GSR Capital invertirà en tZERO a 1,5 milions de dòlars de valoració

  • Fins a 270 milions de dòlars en renda variable tZERO (amb una valoració posterior als 1.500 milions de dòlars)
  • Compra de 30 milions de dòlars de tokens de seguretat tZERO a Overstock.com
  • Fins a 104,55 milions de dòlars en accions de la companyia matriu Overstock.com

SALT LAKE CITY, 9 d’agost de 2018 (GLOBE NEWSWIRE) – Overstock.com, Inc.. (NASDAQ:OSTK) i t0.com, Inc.. (“TZERO”), anuncien que les dues empreses han signat fulls de terminis amb GSR Capital, una empresa de capital privat amb seu a Hong Kong, per invertir fins a 374,55 milions de dòlars a canvi de capital comú a la filial blockchain tZERO i capital propi a Overstock.com. Overstock i GSR Capital també han subscrit un acord de compra segons el qual GSR Capital comprarà 30 milions de dòlars en tokens de seguretat tZERO a Overstock.

Com a part de l’acord de fulls de termini, GSR Capital comprarà fins a 3,1 milions d’accions de les accions ordinàries d’OSTK amb un descompte del cinc per cent respecte al preu de tancament de l’acció l’1 d’agost de 2018. GSR Capital també invertirà fins a 270 milions de dòlars fins a un màxim de 18 % del patrimoni net de tZERO a una valoració de 1.500 milions de dòlars (post-diners). A més, segons un acord de compra, GSR Capital comprarà a Overstock 30 milions de dòlars en fitxes de seguretat tZERO. Aquests tokens de seguretat tZERO van ser adquirits per Overstock durant l’oferta de testimoni de seguretat tZERO recentment tancada en una transacció sense efectiu en què Overstock va perdonar 30 milions de dòlars en deute intraempresa. L’acord de compra del testimoni de seguretat de GSR substitueix la carta d’intencions de GSR anunciada anteriorment el 29 de juny de 2018.

Les transaccions patrimonials estan subjectes a documentació definitiva i altres condicions habituals de tancament. També proporcionen a GSR Capital certs drets per assignar una part de les inversions a tercers designats.

“Estem honrats de tenir GSR Capital com a inversor estratègic”, va dir Saum Noursalehi, director general de tZERO. “La simbolització de valors té el potencial de trastornar els mercats de capitals mundials responsables de moure centenars de bilions de dòlars. Juntament amb els nostres socis, globalitzarem la nostra plataforma basada en blockchain, aportant més eficiència, liquiditat i confiança als mercats de capitals “.

“GSR Capital té la necessitat de comprendre el poder disruptiu dels mercats de capitals blockchain”, va dir Patrick M. Byrne, fundador i president de tZERO, i fundador i director general de l’empresa matriu Overstock.com. “Estan alineats amb la nostra visió per al futur dels mercats de capitals basada en la rapidesa, confiança i seguretat de la cadena de blocs. I el més important, pensen que són grans i volen ajudar-nos a escalar aquesta visió a nivell mundial el més ràpid possible “.

“GSR Capital està molt emocionat d’associar-se amb tZERO en el seu esforç per ampliar la petjada mundial per al comerç d’actius habilitats per blockchain, incloses accions, bons, productes bàsics, etc. Tenim una visió a llarg termini de com volem escalar aquesta plataforma en un base mundial “, va dir el president i fundador de GSR Capital, Sonny Wu.

Quant a Overstock.com

Overstock.com, Inc.Accions comunes (NASDAQ:OSTK) / Sèrie A preferida (plataforma tZERO de Medici Ventures: OSTKP) / Sèrie B preferida (OTCQX:OSTBP) és un minorista en línia amb seu a Salt Lake City, Utah, que ven una àmplia gamma de productes a preus baixos, inclòs moblesdecoraciócatifesroba de llit, i millores per a la llar. A més dels articles per a la llar, Overstock.com ofereix una gran varietat de productes, com ara joies, electrònica, peces de vestir i molt més, així com un mercat que proporciona als clients accés a centenars de milers de productes de tercers venedors. Altres botigues inclouen Adopcions d’animals de companyia i Worldstock.com dedicades a la venda de productes artesanals de tot el món. Forbes va classificar Overstock a la seva llista de les 100 empreses més fiables del 2014. Overstock publica regularment informació sobre la companyia i altres assumptes relacionats a Relacions amb inversors al seu lloc web., http://www.overstock.com.

Quant a tZERO

t0.com, Inc. (“tZERO”) és una filial de propietat majoritària d’Overstock.com, centrada en el desenvolupament i la comercialització de tecnologia financera (FinTech) basada en llibres descentralitzats de seguretat criptogràfica, més coneguts com a tecnologies blockchain. Des dels seus inicis, tZERO ha estat pioner en l’esforç per aportar una major eficiència i transparència als mercats de capitals mitjançant la integració de la tecnologia blockchain.

Sobre GSR Capital

GSR va ser fundada el 2004 per Sonny Wu i Richard Lim. Avui, “GSR Ventures”, “GSR United Capital” i “GSR Capital” són tres equips independents però complementaris creats pels socis el 2016 amb l’objectiu de liderar el sector i fer-se global amb estratègies i recursos d’inversió únics. GSR Capital té oficines a Pequín, Hong Kong i els EUA.

O, Overstock.com, O.com, Club O, Main Street Revolution i Worldstock són marques registrades d’Overstock.com, Inc. O.biz i Space Shift també són marques comercials d’Overstock.com, Inc. Altres marques de serveis, marques comercials i els noms comercials als quals es pot fer referència aquí són propietat dels seus respectius propietaris.

Aquest comunicat de premsa conté certes declaracions prospectives en el sentit de l’article 27A de la Llei de valors de 1933 i l’article 21E de la llei de canvi de valors de 1934. Aquestes declaracions prospectives inclouen totes les declaracions diferents de les declaracions de fets històrics. Es pot trobar informació addicional sobre els factors que podrien afectar materialment els resultats i la precisió de les declaracions prospectives incloses en el formulari 10-Q de la companyia per al trimestre finalitzat el 31 de març de 2018, que es va presentar a la SEC el 8 de maig de 2018. , i qualsevol presentació posterior a la SEC.

Contacte amb els mitjans:

[email protected]

Contacte amb l’inversor:

[email protected]

FONT: Overstock.com, Inc..

GSR Capital invertirà en tZERO a 1,5 milions de dòlars de valoració

Font: Overstock.com, Inc..

Accions referenciades: OSTBPOSTK

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner