6 projectes per recuperar el preu de NEO a 100 dòlars

Antigament es coneixia com a “AntShares” i actualment es coneixia com “Ethereum xinès” o “Ethereum Killer”. NEO és un emocionant projecte de criptomoneda amb seu a Xina que pretén treure la corona del cap d’Ethereum.

Per ser més precisos, és una plataforma descentralitzada de criptomoneda de codi obert i blockchain que també té la capacitat d’executar dApps i contractes intel·ligents, algunes de les principals característiques que fan que Ethereum sigui tan especial com a plataforma.

Des que es va llançar el 2016, el preu NEO ha estat constantment donant voltes i sortint titulars. Algunes de les seves característiques més notables inclouen un entorn de desenvolupament molt flexible, un algorisme de tolerància a fallades bizantí delegat, velocitats de transacció ràpides, compatibilitat amb ICO i “invulnerabilitat” des d’ordinadors quàntics..

NEO ja ha demostrat el seu valor gràcies al seu gran nombre d’assoliments i, encara més important, va demostrar al món que, igual que Ethereum, és viable i rellevant per al futur. Dit això, si voleu donar suport o invertir en el major competidor d’Ethereum, us pot interessar 6 dels projectes més prometedors que s’han desenvolupat a la plataforma NEO.

Ontologia

Ontologia és probablement el projecte NEO amb més publicitat al voltant, ja que mostra un potencial increïble per al desenvolupament futur. Ontology és una xarxa de llibres distribuïts (o xarxa basada en blockchain) que combina verificacions d’identificació distribuïdes, intercanvi de dades, col·laboració de dades i diversos protocols i mòduls per aconseguir un “ecosistema de confiança”.

Aquest ecosistema basat en la confiança està dissenyat específicament per permetre als socis millorar el seu enfocament i desenvolupar les seves pròpies operacions comercials. Des que es va llançar, Ontology ha guanyat un reconeixement immens. Després que Ontology va completar el seu llançament al març del 2018 i va distribuir amb èxit 20 milions de fitxes, el preu del seu testimoni oficial s’ha disparat.

Segons la seva full de ruta, Ontology té plans impressionants per al futur i, tenint en compte l’equip fort que ha reunit el projecte, així com el suport de tota la comunitat NEO i de tots els seus socis, hi ha moltes possibilitats que el projecte els faci realitat..

Des del punt de vista d’un inversor, també val la pena saber que Ontology està directament connectada a NEO, ja que tenen el mateix fundador, l’empresa de tecnologia Onchain. Jun Ji, un dels cofundadors d’Onchain, també és un dels fundadors d’ontologia.

Tenint en compte tot el que s’ha dit, l’Ontologia definitivament val la pena vigilar-la en el futur. També podeu seguir el preu ONT en els propers mesos.

Captura de pantalla 1

Font: https://ont.io/

DeepBrain

DeepBrain és un altre projecte NEO que val la pena examinar per a futures inversions. DeepBrain és la primera plataforma informàtica d’IA basada en blockchain del món. El projecte té com a objectiu proporcionar productes d’IA i una plataforma de baix cost, flexible i segura per executar-los.

Com que la informàtica d’IA requereix molts recursos, DeepBrain es comercialitza com una solució que pot reduir en gran mesura tots els costos implicats. Ho fa gràcies a la seva xarxa neuronal descentralitzada on tots els costos i recursos computacionals són compartits pels nodes de la xarxa. Totes les parts implicades que proporcionin la potència informàtica seran recompensades mitjançant el testimoni DBC natiu de la plataforma. Les dades i els recursos informàtics es poden comprar i vendre al mercat de manera segura i sense esforç.


videoposter2

Font: https://www.deepbrainchain.org/ailanding.html

NEX

El NEO Exchange, Nex, és un altre projecte NEO que està envoltat de molta publicitat i per una bona raó. El projecte vol proporcionar als seus usuaris quelcom gairebé inèdit: la combinació perfecta entre un intercanvi centralitzat i un descentralitzat. En resum, ofereix la rapidesa i l’accessibilitat dels intercanvis centralitzats amb la seguretat i transparència que només poden oferir els descentralitzats.

Per fer-ho, la plataforma utilitza un motor de concordança fora de la cadena que permet signar i enviar comandes des de diverses adreces d’usuari, fer coincidir i signar fora de la cadena i, posteriorment, tornar a ingressar als comptes mitjançant la cadena de blocs..

El que més impressiona del projecte són els grans noms que hi ha darrere. NEX té un equip molt fort i capaç de treballar en el seu desenvolupament. Alguns dels membres més representatius són Fabio Canesi, el fundador de La ciutat de Sion (CoZ), Ethan Fast, un altre cofundador de CoZ, i Fabian Wahle, també cofundador de CoZ.

Mentre NEO continua la seva ascensió, definitivament val la pena vigilar NEX, ja que l’intercanvi té totes les eines adequades per fer la plataforma NEO encara més forta del que ja és.

kyc gràfic

Font: https://neonexchange.org

Qlink

Qlink és un projecte NEO molt interessant, ja que pretén ser la primera xarxa de telefonia mòbil descentralitzada del món. En resum, la plataforma proporciona als seus usuaris una manera eficient de “llogar” l’amplada de banda no utilitzada a altres participants de la xarxa que ho requereixin. A canvi del seu servei, els usuaris que venen l’amplada de banda addicional són premiats amb fitxes QLC.

La plataforma ofereix als seus usuaris tres serveis principals de la següent manera: compartició de Wi-Fi, accés de dades mòbils i distribució de contingut i un servei de SMS orientat a l’empresa. Tots aquests serveis són accessibles a través de les aplicacions oficials per a mòbils i ordinadors de Qlink.

Qlink resol la majoria dels reptes dels sistemes de telecomunicacions centralitzats tradicionals, inclosa la distribució i facturació de contingut inexactes, problemes de seguretat i taxes elevades.

Zeepin

El Zeepin El projecte marca una primera novetat mundial per a la plataforma NEO. Aquesta és la primera vegada que el món veu una plataforma descentralitzada que té com a objectiu protegir les obres creatives mitjançant blockchain. Amb l’ajut de Zeepin, artistes, escriptors i dissenyadors de tot tipus podran protegir la seva obra a costos molt modestos.

Els usuaris podran emmagatzemar les seves obres d’art a la cadena de blocs. El sistema proporciona els anomenats “professionals del copyright”, que permetran als usuaris distribuir fàcilment el seu treball sense haver de preocupar-se de ser utilitzat de manera no aprovada..

Pols vermell

Pols vermell és un servei d’anàlisi i recopilació d’intel·ligència innovador construït a la part superior de la cadena de blocs NEO. Se centra principalment en els mercats financers i de capitals xinesos, dels quals recopila dades per proporcionar una visió clara del mercat xinès massa complex..

La plataforma té com a objectiu connectar algunes de les millors opinions possibles del mercat provinents d’experts i professionals de la indústria per tal de crear un ecosistema compartit de recerca de nova generació per als seus usuaris. Com que la majoria d’analistes financers estan d’acord en què la Xina està obligada a expandir encara més la seva economia i el fet que la tecnologia blockchain estigui encara més present en la nostra vida quotidiana, definitivament val la pena vigilar Red Pulse i potser fins i tot invertir en la plataforma.

Esperem que sigui útil la nostra llista de sis dels projectes NEO més emocionants. Us desitgem molta sort amb les vostres futures inversions!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map