Què és una cartera de maquinari Bitcoin?

Una cartera de maquinari Bitcoin és un dispositiu que us permet emmagatzemar la vostra criptomoneda de forma segura fora de línia, també coneguda com a emmagatzematge en fred. Aquestes unitats funcionen de manera similar a un compte bancari digital. Igual que una cartera mòbil, podeu enviar, rebre i fer un seguiment del vostre saldo directament des de la cartera de maquinari.

Les carteres de maquinari es consideren el mètode més segur per emmagatzemar les vostres criptomonedes per la majoria de la indústria. Aquests elements futuristes asseguren el vostre Satoshis de dues maneres diferents. En primer lloc, el dispositiu xifra l’accés a les vostres monedes. Aquest xifratge us proporciona una capa de seguretat addicional quan teniu la cartera de maquinari en línia.

És important destacar que algú no només pot robar-vos la cartera de maquinari i accedir a les vostres criptomonedes. La majoria de dispositius inclouen un requisit de codi PIN addicional. D’aquesta manera, la criptografia obté un nivell addicional de seguretat contra robatoris o pèrdues. En particular, si perdeu el vostre PIN, haureu de restaurar la cartera amb el PIN de còpia de seguretat emès de fàbrica.

Què són les carteres de maquinari de Bitcoin?

La principal diferència entre les vostres carteres criptogràfiques tradicionals i les carteres de maquinari és que aquesta té una forma física. Com que existeixen carteres de maquinari al món real, hi ha alguns factors addicionals a tenir en compte a l’hora de comprar-ne una. Voldreu decidir una cartera de maquinari que s’adapti al vostre estil de vida. Si sou una persona activa que utilitza sovint la seva criptomoneda, necessitareu un dispositiu més petit que us proporcioni la portabilitat que requereix el vostre estil de vida.

El president francès, Emmanual Macron, mostra una cartera de maquinari de Bitcoin Ledger

El president francès, Emmanual Macron, mostra una cartera de maquinari de Bitcoin Ledger

Independentment de la mida o l’estil de la cartera de maquinari que trieu, haureu d’assegurar-vos que emmagatzemeu el vostre nou dispositiu de manera segura. Recordeu que la cartera de maquinari es pot perdre, robar o destruir si no s’emmagatzema correctament. Per evitar aquestes preocupacions, es recomana mantenir la cartera de maquinari en una ubicació segura i seca. La bona notícia és que, fins i tot si la vostra cartera és destruïda o robada, encara podeu accedir al vostre xifrat mitjançant una llavor de seguretat.

Llavors de còpia de seguretat

Les frases de llavors són un grup de paraules aleatòries que us permeten accedir a la vostra criptomoneda dins d’una cartera de criptografia. Són extremadament populars tant en aplicacions de maquinari com de maquinari i per una bona raó. Emmagatzemeu sempre la vostra frase de seguretat en una ubicació segura. Si perdeu la frase de còpia de seguretat i la cartera de maquinari, el vostre xifratge ha desaparegut per sempre.

Emmagatzematge en fred vs Hot Wallet

Per entendre la importància de les carteres de maquinari, heu d’entendre les diferències entre mantenir el vostre Bitcoin a l’emmagatzematge en fred i una cartera calenta. Aquests termes es refereixen simplement a l’estat d’Internet del dispositiu. Les carteres mòbils, com ara el vostre criptogràfic Dapp preferit, necessiten una connexió a Internet per funcionar. Aquesta connexió a Internet també funciona com a potencial vector d’atac per als pirates informàtics que cerquen accés a les vostres participacions. Les carteres de maquinari només es comuniquen a Internet quan les connecteu directament a la xarxa. D’aquesta manera, les carteres de maquinari són l’opció més segura per als entusiastes de les criptografies.

Fàcilment, els titulars de criptografia més grans utilitzen carteres de maquinari per protegir els seus vasts imperis. En particular, el Winklevoss S’ha citat que els bessons afirmen que mantenen el seu xifrat en carteres de maquinari amb la frase llavor distribuïda en diverses caixes de seguretat bancàries. Tenint en compte que són multimilionaris de Bitcoin, aquesta estratègia té sentit. Tot i que és possible que no tingueu milions en criptografia, és intel·ligent tenir una cartera de maquinari per protegir les vostres participacions. Per sort, aquests dispositius són ara més assequibles que mai.

Com puc obtenir una cartera de maquinari de Bitcoin?

Avui en dia, hi ha tot tipus de fabricants de carteres de maquinari per a criptomonedes. Voldreu mantenir-vos amb les marques més reputades per assegurar-vos que no hi hagi vectors d’atac imprevistos ni problemes de maquinari. De manera crítica, no voleu comprar una cartera de maquinari a una empresa que pot estar fora de negoci en uns mesos. A més, un fabricant nou pot tenir alguns errors per resoldre en el seu producte.

Les millors opcions actuals són:

  • Ledger Nano S
  • Ledger Nano X (cartera premium)
  • Trezor Model One
  • Trezor Model T (cartera premium)

Consells generals per protegir la cartera de maquinari

En general, hi ha algunes directrius importants que heu de seguir per mantenir la criptografia segura a les carteres de maquinari. El primer que voleu fer és, òbviament, assegurar-vos que el vostre dispositiu sigui físicament segur. Si la vostra casa es crema i tant la vostra cartera com la frase clau a casa vostra, el vostre dia empitjora.

A més, haureu de mantenir el firmware del dispositiu actualitzat. Les empreses publiquen actualitzacions habitualment per solucionar problemes de seguretat. Si no manteniu el dispositiu actualitzat, podeu ser víctima d’un vector d’atac obsolet. A més, no deixeu mai la cartera de maquinari endollada. Vence el propòsit de tenir una cartera de maquinari si la deixeu connectada a Internet..

Estafes de cartera

Malauradament, la novetat general del sector criptogràfic ha deixat a moltes persones en un estat de confusió sobre com protegir millor els seus ingressos. Recentment, hi ha hagut un augment de les estafes de carteres de maquinari al mercat. Aquestes estafes solen seguir algunes estratègies fàcilment reconeixibles.

Estafa de cartera de maquinari Bitcoin

Estafa de cartera de maquinari Bitcoin

No compreu mai una cartera de maquinari usada

Donat el paper important que tindrà la cartera de maquinari en la vostra estratègia d’inversió en blockchain, es recomana mantenir-vos en dispositius nous. Les carteres de maquinari usades es poden modificar o fins i tot piratejar prèviament abans de rebre la unitat. A més, només els fabricants de confiança haurien de ser la vostra llista de seguiment.

Atacs de pesca (suplantació d’identitat)

El primer i més comú és pesca (suplantació d’identitat) atacs. No doneu mai la frase de còpia de seguretat de la cartera a ningú. Els estafadors sovint es plantegen com el fabricant del vostre dispositiu i us demanaran informació com la vostra frase de còpia de seguretat com a mitjà per verificar-lo o ajudar-lo d’alguna manera. Una vegada que doneu a algú la vostra frase de seguretat, haureu perdut el vostre Bitcoin.

Targetes de ratllar

Una altra cartera de maquinari Bitcoin més elaborada estafa consisteix a vendre dispositius usats en línia. Els estafadors obriran els dispositius, prendran nota de la frase de còpia de seguretat i després vendran la unitat. En un cas, una persona va comprar una cartera usada a eBay. Tot va ser fantàstic durant la primera setmana i, de sobte, la criptografia de la persona va desaparèixer.

Una investigació posterior va revelar el que havia passat. Els estafadors tenien una frase de seguretat preconfigurada amagada en un ratllat fals targeta. Va tornar a tancar la cartera de maquinari al seu embalatge original i va indicar al nou propietari que fes una còpia de seguretat del seu nou dispositiu amb la frase de llavor defectuosa.

El nou propietari va creure que eren la primera persona que va obrir la caixa i va procedir a carregar-la amb diversos bitcoins. Els pirates informàtics van poder utilitzar simplement la frase de seguretat per recuperar l’accés al dispositiu i enviar tot el Bitcoin a un altre lloc. Lamentablement, els estafadors van sortir amb l’estalvi de vida d’aquest individu.

Principals proveïdors de carteres del mercat

Actualment, hi ha dos fabricants que dominen el sector de la cartera de maquinari Bitcoin: Trezor i Llibre major. Ambdues empreses ofereixen algunes característiques i estil únic que s’adapten a les vostres necessitats. A més, ambdues empreses tenen una excel·lent reputació i han subministrat els seus productes al mercat durant anys.

Carteres de maquinari Trezor

El Trezor La línia de carteres de maquinari Bitcoin presenta un disseny elegant que s’assembla a un sonor d’alarma de cotxe. Aquest disseny fàcil d’utilitzar és senzill de navegar i emmagatzemar. A més, la línia de carteres de maquinari de Trezor ofereix una gran varietat d’interoperabilitat. Els usuaris poden emmagatzemar Bitcoin, així com diversos altres monedes alternatius, inclosos els tokens ERC-20. Els dispositius Trezor inclouen funcions avançades, com ara una aplicació avançada d’Android per controlar les vostres participacions. Els usuaris d’aquests dispositius també gaudeixen d’una extensió i accés a Chrome MyEtherWallet portal d’inici de sessió en línia.

Cartera de maquinari Trezor T Bitcoin

Cartera de maquinari Trezor T Bitcoin

Trezor T

Trezor ofereix una gamma de productes al mercat. La seva cartera principal és la Trezor T. Aquest dispositiu compacte presenta moltes actualitzacions respecte al seu model original. Hi ha una pantalla tàctil fàcil de navegar i el dispositiu inclou una connexió USB-C i una ranura per a targetes microSD.

Carteres de maquinari de llibres

Ledger és el proveïdor de carteres més popular del mercat en aquest moment. La companyia ofereix serveis de carteres de maquinari fiables des del 2012. Les carteres de Ledger són més conegudes pel seu disseny minúscul i les seves funcions avançades. A més d’una extensió de Chrome, el dispositiu s’integra amb Copagament, Electrum, Mycelium, MyEtherWallet i GreenBits.

Ledger Nano S

Ledger Nano S

Ledger Nano S

Ledger’s el producte més popular és el Nano S. Aquesta unitat s’assembla a un USB amb una petita pantalla LCD. La pantalla us permet veure informació vital i introduir el vostre pin per accedir al vostre Bitcoin. En particular, el Nano S admet més de 1100 criptomonedes diferents, incloses totes les fitxes ERC-20. Actualment, hi ha més de 180.000 tokens ERC en ús, de manera que aquesta característica proporciona molt valor a la unitat.

Per a un producte Ledger premium també hi ha Nano X.

Resum

Si sou el tipus d’inversor que té previst estalviar grans quantitats de criptografia o només teniu en compte la seguretat, una cartera de maquinari és l’elecció més intel·ligent per a vosaltres. Tot i això, haureu de romandre vigilant. Al món de les transaccions blockchain d’igual a igual, no hi ha reembossaments ni pagaments cancel·lats. Si algú us roba els bitcoins perquè no els manteniu segurs, hi ha pocs recursos per seguir. És fonamental mantenir la criptografia segura a la vostra responsabilitat.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner