Com es crea una cartera de paper Bitcoin

Ja hem parlat de les carteres de paper bitcoin amb força detall. Així, en aquest punt, heu de saber què són les carteres de paper bitcoin i com funcionen. Però si us pregunteu com crear aquestes carteres de paper, no busqueu més. En aquest article, revisarem els detalls descarnats de com configurar una cartera bitcoin i la seva alternativa de paper.

Com es crea una cartera de paper Bitcoin

Ja que aquest article ho és un tutorial per crear carteres bitcoin, seria adequat fer tot el procés de manera pas a pas i explicar clarament cada pas. Passem-hi.

1. Generador de carteres de paper Bitcoin

Hi ha una sèrie de diferents generadors de carteres de paper bitcoin que podeu triar. Per a aquest tutorial, utilitzarem un popular generador de carteres de paper, BitAddress.

crear cartera bitcoin

Pàgina inicial de Bitaddress

Hi ha altres opcions per als generadors de carteres i podeu explorar-ne algunes, però per a aquest tutorial hauríem d’adherir-nos a un generador per motius de simplicitat..

2. Generar una adreça de Bitcoin

Per generar la vostra clau privada i les vostres adreces públiques, només heu de fer simplement moveu el ratolí fins que el percentatge de la part superior del generador es converteixi en un 100%.

generar adreça bitcoin

Generació d’una adreça bitcoin

Fixeu-vos en la diferència entre les dues imatges. Les xifres percentuals a la part superior del generador han passat de l’1% al 99%. Un cop arribi al 100%, tindreu la vostra adreça bitcoin.


Cartera de paper BitcoinUna cartera de paper Bitcoin de nova generació

3. Una cartera de paper de nova generació

Ara ja podeu imprimeix la cartera de bitcoins tal qual o pots passar una estona i personalitzar-la una mica perquè sigui encara millor. A continuació, voldreu fer clic a la pestanya “Cartera de paper” just al costat de la pestanya “Cartera única”.

Un cop a la pestanya cartera de paper, tindreu diverses opcions a la vostra disposició. Podeu optar per amagar l’obra gràfica, però el que és més important ho heu de fer trieu el nombre d’adreça que voleu generar la quantitat d’adreces que voleu imprimir per pàgina.

imprimeix la cartera de paper

Una cartera de paper a punt per imprimir

4. Genereu i imprimiu la vostra cartera de paper

Un cop hàgiu personalitzat la cartera de paper, continueu i premeu la icona “Generar”. Després de generar una cartera de paper, només queda imprimir la cartera de paper.

5. Finançeu la vostra cartera de paper

Després d’haver imprès la cartera de paper, evidentment heu de finançar la cartera, en cas contrari, la cartera no val més que el paper imprès. Podeu enviar diners a la vostra cartera de paper mitjançant l’adreça pública impresa a la cartera. Funciona com qualsevol altra transacció de bitcoins.

6. Comproveu el saldo de la cartera de paper Bitcoin

Després d’haver finançat la cartera de paper, l’últim que heu de fer és comprovar el saldo de la cartera de paper bitcoin. Sempre és important confirmar totes i cadascuna de les transaccions com a precaució si no hi ha res més.

Per tal de comprovar el vostre saldo, es pot anar senzillament blockchain.info o bé blockexplorer. Confirmar la vostra transacció mitjançant aquests serveis és tan senzill com introduir la vostra adreça bitcoin.

Avantatges i inconvenients de les carteres de paper

Pros:

 • La cartera de paper no té connexió.
 • El portador controla les claus privades
 • Molt barat de fer.
 • Convenient per emmagatzemar.

Contres:

 • El paper no és la forma més fiable d’emmagatzemar diners digitals.
 • Si es perd o es roba, no hi ha manera de recuperar els bitcoins.
 • Susceptible de danys.

Carteres de paper Altcoin

Com podríeu haver après del tutorial, crear una cartera de paper bitcoin és tot menys difícil. Però, què passa amb les carteres de paper altcoin? Bé, la majoria dels moneders populars tenen els seus propis generadors de carteres de paper. Per tant, si voleu una cartera de paper etherium o una cartera de paper litecoin, podeu trobar fàcilment un generador d’adreces en línia.

Tanmateix, si us interessa alguna de les criptomonedes més utilitzades, probablement haureu d’aprendre a crear manualment una cartera de paper. Crear manualment una cartera de paper és essencialment exportant les vostres claus privades i imprimint-les en un tros de paper.

Llegiu: Millors carteres Altcoin: 11 carteres per emmagatzemar de forma segura els vostres Altcoins

Creació manual d’una cartera de paper

Vegem com podríem crear manualment una cartera de paper etherium:

 1. En primer lloc, haureu de copiar l’adreça de la cartera.
 2. En segon lloc, voleu la vostra clau privada.
 3. Un cop tingueu la vostra clau privada i adreces públiques, podeu imprimir-la tal qual o generar codis QR, cosa que es recomana per facilitar-ne l’ús..
 4. Un cop heu imprès els codis QR, heu creat bàsicament una cartera de paper.

Per últim, voleu suprimiu els detalls de la cartera de l’ordinador. Com que esteu a punt de suprimir una cartera, primer us heu d’assegurar que no hi hagi fons a la cartera.

Supressió de la petjada en línia de la cartera de paper

Per suprimir els detalls de la cartera, obriu l’explorador de fitxers:

 1. C: \
 2. C: \ Usuaris \
 3. C: \ Usuaris \ [Nom d’usuari] \
 4. C: \ Usuaris \ [Nom d’usuari] \ AppData \
 5. C: \ Usuaris \ [Nom d’usuari] \ AppData \ Roaming \ [Nom de l’aplicació Wallet] \

Un cop hàgiu trobat la cartera al directori de l’ordinador, endavant i suprimiu el fitxer wallet.dat.

Alternativa física a les carteres de paper

Abans de finalitzar l’article, és important que discutim altres maneres d’emmagatzemar físicament bitcoins. Tot i que les carteres de paper poden ser extremadament útils, no són la manera més ideal d’emmagatzemar grans quantitats de bitcoins. L’única manera de guardar grans quantitats de bitcoins és utilitzar una cartera de maquinari.

Carteres de maquinari

La cartera de maquinari ofereix el mètode més segur que podeu utilitzar per emmagatzemar els vostres bitcoins. Aquestes carteres tenen una sèrie de funcions de seguretat integrades que pràcticament les fan inexpugnables. Si emmagatzemeu els bitcoins en una cartera de maquinari i utilitzeu totes les seves funcions de seguretat, mai no podreu perdre els bitcoins.

Per exemple, si us roben la cartera de maquinari, els delinqüents no podrien accedir als vostres bitcoins sense el vostre permís. Però el que és més important, simplement podeu recuperar els bitcoins sense tenir accés físic a la vostra cartera. De la mateixa manera, si la cartera de maquinari es fa malbé, simplement podeu recuperar els bitcoins a una altra cartera de maquinari.

Millors carteres de maquinari

[go_pricing id = ”hdwwallet”]

1. Ledger Nano

Ledger Nano es considera una de les carteres de maquinari més segures per a criptomonedes. A part dels bitcoins, també admet èter i algunes altres criptomonedes.

cartera de maquinari

2. Trezor

Trezor és una cartera de maquinari i també funciona com a dispositiu de signatura de transaccions fora de línia. Ofereix una àmplia gamma de funcions de seguretat, cosa que el converteix en una de les millors carteres de maquinari.

cartera de maquinari

3. KeepKey

KeepKey és lleugerament diferent de la resta de carteres de maquinari. També actua com a generador de pins aleatoris, necessari per accedir a la cartera de maquinari. KeepKey garanteix que, fins i tot si us roben la cartera, el seu contingut romandrà segur fins que pugueu recuperar-lo a un altre dispositiu

cartera de maquinari

Conclusió

Esperem que després de llegir aquest article, conegueu alguns dels avantatges i desavantatges d’utilitzar carteres de paper. Però, el que és més important, podríeu crear carteres de paper sempre que us calgui una cartera de paper bitcoin.

També ens vam prendre la llibertat de recordar-vos la importància de la seguretat i com les carteres de maquinari ofereixen el mitjà més segur per emmagatzemar els vostres bitcoins. Si heu trobat que aquest article és informatiu i entretingut, per què no considereu la possibilitat de comprovar alguns dels altres com a articles informatius sobre l’ús de bitcoins i l’augment dels diners digitals?.

Llegiu: Aquí teniu 9 millors carteres de Bitcoin que coneixem i confiem

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map