Problemes tZERO Preferits de seguretat de tZERO

NEW YORK, 16 d’octubre de 2018 (GLOBE NEWSWIRE) – tZERO, líder mundial en innovació de blockchain per als mercats de capitals, ha anunciat avui que ha finalitzat l’emissió de tokens de seguretat preferits tZERO. Es van emetre fitxes a inversors que havien finançat totalment acords signats per a accions futures (SAFE) abans del Tancament del 6 d’agost de 2018 de l’oferta de testimoni de seguretat (STO) de l’empresa. tZERO va recaptar 134 milions de dòlars a més de 1.000 inversors mundials durant la seva STO.

“Aquesta és una de les primeres ofertes de testimoni de seguretat d’una xarxa pública descentralitzada i es va dur a terme complint plenament les lleis de valors dels Estats Units”, va dir Saum Noursalehi, director general de tZERO. “Aquesta és una fita emocionant per a tZERO i estem encara més entusiasmats amb les oportunitats que això crearà per a empreses privades i públiques que vulguin captar capital mitjançant ofertes de fitxes de seguretat i per a inversors que vulguin negociar aquests valors”.

tZERO va desplegar el seu contracte de tokens, va encunyar els seus tokens de seguretat i va emetre en una cartera de custòdia de tZERO en nom dels inversors el 12 d’octubre de 2018. Per garantir el compliment de la legislació i regulacions federals de valors i d’acord amb els termes dels propis tokens, les fitxes es tancaran a la cartera de custòdia fins al 10 de gener de 2019 (90 dies després de l’emissió). Després d’expirar el període de 90 dies, tZERO té la intenció d’oferir als titulars l’oportunitat d’intercanviar tokens, d’acord amb transaccions de revenda privada, amb altres inversors acreditats en una plataforma que tZERO està desenvolupant amb un broker-dealer partner. A més, tZERO té la intenció que els nous inversors acreditats també puguin obrir un compte per comprar tokens després del període de 90 dies.

“L’emissió de la primera criptoseguretat pública del món, OSTKP, el 2016 va ser el moment de Chuck Yeager de tZERO: vam trencar la velocitat del so introduint el concepte d’acord comercial en temps real. Avui marca el nostre moment de Yuri Gagarin, on deixem enrere els límits del conegut món dels mercats de capitals tradicionals i fem els primers passos cap a un nou mercat impulsat per blockchain “, va dir Patrick M. Byrne, president executiu de tZERO i CEO i fundador de Overstock.com(NASDAQ:OSTK). “El meu més humil agraïment a tots els companys i inversors que han compartit la nostra creença en un sistema de comerç de valors basat en la confiança, la transparència i la integritat a través de tecnologies basades en la criptografia, en lloc d’un que depèn de la misericòrdia dels intermediaris que poden no tenir el millor interès dels inversors (i qui pot fins i tot, de vegades, estar inclinat a les malifetes) “.

tZERO també planeja designar una plataforma de negociació aprovada abans del 6 d’agost de 2019, un any després de la consumació de la STO, de manera que els titulars podran revendre els seus tokens a inversors no acreditats. tZERO també té previst registrar els valors per permetre el comerç secundari en entorns de negociació més sòlids, com la borsa nacional (EUA) que està construint en col·laboració amb BOX Digital Markets, així com les borses de valors internacionals..

tZERO es va fundar el 2014 amb l’objectiu d’utilitzar la tecnologia blockchain per revolucionar Wall Street de manera que els processos financers poguessin quedar menys obligats a les estructures tradicionals del mercat institucional i a les malifetes i la inestabilitat financera que, de vegades, se sap. tZERO és una empresa de cartera de Medici Ventures, Filial de blockchain d’Overstock.com. Per obtenir més informació sobre tZERO, visiteu: tZERO.com.

Contactes multimèdia:

tZERO

Alexandra Sotiropoulos, + 1-212-754-5615

[email protected]

Overstock.com

Relacions públiques sobrevalorades, + 1-801-947-3564

[email protected]

Quant a tZERO


tZERO Group, Inc. (“tZERO”) és una filial de propietat majoritària d’Overstock.com, centrada en el desenvolupament i la comercialització de tecnologia financera (FinTech) basada en llibres descentralitzats de seguretat criptogràfica, més coneguts com a tecnologies blockchain. Des dels seus inicis, tZERO ha estat pioner en l’esforç per aportar una major eficiència i transparència als mercats de capitals mitjançant la integració de la tecnologia blockchain.

Quant a Overstock.com

Overstock.com, Inc.Accions comunes (NASDAQ:OSTK) / Sèrie A preferida (plataforma tZERO de Medici Ventures: OSTKP) / Sèrie B preferida (OTCQX:OSTBP) és un minorista en línia amb seu a Salt Lake City, Utah, que ven una àmplia gamma de productes a preus baixos, inclòs moblesdecoraciócatifesroba de llit, i millores per a la llar. A més dels articles per a la llar, Overstock.com ofereix una gran varietat de productes, com ara joies, electrònica, peces de vestir i molt més, així com un mercat que proporciona als clients accés a centenars de milers de productes de tercers venedors. Altres botigues inclouen Adopcions d’animals de companyia i Worldstock.com dedicades a la venda de productes artesanals de tot el món. Forbes va classificar Overstock a la seva llista de les 100 empreses més fiables del 2014. Overstock publica regularment informació sobre l’empresa i altres assumptes relacionats a Relacions amb inversors al seu lloc web., http://www.overstock.com.

O, Overstock.com, O.com, Club O, Main Street Revolution i Worldstock són marques registrades d’Overstock.com, Inc. O.biz i Space Shift també són marques comercials d’Overstock.com, Inc. Altres marques de serveis, marques comercials i els noms comercials als quals es pot fer referència aquí són propietat dels seus respectius propietaris.

Aquest comunicat de premsa conté certes declaracions prospectives en el sentit de l’article 27A de la Llei de valors de 1933 i l’article 21E de la llei de canvi de valors de 1934. Aquestes declaracions prospectives inclouen totes les declaracions diferents de les declaracions de fets històrics. Es pot trobar informació addicional sobre factors que podrien afectar materialment els resultats i la precisió de les declaracions prospectives que es contenen en el formulari 10-Q de la companyia per al trimestre finalitzat el 30 de juny de 2018, que es va presentar a la SEC el 9 d’agost de 2018 , i qualsevol presentació posterior a la SEC.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map