Похарчете биткойн: Топ места, приемащи крипто плащания през 2020 г.

къде да похарчите биткойн

Contents

Най-добрите места за харчене на биткойни: Краен списък на местата, където Crypto се приема онлайн през 2020 г.

Преди няколко години само шепа разпознаваеми търговци на дребно приеха биткойн. Днес, тъй като нарастващата тенденция на приемане на криптовалути продължава нагоре, има повече места за харчене на биткойни онлайн от всякога. Нека да прегледаме най-добрите неща, които можете да купите с биткойн от най-добрите магазини, доставчици на услуги и фирми през новото десетилетие 2020.

Събрахме обширен списък с всички основни търговци, търговци, платформи и услуги, които в момента приемат плащания с биткойн.

Биткойнът вече е в единадесетата си година от първоначалното стартиране на BTC blockchain. С течение на годините някои места падат, докато новите магазини добавят, тестват и пробват опцията за плащане на биткойн. Ще направим всичко възможно, за да гарантираме, че тази директория за приемане на цифрови активи е най-точното събиране на нови участници в компанията и продукти.

Докато един ден този изчерпателен списък с места за пазаруване на крипто може да остарее по отношение на разпространението на информираността за това къде да се използват биткойни през 2020 г. и след това. Смисъл, в известен смисъл; актуализираният процес на куриране става безсмислен по своята същност, тъй като целият свят започва да извършва транзакции с базирани на блокчейн активи и преходът към токенизация се развива, когато приемането на виртуални валути е нещо обичайно в глобален мащаб за търговия. Макар че това е далеч след години, футуристичната прогноза за „програмируеми пари“ за това как биткойн и електронна търговия се сливат, за да създадат истински пазар за трансфер на цифрова стойност, бавно узрява, тъй като използваемостта и удобството нарастват в криптосистемата.

Засега това е най-големият индекс за това къде да използваме криптовалути, за да купуваме стоки и услуги онлайн и да плащаме в биткойни в истински стил на равнопоставени партньори. Този нарастващ каталог ще ви помогне да намерите най-добрите места за харчене на биткойн през 2020 г., където можете да извършите плащане с помощта на криптовалути и може би дори да зърнете престижния знак „биткойн приет тук“, когато купувате неща.

Най-добрите ни места за прекарване на биткойн rolodex съдържа 32 категории с над 270 магазина и услуги от цял ​​свят.

 • Най-големите магазини за търговски марки
 • Компютри и електроника
 • Спортни места
 • Хазарт
 • Спортни залагания
 • Онлайн покер
 • Казина в Лас Вегас
 • Магазини Vape
 • Платформи за пътуване
 • Здравеопазване 
 • Интернет уебсайтове
 • Търгове на уебсайтове
 • Виртуални частни мрежи
 • Подаръчни карти
 • Платформи за разплащане
 • Места за игри
 • Киносалони 
 • Храна, напитки и ресторанти
 • Мода и бижута
 • Оръжия и оръжия
 • Застрахователни компании
 • Недвижим имот 
 • Злато и скъпоценни метали
 • Развлечения за възрастни
 • Инвестирайте, пестете и печелете
 • Университети и колежи
 • Уебсайтове за запознанства
 • Форекс брокери
 • Адвокатски кантори
 • Автомобили и автомобили
 • Разни услуги & Мрежи
 • Благотворителни организации и дарения

И само за ваше удоволствие при гледане, ето цената на биткойн на живо днес:

Най-добрите търговски марки, приемащи биткойни

най-добрите места за харчене на биткойн

Цел

Target е един от най-популярните търговци на дребно в Америка. Target не приема директно биткойни в нито един от магазините си, въпреки че можете лесно да купите карти за подарък Target на Gyft и други платформи, използвайки биткойн, след което да похарчите картите за подарък в магазина.

Цели храни

Whole Foods не приема директно биткойни в нито един от магазините си в САЩ, Канада и Обединеното кралство. Има обаче лесно решение, което ви позволява да харчите биткойни в Whole Foods независимо: просто купете подарък Whole Foods с биткойн чрез Gyft.com. След това можете да си купите всичко, което ви харесва от Whole Foods.


Uber

Uber не приема директно крипто в замяна на разходки. Повечето търговци на карти за подаръци, включително eGifter, продават карти за подаръци Uber в замяна на крипто. Можете да си купите карта за подарък Uber с биткойн, след което да похарчите тази карта за подарък Uber на всяко пътуване.

Мейси

Macy’s, подобно на Uber и Whole Foods, не приема директно биткойни, въпреки че е лесно да купите карта за подарък на Macy с биткойн от всеки голям търговец на карти за подаръци. След като имате карта за подарък на Macy’s, можете лесно да похарчите тази карта за подарък във всеки магазин без ограничения.

Уикипедия

Уикипедия е най-голямата енциклопедия с отворен код в света. Компанията приема дарения в биткойн и много други начини на плащане.

AT&т

AT&T е първата голяма телекомуникационна компания в САЩ, която приема плащания с криптовалута за сметки, нови телефони и други продукти и услуги. AT&T приема биткойн плащания чрез BitPay.

& amp; t приема биткойн

Тесла

Автомобилният гигант Tesla направи заглавия през целия път през 2013 г., когато клиент използва биткойн, за да закупи Tesla S от дилърство в Нюпорт Бийч, отбелязвайки първия път, когато биткойните бяха използвани за закупуване на луксозен автомобил. Днес обаче Tesla не приема официално биткойни за автомобили в нито един от своите представителства.

Xbox

Можете да закупите игри Xbox, добавки и абонаменти за Xbox на живо, използвайки биткойн. Microsoft приема биткойн в своя онлайн магазин за повечето цифрови продукти и услуги.

Мрежа на PlayStation

Можете да използвате биткойн за закупуване на игри, абонаменти и други добавки в мрежата на PlayStation.

Walmart

Walmart продава карти за подаръци чрез повечето основни платформи за карти за подаръци, включително eGifter. Купете карта за подарък Walmart онлайн, използвайки биткойн, след което прекарайте тази карта за подарък във всеки магазин на Walmart.

Ракутен

Rakuten е японски гигант за електронна търговия, стартиран през 1997 г. През последното десетилетие „Японската амазонка“ се разраства бързо извън Япония. Те бяха и една от първите големи компании за електронна търговия, които започнаха да приемат биткойни: през март 2015 г. Rakuten обяви, че ще започне да приема плащания с биткойн на световните си пазари.

Приблизително по същото време Rakuten също инвестира в стартиране на Bitnet Technologies за обработка на плащания. След това, по-рано през 2019 г., Rakuten придоби портфейл, наречен Everybody’s Bitcoin, като ребрандира портфейла на Rakuten Wallet. Ясно е, че Rakuten вижда бъдеще в биткойните и компанията продължава да приема биткойни чрез своите пазари днес.

Освен това платформата, известна преди като Ebates, сега е Rakuten. Можете да получите до 40% в брой в 2500+ магазина, включително Amazon, eBay, Macy’s, Kohl’s и Walmart, използвайки Rakuten.

Посетете Rakuten.com да започнете да пазарувате с биткойн още днес.

Излишни запаси

Overstock беше първият голям търговец на дребно, който започна да приема биткойни. Главният изпълнителен директор на Overstock, Патрик Бърн, е голям поддръжник на криптовалутата и технологията на блокчейн и редовно е помолен да говори на блокчейн конференции. Днес Overstock приема не само биткойн; компанията приема също ETH, BCH, LTC, XMR и DASH. За да платите с биткойн, просто изберете елементите, които искате в Overstock, след което изберете bitcoin на екрана за плащане.

Fiverr

Пазарът на концерти Fiverr предлага широка гама от продукти и услуги за $ 5. Сега компанията приема биткойн.

Моноприкс

Европейският гигант Monoprix за хранителни стоки и хранителни стоки е популярен в цяла Европа. Можете да похарчите биткойн в онлайн магазина на компанията. Компанията също така сигнализира за планове да започне да приема биткойни в своите магазини за търговия на дребно в бъдеще.

Etsy

Пазар за електронна търговия Etsy приема плащания в биткойн. Можете да купувате изкуства, занаяти и други ръчно изработени предмети с помощта на биткойн директно чрез Etsy.

Интуит

Счетоводният гигант Intuit доминира в счетоводното пространство за малкия и средния бизнес. Компанията със седалище в Силициевата долина сега приема биткойн в замяна на абонамент за счетоводен софтуер. И самият софтуер поддържа отчитане на приходи в биткойн, наред с други услуги, свързани с крипто.

Алза

Alza е най-големият онлайн търговец на дребно в Чешката република, въпреки че компанията работи и с уебсайтове за електронна търговия в Словакия (Alza.sk), Германия (Alza.de), Австрия (Alza.at) и Обединеното кралство (Alza.co .uk). Alza приема биткойн във всички тези онлайн магазини. Alza предлага и услуга за биткойн, наречена BTC ATM, обмен на криптовалути и портфейл, където можете да купувате и продавате криптовалути. Alza управлява и малък брой биткойн банкомати в централните шоуруми на компанията в Прага и Братислава (банкоматите се управляват от General Bytes от името на Alza).

Най-добрите компютри и електроника

Най-добрите компютри и електроника места за приемане на биткойн плащания

Newegg.com

Newegg е един от най-големите търговци на компютърни части в интернет. Можете да си купите лаптопи, изцяло вградени компютърни игри, периферни устройства, части и др. Newegg приема биткойн от години. Просто изберете биткойн на екрана за окончателно плащане. Можете да платите с помощта на всякакъв вид биткойн портфейл.

Dell

PC Giant Dell ви позволява да купувате определени компютри, използващи биткойн. Всъщност Dell ви дава отстъпка за използване на биткойн: Dell ще намали 10% от цената на определени компютри, когато купувате с биткойн.

Лавина

Може да не сте чували за Лавина, но в Аржентина тя е огромна. Магазинът за електронна търговия продава електронни артикули и други джаджи и вече можете да плащате с биткойн благодарение на партньорството с латиноамериканската платформа за обработка на биткойн плащания BitPagos.

DISH мрежа

DISH Network беше едно от най-големите имена за приемане на биткойни през 2016 г. Днес телекомуникационният гигант позволява на потребителите да използват биткойн, за да плащат абонаменти за сателитна телевизия, въпреки че всички други продукти и услуги на DISH изискват плащане в щатски долари.

TigerDirect

TigerDirect е търговец на части за компютър като NewEgg. Компанията продава части, системи, периферни устройства и др. Ще забележите, че много търговци на части за компютър приемат биткойн. В края на краищата миньорите са едни от най-големите потребители на биткойни в света и те трябва да купуват компютърни части.

Eyeboot

Eyeboot е търговец на хардуер за крипто копаене, който предлага ASIC и други крипто майнери. Както при повечето други търговци на биткойн майнери, Eyeboot приема биткойни в замяна на хардуер.

Търговци на памет

Търговецът на памет на търговци на компютърни части приема плащане в биткойн. Търговците на паметта са свързани с Роджър Вер, биткойн Исус, голям крипто влияние.

FastTech

FastTech продава широка гама от електронни продукти, включително всичко – от лазери до електронни цигари до съоръжения за фотография. Можете да купите всичко на уебсайта, като използвате биткойн.

GoDark Faraday чанти

Чантите Faraday предпазват вашия телефон, таблет и други електронни устройства от повреда на EMR, хакване, проследяване на местоположението и други входящи сигнали. Чантите работят чрез блокиране на входящите сигнали между 600 MHz и 5 GHz, което включва всички Wi-Fi, мобилен телефон, Bluetooth и GPS сигнали. GoDark предлага богат избор от чанти Faraday и можете да платите с биткойн.

Headphones.com

Headphones.com е онлайн търговец на дребно за слушалки и слушалки. Компанията приема крипто в замяна на всички видове аудио съоръжения.

Най-добрите спортни места

Най-добрите спортни места за приемане на биткойн плащания

Сакраменто Кингс

Кралете Сакраменто се опитаха да привлекат техници от района на залива, предлагайки редица биткойн стимули. Не само можете да си купите билети за Сакраменто Кингс с биткойн, но можете също така да купите бира, фланелки, хотдог и много други. Биткойнът е широко приет в организацията Sacramento Kings както онлайн, така и лично в центъра Golden 1 Center.

Земетресения в Сан Хосе

Разположен в сърцето на Силициевата долина, земетресенията в Сан Хосе умно започнаха да приемат биткойни на родния си стадион. Можете също да използвате биткойн, за да плащате за концесии на различни места около стадиона.

Най-добрите места за хазарт

Най-добрите места за хазарт за приемане на биткойн плащания

BetChain

BetChain е напълно регулирана и лицензирана хазартна платформа съгласно разпоредбите на Кюрасао. Компанията е особено популярна със своите игри на слот машини и е едно от най-големите имена в бранша, което приема биткойн плащания.

Cloudbet Casino

Cloudbet Casino се управлява от игралната компания Betsoft. Компанията приема депозити чрез биткойн и можете да играете с помощта на всяко мобилно или настолно устройство.

Betcoin

Betcoin е една от многото хазартни платформи, които приемат bitcoin. Betcoin е платформа за хазарт за настолни и мобилни устройства, където можете да играете блекджек или рулетка или дори да залагате на виртуални конни надбягвания. Betcoin приема депозити в биткойн.

FortuneJack

FortuneJack предлага спортни залагания, казино игри, зарове, виртуални казино игри на живо и други традиционни хазартни игри. FortuneJack също е популярен сред потребителите на крипто за доказуемо справедливата си част, където можете да играете игри и да докажете, че тези игри са напълно справедливи. Много хазартни платформи, специфични за биткойни, предлагат доказуемо честни игри, но FortuneJack е една от малкото основни хазартни платформи, която предлага и доказуемо честни игри.

OneHash.com

Биткойн платформата за хазарт OneHash предлага игри със зарове, казино игри, спортни залагания, залагания на финансови събития и др. Потребителите могат да залагат с BTC.

1xbit.com

1xbit.com стартира през 2016 г. с повече от 1000 казино игри на живо. Платформата включва и спортни събития и 3000 игри на слот машини. Потребителите могат да залагат, използвайки 10+ криптовалути, включително биткойн.

32 Червен спорт

32Red Sport е британско онлайн казино с повече от 500 казино игри. Платформата приема биткойн като метод за депозит, позволявайки ви да използвате биткойн за игра на слотове, рулетка, блекджек, покер и др..

BitStarz

BitStarz е още една биткойн платформа за хазарт, която ви позволява да залагате криптовалута в замяна на реални печалби. Можете да играете широка гама от казино игри в доказано справедлива хазартна среда.

Казино Оши

Oshi Casino предлага няколко игрални автомати и други казино игри. Компанията ви позволява директно да залагате с биткойн.

mBit Casino

mBit Casino е лицензирана и регулирана хазартна платформа, която дори не приема фиатни валути: компанията приема само биткойн и други основни криптовалути.

Най-добрите уебсайтове за спортни залагания

Най-добрите уебсайтове за спортни залагания за приемане на плащания с биткойн

Уилям Хил

Уилям Хил е един от най-големите букмейкъри в света. Компанията също така приема биткойн като опция за депозит, позволявайки на потребителите да депозират биткойн, да го конвертират във фиат валута, след което да залагат на спорт на платформа.

SBOBET

SBOBET е лицензиран онлайн букмейкър, който предлага казино игри, спортни залагания и залагания на коне, наред с други опции.

BetBTC

BetBTC е анонимен уебсайт за спортни залагания, който използва предимно биткойн за всички спортни залози.

Sportsbet

Sportsbet е глобална платформа за спортни залагания, която ви позволява да залагате на всичко – от крикет до футбол до DOTA2. Платформата приема депозити в биткойн.

BetOnline

BetOnline е популярен уебсайт за спортни залагания, тъй като работи в много страни с регулаторни проблеми, включително САЩ, Великобритания и Австралия. Приемат и депозити в биткойн.

Бенфика

Sport Lisbonia e Benfica, известен още по-просто като Benfica, е популярен спортен клуб в Лисабон, базиран в Португалия. Компанията приема биткойн за билети за игра, стоки, концесии и др. Ако някога сте в Лисабон, можете да похарчите биткойн за страхотен спортен ден.

Fairlay

Fairlay е платформа за спортни залагания, която наскоро започна да приема биткойни, позволявайки на потребителите да залагат анонимно, използвайки най-голямата цифрова валута в света.

Bitcoin Rush

Bitcoin Rush е платформа за залагане на биткойн, основана през 2013 г. Днес платформата предлага казино игри и спортни залагания.

Азот

Nitrogen е букмейкър, който приема депозити и тегления в биткойн. Клиентите могат да залагат на спорт в конкретни целеви региони чрез платформата, включително всичко от тенис до баскетбол за жени.

Бовада

Бовада не само приема биткойн за своите покер игри; сайтът приема и биткойн за своите спортни залагания. Можете да залагате на спорт с биткойни от май 2016 г. Просто депозирайте биткойн в портфейла си на Bovada, за да започнете.

MyBookie

MyBookie е спортна книга, пусната през 2014 г. Компанията приема биткойн за депозити.

InterTops

InterTops стартира през 2016 г., за да предложи спортни залагания и други онлайн игри и хазартни опции. Можете да депозирате биткойн и веднага да започнете да играете над 200 игри чрез InterTops.

Bet365

Bet365 е едно от най-големите имена в хазартното и казино пространство. Компанията обработва биткойн плащания чрез NETELLER.

5DIMES

5DIMES е онлайн лидер на спортни залагания, който наскоро започна да приема биткойн като плащане.

Coinbet24.com

Coinbet24.com позволява на потребителите да залагат на спорт след депозиране на биткойн. Бонусите за добре дошли и други бонуси също са на разположение, независимо от начина на депозит.

Най-добрите онлайн покер сайтове

Най-добрите онлайн покер сайтове за приемане на биткойн плащания

Покер за запалване

Ignition Poker е един от няколкото големи покер уебсайта, които приемат биткойн. Компанията е един от най-големите онлайн покер сайтове в САЩ.

Бовада покер

Bovada Poker приема биткойн плащания чрез Coinbase. Компанията е едно от най-известните имена в света на онлайн покера, които приемат биткойни.

Най-добрите казина в Лас Вегас

Най-добрите казина в Лас Вегас да приемат биткойн плащания

Казино Golden Gate

Казино Golden Gate в Лас Вегас вече приема биткойн за чипове. Основано през 1906 г., казино Golden Gate е едно от най-популярните казина във Вегас.

D Casino Hotel D Las Vegas

D Casino Hotel D Las Vegas приема биткойн за всички хазартни игри и хотелски стаи.

Казино и хотел Aliante

Aliante Casino and Hotel приема биткойн и други цифрови валути за своите игри, слот машини, стаи и апартаменти.

123 Вегас победа

123 Vegas Win предлага 700 казино игри и можете да играете всички тези игри с помощта на биткойн. Бонусите за добре дошли са достъпни за първите четири депозита, направени от нов клиент.

Най-добрите Vape магазини

Най-добрите магазини на Vape да приемат биткойн плащания

Vape Dojo

Vape Dojo наскоро обяви, че ще започне да приема биткойн за всички поръчки на електронна течност. Можете да купувате електронни течности онлайн с биткойн.

8BitVape

8BitVape е един от най-известните световни доставчици на vape. Компанията е особено популярна в Съединените щати и Обединеното кралство заради потребителската си електронна течност.

Mt. Baker Vapor

Mt. Baker Vapor вече приема биткойн като опция за плащане.

Шварцвалд вейпс

Базираната в Обединеното кралство Шварцвалд Vapes сега приема биткойн за своята висококачествена електронна течност.

E-Liquid UK Store

E-Liquid UK Store продава електронни цигари, е-течни сокове и други чрез своя онлайн магазин, обслужващ предимно британския пазар.

Мъгла на Тайн

Fog On The Tyne е основана през 2012 г. за продажба на електронни цигари и електронни течности онлайн. Сега компанията поддържа плащания с биткойн.

Vape Crypto

Vape Crypto обяснява всичко, което трябва да знаете директно от неговото име: тази компания изпраща електронни пури и доставки в замяна на крипто.

StealthVape

StealthVape е едно от най-известните имена в vape индустрията. Можете да похарчите биткойн за всякакви продукти в онлайн магазина StealthVape.

Vape & Сок

Vape & Juice е британска компания, която приема биткойн за всички продукти, изброени в онлайн магазина на компанията.

Най-добрите места за пътуване

Най-добрите места за пътуване, за да приемате биткойн плащания

Expedia

Expedia е един от най-големите уебсайтове за пътувания в света. Компанията предлага богат избор от хотели, полети, коли под наем, туристически пакети и други. През 2017 г. Expedia стана първият голям уебсайт за пътувания, който започна да приема биткойни благодарение на партньорството с Coinbase. Днес Expedia продължава да приема биткойни в замяна на полети, хотели, коли под наем и пакети.

Биткойн пътуване

Така че имате биткойн и искате да пътувате. Ето защо, достатъчно подходящо, някой предприемач основа Bitcoin Travel (https://bitcoin.travel). Уебсайтът изброява уебсайтове за пътувания и резервации, които приемат биткойн. Просто използвайте уебсайта, за да търсите налични полети и хотели, след което намерете туристически услуги, които приемат биткойн.

bitcoin travel приема плащания с bitcoin

Евтин въздух

Евтиният въздух, за да не се бърка с CheapoAir, е полетен агрегатор, който ви помага да намерите евтини самолетни билети. Уебсайтът предлага също квартири, коли под наем и други. След като пристигнете на екрана за евтини плащания, ще намерите набор от приети криптовалути, налични за плащане, включително BTC, BCH, LTC и DASH.

Пътуване в Бъркли

Базираната в Лондон агенция за луксозни пътувания Berkeley Travel приема биткойн и други цифрови валути за всички туристически продукти и услуги, изброени онлайн, включително луксозни празнични пакети и други.

AirBaltic

AirBaltic започва да приема биткойн за полети през лятото на 2014 г., което ги прави първата голяма авиокомпания, която започва да приема биткойни. Компанията със седалище в Рига, със седалище в Латвия, лети из цяла Европа и по света. Можете обаче да харчите биткойн само за определени полети. Полети до и от Китай, Индонезия, Йордания, Исландия, Индия, Русия, Тайван, Виетнам, Япония, Ливан и Малайзия са изключени от биткойн плащанията. Първоначално AirBaltic начислява такса от 5,99 EUR за всяка биткойн резервация, въпреки че AirBaltic наскоро отказа таксата.

AirLithuania

Литовската национална авиокомпания ви позволява да плащате в биткойн за полети през нейната сервизна мрежа.

LOT Polish Airlines

Полската национална авиокомпания е основана през далечната 1928 г., което прави LOT най-старата авиокомпания в света, която приема биткойн за определени полети.

Холидей Ин

Holiday Inn не приема биткойни по цялата верига. Въпреки това, като малко рекламен трик, Holiday Inn започна да приема биткойни в един хотел на Union Street в Бруклин, Ню Йорк.

BTCTrip

BTCTrip продава хотелски резервации и полети, като ви позволява да плащате с биткойн, Litecoin, Dogecoin и други популярни цифрови валути. Лозунгът на компанията е „Fly with Bitcoin“, който ви казва всичко, което трябва да знаете за BTCTrip.

Virgin Galactic

Virgin Galactic на Richard Branson ви позволява да плащате за космически пътувания с биткойн. Ако някога сте искали да хвърлите случайни $ 10 милиона за космически пътувания, тогава Virgin Galactic е чудесна възможност.

Хотели с един изстрел

Испанската верига хотели One Shot Hotels приема биткойн на две от местата си в Мадрид. Компанията има и други хотели в цяла Европа, включително места в Лондон, Барселона и Валенсия, които може да започнат да приемат биткойни в бъдеще.

TravelbyBit

TravelbyBit стартира, като се специализира в биткойн събития и дейности, което улеснява потребителите на биткойни да присъстват на големи блокчейн конференции. Днес TravelbyBit е пълна платформа за резервация на полети и хотели, която представя страхотни сделки по целия свят. Можете да плащате чрез BTC, BNB или LTC, въпреки че уебсайтът приема и конвенционални разплащателни карти като Visa, MasterCard и American Express.

Крипто разплащания TravelbyBit

VisionApartments

Базираната в Швейцария компания за ваканционни наеми VisionApartments вече позволява на всички клиенти да плащат за всички наеми с биткойн.

Ваканционни имоти под наем Лас Вегас

Подходящо наречената компания Vacation Rentals Las Vegas започна да приема биткойни и други основни криптовалути за престой във ваканционните си домове в Лас Вегас.

Океански риф курорти

Ocean Reef Resorts има голямо присъствие в Дестин, Саут Уолтън и Панама Сити Бийч във Флорида. Компанията ви позволява да резервирате стаи и апартаменти с помощта на биткойн.

WebJet

Базираната в Австралия туристическа агенция WebJet приема биткойни от 2015 г. Днес клиентите могат лесно да използват WebJet, за да резервират полети и круизи с биткойн. Компанията си партнира с BitPOS за обработка на биткойн плащания.

eTravelSmart

Услугата за онлайн резервация на автобуси eTravelSmart вече приема биткойн като плащане.

Flyhi.fi

Flyhi.fi, създадена през 2002 г., продава самолетни билети в 13 държави. Компанията приема биткойн плащания за всички резервации на полети и билети.

9flats.com

Базираната в Берлин компания за наемане на ваканции 9flats.com приема биткойн плащания за всички краткосрочни наеми на жилища.

CheapBizClass

CheapBizClass казва всичко, което трябва да знаете от името: компанията е специализирана в организирането на евтини пътувания в бизнес класа. Целта е да ви продадем билети, които ви позволяват да летите в бизнес класа на същата цена като нормална икономична седалка. И да, можете да пътувате със стил, използвайки биткойн.

Дестиния

Destinia ви позволява да резервирате хотели, полети и туристически пакети с помощта на крипто. Уебсайтът има интерфейс, който изглежда изненадващо подобен на популярния сайт за резервации на пътувания Kayak. Подобно на Каяк, можете да видите всички видове настаняване, полети, коли под наем и опции за пътуване, след което да платите с помощта на банкови карти, PayPal или биткойн. Един недостатък на Destinia е, че компанията изглежда не приема биткойн за всички туристически продукти, резервирани през сайта.

aBitSky

Вземете евтини вътрешни или международни полети с aBitSky, който ви позволява да харчите биткойн за всички видове полети, хотели, коли под наем и пакетни оферти. Базираната в ЕС компания работи от 2002 г., въпреки че те наскоро започнаха да приемат биткойн.

Future.travel

Future.travel е поредната платформа за агрегиране на полети, която ви позволява да плащате с помощта на MasterCard, Visa или bitcoin. Сайтът се управлява от базираната във Виетнам компания, наречена Blue Ocean Trading and Consulting. Future.travel предлага само полети, включително двупосочни, еднопосочни и полети в няколко града.

AirTreks

AirTreks обещава да предлага прости полети по целия свят. Компанията ви позволява да изследвате маршрути за международни полети с много спирки, използвайки техния TripPlanner. Ако искате да отидете от Лондон до Сидни, но трябва да спрете например в Бали по пътя, тогава AirTreks улеснява резервирането на този полет. Те също така имат специални туристически пакети като „Кръгли глобуса“, ​​„Големият бягство“ и „Плажно скачане“, като всички те включват множество полети, които ви отвеждат по целия свят. AirTreks работи от 1987 г. и сега компанията приема биткойн.

PrivateFly

Ако сте биткойн кит, тогава не бива да летите с търговска цел. Прекарайте част от своето биткойн съкровище на PrivateFly, което ви позволява да резервирате частен самолет с биткойн. Уебсайтът ви позволява да резервирате частни самолети в САЩ и по света. Просто въведете текущото си местоположение, дестинация и дата, след което прегледайте наличните полети на частни самолети и платете с биткойн.

MoreStamps

MoreStamps ви позволява да добавите „повече печати“ към паспорта си, като резервирате полети, хотели, дейности, трансфери, шезлонги на летището и други онлайн. Уебсайтът дори има собствена цифрова валута, наречена MP Coin, и 1 MP = 1 USD. MoreStamps приема над 40 криптовалути, включително всичко от ANT и BAT до BTC, BCH и ETH.

CryptoCribs

CryptoCribs е като AirBnb за крипто потребители. Уебсайтът предлага имоти от цял ​​свят. Въведете града и датите на местоназначение, след това свойствата на браузъра и плащайте на собствениците директно в биткойн. Целта на CryptoCribs е да изгради общност от крипто номади по целия свят.

списък с плащания за биткойн

Травала

Уебсайт за резервации на хотели Травала има мрежа от 500 000+ хотела. Можете да резервирате настаняване във всеки от тях, като използвате XRP, BNB, TUSD и много други криптовалути.

RentHop

RentHop, за съжаление, не ви позволява да наемате жилища в биткойн. Можете обаче да рекламирате на сайта и да плащате в биткойни, спестявайки до 60%, ако плащате за реклами в биткойн.

Грейтай

Greitai е платформа за търсене на полети, хотели и коли под наем, която не само ви позволява да купувате с биткойн, но също така поддържа над 20 други алткойни.

Най-добрите места за здравеопазване

Най-добрите места за здравеопазване за приемане на биткойн плащания

Болница Medicover Group

Болницата Medicover Group в Полша направи заглавия за това, че е една от първите големи медицински организации, които започнаха да приемат биткойн. Групата управлява мрежа от частни болници в Полша, предлагащи набор от здравни услуги.

Най-добрите интернет сайтове

Най-добрите интернет сайтове за приемане на биткойн плащания

WordPress

WordPress беше поредният интернет гигант, който рано скочи върху биткойн бандата. Платформата за онлайн публикуване приема биткойни от 2012 г. Можете да закупите професионален хостинг и други услуги на WordPress, като използвате биткойн. Можете също така да намерите много приставки за WordPress, които улесняват приемането на биткойн на вашия собствен уебсайт на WordPress.

Mega.nz

Уебсайтът за споделяне на файлове Mega.nz предлага облачно съхранение и хостинг на файлове. Основана от основателя на Megaupload KimDotcom, Mega.nz приема биткойн за надграждане на акаунта, което позволява на първокласните потребители да се насладят на по-високи ограничения за изтегляне и други предимства.

Reddit

Социалният агрегатор на новини Reddit позволява на потребителите да купуват първокласни функции, използвайки биткойн. Купете например Reddit Gold с биткойн.

Namecheap

Гигантът за регистрация на домейни Namecheap помогна на потребителите да регистрират над 10 милиона имена на домейни. Компанията беше и едно от първите големи имена, приели биткойн: Namecheap приема биткойни от 2013 г. Партньорството с биткойни има смисъл за Namecheap: компанията винаги е водила пътя към свободата на интернет и е един от най-големите поддръжници на Electronic Frontier Foundation (EFF).

плащане на имена с биткойни

4chan

Логично е анонимното табло за съобщения 4chan да поддържа анонимната цифрова валута биткойн. 4chan позволява на потребителите да купуват първокласни функции, използвайки биткойн в продължение на няколко години.

Lumfile

Lumfile е безплатна платформа за файлови сървъри, базирана на облак. Компанията приема биткойни за абонаменти за премиум акаунти от 2012 г. насам.

QHoster

Похарчете биткойн за хостинг и VPS услуги с помощта на QHoster.

Hostinger

Hostinger предоставя уеб хостинг от 2004 г. и компанията приема биткойн като опция за плащане.

Hostwinds

Hostwinds стартира през 2010 г., за да предостави наред с други услуги споделен хостинг, бизнес хостинг, хостинг на дистрибутори и управляван хостинг за Windows / Linux. Наскоро компанията започна да приема биткойн и други цифрови валути.

Биткойн уеб хостинг

Подходящото име Bitcoin Web Hosting е специализирано в предоставянето на анонимен уеб хостинг. Компанията предлага поверителност, анонимност и разнообразни възможности за хостинг, всички налични с едно просто плащане с биткойн.

Host1Plus

Тази хостинг компания има голямо присъствие в Азия, Европа и Африка. Компанията приема биткойн като плащане за всички хостинг услуги.

LightSpeed ​​хостинг

LightSpeed ​​Hosting е основен доставчик на уеб хостинг, който приема биткойн, Bitcoin Cash и други криптовалути в замяна на хостинг услуги.

Тутанота

Tutanota ви позволява да харчите анонимните си пари в интернет за анонимна услуга за електронна поща. Използвайте биткойн, за да се абонирате за насочена към поверителността имейл платформа.

Протонмайл

Protonmail, подобно на Tutanota, приема биткойн в замяна на анонимна услуга за електронна поща.

Grooveshark

Grooveshark поддържа биткойн плащания. През януари 2018 г. Grooveshark стана първата голяма компания за стрийминг на музика, която предлага биткойн като водеща опция за плащане.

Най-добрите аукционни уебсайтове

Най-добрите аукционни уебсайтове за приемане на биткойн плащания

Reddit BitMarket

Reddit subreddit BitMarket е общност за онлайн търг от около 10 000 души. Транзакциите в общността се извършват предимно с помощта на биткойн.

Битфий

Bitfiy е един от най-големите световни аукционни уебсайтове, фокусирани върху крипто. Платформата позволява на потребителите да търгуват с артикули за биткойн (BTC) или Litecoin (LTC) на P2P пазар. Сайтът има и система за депониране, която дава допълнителна защита на купувачите и продавачите. Към днешна дата Bitify е извършила над 7 милиона долара транзакции и е продала над 100 000 артикула.

Bitfiy приема биткойн плащания

TripleClicks

Търговски сайт TripleClicks.com предлага редовни търгове, използвайки система, която ще бъде позната на всеки, който е използвал eBay. Особено популярна е функцията за търг на компанията, Pricebenders. Можете да депозирате пари в сайта и да получите ‘TCredits’ с помощта на биткойн. Всички транзакции на платформата се извършват в TCredits.

Ubid

Ubid има пет милиона потребители, които се конкурират за артикули чрез традиционен интерфейс за онлайн търг. Ubid приема биткойн и други начини на плащане.

Най-добрите виртуални частни мрежи (VPN)

Най-добрите виртуални частни мрежи (VPN) за приемане на биткойн плащания

PureVPN

Настройте виртуална частна мрежа (VPN) с биткойн, използвайки PureVPN, търговска VPN услуга.

ExpressVPN

ExpressVPN е една от няколкото основни VPN услуги, които приемат биткойн в замяна на услуги за виртуална частна мрежа. Компанията предлага VPN приложения за Windows, Mac, iOS, Android, Linux и други, като помага на потребителите на биткойни да пазят данните си в безопасност онлайн.

Nord VPN

Базираната в Панама Nord VPN предлага безплатна тридневна пробна версия и 30-дневна гаранция за връщане на парите, за да гарантира, че клиентите са доволни от тяхната услуга. Компанията също така приема плащания в биткойн и други криптовалути.

CyberGhost

CyberGhost е базирана в Румъния VPN с лесен за използване софтуер и богат на функции интерфейс. Компанията приема биткойн като плащане за всички VPN услуги.

AirVPN

AirVPN е още една VPN, която приема биткойн като плащане. Компанията ви позволява да сърфирате в интернет с пълна сигурност и анонимност. Той също така предлага функции като killswitch, за да предотврати достъпа на приложенията до интернет, ако връзката към VPN загуби свързаност.

Bullet VPN

Bullet VPN има голяма глобална мрежа от сървъри и 30-дневна гаранция за връщане на парите. Компанията приема плащания с биткойн, кредитни карти и PayPal.

Частен достъп до Интернет

Частният достъп до интернет е усъвършенствана платформа за защита и защита на поверителността, която използва предимството на VPN тунелирането. Услугите на компанията могат да бъдат настроени да работят на ниво TCP / IP, което прави всичко допълнително защитено. Частният интернет достъп приема биткойн като плащане.

Най-добрите места за подаръчни карти

Най-добрите карти за подаръци Места за приемане на биткойн плащания

eGifter

eGifter е един от гигантите на пространството за карти за подаръци за биткойни. Компанията намалява разходите чрез издаване на цифрови карти за подарък вместо физически карти за подарък. Това не само е по-удобно, но и получавате незабавно достъп до вашата карта за подарък. Днес eGifter ви позволява да закупите набор от карти за подарък както за технически, така и за нетехнологични продукти и услуги – от пицата на Domino’s до картите за подаръци на Walmart и други. Nike, Adidas и други големи търговци на дребно също са достъпни чрез eGifter.

Гифт

Gyft, подобно на eGifter, е цифрова платформа за карти за подаръци, която ви позволява да харчите биткойни за карти за подаръци от широк кръг търговци. Gyft също улеснява управлението на вашите текущи карти за подаръци. Ако искате платформа за карти за подаръци на едно гише, която ви позволява лесно да харчите биткойни, тогава Gyft е чудесна възможност.

магазини за подаръци, приемащи биткойн

Портмоне.io

Purse.io стартира с цел „да направи крипто полезен“. Днес Purse е онлайн пазар, който позволява на всеки да получи отстъпка на Amazon до 33% от всичко, като посочи собствената си отстъпка и плати с криптовалута. Amazon официално не приема плащания с биткойн. Въпреки това, Amazon косвено приема биткойн плащания чрез Purse.io. Просто купете карта за подарък на Amazon чрез Purse.io, след което започнете да пазарувате в Amazon. Можете също да продавате карти за подарък на Amazon за биткойн чрез Purse.io.

пазарувайте с биткойн онлайн

Giftoff

Giftoff е поредният търговец на карти за подаръци, където можете да закупите карти за подаръци за хиляди търговци на дребно в замяна на биткойн. Giftoff има повече европейски фокус, отколкото други уебсайтове за карти за подаръци, включително карти за подаръци за Tesco, H&М и Аргос, но има по нещо за всеки. Можете да закупите карти за подарък чрез Visa, MasterCard, American Express, Apple Pay, BTC или BCH.

Спокоен

Paxful, за разлика от всяка друга платформа, изброена тук, не ви позволява да купувате карти за подарък за биткойн, но ви позволява да продавате неизползвани карти за подаръци за биткойн. Ако имате неизползвани карти за подаръци, лежащи около къщата ви, ще пропилеете, тогава Paxful ви позволява да увеличите стойността на тези карти за подарък с биткойн.

Най-добрите платформи за плащане

Най-добрите платформи за плащане за приемане на биткойн плащания

Ивица

Платежният гигант Stripe започна да приема биткойни през 2017 г. Подобно на Shopify, Stripe позволява на търговците да избират дали искат да приемат биткойн или не.

SimplePay

Платформата за разплащане SimplePay е основана през 2012 г., за да опрости процеса на плащане. Платформата вече позволява на клиентите да избират да приемат биткойн плащания.

Брейнтрий

Базираната в Чикаго Braintree предлага мобилни и уеб системи за разплащане за компании за електронна търговия. Компанията приема биткойн.

Shopify

Канадският гигант за електронна търговия Shopify предоставя платежни услуги за хиляди магазини по целия свят. Shopify не приема директно биткойн за техните услуги. Shopify обаче си партнира с Bitpay, за да позволи на собствениците на магазини да приемат биткойн. Собствениците на магазини, използващи Shopify, могат да активират биткойн плащания, след което да започнат да приемат крипто за всякакви продукти или услуги. Ако намерите магазин, който използва Shopify за плащания, тогава има вероятност магазинът да приеме биткойн.

Мента

Монетен двор може да не попада в категорията на конвенционалните платформи за разплащане. Въпреки това Mint.com приема биткойни, което ви улеснява да управлявате бюджета си в движение от всяко устройство.

Най-добрите места за игри

Най-добрите места за игри за приемане на биткойн плащания

Игри с големи риби

Big Fish Games е мобилна и настолна платформа за игри, предлагаща набор от игри, които можете да закупите и играете. Big Fish Games приема биткойн плащания в замяна на техните игри.

Zynga

Гигантът за онлайн игри Zynga ви позволява да харчите биткойни за артикули в приложението. Игрите на компанията са безплатни, въпреки че можете да харчите неограничени суми за покупки в играта. Независимо дали играете Farmville, Words with Friends, Hit it Rich или Dawn of Titans, можете да използвате биткойн, за да изпреварите приятелите си.

използване на биткойн за закупуване на неща онлайн

Microsoft Games

Microsoft започна да приема биткойни за определени части от онлайн магазина си още през 2014 г. Компанията отмени за кратко биткойн плащанията, когато таксите за транзакции скочиха рязко през 2017 г., въпреки че Microsoft вече приема биткойни отново. Компанията ви позволява да харчите биткойни за цифрови артикули от Windows Store и Xbox Store, включително филми, игри и приложения. Просто депозирайте биткойн във вашия акаунт в Microsoft, след което похарчете този биткойн за всички продукти на Microsoft.

биткойн на Microsoft

Green Man Gaming

Британският търговец на онлайн игри Green Man Gaming приема биткойн в замяна на различни игри. Повечето продукти на Green Man Gaming могат лесно да бъдат активирани в Steam и често можете да намерите игри по-евтини от това, което виждате в Steam.

Keys4Coins

Keys4Coins приема крипто в замяна на ключове за компютърни и конзолни игри. Разгледайте най-добрите заглавия от Steam, Origin, Uplay и други платформи, след което ги купувайте директно от уебсайта, използвайки fiat или криптовалути. Keys4Coins приема BTC, DOGE, LTC, BCH, DASH, VTC и XMR заедно с USD, EUR, GBP и NOK. Можете също така да закупите карти за подарък, включително карти за подарък Xbox и карти за подарък PSN, като използвате всички тези криптовалути.

CJS CD клавиши

CJS CDKeys е специализирана в предлагането на цифрови ключове за изтегляне на най-новите игри с незабавна доставка. Уебсайтът работи от 2009 г., въпреки че те наскоро започнаха да приемат биткойн. Както и при другите ключови търговци тук, всички ключове, предлагани от компанията, са истински, запечатани ключове за чисто нови игри.

Скромен пакет

Социално осъзнатият търговец на хазартни пакети Humble Bundle приема биткойни в замяна на игри, електронни книги, софтуер и друго цифрово съдържание.

Най-добрите киносалони и места за забавление

Най-добрите киносалони и развлекателни места за приемане на биткойн плащания

Директни билети за театър

Theatre Tickets Direct е търговец на билети в Обединеното кралство. Компанията продава билети за представления в Лондон, включително известни театрални постановки и мюзикъли в Уест Енд. Още през 2014 г. компанията стана първата в света билетна агенция, която позволява на клиентите да плащат за билети за театър с помощта на биткойн.

купувайте билети за кино с биткойн

MovieTickets.com

MovieTickets.com е онлайн търговец на билети за филми, който ви позволява лесно да закупите билети за 30 000 екрана в САЩ, Канада, Великобритания и Латинска Америка. Компанията приема биткойни в замяна на билети за кино.

Майор Синеплекс

Гигантът на тайландския киносалон Major Cineplex вече приема Bitcoin Cash (BCH) на всичките му места, което ви позволява да закупите билети за кино с BCH навсякъде в Тайланд.

AMC Театри

AMC Theaters е втората по големина компания за киносалони в Северна Америка и те приемат биткойн като плащане.

Lionsgate Films

Lionsgate Films си партнира с GoCoin, за да интегрира биткойн в своята платежна система, въпреки че не е напълно ясно как ще работи тази интеграция.

Места за най-добри храни, напитки и ресторанти

Най-добрите храни, напитки и ресторанти Места за приемане на биткойн плащания

Домино

Domino’s не приема директно биткойн. Те обаче приемат карти за подарък на Домино и можете да купите карти за подаръци на Домино с биткойн, използвайки eGifter и подобни платформи за карти за подаръци.

Дънкин Донътс

Когато купите карта за подарък Dunkin ’Donuts с биткойн, можете да похарчите тази карта за подарък на всяко място на Dunkin’ Donuts в цялата страна. Не, не можете директно да платите с биткойн в Dunkin ’Donuts, но можете лесно да платите с биткойн индиректно чрез карта за подарък от eGifter или друг основен уебсайт за карти за подаръци.

KFC

KFC не приема биткойн по цялата верига. Въпреки това, компанията направи заглавия в цял свят, когато KFC Канада реши да приеме биткойн за ограничен период от време в замяна на кофата на биткойните. Компанията обработва плащанията в магазина чрез биткойн и кофите се доставят директно до домашния адрес на клиента.

Brewdog

Процъфтяващата мегапивоварна на Великобритания Brewdog наскоро обяви, че ще започне да приема биткойни в лондонското си местоположение. Основателят на компанията вижда биткойн като начин за „продължаване на иновациите“: „Направихме го с бира, направихме го с нашия бизнес модел и сега се застъпваме за нов начин на плащане за пинта“, обяснява Brewdog съосновател Джеймс Уат. Brewdog също приема крипто в замяна на акции на компанията. Brewdog официално поддържа BTC, BCH и BCHSV.

купувайте бира с биткойн

Foodler

Foodler е услуга за доставка на храна, подобна на Uber Eats, Skip The Dishes и DoorDash, сред много други конкуренти. Foodler е една от малкото услуги за доставка на храна, която обаче ви позволява да плащате с биткойн.

Автомати за продажба на кока кола

Coca Cola обяви плановете си да интегрира своите автомати с Lightning Network, което трябва да ви позволи да купувате кока-кола с биткойн в близко бъдеще.

Автомати за търговия Aeguana

Компанията за продажба на автомати Aeguana наскоро пусна нова машина за продажба, която приема биткойн и други плащания в цифрова валута.

Американски зелен ZaZZZ вендинг машина

American Green ZaZZZ е вендинг машина, която раздава марихуана. Наскоро компанията интегрира биткойн в приемливите си методи на плащане, позволявайки ви официално да купувате трева с биткойн.

Anchor Grill в Ню Йорк

Можете да похарчите биткойн за пържола от световна класа следващия път, когато сте в Ню Йорк. Anchor Grill, специализирана в „модерна европейска кухня“, ви позволява да плащате сметката си в биткойни всеки път. Пресни морски дарове, средиземноморски ястия и пържоли на скара са на разположение за поръчка.

Auza’Atar в Ню Йорк

Auza’Atar е ливански и близкоизточен ресторант, базиран в Източното село в Ню Йорк. Ресторантът предлага широка гама от ястия от Близкия изток, но също така приема биткойн за артикули al lmenu.

Arrowhead говеждо месо

Arrowhead Beef прави органично говеждо месо, хранено с трева. Компанията предлага говеждо месо, съвременни пържоли, първокласно печено, първокласни пържоли и специални разфасовки – всички те могат да бъдат закупени с биткойн. Посетете ArrowheadBeef.com, след това пазарувайте от различни разфасовки говеждо месо и плащайте с биткойни.

Bees Bros

Bees Bros продава мед и продукти на основата на мед чрез BeesBros.com – и да, те приемат биткойн. Можете да похарчите биткойн за медени карамели, медени печени бадеми, лосион с пчелен восък, меден сапун, меден балсам за устни и много други продукти на медена основа.

Пица за монети

По-лесно от всякога е да харчите биткойни за пица благодарение на Pizza For Coins (PizzaForCoins.com). Въведете адреса си в уебсайта, след което разгледайте пицарии близо до вас, които желаят да приемат биткойн или 50 различни алткойни. Вместо да търсите поотделно места за пица, които приемат биткойн, можете с един поглед да видите всички налични места за пица.

Честен Brew

Купете бира с най-голямата криптовалута в света благодарение на Honest Brew. Компанията продава бира от собствена пивоварна и свързани пивоварни – всичко в замяна на биткойн. За разлика от повечето пивоварни, базираната в Обединеното кралство Honest Brew прави бизнес изключително онлайн, като доставя бира на клиенти в цяла Великобритания и по света.

Метро

Понастоящем Subway не приема биткойни в нито един от магазините си. Още през 2013 г. сандвич магазинът направи заглавия за приемане на биткойн в един магазин в Allentown, Пенсилвания. Собственикът на магазина реши да даде 10% отстъпка на всеки, който плаща с биткойн. Един Redditor караше часове за привилегията да си купи един фут с биткойн – има дори видео:

Lieferando

Lieferando е една от най-големите операции по доставка на храна в Германия. С 11 000 ресторанта партньори компанията приема и биткойни, което улеснява получаването на храната, която искате да бъде доставена на вашия адрес по всяко време навсякъде в Германия.

Механа Pembury

Механа Pembury е английска кръчма с над 20 бири под крана и богат избор от вина, спиртни напитки и безалкохолни напитки. Те също така сервират неделно печено и пица в нюйоркски стил, наред с друга храна. Можете да платите сметката си с биткойн в механа Pembury.

Старият Фицрой

Old Fitzroy е традиционна кръчма в Сидни. Това е и една от най-старите кръчми в Сидни. Барът приема биткойни в замяна на напитки, хранителни продукти и билети за театър.

Барове Killfish

Руската верига за барове Killfish приема биткойни от 2018 г. Всъщност баровете Killfish правят крачка напред, като всъщност позволяват на покровителите да създават свои собствени цифрови портфейли само за бара. Killfish има присъствие в 25 руски града.

EVR лента

EVR Bar е бар в Ню Йорк, който ви позволява да плащате в раздела си с биткойн. Всички биткойн плащания се обработват с помощта на BitPay.

Розовата крава

The Pink Cow е японски ресторант, който започва да приема биткойни през 2013 г. От 2017 г. компанията се е фокусирала повече върху Bitcoin Cash (BCH) и дори е домакин на първата среща в света с Bitcoin Cash през декември 2017 г. Днес , ресторантът ви позволява да платите сметката си в BCH или BTC.

CryptoCoffee

CryptoCoffee е дистрибутор на кафе, фокусиран върху крипто, който продава кафе за криптовалута в по-голямата част от Европа. Купете гама от смеси и кафе продукти с един произход с CryptoCoffee днес.

Немъртво кафе

Undead Coffee е търговец на кафе, който приема биткойн. Компанията работи изцяло онлайн, продавайки прясно печено кафе, кафе с един произход, кафе блендове и др.

Нищо рибно

Nothing Fishy е специализиран онлайн търговец, който продава само един продукт: добавка с омега 3 мастни киселини, получена от водорасли вместо от риба. Това е. Компанията доставя по целия свят, предлагайки 60 бутилки softgel и 120 softgel. Можете да намерите по-евтини цени, купувайки директно от Amazon, но нищо Fishy не приема биткойн.

Pex Peppers

Искате ли да похарчите биткойните си за възможно най-пикантния лют сос? Pex Peppers може да помогне. Pex Peppers предлага широка гама от пикантни люти сосове, всички налични за закупуване за биткойн.

Най-добрите места за мода и бижута

Най-добрите места за мода и бижута за приемане на биткойн плащания

6 ризи за долар

Потребителска тениска компания 6 Dollar Shirts ви позволява да изградите персонализирана риза само за $ 6, след което да платите за нея с помощта на биткойн. Ако искате прилична, достъпна тениска, персонализирана по десетки различни начини, тогава 6 Dollar Shirts е чудесен бюджетен вариант, който приема биткойн.

купувайте биткойн облекло в интернет

Възлюбени ризи

Търговецът на дрехи за електронна търговия Beloved Shirts предлага изработени по поръчка дрехи за мъже, жени и деца. Можете да похарчите биткойн за тениски, качулки, суичъри, къси панталони, спортно облекло и други.

Girlmeetsdress.com

Girlmeetsdress.com е женски моден уебсайт, който предлага разнообразие от рокли за жени.

Аеропостале

Aeropostale не приема конкретно биткойн. Можете обаче да си купите карти за подарък с биткойн чрез Egifter, след това да влезете във всеки Aeropostale и да използвате тази карта за подарък.

американски орел

American Eagle работи по същия начин като Aeropostale по отношение на биткойните: можете да си купите карта за подарък с биткойн чрез Egifter, след което да влезете във всеки американски орел, за да го похарчите за дрехи.

Рийдс Бижутери

Предварително мислещи бижутерски компании като Reeds Jewellers приемат биткойни в замяна на годежни пръстени, сватбени пръстени, обеци, колиета, гривни и други видове бижута. Компанията също така редовно има промоции като безплатна доставка и 45% продажби в целия сайт, което ги прави добра възможност за потребители на биткойн, които търсят забавяне.

Десетки

Tens е търговец на очила, който ви позволява да харчите биткойни за редица модерни лещи. Компанията не само приема биткойни, но също така набляга на устойчивостта – така че можете да изглеждате добре и да се чувствате добре за покупката си.

RealWatches.com

RealWatches.com е онлайн търговец на часовници, предлагащ разнообразни стилове за мъже и жени.

Queen Bee от Бевърли Хилс

Дизайнерската чанта на дребно Queen Bee от Бевърли Хилс ви позволява да купувате луксозни чанти в замяна на биткойн.

Кобели

Kobelli продава ръчно изработени бижута в замяна на биткойн. Това не е вашият обикновен магазин за бижута: това са висококачествени бижута, създадени от някои от най-добрите занаятчии в света. Всички продукти са достъпни за закупуване с биткойн.

BitDials

Поръчайте часовници, маншети и други аксесоари чрез BitDials, който приема биткойни в замяна на всички онлайн продукти.

РизаWasCash

Умна игра на стар интернет мем, ShirtWasCash ви позволява да купувате широка гама от самопровъзгласени „странни“ ризи. Почти всеки ден се пускат нови дизайни. Ризите са разделени в категории за момчета, дами, домашни любимци и други.

Минку

Minku предлага кожени изделия с персонализирани релефни имена и налични посвещения. Ако искате да похарчите биткойните си за качествена кожа, тогава Minku е чудесен вариант.

Раници Tortuga

Ако имате голям игрален лаптоп за носене, тогава не можете да се доверите на лаптопа си на обикновена раница. Tortuga Backpacks е чудесен вариант. Просторните раници осигуряват достатъчно място дори за 17-инчов или 19-инчов игрален лаптоп, както и много допълнително място за периферни устройства.

Хипти

Hipptee е производител на графични тениски, който не само приема биткойн; те също използват Bitcoin Lightning Network. Hipptee приема биткойн при всички покупки под $ 50.

Самер Халиме

През 2017 г. търговецът на луксозни диаманти Samer Halimeh започна да приема биткойни в замяна на сделки и продажби на бижута. Компанията има силно присъствие в Лондон, Ню Йорк и Рияд.

Менло Парк

Търговецът на бижута от висок клас Menlo Park приема биткойн в замяна на бижута и часовници от висок клас. Компанията започна да приема биткойни след увеличаване на търсенето от клиенти, които искат да харчат виртуални валути.

Най-добрите места за оръжия и оръжия

Най-добрите места за оръжия и оръжия за приемане на плащания с биткойн

GunGear.ca

GunGear.ca е един от малкото магазини за оръжия, който приема биткойни в замяна на огнестрелни оръжия. Онлайн търговецът на оръжия използва Coinbase като свой процесор за плащане. GunGear е основана през 1989 г. Днес компанията предлага широка гама от огнестрелни оръжия, заедно с боеприпаси, кобури, ножове и други аксесоари. В миналото компанията предлагаше по-строги отстъпки за клиенти, които плащат с биткойн (като 15% отстъпка за всички клиенти и 18% отстъпка за биткойн клиенти).

Gunworks в Централен Тексас

Austin’s Central Texas Gunworks беше първият магазин за оръжия, който прие биткойн като плащане – промяна, която те направиха още през 2014 г. Магазинът ви позволява да купувате оръжия с биткойн онлайн или на местата им на дребно. Gunworks от Централен Тексас също приема ETH и LTC.

вземете оръжия с биткойн

Най-добрите застрахователни компании

Най-добрите застрахователни компании да приемат биткойн плащания

Иновационна застрахователна група

Innovation Insurance Group ви позволява да плащате застрахователните си премии с биткойн и други основни криптовалути. Подходящо наречената застрахователна компания също така твърди, че е специализирана в застраховането на потребители на криптовалута.

ИНГАРД

INGUARD приема биткойн плащания още през 2013 г. Компанията реши да приеме биткойн, за да се разграничи от конкурентите си.

CoverYou

CoverYou позволява на своите клиенти в Белгия и Холандия да плащат своите премии с биткойн. CoverYou е уникална застрахователна компания: компанията е специализирана в покриването на смартфони и таблети, което улеснява подмяната на вашите електронни устройства, ако се загубят, откраднат или счупят.

Най-добрите места за недвижими имоти

Ескроу на Глен Оукс

Южнокалифорнийската компания за недвижими имоти Glen Oaks Escrow наскоро обяви, че приема плащане с биткойн чрез BitPay. Компанията взе решение, след като забеляза нарастващ брой имоти, продавани за биткойн.

купувайте недвижими имоти с биткойн

Максимуми за недвижими имоти

Северноамериканската компания за недвижими имоти Real Estate Maximums обяви, че ще приеме биткойн плащания от клиенти в САЩ и Канада. Компанията е основана през 1999 г. и е специализирана в продажбите на жилища.

Бруклив

Базираната в Ню Йорк компания за недвижими имоти Brookliv започва да приема биткойни през 2018 г. Компанията иска да улесни по-младите клиенти да инвестират в недвижими имоти, използвайки цифрови валути.

Kuper Sotheby’s International Realty

Kuper Sotheby’s International Realty обяви през септември 2017 г., че ще започне да приема биткойни. Базираната в Тексас компания за недвижими имоти започна да приема биткойн като начин някой лесно да прехвърли дигитален актив в осезаем актив.

BitcoinRealEstate

BitcoinRealEstate, намерен онлайн на BitcoinRealEstate.com, има изненадващо богат избор от имоти, които могат да бъдат закупени с биткойн. Искате ли да си купите мезонет за няколкостотин BTC? BitcoinRealEstate.com е едно място, където можете да направите това.

Най-добрите места за злато, скъпоценни метали и монети

Американски кюлчета

American Bullion традиционно се специализира в златни кюлчета, въпреки че наскоро компанията започна да приема биткойни като плащане. Главният изпълнителен директор на компанията описа биткойн като „пълен с възможности и неограничен потенциал“. Можете да закупите физическо злато и сребро с биткойн чрез American Bullion.

Provident Metals

Provident Metals приема биткойни в замяна на благородни метали и кюлчета с инвестиционен клас.

Sharps Pixley

Sharps Pixley е лондонски дилър за злато, основан през 1778 г. Наскоро компанията обяви, че ще започне да приема биткойни като плащане за благородни метали. Sharps Pixley е член на Лондонската асоциация на пазара на билиони и компанията управлява магазини в цяла Великобритания, където инвеститорите могат да купуват, търгуват и съхраняват благородни метали.

Ваулторо

Vaultoro е млад в сравнение с повечето други търговци на злато в този списък. Компанията обаче приема биткойни в замяна на злато, сребро, платина, паладий и други благородни метали.

Amagi Metals

Amagi Metals е център за събиране на монети, който продава златни и сребърни монети сред други колекционерски предмети. Уебсайтът приема биткойн чрез страницата си в www.amagimetals.com/bitcoin. Просто кликнете върху „Купете злато и сребро с биткойн“, за да започнете.

79 милиона

Bullion79 улеснява продажбата на един магазин за стойност за друг. Разменете вашите биткойни за златни или сребърни кюлчета, монети и други предмети. Bullion79 не приема само биткойн: биткойнът е основната валута на уебсайта за транзакции. Просто посетете https://bullion79.com, щракнете върху плащане, след което вижте цената на вашите артикули в биткойн.

Apmex

Apmex продава благородни метали в замяна на биткойн, включително златни и сребърни кюлчета, заедно с платина, паладий и други метали. Можете да посетите официалния уебсайт на адрес www.apmex.com/now-accepting-bitcoin да платите с биткойн. Просто изберете благородния метал, който искате да купите, след което направете плащане с Bitpay, когато сте готови.

Най-добрите места за забавление за възрастни

PornHub

PornHub е един от 30-те най-посещавани уебсайта в света. Както при другите порнофирми, PornHub осъзна, че клиентите му често не желаят да предоставят информация за кредитни карти. Те обаче бяха щастливи да предадат криптовалути. PornHub отдавна е привърженик на биткойните, но гигантът за развлечения за възрастни вече приема LTC, TRON и ETH. Платете за PornHub Premium с крипто!

Палава Америка

Порно уебсайт Naughty America приема биткойни в замяна на абонаменти, които са на цена около $ 95 на година или $ 30 за един месец (получавате стръмна отстъпка за годишни абонаменти). Naughty America приема биткойни и абонаментът ви дава достъп до 7 други порно уебсайта. Избягвайте абонаментите за порно да се показват в сметките на вашите кредитни карти или в банковите извлечения!

Плейбой

Дългогодишното издание за забавления за възрастни Playboy приема биткойни с едно предупреждение: можете да използвате биткойн само за закупуване на първокласни функции чрез Playboy TV. Въз основа на ранната поддръжка на компанията за биткойни обаче, със сигурност е възможно в бъдеще да бъде добавена и друга поддръжка на биткойни.

Момичета-самоубийци

Онлайн център за момичета за самоубийства Suicide Girls приема плащания с биткойн.

LiveJasmin

LiveJasmin е уебсайт за развлечения за възрастни, най-известен със своите шоу програми на живо. Платформата приема биткойн и други основни криптовалути като плащане, позволявайки ви да платите за абонамент, използвайки всяка криптовалута, поддържана от PumaPay.

Най-добрите оферти за инвестиране, спестяване и печелене на лихва

BlockFi

Инвестирайте вашите биткойни и спечелете сложна лихва с BlockFi. Има десетки платформи, които ви позволяват да спечелите лихва в замяна на депозиране на биткойн, въпреки че Blockfi е може би най-легитимната платформа за крипто заем в индустрията. Регистрирайте се за сметка за лихви в BlockFi (BIA) и печелете лихви от 6% до 8% годишно.

харчат биткойни, за да печелят лихва

Nexo

Nexo е най-големият конкурент на BlockFi. Платформата предлага годишни лихвени проценти от 7% до 8% за биткойн ходлери, което улеснява печеленето на сложна лихва върху вашите биткойн холдинги. Nexo също така приема депозити в UDST, TUSDT, USDC, PAX и DAI.

CoinLoan

Подобно на двете платформи по-горе, CoinLoan предлага лихвени проценти до 12%, което улеснява биткойн ходлерите да печелят максимална възвръщаемост на своите притежания.

YouHodler

YouHodler предлага годишни лихвени проценти от 7% за биткойн и до 12% за холдинги USDT. Платформата също така приема BNB, USDC, PAX и TUSD. Каквато и да е вашата предпочитана цифрова валута, може да успеете да спечелите лихва върху нея с помощта на YouHodler.

Ledn.io

Ledn, намерен онлайн на Ledn.io, се рекламира като доставчик на финансови услуги за холери. Компанията позволява на биткойн ходорите да печелят фиксирани лихвени проценти по депозити.

Най-добрите места за университети и колежи

Книжарница на Университета Саймън Фрейзър (SFU)

Университетът на Саймън Фрейзър (SFU) във Ванкувър е една от малкото големи образователни институции, които приемат биткойн. Книжарницата SFU приема биткойн за дрехи, стационарни материали, учебници, учебни материали и всички видове екипировка SFU, наред с други артикули.

Университети и колежи приемат биткойн

MIT Coop

Основан през 1882 г., Coop е магазинът на кампуса за Харвард и MIT. Coop приема плащания с биткойн в замяна на учебници, учебни материали, оборудване с марка на университета и др.

Университет в Камбрия

Университетът в Камбрия беше един от първите университети в света, който прие цифрова валута. Колежът също така позволява част от таксите за обучение да се плащат с помощта на биткойн – едно от малкото училища в света, което позволява това.

Европейско училище по мениджмънт и технологии в Берлин

Европейското училище за мениджмънт и технологии (ESMT) Берлин е една от малкото институции в света, които предлагат пълни степени в замяна на биткойн. Можете да използвате крипто за плащане на пълни степени и индивидуални програми на високо ниво.

King’s College

King’s College в Ню Йорк е едно от първите базирани в САЩ училища, които приемат плащания в биткойн. Училищните администратори всъщност препоръчват да се плаща с биткойн като начин да се избегнат 2% до 3% транзакционни разходи.

Университет в Никозия

Кипърският университет в Никозия беше изненадващо средство за използване на биткойн за обучение. Днес студентите могат да продължат да използват биткойн, за да плащат за обучение на U от N.

Най-добрите уебсайтове за запознанства

OKCupid

Уебсайтът за запознанства OKCupid ви позволява да плащате за премиум абонаменти с биткойн. Всъщност OKCupid беше една от първите големи интернет компании, които приеха биткойн още през 2013 година.

Badoo

Badoo е приложение за запознанства, което започна да приема биткойн изненадващо рано, но никога не е актуализирало своята система за плащане с биткойн, поради което ще намерите много оплаквания относно плащанията на биткойн на Badoo онлайн.

Luxy.com

Luxy.com е платформа за запознанства, обслужваща високопоставени членове като милионери, знаменитости, супермодели и бизнес мениджъри. Всички членове трябва да имат годишна заплата от $ 200 000 и всички сметки трябва да бъдат проверени.

Най-добрите Forex брокери

eToro

eToro е един от най-известните форекс брокери, налични днес. Основана през 2006 г., базираната в Кипър компания предлага търговия с акции, суровини, валути и индекси. Можете да депозирате биткойн във вашата eToro сметка и веднага да започнете да търгувате.

ForexTime

Искате ли да спечелите късмета си, като купувате или продавате чуждестранна валута? ForexTime (FXTM) е един от шепата форекс брокери, който приема крипто като опция за депозит. Пуснат на пазара през 2011 г., ForexTime поддържа 250 инструмента за акции, стоки, метали и различни валути.

AvaTrade

AvaTrade е валутен брокер, който приема биткойн за депозити. Отворете търговска сметка, след което депозирайте биткойн, за да започнете да търгувате веднага.

Плюс 500

Plus500 е водещ доставчик на договори за разлика (CFD), предлагащ набор от финансови продукти на потребители в над 50 държави. Компанията приема BTC и ETH за депозити.

FBS

Онлайн форекс платформата FBS предлага CFD и благородни метали на търговци по целия свят и наскоро те добавиха биткойн като официално поддържана валута. Базираната в Русия компания поддържа сателитни офиси в Китай, Египет, Индонезия, Малайзия и Тайланд.

FX Choice

FX Choice е основана през 2008 г. Днес форекс платформата приема биткойн като метод за депозит за своята платформа за търговия MT4 и MT5.

Finpro търговия

Базираният във Великобритания ECN брокер FinPro Trading предлага търговия за настолни компютри и мобилни устройства за клиентите. Те също така приемат биткойн като метод за депозит и не налагат такси за транзакции с биткойн. Всъщност търговията с FinPro ще възстанови всички такси, начислени от банките за конвертирането на фиатната валута в биткойн.

InstaForex

InstaForex е основана през 2007 г. и е един от най-известните брокери в света днес. Компанията предлага 100% бонус за първоначални депозити. От скоро компанията приема биткойни за депозити и тегления.

Турция Форекс

Лондонският Forex Forex приема биткойн като опция за депозит.

Най-добрите адвокатски кантори

Северно право

Базираната във Финландия адвокатска кантора наскоро започна да приема биткойн като плащане за правни услуги.

StepToe & Johnson LLP

StepToe & Johnson LLP има местоположения в Брюксел, Пекин, Чикаго, Лондон, Лос Анджелис, Финикс и Вашингтон. Компанията току-що обяви, че ще започне да приема биткойни, за да се придружи с разширяване на тяхното блокчейн разделение.

Frost Brown Todd LLC

Frost Brown Todd е национална адвокатска кантора с местоположения в САЩ. Адвокатската кантора стана първата голяма фирма, която прие биткойн като плащане през 2017 г. Те твърдят, че са имали значително търсене на клиенти да плащат в биткойн.

Маклафлин & Stern LLC

Основан през 1898 г., Маклафлин & Stern е една от най-старите адвокатски кантори в Америка и сега тя приема биткойн като плащане за правни услуги.

Най-добрите автомобили и автомобили

Дъбови моторни коли

Базираната в САЩ автокъща Post Oak Motor Cars наскоро обяви, че ще започне да приема биткойни в замяна на превозни средства. Компанията обработва крипто плащания чрез Bitpay.

Класически развлечения

Друго базирано в САЩ представителство Classic Recreations вече приема биткойн като опция за плащане. Персонализираната автомобилна компания улеснява харченето на крипто за изграждане на автомобила на мечтите ви.

Разни / други

1-800-Цветя

1-800-Flowers.com е базирана в Ню Йорк компания за цветя, която продава цветя онлайн в Съединените щати. Компанията приема биткойн в партньорство с Coinbase от 2013 г. Купете цветя с биткойн и ги изпратете на любим с 1-800-Цветя.

TrickMugs

Купете специални, променящи цвета чаши с биткойн. Чаши TrickMugs ще променят цвета си, за да разкрият скрити съобщения, което ги прави идеален подарък.

Говорител

Накарайте велосипедните си колела да пеят с „Говорители“. Предлагат се в разнообразни цветове, тези устройства обещават да осигурят „мили и километри забавление“, като издадат на всеки велосипед звук от двигателя. Това е малко пластмасово устройство, което се побира в спиците на вашите велосипедни гуми – подобно на начина, по който бихте използвали игрална карта или щипка. Освен това можете да плащате с биткойн.

CoinFueled

CoinFueled ви позволява да харчите предплатени карти за подаръци с помощта на биткойн. В САЩ и Канада шофьорите могат да използват карти за подарък, за да купуват бензин на хиляди различни станции.

Щит n печат

Искате по-добър начин да запечатате остатъците от храната си? Shield n Seal е бърз и прост продукт – и страницата за онлайн поръчки приема биткойн.

Тунери Aloha

Aloha Tuners продава електронни инструменти за настройка онлайн чрез своя безпроблемен магазин за електронна търговия на тема Хавай. Тунерите се предлагат в различни форми от извънземни до сови до кучета. Можете да платите за всичко, като използвате биткойн.

Суагнети

Swagnets предлага високотехнологичен талон, обслужван от техничари. Основният продукт на компанията е магнит, който покрива камерата на вашия лаптоп. „Swagnet“ ви позволява да защитите поверителността си, без да надраскате или залепите лаптопа си. Всеки Swagnet е направен от въглеродна стомана и те се придържат към вградените магнити на вашия MacBook. Освен това, тъй като Swagnets са магнитни, но не и магнити, те няма да навредят на вашия компютър.

Компания за движение по пътища

Искате ли да преминете от едно състояние в друго? През 2017 г. America’s Roadway Moving Company стана първата голяма движеща се компания, която прие биткойн като валиден начин на плащане.

Съвместно проследяване

Платформа за проследяване на портфейл от монети Cointracking приема биткойн като плащане

Плакат горелка

Poster Burner продава персонализирани плакати. Можете да качите екранна снимка или снимка на уебсайта, след което да поръчате персонализиран печат на тази снимка. Направете снимка на вашето биткойн портфолио и го покажете пред приятелите си, например.

Денариум

Денариумът ви позволява да закупите физическа версия на вашите биткойни и други криптовалути. можете да обгърнете биткойните си в злато и други благородни метали например. Разбира се, това е малко несериозно в сравнение с държането на биткойн в цифрова форма, но със сигурност изглежда страхотно.

T-Mobile Полша

Полското подразделение на T-Mobile приема плащания в биткойн.

Bitcoinshop.us

Bitcoinshop.us е онлайн търговец на дребно, обслужван специално за потребители на биткойн. Уебсайтът предлага широка гама от предмети за дома и бизнеса, включително всичко – от часовници до климатици. Bitcoinshop.us приема и други криптовалути, включително DOGE и LTC.

Съветник за етерично масло

Обменяйте биткойн за етерични масла с Essential Oil Wizardry, онлайн хомеопатичен търговец на дребно.

Модафинилхл

Modafinilxl е евтина онлайн аптека, която предлага богат избор от генерични марки лекарства на най-ниските цени.

Сантика

Santyka е друга добре заредена онлайн аптека с богат избор от генерични лекарства, предлагани на евтини цени.

Синергетична преса

Synergetic Press е онлайн търговец на книги, специализиран в книги за внимателност като „Тайните наркотици на будизма“ и „Мистичният химик“, наред с други. Компанията приема биткойн в замяна на всички физически и цифрови електронни книги.

Chicago Sun-Times

Chicago Sun-Times беше един от първите вестници в САЩ, който прие биткойн за абонамент.

Крипопет

Искате ли да използвате своя биткойн за закупуване на храна за домашни любимци, консумативи и други? Cryptopet е ваш приятел. Уебсайтът приема биткойн в замяна на всички видове храни за домашни любимци, консумативи и аксесоари.

Tradebit

Tradebit е един от най-големите пазари на цифрово съдържание в света. С над 2 милиона налични изтегляния, Tradebit позволява на потребителите да купуват и продават продукти за изтегляне чрез уебсайта си и да плащат за всичко с биткойн.

Bittunes

Bittunes е глобална музикална система с един милион потребители. Наскоро компанията пусна приложение за Android, а платформата е достъпна в 100 страни.

EMWiRES

EMWiRES приема биткойн само чрез своя онлайн магазин. Компанията продава компактдискове и услуги за стрийминг на музика за биткойн.

Най-добрите благотворителни организации

Червен кръст

Международната благотворителна организация Червен кръст приема биткойни (и BCH) във всяка деноминация чрез Bitpay. Ако искате да дарите за международна помощ с вашите биткойни, тогава Червеният кръст е една от най-известните опции.

Обединен път

Обединеният път е една от най-известните световни организации с нестопанска цел, а също така е дългогодишен поддръжник на биткойн.

Грийнпийс

Greenpeace приема дарения в биткойни от септември 2014 г. Организацията за опазване на околната среда се гордее с факта, че не взема пари от корпорации или правителства, въпреки че с радост приема индивидуални дарения в биткойн.

биткойн благотворителни плащания

Проектът за водите

Проектът за водите е основан с цел да осигури чист достъп до безопасна и питейна вода за пиене в Африка на юг от Сахара. Организацията беше една от първите, които приеха плащания с криптовалута; днес Проектът за вода приема дарения в BTC, BCH, ETH и LTC.

Код за вдъхновение

Code to Inspire е основан с цел да даде на жените умения за кодиране, които те могат да използват, за да дадат възможност на своите общности да подобрят своите социално-икономически условия. Базираната в Афганистан организация с нестопанска цел приема биткойн и други методи за дарение.

BitGive

BitGive е основана през 2013 г., за да работи заедно с международни благотворителни организации за подобряване на усилията за опазване на общественото здраве и околната среда. Организацията приема биткойн като дарение.

Аутизмът говори

Аутизмът говори ви позволява да използвате биткойн за повишаване на осведомеността за аутизма. Просто посетете уебсайта, превъртете до края на страницата и кликнете върху бутона „Дари тук“. Кликнете върху връзката и след това ще видите връзка Bitpay, която ви позволява да плащате с биткойн. Ако дарите, вашите биткойни ще бъдат използвани за финансиране на изследвания и осведоменост за разстройството от аутистичния спектър в САЩ и по света.

Проект Tor

Мрежата Tor е група сървъри, управлявани от доброволци, които позволяват на хората да подобрят поверителността и сигурността си в интернет. Благодарение на проекта Tor, вашите биткойни могат да се насочат към подобряване на поверителността в интернет – кауза, която разбираемо е близка до много биткойн.

Интернет архив

Интернет архивът е организация с нестопанска цел, посветена на опазването на интернет. Ако искате да допринесете за огромната цифрова библиотека, тогава можете да дарите с помощта на биткойн.

50+ други благотворителни организации

Общо има 50 основни благотворителни организации, които сега приемат биткойн, включително всичко от Фондацията за свободен софтуер до Проектът Burning Man до къщата на Роналд Макдоналд. Purse.io направи списък с благотворителни организации, които приемат биткойн. Можете да видите списъка тук.

Навсякъде се приемат кредитни карти

Днес е по-лесно от всякога да харчите биткойни навсякъде, където се приемат кредитни карти. имате на разположение множество опции, включително:

Купете виртуална или физическа карта за подарък Visa или MasterCard, като използвате търговец на карти за подаръци като eGifter

Вземете биткойн дебитна карта чрез услуга като BitPay или Bitcoin.com

Използвайте платформа за карти за подаръци, за да купите карта за подарък за хиляди различни ресторанти, търговци, уебсайтове и други

В крайна сметка е по-лесно от всякога да харчите биткойни днес. Очакваме редовно да добавяме нови места за харчене на биткойни в този списък.

Как да харчите биткойн онлайн ресурси

харчене-биткойн-онлайн

Тъй като този списък с приети места за биткойн за пазаруване и използване в онлайн магазини за електронна търговия, има няколко посветени как да намерите места за прекарване на сайтове за биткойн:

 • SpendBitcoins.com
 • SpendaBit.com

Може да си струва да се научите как да печелите биткойн онлайн, за да можете и вие да го похарчите. Въпреки че много прогнози за цените на биткойни ще ви накарат да искате да „ходлите“ (някои казват, че задръжте за скъпия живот), тъй като може да удвои или утрои стойността си през годините, особено поради намаляването на биткойните наполовина. Не забравяйте, че когато пазарувате с биткойн онлайн, за да защитите винаги личните си ключове, защитете данните на портфейла си и използвайте официалните уебсайтове и магазини, за да избегнете измами с биткойн.

Тъй като цената на биткойните се движи нагоре и надолу и приемането на плащания за биткойни достига повече уебсайтове и приемане на търговци от всякога, има много полезни ресурси за проверка, които помагат на хората да прегледат къде да похарчат биткойн онлайн и какви неща можете да си купите с биткойн на интернет.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map