Ledger Nano S Review: una cartera de maquinari segura per a principiants

Ledger té una reputació impecable quan es tracta de carteres de maquinari bitcoin. Tenen dos productes i el Ledger Nano S és el més assequible dels dos, que és perfecte per a l’inversor novell en criptomonedes que busca no gastar massa en una cartera de maquinari cara. Quan es tracta de qualitat, funcionalitat i seguretat, això és comparable El model primer de Trezor però amb un disseny més elegant.

En aquesta revisió analitzarem el disseny, la funcionalitat i, sobretot, la seguretat.

Què és el Ledger Nano S?

El Ledger Nano S es va llançar el 2016 i des d’aleshores ha venut més d’1,5 milions d’aquests dispositius. Aquest dispositiu és extremadament compacte i s’adapta fàcilment a la butxaca, cosa que el fa perfecte per viatjar.

El primer que notareu és que el dispositiu té una inscripció que diu “vires in numeris”, és a dir llatí per “força en números”. Això fa referència a la seguretat criptogràfica que conté el dispositiu.

Té múltiples funcions de seguretat i és intuïtiu d’utilitzar.

Aquest dispositiu és una opció assequible per mantenir la seguretat accessible per a tothom que tingui criptomoneda.

El Ledger Nano S admet més de 1.000 criptomonedes, això inclou fitxes importants com Bitcoin, Bitcoin Cash, Binance, Dash, Ethereum, EOS, Litecoin, Monero, Ripple i molts més.

Ledger Nano S: primera impressió

Nano S inclou un paquet senzill i la caixa conté el dispositiu en si, 1 cable micro-USB, cordó per portar el dispositiu al coll, un clauer i un clauer, i un full de recuperació per escriure la frase llavor.

Ledger Nano S Review: una cartera de maquinari segura per a principiants

L’avantatge d’aquest dispositiu és que no destaca, des de la distància la majoria de la gent suposaria que es tracta d’una simple memòria USB.

Funcionament del Ledger Nano S

Si sou principiant i no tècnic, no us haureu de preocupar. Les instruccions que es proporcionen al paquet són senzilles i us guien sobre com podeu configurar Ledger Nano S.

El que sempre heu de recordar és escriure la llavor de recuperació al full de recuperació proporcionat i desar-la en un lloc segur. Us recomanaria que, des de qualsevol lloc on el deseu, trieu dues còpies de seguretat de la llavor de recuperació. Personalment opto per fer còpies de seguretat tant en format electrònic com en paper. Això vol dir que haureu d’escanejar el full de recuperació i desar-lo en una carpeta secreta de l’ordinador i assegureu-vos que no l’anomeneu amb res relacionat amb Bitcoin, Ledger o criptomoneda. Per a aquells que no ho saben, cal obtenir la llavor de recuperació per accedir als vostres fons en l’escenari en què el dispositiu es danyi o es perdi.

Una vegada més, tot el procés és senzill, connecteu el Nano S a l’ordinador, accediu al lloc web Ledger i, a continuació, instal·leu Ledger Live. Des d’allà feu clic a “Inicialitza un nou dispositiu Ledger” i esteu en camí.

Ledger Nano S: Funcions de seguretat

Ledger es pren seriosament la seguretat. Ofereixen la seguretat CC EAL5 +. Què significa això:

CC: Aposta per criteris comuns per a l’avaluació de la seguretat de les tecnologies de la informació. Això es basa en una norma internacional (ISO / IEC 15408) per a la certificació de seguretat informàtica. Quan es tracta d’un producte concret, ha de complir els estàndards bàsics dels criteris comuns.

EAL: El nivell d’assegurança d’avaluació és un rànquing de categories assignat a un producte o sistema informàtic, després d’una avaluació de seguretat de criteris comuns. Els cinc nivells d’EAL són:

  • EAL1: provat funcionalment
  • EAL2: provat estructuralment
  • EAL3: comprovat i comprovat metòdicament
  • EAL4: dissenyat, provat i revisat metòdicament
  • EAL5: dissenyat i provat semi-formalment

Ledger assegura que totes les seves carteres de maquinari, inclosa la Nano S, estan completament certificades al mercat per ANSSI, l’agència francesa de ciberseguretat..

Un altre element de seguretat és que el dispositiu no arriba amb programari preinstal·lat, que s’instal·la durant el procés de configuració. Està protegit amb PIN i us permet etiquetar el dispositiu i personalitzar la pantalla d’inici per fer-la única. Instal·larà el programari Ledger Live durant el procés de registre.

Resum

El Ledger Nano S és una excel·lent manera de llançar-se al món de la criptomoneda sense haver de superar els preus més alts Ledger Nano X o fins i tot és el competidor Trezor Model T.  La seguretat d’aquest dispositiu i el fet que s’assembla a una simple memòria USB fa d’aquest dispositiu un dels favorits populars per als membres de la comunitat de criptomonedes. Tot i això, es recomana que els inversors sofisticats en criptomonedes considerin la possibilitat de Ledger Nano X a causa de les funcions addicionals que s’ofereixen en aquest producte premium.

Feu clic aquí per demanar el Ledger Nano S

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner