3 raons per les quals el preu OMG podria augmentar aviat

OmiseGo (OMG) és un projecte de blockchain que s’esforça per descentralitzar les xarxes de pagament i crear un sistema financer públic i obert. L’únic objectiu de la plataforma és oferir una solució al problema fonamental de coordinació que es troba entre els processadors de pagaments, les institucions financeres i les passarel·les.

Des del seu llançament el 2013, Omise s’ha consolidat com a líder en l’espai tecnològic financer asiàtic. Compta amb una de les solucions acceptables de pagament en línia més grans de Tailàndia i el sud-est asiàtic. La plataforma utilitza OMG com a moneda nativa: un testimoni ERC-20.

L’any passat OMG es va convertir en el primer testimoni basat en Ethereum que va superar la marca de 1.000 milions de dòlars en capitalització de mercat, però des d’aleshores el preu de OMG s’ha enfonsat amb la resta del mercat de criptografia. Actualment cotitza a 3,37 dòlars amb un capitalització de mercat de 472 milions de dòlars.

Evolució de preus OMG

No obstant això, hi ha hagut desenvolupaments positius al voltant del projecte que prometen restaurar el testimoni a les seves antigues glòries. A continuació, farem un cop d’ull a tres desenvolupaments recents que faran augmentar el preu de OMG.

Implantació imminent del plasma

Està previst que OmiseGo sigui la primera criptomoneda que implementi Plasma a la cadena de blocs Ethereum. És una cosa que té molta gent il·lusionada. Recentment el projecte ha publicat una actualització del seu progrés en el desenvolupament de Plasma, i sembla que no estan lluny amb una implementació completa.

El plasma és una solució d’escala de blockchain. És una idea de Vitalik Buterin i Joseph Poon, el co-creador de Lightning Network.

El plasma fa possible que les cadenes de blocs es puguin construir en cadenes de blocs. Així, per exemple, una cadena de blocs que es construeix a sobre de la cadena de blocs d’Ethereum s’anomena cadena infantil. Aquestes cadenes infantils també poden tenir les seves cadenes infantils, etc..

En poques paraules, el plasma és una gran quantitat de cadenes de blocs que es desvinculen de la cadena principal que estan totes vinculades a una cadena de blocs principal. En el cas d’OmiseGO, aquestes branques de blockchain s’utilitzaran per realitzar operacions complexes, i això traurà la càrrega de la cadena principal.

Es traduirà en velocitats més ràpides i taxes de transacció més baixes, ja que la cadena principal no ha de replicar aquestes accions.

OmiseGO va començar el desenvolupament i les proves de Tesuji Plasma durant el primer trimestre d’aquest any. Així, a mesura que entrem a la quarta quarta edició, el progrés ha estat constant amb la darrera actualització que implica que l’API Watcher es desplega a la xarxa interna de proves OmiseGo.

Inversió Global Brains

D’acord amb un comunicat de premsa publicat recentment, la firma japonesa de capital risc Global Brain ha invertit una quantitat no revelada a Omise Holdings. La inversió té com a objectiu finançar l’expansió d’Omise al Japó.

Global Brain també donarà suport a la iniciativa OmiseGo per desenvolupar una infraestructura financera que acollirà un sistema de pagament i un servei de remeses de PayPal, així com un intercanvi descentralitzat impulsat per Ethereum..


L’objectiu d’Omise sempre ha estat intentar millorar la infraestructura financera tradicional mitjançant eines innovadores, ja que busca ampliar els seus serveis a nous territoris. En el comunicat de premsa, la companyia afirma:

“L’expansió global és un motor clau de creixement per a empreses de tot el món, tot i que les transaccions financeres estan sent processades per plataformes heretades basades en infraestructures que no estan orientades a donar suport a les necessitats del comerç mundial. A mesura que el comerç mundial i el moviment de la població creixen, la capacitat de realitzar pagaments en qualsevol moment i lloc es converteix en una necessitat “.

Explica per què la plataforma experimenta una major adopció. A mesura que Omise continua amb la seva recerca d’adopció d’empreses a Àsia, podem esperar que comenci a augmentar el preu de les OMG.

Implementació de McDonald’s de l’ecosistema OmiseGo Blockchain

Al setembre de 2017, McDonalds Thailand va establir una associació amb Omise per ajudar a racionalitzar el sistema de pagament en línia.

Tant el trànsit al lloc web com a l’aplicació mòbil augmentava exponencialment i necessiten una solució immediata.

Avança ràpidament al juliol d’aquest any i sembla que McDonald’s ha implementat amb èxit l’ecosistema de la cadena de blocs OmiseGo.

En un entrevista, publicat el 18 de juliol, el Sr. Hester Chew, el CEO de McDonald’s Tailàndia, va expressar la seva satisfacció pels resultats de la col·laboració de la seva empresa amb Omise.

Ell dit:

“Optimitzar el flux de pagament al lloc web i a l’aplicació mòbil de McThai ha estat un gran focus per a nosaltres”.

Aquí és on Omise ha demostrat el seu valor.

El senyor Chew elogia a Omise per haver reduït el nombre de passos necessaris per fer els pagaments i també el nombre d’abandonaments de caixa. Canvis que qualifica de significatius.

L’èxit d’una associació tan destacada és enorme per a OmiseGo i tindrà una implicació positiva per al preu de les OMG, ja que es fan i llancen associacions similars..

Voleu obtenir més informació?

T’interessa fer més investigacions sobre el futur del preu OMG? Podeu llegir la nostra guia d’OMG aquí.

 

Basil té tres anys d’experiència autònoma escrivint sobre tecnologies disruptives. Se centra en les notícies d’última hora i en l’educació; ajudant a difondre l’evangeli de Blockchain. Espera tenir un dia la seva pròpia empresa blockchain; ajudant el món a través de la seva innovadora tecnologia de llibres comptables.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map