Revisió del model Trezor T: una cartera de maquinari premium Bitcoin (Crypto)

Trezor és una de les empreses més fiables del món pel que fa a carteres de maquinari bitcoin. El seu producte insígnia és el Trezor Model T, que és una versió premium del seu predecessor el Trezor One. El més bonic de Trezor és que tenen en ment la mentalitat d’Apple, que publiquen molt pocs productes, però són productes de primera línia, ben dissenyats i estèticament agradables. Revisarem el disseny, la funcionalitat i, sobretot, la seguretat.

Què és el model Trezor T??

Trezor Model T és una cartera de maquinari de criptografia dissenyada per mantenir segura la vostra criptomoneda. És senzill d’utilitzar i s’adapta fàcilment a la butxaca i, quan ho necessiteu, us connecteu a l’ordinador mitjançant un cable USB.

Es tracta d’una cartera de maquinari bitcoin d’última generació amb un disseny modern que compta amb una gran pantalla tàctil que permet l’entrada de PIN i contrasenya al dispositiu.

Per mantenir les coses tan intuïtives i fàcils d’utilitzar com sigui possible, el Model T es pot utilitzar amb el Gestor de contrasenyes Trezor per ajudar-vos a gestionar les vostres credencials en línia.

El model Trezor T admet més de 1.000 criptomonedes, incloses les principals monedes com Bitcoin, Bitcoin Cash, Binance, Dash, Ethereum, EOS, Litecoin, Monero, Ripple i molts més.

Model Trezor T: primera impressió

La caixa està ben dissenyada i assegurada per protegir el contingut de l’interior. S’inclouen el dispositiu, un cable USB A a USB C, un cordó, una guia d’inici, dues targetes de recuperació (recomanable d’utilitzar), adhesius i un suport magnètic. El moll magnètic és un imant prim amb cinta adhesiva que permet ocultar el dispositiu en llocs que els lladres poden no semblar obvis, com ara sota una taula, un escriptori, etc..

Atès que la seguretat sempre és la primera preocupació òbvia quan es tracta d’un dispositiu de maquinari de criptomoneda, el port USB té un holograma per assegurar-se que no hi ha evidències de manipulació. Si l’holograma sembla estar malmès, el dispositiu només es pot retornar al fabricant.

Revisió del model Trezor T: una cartera de maquinari premium Bitcoin (Crypto)

Funcionament del model Trezor T

La bona notícia és que no sembla que siguis súper tècnic per utilitzar aquest dispositiu. El paquet proporciona instruccions senzilles sobre com inicialitzar el vostre nou Trezor.

El que sempre heu de recordar és escriure la llavor de recuperació i desar-la en un lloc segur. Us recomanaria que deseu allà on el deseu, que deseu dues còpies de seguretat de la llavor de recuperació. Personalment opto per fer còpies de seguretat tant en format electrònic com en paper. Per a aquells que desconeixin la necessitat de recuperació, heu d’accedir als vostres fons en l’escenari en què el dispositiu es danyi o es perdi.

L’altre aspecte important d’això és que sempre heu d’utilitzar un PIN i una frase de contrasenya al dispositiu.


L’ús del dispositiu és més senzill del que es podria suposar primer. Cal que confirmeu cada transacció de sortida o generació d’adreces per assegurar-vos que els fons no s’envien al destinatari equivocat o que no heu introduït els detalls de la cartera incorrectament. Aquesta també és una característica de seguretat en cas que el vostre equip estigui compromès, podeu assegurar-vos que els fons s’envien al destinatari previst. 

Trezor Motel T: Funcions de seguretat

Trezor es pren la seguretat molt seriosament, ja que tot el seu model de negoci es basa en això. Tant el maquinari com el firmware són completament de codi obert i estan disponibles a GitHub. La raó és que permet als professionals de la seguretat auditar i verificar la seguretat del dispositiu.

Un altre element de seguretat és que el dispositiu no arriba amb un firmware preinstal·lat, que s’instal·la durant el procés de configuració. Està protegit amb PIN i us permet etiquetar el dispositiu i personalitzar la pantalla d’inici per fer-la única.

Com s’ha indicat anteriorment, tot requereix una confirmació al dispositiu i això inclou la verificació de l’adreça de cartera i l’enviament de fons. Les claus privades s’emmagatzemen en un entorn aïllat complet, cosa que redueix les probabilitats de robar-les de manera significativa. En cas que sigui paranoic, a causa del fet que el dispositiu no requereix cap entrada del teclat, és molt més segur per part dels pirates informàtics maliciosos.

Resum

Trezor Model T és una cartera de maquinari de criptografia premium. Per a qualsevol persona amb una quantitat raonable de criptomoneda, la seguretat i la simplicitat d’aquest dispositiu el converteixen en un canvi de joc que satisfarà fins i tot els entusiastes de les criptografies més exigents..

Feu clic aquí per demanar el Trezor Motel T.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map