Ledger Nano X Review: una cartera de maquinari segura per a HODL avançats

Ledger té una reputació impecable quan es tracta de carteres de maquinari bitcoin. Tenen dos productes i el Ledger Nano X és el més avançat dels dos, que és perfecte per a l’inversor avançat en criptomonedes que busca protegir els seus actius digitals. Quan es tracta de qualitat, funcionalitat i seguretat, això és comparable al model Trezor T, però amb un disseny més elegant.

En aquesta revisió analitzarem el disseny, la funcionalitat i, sobretot, la seguretat.

Què és el Ledger Nano X?

El Ledger Nano X és una versió premium del Ledger Nano S. Aquest dispositiu és extremadament compacte i s’adapta fàcilment a la butxaca, cosa que el fa perfecte per viatjar.

El primer que notareu és que el dispositiu té una inscripció que diu “vires in numeris”, és a dir llatí per “força en números”. Això fa referència a la seguretat criptogràfica que conté el dispositiu.

Té múltiples funcions de seguretat i és intuïtiu d’utilitzar.

Aquest dispositiu és una opció avançada per mantenir la seguretat accessible per a tothom que tingui criptomoneda.

El Ledger Nano X admet més de 1.000 criptomonedes, això inclou fitxes importants com Bitcoin, Bitcoin Cash, Binance, Dash, Ethereum, EOS, Litecoin, Monero, Ripple i molts més.

Ledger Nano X: primera impressió

Nano X es presenta en un paquet senzill i la caixa conté el propi dispositiu, 1 cable USB, un clauer i un clauer, i diversos fulls de recuperació per escriure la frase inicial.

Ledger Nano X Review: una cartera de maquinari segura per a HODL avançats

L’avantatge d’aquest dispositiu és que no destaca, des de la distància la majoria de la gent suposaria que es tracta d’una simple memòria USB.

Funcionament del Ledger Nano X

Tant si sou un titular avançat d’actius digitals com si és un principiant, no cal que us preocupeu. Les instruccions que es proporcionen al paquet són senzilles i us guien sobre com podeu configurar Ledger Nano X.

El que sempre heu de recordar és escriure la llavor de recuperació al full de recuperació proporcionat i desar-la en un lloc segur. Us recomanaria que, des de qualsevol lloc on el deseu, trieu dues còpies de seguretat de la llavor de recuperació. Personalment opto per fer còpies de seguretat tant en format electrònic com en paper. Això vol dir que haureu d’escanejar el full de recuperació i desar-lo en una carpeta secreta de l’ordinador i assegurar-vos que no l’anomeneu amb res associat a Bitcoin, Ledger o criptomoneda. Per a aquells que no ho saben, cal obtenir la llavor de recuperació per accedir als vostres fons en l’escenari en què el dispositiu es danyi o es perdi.

Una vegada més, tot el procés és senzill, connecteu el Nano X a l’ordinador, accediu al lloc web Ledger i, a continuació, instal·leu Ledger Live. Des d’allà feu clic a “Inicialitza un nou dispositiu Ledger” i esteu en camí.

Ledger Nano X: funcions de seguretat

Ledger es pren seriosament la seguretat. Ofereixen la seguretat CC EAL5 +. Què significa això:

CC: Aposta per criteris comuns per a l’avaluació de la seguretat de les tecnologies de la informació. Això es basa en una norma internacional (ISO / IEC 15408) per a la certificació de seguretat informàtica. Quan es tracta d’un producte concret, ha de complir els estàndards bàsics dels criteris comuns.

EAL: El nivell d’assegurança d’avaluació és un rànquing de categories assignat a un producte o sistema informàtic, després d’una avaluació de seguretat de criteris comuns. Els cinc nivells d’EAL són:

  • EAL1: provat funcionalment
  • EAL2: provat estructuralment
  • EAL3: comprovat i comprovat metòdicament
  • EAL4: dissenyat, provat i revisat metòdicament
  • EAL5: dissenyat i provat semi-formalment

Ledger assegura que totes les seves carteres de maquinari, inclosa la Nano X, estan totalment certificades al mercat per ANSSI, l’agència francesa de ciberseguretat..

Un altre element de seguretat és que el dispositiu no arriba amb programari preinstal·lat, que s’instal·la durant el procés de configuració. Està protegit amb PIN i us permet etiquetar el dispositiu i personalitzar la pantalla d’inici per fer-la única. Instal·larà el programari Ledger Live durant el procés de registre.

Resum

El Ledger Nano X és una excel·lent manera de protegir la vostra moneda criptogràfica i ofereix totes les solucions de seguretat avançades que trobareu amb el seu competidor director Trezor Model T.  La seguretat d’aquest dispositiu i el fet que s’assembla a una simple memòria USB fa d’aquest dispositiu un dels favorits populars per als membres de la comunitat de criptomonedes..

Feu clic aquí per demanar el Ledger Nano X

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner