les xifres, es pot construir una estratègia de màrqueting i entendre quin és el millor moment per iniciar-la. Al seu torn, les estadístiques permeten controlar la reacció i el comportament dels usuaris durant una campanya concreta: quins mètodes s’anomenen més sovint, la intensa retenció de l’usuari a l’aplicació, etc..

El segon que cal fer és analitzar els períodes (intervals de temps, dies de la setmana) en què l’audiència del DApp és la més activa i fer prediccions sobre altres activitats. Aquestes dades permeten fer algunes conclusions sobre el perfil i el comportament dels usuaris. Per exemple, regió, activitat al vespre o en horari laboral, caps de setmana o dies feiners, en quins dies la facturació és més alta i en quins dies hi ha trànsit. Aquestes mètriques són d’interès no només per a l’equip del projecte, sinó també per a socis i competidors. Si enteneu els usuaris del vostre negoci, és millor que us adoneu de quin tipus de producte necessiten més.

El tercer consisteix a distingir els comptes més actius dels productes de la vostra competència (el benefici més gran, el nombre de transaccions, etc.). El més probable és que tinguin interès per la vostra DApp, per això és molt desitjable que se us enviïn. Un moment més per no oblidar és estudiar el comportament d’aquests usuaris i analitzar el seu entorn més proper mitjançant el gràfic.

Què cal fer per augmentar el nombre de transaccions?

Amb tot, el nombre de transaccions depèn de dos motius: la mida de l’audiència i la intensitat del procés de joc. Pel que fa al primer factor del qual ja hem parlat anteriorment (es tracta principalment d’anàlisi, màrqueting i estratègia comercial), el segon està relacionat principalment amb el desenvolupador d’un contracte intel·ligent.

També heu de conèixer per què els jugadors els agrada aquest o aquell joc. Aquestes dades es poden obtenir analitzant les estadístiques dels mètodes anomenats. Si es va fer una aposta, per exemple, pel creuament de gats, però el públic està interessat en la part de subhasta del DApp, potser val la pena ajustar la lògica del joc. Chaingraph.io us proporciona aquestes dades fàcilment: es pot calcular no només la retenció global del contracte intel·ligent, sinó també el mètode de cada contracte..

La manca de demanda d’alguns mètodes es pot associar amb problemes en la interfície d’usuari, errors en fer una transacció i fins i tot la quantitat de gas necessària. Per tant, és necessari tenir estadístiques rellevants actualitzades constantment sobre tots els aspectes tècnics de l’aplicació descentralitzada: rastrejar no només les trucades externes, sinó també les internes, registres d’esdeveniments, estadístiques de gas, etc..

Hi ha hagut alguna activitat fraudulenta?

És gairebé impossible preveure totes les vulnerabilitats i les llacunes de la vostra aplicació, però podeu minimitzar la probabilitat que es produeixin i fer un seguiment ràpid del possible error si es produeix. El primer el pot implementar el servei Security Check, que detecta possibles errors al codi de contracte intel·ligent. Per al segon element, necessiteu una eina per controlar l’activitat de l’usuari. Tots aquests instruments estaran a la vostra disposició tan bon punt comenceu a utilitzar Chaingraph.io.

Chaingraph.io: Eina de comprovació de seguretat

Chaingraph.io: Secció en viu

Alguns exemples de comportament atípic de l’usuari a l’exemple de CryptoKitties:

Un gatet comprat per 600 Eth

La compra i venda de gatets d’un mateix compte pot declarar sobre una bombolla d’estadístiques i preu de gatets. Sense analitzar la situació, un usuari de tercers pot observar una imatge d’operacions actives d’un determinat testimoni, però només pot ser un joc per crear la il·lusió de la seva “demanda”. Aquesta acció pot portar el mercat local de l’aplicació a conseqüències indesitjables i el desenvolupador, com a mínim, hauria de ser conscient de la situació econòmica actual per reaccionar adequadament davant d’ella..

Les adreces que van participar en una transacció per a 600 Eth

Gats amb revenda de tres-cents

A continuació es mostra una il·lustració més de les estadístiques d’enganys, aquesta vegada el nombre de vendes. Més d’una dotzena de gatets estan molt per davant de la part més propera (la bretxa és de 20 a 30 vegades). Si per aprofundir, es fa evident que els 16 gatets que tenen aproximadament el mateix nombre de transferències (uns 300) es van transmetre a través del contracte intel·ligent Auctionity pel mateix preu. El representant d’aquesta subhasta de criptografia va comentar que aquestes accions es van fer per demostrar les capacitats del servei, per augmentar les estadístiques inicials i no són vendes reals. Potser aquest és un bon exemple que de vegades les estadístiques per si soles no són suficients;.

La bretxa en les estadístiques sobre el nombre de vendes de gats

Què cal fer perquè els usuaris comprin i venguin de manera més activa?

La resposta a aquesta pregunta s’obté principalment de dues anteriors. Amb el procés de joc estable, l’augment de l’audiència i l’interès per DApp, a part de guanyar més transaccions, també obtindreu l’augment de valor per al vostre testimoni. A més, tingueu en compte que els criptogames són diners. Per tant, el volum de negociació del vostre testimoni depèn de l’èxit econòmic de tot el projecte, que es compon de molts aspectes. L’anàlisi competent permet entendre a quines parts del projecte heu de prestar més atenció.

Secció en directe que permet fer un seguiment de l’activitat en mode real

En lloc d’una conclusió

Què ha de fer l’usuari per guanyar diners venent o comprant gats??

Aquests són diversos casos:

Llarg joc

 1. Compra un gat rar (exclusiu, especial), preferiblement en algun esdeveniment del joc.
 2. Espera.
 3. Superviseu els gràfics de l’activitat dels usuaris (el nombre de transaccions, el nombre de comptes que contracten el contracte intel·ligent).
 4. Quan es produeixin ràfegues d’activitat, poseu un gat a la venda a un preu inflat.
 5. Guanyeu beneficis.

Fancy Boom

 1. Superviseu l’aparició de l’esdeveniment a l’encreuament de gats de luxe.
 2. Compreu el màxim nombre de gats amb els gens necessaris.
 3. Cruceu ràpidament nous gats de luxe.
 4. Tots els gatets que tenen els gens adequats que van quedar després de rebre gats de luxe es posen a la venda una mica més cars que el preu de compra.
 5. Un parell de gats de luxe venen immediatament a un preu mitjà al mercat.
 6. La resta surt al llarg joc.
 7. Guanyeu beneficis

Risc d’il·lusió dura

 1. Creeu diverses adreces Ethereum: seran pseudo-jugadors.
 2. Els gatets comercials entre ells, el crosscross, etc., és a dir, creen un ecosistema amb una economia local.
 3. Trieu un gat o més per promocionar-lo, preferiblement amb alguna característica especial (nom interessant, descripció, part del cos, etc.).
 4. Creeu al seu voltant una imatge artificial de la demanda: reveneu-la per molts diners, augmenteu el preu, oferiu-la a la venda a Opensea.io.
 5. Com més grans i inesperats són els números, més interessants. És aconsellable que el gatet es mostri als cripto-suports.
 6. Vendre un gat a un preu elevat.
 7. Guanyeu beneficis.

Què ha de fer l’equip Cryptokitties per atraure més jugadors??

Airdrop

 1. Obteniu estadístiques sobre els jugadors més actius d’altres jocs descentralitzats que encara no han jugat gats.
 2. Envieu-los un ou amb un gat.

Publicitat afiliada

 1. Analitzeu el primer entorn dels usuaris de CryptoKitties.
 2. Detecteu quines altres aplicacions descentralitzades utilitza el públic. Per exemple, casino en línia Dice2Win, jocs similars a cryptokitties Blockchain Cuties o joc de col·lecció MLB Champions.
 3. Analitzeu els contractes intel·ligents de competidors i esbrineu regions amb públic potencial. En aquest cas, ni tan sols cal determinar la regió, n’hi ha prou amb comparar els gràfics (dades mostrades a UTC +3):

Temps mitjà de transacció

del gener del 2019 al maig del 2019 del CryptoKitties:

Dapp: Campions de la MLB

Axie Infinity

0xUnivers

Dice2Win

De la mostra superior 0xUniverse coincideix amb els millors: la regió coincideix i un gran nombre d’usuaris de CryptoKitties juguen a aquest joc.

4. Inicieu la promoció creuada (preferiblement de 21:00 a 2:00 (UTC +3)).

5. La idea és intercanviar fitxes si es compleixen algunes condicions especials. Per exemple, si teniu certs gatets, podeu obtenir un bo en un altre joc i viceversa.

Esdeveniments regionals i publicitat

 1. En analitzar l’activitat del públic, podeu fer hipòtesis sobre la zona horària de la majoria d’usuaris. Afegiu informació de la base de dades d’aplicacions i obteniu les regions més actives. Nosaltres, a diferència dels desenvolupadors, limitem a obtenir informació sobre les adreces IP dels jugadors, de manera que només podem suposar que el públic principal del joc es troba a la regió nord-americana. És més probable que es parli dels Estats Units (sobretot de la costa oriental) i del Canadà, però, com a opció, pot ser un país d’Amèrica del Sud.
 2. Ara podeu adjuntar esdeveniments de jocs a esdeveniments importants per a aquesta regió: Nadal (gat-Pare Noel), Halloween (gat-zombi), Acció de gràcies (gat-gall dindi 0_o), Black Friday (descompte per gat 0_0), etc..
 3. No oblideu controlar les xifres i la reacció de cada activitat i, per tant, distingir les regions més rendibles.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map