KeepKey Wallet Review: una cartera de maquinari de criptomonedes potent i versàtil

Carteres de maquinari com la cartera KeepKey ofereixen actualment la forma més segura d’emmagatzemar criptomonedes. Quan es va introduir la primera cartera de maquinari, gairebé tothom els considerava un avantatge addicional. Aquest ja no és el cas. Les carteres de maquinari són essencials si voleu invertir en criptomonedes.

En aquest article, vull fer-vos arribar tots els aspectes d’una de les millors carteres de criptomoneda: la cartera KeepKey i, amb sort, us ajudarà a entendre tot el que necessiteu per prendre una decisió informada. Per si encara no ho heu vist, també he escrit una ressenya de Trezor, que també hauríeu de passar per entendre correctament totes les vostres opcions..

El que m’agrada i no m’agrada de KeepKey

El que m’agrada

 • Esperem un cert nivell de qualitat en el nostre maquinari tecnològic. KeepKey està realment dissenyat com un maquinari de tecnologia moderna. La majoria de les carteres de maquinari semblen una tecnologia de deu anys.
 • El seu microprogramari de codi obert garanteix que les possibles vulnerabilitats siguin trobades immediatament per la comunitat i s’adapti immediatament.
 • Ofereix, amb diferència, la millor experiència d’usuari gràcies a la seva construcció i disseny superiors.

El que no m’agrada

 • El principal punt de controvèrsia per a mi és la seva manca de suport multiplataforma.
 • A més, la impossibilitat de recuperar la meva cartera en una cartera de tercers és un desavantatge enorme. Si necessito recuperar la cartera, no vull esperar a que es lliuri un dispositiu nou. Vull recuperar-lo immediatament.

A més, si sou completament nou al món de la criptomoneda o només a les carteres de maquinari, en particular, hauríeu de comprovar definitivament el article sobre carteres de criptomonedes. Us ajudarà a agilitzar el que és una cartera de maquinari i les opcions que podeu triar.

Resum de funcions

Interfície de la cartera KeepKeyInterfície de client KeepKey

Preu

KeepKey està disponible per 129 dòlars. Pot ser que no sigui la cartera més econòmica, sobretot si es compara amb les alternatives de Keepkey. Encara és més barat que el seu competidor directe, el Trezor Model One.

Facilitat d’ús

Començar a utilitzar la cartera KeepKey és fàcil. Però haurà d’invertir una mica de temps per entendre correctament totes les seves característiques de seguretat.

Funcions de seguretat

Mentre utilitzeu totes les funcions de seguretat de la cartera, el dispositiu és pràcticament una volta inexpugnable.

Suport d’Altcoin

La cartera KeepKey admet una gran quantitat de criptomonedes, fins i tot les que mai no heu sentit a parlar. Tanmateix, el seu suport a altcoins no és tan ampli com Trezor.

La companyia darrere del KeepKey

KeepKey va arribar una mica tard al mercat de les carteres de maquinari. La cartera va sortir al mercat a finals del 2015 després que Trezor i Ledger ja havien definit el significat de les carteres de maquinari. No obstant això, la cartera KeepKey es va diferenciar oferint una opció premium per a inversors en criptomonedes.

Tot i l’entrada tardana de KeepKey al mercat, aviat es va crear un lloc a la criptosfera. A l’agost de 2017, l’intercanvi de criptomonedes suís, ShapeShift AG va adquirir el fabricant de carteres de maquinari. Això es va crear la primera cartera de maquinari integrada per API amb funcionalitats natives d’intercanvi de criptomonedes.


(…)

Primera mirada: revisió KeepKey

Això és bàsicament el que trobareu quan obriu la vostra nova cartera KeepKey. Font: BitcoinWalletGuy

Això és bàsicament el que trobareu quan obriu la vostra nova cartera KeepKey. Font: BitcoinWalletGuy

KeepKey és una cartera de maquinari de criptomoneda basada en USB. Es va fer disponible després que Trezor i Ledger ja estiguessin disponibles, però oferia una opció premium en termes de cartera de maquinari segura.

La diferència més immediata de KeepKey és el seu elegant disseny. La majoria d’alternatives KeepKey ofereixen un disseny utilitari minimalista. Tot i això, KeepKey se sent i sembla un producte premium. Inclou una gran pantalla tàctil que utilitzarà per confirmar les transaccions.

A més, la cartera KeepKey també ho és un intercanvi sense custòdia que ens permet als inversors en criptomonedes intercanviar diferents criptomonedes sense haver d’exposar les nostres claus privades o els nostres fons a diverses amenaces externes.

Tot i que KeepKey no és compatible amb una àmplia gamma d’altcoins com ho fa Trezor, encara admet una gran quantitat de criptomonedes i altcoins. Llevat que us interessi els microcaps més foscos, hauríeu d’estar perfectament satisfet amb el nombre d’altcoins que es poden emmagatzemar a la cartera KeepKey.

Revisió KeepKey: la Unboxing

Dins del quadre KeepKey, hi trobareu la cartera de maquinari, un cable USB, una targeta per escriure la frase de recuperació secreta i una guia ràpida sobre com començar a utilitzar la vostra nova cartera. Consulteu el vídeo per tenir una idea del que podeu esperar quan obriu el paquet.

Disseny

KeepKey és realment un bonic dispositiu. Font: KeepKey

KeepKey és realment un bonic dispositiu. Font: KeepKey

La cartera KeepKey és un dispositiu important. A diferència dels seus competidors, en destaca realment. Podeu portar còmodament el Trezor i el Ledger a la butxaca, però no es podrà fer el mateix amb KeepKey. Però també he de tenir en compte que KeepKey no va ser dissenyat per a aquest ús.

Si voleu tenir una cartera de maquinari en tot moment, heu d’anar amb Ledger Nano o Trezor One. KeepKey, en canvi, ha estat dissenyat no per a la portabilitat, sinó per a l’experiència i seguretat de l’usuari. Com que podeu operar directament des del dispositiu, probablement voldreu utilitzar-lo per emmagatzemar grans quantitats de criptomonedes.

Si ho mireu purament des del punt de vista estètic, no hi ha dubte que és una magnífica peça de maquinari.

Característiques generals i especificacions

La cartera de maquinari KeepKey us permet emmagatzemar les vostres claus privades en un entorn fora de línia i segur. Us protegirà contra robatoris físics i virtuals. Fins i tot podeu utilitzar-lo en un equip infectat amb programari maliciós sense cap risc real de perdre l’accés a les vostres claus privades o als vostres recursos digitals..

Com funciona?

La cartera KeepKey és essencialment un port de Trezor, és a dir, bàsicament fa tot el que fa Trezor en termes de seguretat. Com ja sabeu, manté les nostres claus privades darrere d’un tallafoc, cosa que ens permet connectar el dispositiu a un equip que està en línia sense cap risc..

KeepKey té un sistema de verificació de codi PIN que actua com a protecció contra transaccions no autoritzades. A més, el teclat virtual també està aleatoritzat, cosa que fa que sigui pràcticament impossible utilitzar programes de teclat per robar el codi PIN.

Quan inicialment configurem el dispositiu, cal que generem un codi inicial que s’utilitza per fer una còpia de seguretat de tot el dispositiu. El codi de llavor predeterminat és de 12 paraules, però el dispositiu també admet 18 i 24 longituds de llavor.

Especificacions

Visualització

Pantalla tàctil a tot color

Pantalla

OLED de 256 x 64 3,21 ”

Processador

ARM® Cortex ™ – M3

Fàcil d’utilitzar
Monedes i fitxes

Funcions de seguretat

PIN

A través del dispositiu KeepKey

Contrasenya

Parcialment mitjançant el dispositiu KeepKey i l’ordinador

Recuperació de dispositius

A través del dispositiu KeepKey

Funcions addicionals

Gestor de contrasenyes
Autenticació U2F
Xifratge mitjançant GPG
SSH
Al xifratge de dispositius
Suport per a targetes Micro SD

Suport Premium
IU integrada
Suport BIP32

Funcions de seguretat i privadesa

La cartera de maquinari KeepKey es crea amb l’única intenció de proporcionar seguretat i protecció absolutes contra el robatori físic i cibernètic. Podeu anar a buscar Internet per si hi ha casos de protecció de la cartera contra pirates informàtics i no trobareu cap instància en què la cartera hagi fallat.

Repassem algunes de les funcions de seguretat i privadesa que ofereix la cartera KeepKey:

Codi PIN

Fixeu-vos en com s’aleatoritzen els números? Fins i tot les petites coses importen quan es tracta de seguretat. Font: CoinBuzz

El codi PIN és una característica important de la cartera. Després de configurar el codi inicial, heu de configurar un codi PIN. Aquest codi PIN es genera parcialment a l’ordinador i al dispositiu en un procés de dos passos.

Fareu servir aquest codi PIN per a pràcticament totes les vostres interaccions amb la cartera. Cada transacció requerirà que introduïu el codi PIN per verificar totes i cadascuna de les transaccions. Si oblideu el codi PIN, haureu de restablir el dispositiu i utilitzeu la llavor de recuperació per recuperar les vostres claus privades.

A més, KeepKey limita el nombre d’entrades PIN incorrectes. Entre tots els intents incorrectes, el dispositiu aplica un període de temps de refredament per evitar que s’intenti introduir diverses combinacions al dispositiu.

Contrasenya

Afegir una frase de contrasenya és una característica complementària que podeu habilitar per a una major seguretat. El que fa això és que afegeix una altra capa de seguretat al codi inicial de recuperació. Fins i tot podeu afegir diverses frases de contrasenya per dificultar encara més l’accés a les vostres claus privades.

Per tant, en el cas improbable que algú aconsegueixi aconseguir el vostre codi inicial de recuperació, també hauria de conèixer la frase de contrasenya per recuperar les vostres claus privades..

Sentència de recuperació

Cartera EA KeepKey que mostra la frase de recuperació de 12 paraules. Font: BraveNewCoin

El primer que heu de fer en arrencar el dispositiu és configurar una sentència de recuperació. Això ens permet fer una còpia de seguretat total del dispositiu. Per tant, si perd el dispositiu o si el trenca, simplement podeu recuperar el contingut del dispositiu en una altra cartera KeepKey. D’aquesta manera, no us quedareu tancat fora de la volta per error.

De manera predeterminada, la frase de recuperació té dotze paraules. Tot i això, si ho trieu, podeu optar per augmentar la longitud del codi fins a un màxim de 24 paraules. A més, el codi de recuperació es genera mitjançant el dispositiu i l’ordinador al qual està connectat.

En cas que hàgiu de recuperar la cartera, haureu d’utilitzar l’aplicació d’extensió Chrome de KeepKey. Seria la mateixa aplicació que vau utilitzar per configurar la cartera, és a dir, hauríeu de familiaritzar-vos amb la interfície del client.

Autenticació de 2 factors

Pel que fa a l’autenticació de doble factor, KeepKey no té una característica important, una característica que trobareu tant a les carteres Trezor com a Ledger. Tot i que KeepKey té autenticació 2FA en forma de codi PIN, no té l’autenticació universal de 2 factors (U2F), on cal verificar físicament totes les transaccions després d’introduir el codi PIN.

A la superfície, sembla que KeepKey no té una característica de seguretat clau, però hi ha una raó per això. Les carteres Trezor i Ledger són dispositius realment petits. Fins i tot podeu posar-los en un clauer i mantenir-vos-los sempre en mans. Per això, és lògic que se us requereixi autenticar físicament totes les transaccions mitjançant el botó físic de la cartera.

KeepKey, en canvi, no és ni tan petit ni portàtil. La cartera no va ser dissenyada per transportar-la al clauer. Actua més com una volta de banc segura. No se suposa que haureu d’emmagatzemar-hi petites quantitats de criptomonedes i portar-les amb vosaltres com una cartera tradicional. És per això que KeepKey no inclou la característica U2F.

Verificació de microprogramari i microprogramari modificable

KeepKey és l’única cartera de maquinari que funciona amb un firmware de codi obert. Això vol dir que podeu modificar el firmware i fer les modificacions que convingueu. El raonament darrere d’això és que això garanteix que hi hagi més ulls que analitzen el microprogramari i ajuda al desenvolupament d’un sistema de seguretat més robust.

Tanmateix, això també us obre la possibilitat de rebre una cartera que tingui un firmware modificat, modificat específicament per robar claus privades, per exemple. Tanmateix, si un dispositiu conté firmware personalitzat, el dispositiu advertirà constantment a l’usuari sobre el firmware personalitzat. En aquest cas, us heu de posar en contacte amb el servei d’atenció al client immediatament..

Embalatge resistent a la manipulació

El dispositiu està construït de manera que no es pot obrir i tancar de nou. Si algú aconsegueix obrir físicament el dispositiu i tornar-lo a col·locar, notareu clarament que el dispositiu es va obrir i enganxar de nou.

Privadesa

Una de les principals característiques inherents a les criptomonedes és la capacitat de realitzar transaccions anònimes. Tot i que les criptomonedes no són del tot anònimes, encara ofereixen un gran grau de confidencialitat. Aquesta és una de les principals característiques que ha donat lloc a l’adopció de criptomonedes.

És per això que qualsevol producte o servei que funcioni a la criptosfera ha de complir els estàndards més estrictes de privadesa del client. És per això que l’empresa no fa un seguiment de cap dels seus dispositius. De fet, ni tan sols tenen la capacitat de rastrejar i recopilar informació sobre els seus dispositius i els seus usuaris.

Compatibilitat multiplataforma

La compatibilitat és un aspecte important d’una cartera de maquinari. La cartera de maquinari que trieu hauria de ser compatible amb els sistemes operatius i el programari que ja utilitzeu. Més important encara, hauria de ser compatible amb totes les criptomonedes que tingueu o teniu intenció d’adquirir.

Vegem, doncs, com funciona KeepKey en termes de compatibilitat multiplataforma:

Monedes compatibles amb KeepKey

Les següents criptomonedes es poden emmagatzemar en una cartera KeepKey.

 • checkBitcoin
 • checkBitcoin Cash
 • checkLitecoin
 • checkDash
 • checkEthereum
 • checkAragon
 • checkAugur
 • checkStorj
 • checkToken d’atenció bàsica
 • checkCivic Districtox
 • checkFunFair
 • checkGolem
 • checkGnosis
 • checkOmiseGo
 • checkSALT
 • checkBancor
 • comprovarICONOMI
 • checkiExec
 • checkStatus

També és compatible amb tots els tokens ERC-20. Podeu obtenir una llista completa de les monedes compatibles amb KeepKey visiteu el lloc web oficial de KeepKey.

Sistemes operatius

KeepKey ha estat dissenyat i provat per funcionar perfectament amb els tres sistemes operatius principals. Tant si sou un usuari de Mac, un usuari de Linux o un usuari de Windows, no hauríeu de tenir problemes per executar el dispositiu amb el sistema operatiu que preferiu..

Navegadors

Pel que fa als navegadors, no tindreu cap opció real. KeepKey ha estat dissenyat principalment per funcionar al navegador Chrome. La companyia insisteix que els usuaris de KeepKey utilitzen exclusivament el navegador Chrome. A part d’això, l’aplicació Chrome funciona perfectament en tots els sistemes operatius.

Carteres de tercers

Malauradament, KeepKey manca greument pel que fa al suport de carteres de tercers. A l’hora d’escriure aquest article, KeepKey només és compatible amb la cartera Electrum i això requereix una mica de joc amb el dispositiu. Per exemple, haureu de descarregar i instal·lar el client Python més recent.

Tot el procés sembla redundant tenint en compte que la majoria de carteres de maquinari són fàcilment compatibles amb diverses carteres de tercers. Si esteu interessats en aprendre a integrar Electrum amb el vostre dispositiu KeepKey, penseu a visitar el Taulell d’assistència KeepKey.

Recuperació de carteres de tercers

En el cas lamentable que necessiteu recuperar la vostra cartera, haureu de tenir una cartera KeepKey. A diferència del Trezor, que ens permet recuperar la cartera fins i tot sense dispositius Trezor, KeepKey no ofereix aquesta opció. Per tant, si perdeu o trenca la cartera, haureu de comprar una altra cartera KeepKey abans de recuperar la vostra cartera anterior..

Alternatives KeepKey i comparació de preus

Ara ja hem parlat de què és KeepKey i què ofereix exactament. Passem a quant costa. És important que examinem alternatives KeepKey junt amb KeepKey. Els preus són relatius en el sentit que costen pel que fa al que obtenim i quines són les nostres alternatives dins i al voltant d’un rang de preus.

A continuació, trobareu els preus de diferents carteres de maquinari juntament amb el lloc on podreu comprar-les:

KeepKey 129 $
Trezor One 89 € Trezor One
Trezor Model T 149 € Trezor Model T
Ledger Nano S 79 € Ledger Nano S

Com podeu veure més amunt, KeepKey té un preu força modest. Sí, pot ser que sigui més car que el Trezor One i el Ledger Nano S, però no són els seus competidors directes. El Trezor Model T és una alternativa directa a KeepKey.

Tots dos dispositius tenen una pantalla tàctil completa i contenen una potència de processament considerable, cosa que els converteix en miniordinadors amb finalitats especials. El KeepKey encara és bastant més barat que el Trezor Model T. De fet, està molt més a prop de la cartera Trezor més senzilla que del seu competidor directe Trezor Model T.

Tot i això, no podem ignorar el fet que Trezor Model T ofereix moltes més funcions en termes de compatibilitat amb criptomonedes, carteres de tercers, serveis de tercers, etc. Si voleu comparar directament les dues carteres, us proposo repasseu la ressenya de la cartera de Trezor.

Com es configura la nova cartera KeepKey

Tan aviat com connecteu el dispositiu a l’ordinador, se us dirigirà al seu “Començar”Pàgina.

1) El primer que heu de fer és descarregar l’aplicació client mitjançant la pestanya d’extensió de Chrome.

Baixeu-vos el client oficial KeepKey al vostre Chrome

2) Després d’haver instal·lat el client de la cartera KeepKey, és probable que hagueu d’actualitzar el firmware de la vostra cartera.

3) Un cop hàgiu actualitzat el microprogramari de la cartera, el dispositiu us guiarà per cadascun dels passos del procés d’inicialització.

4) En primer lloc, haureu de configurar el vostre nou codi PIN mitjançant el patró de números remenats al dispositiu.

Trieu el vostre codi PIN

5) Un cop hàgiu configurat el codi PIN, el dispositiu generarà la llavor de recuperació. Aquesta és l’única vegada que el dispositiu mostrarà la llavor de recuperació. Assegureu-vos de gravar-lo acuradament mitjançant la targeta original que es proporciona amb el dispositiu.

Sentència de recuperació KeepKey

6) Un cop hàgiu registrat la frase de recuperació, la cartera KeepKey estarà preparada per rebre la primera transacció.

Revisió i testimonis

A continuació trobareu la ressenya crítica i positiva de KeepKey a Amazon.

KeepKey Amazon Review KeepKey Amazon Review

Tot i que hauríeu de llegir el màxim nombre de comentaris i ressenyes de clients, he pensat que hauria d’incloure almenys les ressenyes més positives i crítiques a Amazon.

Com podeu veure a les ressenyes, el comentari positiu parla del preu, l’experiència de l’usuari, el disseny i la construcció del dispositiu. La revisió crítica assenyala alguns dels punts que hem tractat a l’article. Per exemple, a la cartera no hi ha algunes de les funcions bàsiques i la compatibilitat creuada que ja s’haurien d’haver abordat.

Algunes preguntes importants abans d’obtenir KeepKey

Pregunta: Què passa si vull utilitzar l’aplicació de cartera que m’agrada en lloc del client de cartera KeepKey?

Resposta: Malauradament, KeepKey en aquest moment només és compatible amb la cartera Electrum. Si la cartera Electrum és la vostra opció preferida, esteu de sort. En cas contrari, haurà d’acostumar-se al nou client de cartera.

Pregunta: Quina importància té poder recuperar una cartera en un client de cartera de tercers?

Resposta: Sincerament, no importa gaire en el sentit que les vostres criptomonedes siguin segures. Tanmateix, en l’aspecte emocional, entenc la necessitat de recuperar immediatament la cartera. Imagineu-vos assegut i esperant que es lliuri la vostra cartera nova per poder recuperar la cartera en un dispositiu nou.

Pregunta: Quina importància pot tenir la integració de la funció d’intercanvi natiu en una cartera de maquinari?

Resposta: Depèn de l’escala del vostre ús. Si sou un inversor o un comerciant que busqueu constantment millors rendibilitats canviant entre diferents monedes altes, definitivament és important. De fet, fins i tot podria ser el factor decisiu per a vosaltres. Tot i això, si simplement us manteniu amb les vostres criptomonedes per obtenir guanys a llarg termini, no hauria d’importar gaire.

Els meus pensaments finals

Si llegiu la meva ressenya sobre Trezor, heu de saber que estic molt esbiaixat cap a la cartera de Trezor. Però també voldria esmentar que intento que el meu nivell sigui el màxim objectiu per fer aquestes ressenyes i que faig tot el possible per indicar clarament on influeixen els meus biaixos en la meva opinió.

Amb això en ment, puc dir-ho amb confiança tot i algunes de les deficiències de KeepKey, encara ofereix moltes coses que altres carteres no fan. Per exemple, si us agrada operar entre diferents criptomonedes, KeepKey és l’elecció perfecta per a vosaltres. Us permet evitar el risc de mantenir els vostres fons en una borsa mentre teniu la possibilitat d’accedir als mercats directament des de la seguretat de la cartera de maquinari..

Tot i això, tampoc no podem ignorar les mancances de KeepKey. Crec que és completament ridícul que KeepKey encara no sigui compatible amb carteres i serveis de tercers. Com passa amb totes les opcions, hi ha costos d’oportunitat. Amb sort, aquesta revisió us informarà prou per prendre una decisió reflexiva en funció de la vostra situació personal i necessitats.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map