Trezor Model One Review: una cartera de maquinari segura de Bitcoin (Crypto)

Trezor és una de les empreses més fiables del món pel que fa a carteres de maquinari bitcoin. El seu producte més popular és el Trezor Model One que és una cartera de maquinari assequible amb seguretat d’última generació. (Si el pressupost no és una consideració, us recomanem que opteu pel Trezor Model T que és una versió actualitzada i premium del Trezor One.)

Trezor One és una cartera de maquinari superior de la línia ben dissenyada i funciona sense esforç. En aquesta revisió analitzarem el disseny, la funcionalitat i, sobretot, la seguretat.

Què és el Trezor Model One?

Trezor One és la cartera de criptomoneda de maquinari més popular i assequible que ofereix actualment Trezor. La cartera de maquinari està dissenyada abans que res per protegir els vostres fons dels actors dolents que intenten robar-vos la criptomoneda..

Té diverses funcions de seguretat, però el més important és que emmagatzemi les vostres claus privades en un entorn aïllat per garantir que, fins i tot si el dispositiu està connectat a un equip infectat amb programari maliciós, els fons no es veuran compromesos..

A més, Trezor Password Manager ajuda a gestionar les credencials en línia i utilitzar Trezor com a testimoni de seguretat us permet protegir els vostres comptes en línia amb U2F..

Aquest dispositiu és una opció assequible per mantenir la seguretat accessible per a tothom que tingui criptomoneda.

El Trezor Model One admet més de 1.000 criptomonedes, això inclou fitxes importants com Bitcoin, Binance, Dash, Ethereum, EOS, Litecoin, Monero, Ripple i molts més.

Trezor Model One: primera impressió

Trezor One es presenta en un paquet senzill. La caixa s’embolica amb paper de plàstic i està protegida per hologrames evidents de manipulació per garantir que no hi hagi evidències de manipulació. Si l’holograma sembla estar malmès, el dispositiu només es pot retornar al fabricant. 

La caixa conté el propi dispositiu, un cable USB, un cordó, una guia d’inici, una targeta de recuperació i quatre adhesius..

L’avantatge d’aquest dispositiu és que és lleuger i senzill. (Si voleu anestèsics bells que Trezor Model T que és una versió actualitzada i premium del Trezor One, que podria ser una millor opció.) El dispositiu és de plàstic lleuger però molt resistent. Té una pantalla petita, dos botons i un port USB. 

Trezor Model One Review: una cartera de maquinari segura de Bitcoin (Crypto)

Funcionament del Trezor Model One


Si sou principiant i no tècnic, no us haureu de preocupar. Les instruccions que es proporcionen al paquet són senzilles i us guien sobre com podeu configurar el model One de Trezor.

El que sempre heu de recordar és escriure la llavor de recuperació i desar-la en un lloc segur. Us recomanaria que, des de qualsevol lloc on el deseu, trieu dues còpies de seguretat de la llavor de recuperació. Personalment opto per fer còpies de seguretat tant en format electrònic com en paper. Per a aquells que desconeixin la necessitat de recuperació, heu d’accedir als vostres fons en l’escenari en què el dispositiu es danyi o es perdi.

L’altre aspecte important d’això és que sempre heu d’utilitzar un PIN i una frase de contrasenya al dispositiu.

L’ús del dispositiu és més senzill del que es podria suposar primer. Cal que confirmeu cada transacció de sortida o generació d’adreces per assegurar-vos que els fons no s’envien al destinatari equivocat o que no heu introduït incorrectament les dades de la cartera. Aquesta també és una característica de seguretat en cas que el vostre equip estigui compromès, podeu assegurar-vos que els fons s’envien al destinatari previst.

Trezor Model One: Funcions de seguretat

Trezor es pren la seguretat molt seriosament, ja que tot el seu model de negoci es basa en això i és sorprenent que pugueu obtenir aquest tipus de seguretat a aquest preu. Tant el maquinari com el firmware són completament de codi obert i estan disponibles a GitHub. La raó d’això és que permet als professionals de la seguretat auditar i verificar la seguretat del dispositiu.

Un altre element de seguretat és que el dispositiu no arriba amb el firmware preinstal·lat, que s’instal·la durant el procés de configuració. Està protegit amb PIN i us permet etiquetar el dispositiu i personalitzar la pantalla d’inici per fer-la única.

Com s’ha dit anteriorment, tot requereix una confirmació al dispositiu i això inclou la verificació de l’adreça de cartera i l’enviament de fons. Les claus privades s’emmagatzemen en un entorn aïllat complet, cosa que redueix les probabilitats que les claus privades es vegin compromeses. En cas que sigui paranoic, a causa que el dispositiu no requereix cap entrada del teclat, és molt més segur per part dels pirates informàtics maliciosos.

Resum

El Trezor Model One és una excel·lent manera de llançar-se al món de la criptomoneda sense haver de superar els preus més alts Trezor Model T.  La seguretat i la simplicitat d’aquest dispositiu el converteixen en un dels favorits populars per als membres de la comunitat de criptomonedes. 

Feu clic aquí per demanar el Trezor Model One

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map