Bitcoin IRA: Най-добрите компании за крипто индивидуални акаунти за пенсиониране

Ръководство за биткойн IRA от две части за това как работят сметките за пенсиониране на биткойни и преглед на 9-те най-добри доставчици на компании за пенсионни сметки, ориентирани към криптовалута, на пазара през 2019.

Bitcoin IRA: Как да добавите биткойн към пенсионна сметка

Биткойн вече може да бъде добавен към вашата пенсионна сметка в Америка. Да, крипто IRA са официално тук.

Днес ние обясняваме всичко, което трябва да знаете за това как работят биткойн ИРА, плюсовете и минусите на добавянето на биткойн към вашата пенсионна сметка и най-надеждните попечители на биткойн ИРА на пазара.

Какво е Bitcoin IRA?

Първо нека да изясним, биткойн IRA е самостоятелно насочена индивидуална пенсионна сметка (IRA), която държи инвестиции в биткойн. Традиционната ИРА притежава благородни метали, акции или облигации.

Регламентите на Службата за вътрешни приходи (IRS) не позволяват изрично да държите криптовалута в IRA. Вътрешният кодекс за приходите обаче не посочва кои активи самоуправляващите се ИРА могат да държат като инвестиции: той само посочва кои активи не можете да притежавате. Биткойнът не е изключен актив, така че е напълно законно да държите биткойн във вашата IRA.

IRS не е изключила криптовалути да се държат в IRA. Това означава, че можете да имате биткойн във вашата IRA, но можете да имате и Litecoin, Ethereum, Ripple или каквито и да е други криптовалути, в които бихте искали да инвестирате.

Как да добавите биткойн към вашата IRA

Повечето индивидуални пенсионни сметки (IRA) в Америка се управляват от попечители или попечители от името на инвеститорите. Банката или брокерът-дилър например държи акции, облигации, взаимни фондове и сертификати за депозити в инвестиционния инструмент.

Някои американци обаче избират да имат самостоятелно насочени ИРА. Със самонасочена IRA можете да добавяте различни инвестиционни активи. Можете да държите недвижими имоти, записи на заповед, данъчни задържания, злато, ценни книжа за частно пласиране и дори биткойн във вашата самоуправляема ИРА.

Няма такова нещо като Bitcoin IRA само по себе си, както няма такова нещо като Gold IRA или Stock IRA или каквито и да било други видове специфични за класа активи активи. Всичко това са маркетингови термини, които имат нулево практическо значение. Според закона съществува само ИРА.

Ето основния процес на добавяне на биткойн към вашата ИРА:


Етап 1) Отворете самонасочена IRA чрез попечител на IRA

Стъпка 2) Намерете посредник за биткойн IRA или купете сами биткойн от борса

Стъпка 3) Финансирайте вашата самоуправляема IRA чрез преобръщане или трансфер

Стъпка 4) Задръжте биткойн във вашата ИРА, докато навършите 59,5 години (или платете неустойка, за да изтеглите биткойните си по-рано)

Вашата самоуправляема IRA има същите регулаторни изисквания като обикновената IRA. Нямате достъп до парите си, докато навършите 59,5 години, или в противен случай ще бъдете наказани за предсрочно теглене.

Освен това, със самоуправляващата се ИРА вие отговаряте за вашите собствени инвестиционни решения.

За много хора добавянето на биткойн към IRA им дава необходимата диверсификация. Някои смятат, че биткойнът придава на портфолиото си силно желаната „алфа“. Биткойнът не е свързан например с икономическия успех на конкретна държава, нито е свързан с цените на недвижимите имоти, златото или други активи. Той се движи по свои начини по свои собствени причини и затова някои инвеститори са щастливи да добавят биткойн към портфолиото си.

За по-голяма яснота IRS поясни, че криптовалутите са били третирани като собственост за данъчни цели в a забележете издаден през 2014 г. Към това съобщение ентусиастите на Биткойн получиха зелена светлина да продължат с увереност, знаейки, че IRS разглежда избрания от тях актив като лична собственост – подобно на акции от акции – което в крайна сметка позволява криптовалутите да бъдат включени в IRA.

Конкретната процедура за отваряне на биткойн IRA варира при различните доставчици. Една голяма компания си партнира с BitGo като своя цифров портфейл и доставчик на сигурност за крипто пенсионни активи, например. Компанията използва институционалната услуга за попечителство на BitGo, за да държи биткойните на клиентите. Ако искате да осъществите достъп до своя биткойн, ще трябва да попълните държавно издадена идентификация и гласова проверка.

Плюсове и минуси на добавянето на биткойн към вашата IRA

Има предимства и недостатъци при добавянето на биткойн към вашата ИРА. Предимствата и недостатъците включват:

Професионалисти

 • Диверсификация: Биткойнът се движи независимо от отделните пазари, икономики и валути. Той може да добави така необходимата диверсификация към вашето портфолио. Той дори може да изолира вашата сметка от огромни загуби по време на спад.
 • Ограничете ефектите от инфлацията: Биткойнът има фиксирана обща доставка, което означава, че не е обект на изкуствена инфлация. Милиарди щатски долари се отпечатват всяка година, поради което стойността от 1 USD постепенно спада с времето.
 • Изрязване на банки: С биткойн ИРА можете да избегнете да разчитате на банките да управляват парите ви (въпреки че все още трябва да разчитате на самоуправляващ се попечител на ИРА).
 • Избягвайте данъка върху капиталовите печалби и се наслаждавайте на необлагаем растеж: Задържането на биткойни във вашата IRA изолира вашите биткойни от данъци. Няма да плащате 15 до 20% данък върху капиталовата печалба върху печалбите, които правите от притежание на биткойн.
 • Лесно закупуване на биткойни: Когато купувате биткойн във вашата IRA чрез доставчик на услуги за биткойн IRA, не преминавате през традиционен интерфейс за обмен. Вместо това подавате заповед до попечителя и попечителят купува биткойн от ваше име. Това е лесен процес, който не изисква да се регистрирате за размяна, да завършите допълнителна KYC проверка или да управлявате собствения си портфейл.
 • Вградено решение за попечителство: С биткойн IRA, попечителят на IRA държи вашите биткойни. Те са решението за попечителство. Не е нужно да се доверявате на борса, за да държите парите си, нито да се притеснявате за собствения си портфейл или управлението на частния ключ.
 • Без минимални инвестиционни лимити: Някои фирми за биткойн IRA имат минимални инвестиционни ограничения, докато други нямат.

Минуси

 • Такси за първоначална настройка: Самоуправляващите се ИРА идват със собствени такси. Създаването на самонасочена сметка в IRA за $ 50 000 за търговия може да струва до $ 6 000 такси за първоначалната настройка, например. Таксите варират при различните доставчици. Услугите на Bitcoin IRA обаче са особено скъпи, тъй като има малко доставчици в пространството.
 • Такси за попечителство и поддръжка: Не е нужно само да плащате, за да създадете вашата самоуправляема ИРА; има и периодични такси за попечителство и поддръжка, начислявани от самоуправляващи се доставчици на ИРА.
 • Такси за транзакции: В допълнение към всички горепосочени такси, все още трябва да плащате скъпи такси за транзакция. Повечето доставчици на биткойн IRA взимат такса от около 3,5% на транзакция за всяка покупка и 1% за всяка продажба. В условията на размяна вие плащате 3,5% такси за участници и 1% такси за производител, което е 10x до 30x повече, отколкото плащате на обикновена борса. Някои доставчици на биткойн IRA начисляват такси за покупка от 5%, докато други таксуват 150 долара за продажба.
 • Такси и данъци за преждевременно изтегляне: Ако решите да затворите вашата самоуправляема IRA и да изтеглите парите си преди 59,5 години, тогава ще платите допълнителни такси. Може да се наложи да платите и данък върху капиталовата печалба. Избягването на данъка върху капиталовата печалба беше основната причина да създадете биткойн IRA на първо място.
 • Минимални инвестиционни лимити: Някои доставчици на биткойн IRA имат минимални инвестиционни ограничения от 10 000 до 30 000 долара.
 • Все още разчитате на доставчици на финансови услуги или посредници: Няма реален начин за откриване на самонасочена пенсионна сметка в САЩ без посредник или доставчик на финансови услуги. Все още се нуждаете от попечител за вашата самоуправляема ИРА. Някои хора харесват биткойн, защото той осигурява „истинска свобода“ от настоящата финансова система. С биткойн IRA вие все още сте обвързани с финансовата система по някакъв начин.
 • Възможно е да не контролирате напълно личните си ключове: Една от най-добрите части за биткойн е, че когато контролирате личните си ключове, вие контролирате парите си. При биткойн IRA това не е непременно така. Политиките за управление на ключовете варират в различните компании, но обикновено поне един ключ се държи от вашия попечител на IRA.
 • Кумулативно, всички такси могат бързо да отменят данъчните предимства на IRA. Днес ще платите 15 до 20% данък върху капиталовата печалба върху биткойн и можете да избегнете този данък с биткойн IRA. След като платите всички изброени по-горе такси, може да не излезете напред в дългосрочен план. Някои доставчици начисляват 10% до 25% първоначални такси за настройка, например, което може незабавно да отмени всички първоначални икономии от данъци.

Като цяло таксите за биткойн IRA са изключително високи в момента. Биткойнът е модерен и в пространството има малко доставчици.

Това обаче може да се промени в бъдеще. Институционални играчи като Fidelity навлизат в пространството и е възможно таксите да спаднат.

Веднага след като индустриални гиганти като Vanguard или Fidelity се включат в биткойн пространството на ИРА, ще стане много по-достъпно задържането на биткойни във вашата ИРА.

Е биткойн IRA Legal?

IRS не одобрява конкретно държането на биткойн или други криптовалути във вашата IRA. Всъщност IRS не одобрява изрично никакви инвестиции като инвестиции на IRA.

Вместо това IRS има списък с изключени активи, които не могат да се съхраняват във вашата IRA.

В решение от 2014 г. IRS изясни данъчния статус на биткойните. Оттогава IRS третира биткойните като лична собственост, която не е валута, което означава, че е подобна на акциите. Вие плащате данъци върху капиталовата печалба всеки път, когато продавате.

Каква е разликата между доставчик на биткойн IRA, попечител и решение за попечителство?

Когато търсите информация за биткойн IRA онлайн, нещата могат бързо да се объркат. Хората започват да говорят за „фасилитатори“ на IRA, самоуправляващи се попечители на IRA, портфейли и други агенции.

Обикновено получаването на биткойн IRA изисква работа с три различни агенции:

Услуги за биткойн IRA: Услугите на Bitcoin IRA се считат за „финансови канали“. Това са агенциите, с които имате работа, когато искате да добавите биткойн към вашата ИРА. Повечето услуги за биткойн IRA не се регулират от SEC като традиционните банки или попечителите на IRA.

Самонасочени попечители на ИРА: Самонасочените попечители на IRA държат активи във вашата индивидуална пенсионна сметка. За разлика от традиционната IRA, самонасочената IRA ви позволява да държите активи като недвижими имоти, злато и криптовалути. Самостоятелно попечителите на IRA включват банки, кредитни съюзи и други субекти.

Доставчици на депозитар или портфейл: Повечето услуги за биткойн IRA си партнират с конкретно решение за портфейл или попечителство. Това е агенцията, която всъщност съхранява вашите биткойни.

Кой държи моите частни ключове с Bitcoin IRA?

Една от най-добрите части за биткойн е, че вие ​​имате пълен контрол над парите си. Докато имате личните си ключове, никой друг не може да пипа парите ви, независимо какво се случва.

Това не е така при биткойн IRA. Компаниите имат различни процедури за управление на частни ключове, но няма да имате пълен контрол върху вашите частни ключове с Bitcoin IRA.

Един основен доставчик на биткойн IRA, например, създава три уникални частни ключа, когато настройва биткойн IRA:

Един ключ се съхранява при доставчика на портфейла (като BitGo)

Друг ключ се дава на попечителя на IRA

Трети ключ се дава на стартираща компания (keytern.al), която предоставя услуги за възстановяване, ако вашият ключ е загубен или повреден

Всички тези клавиши се съхраняват извън интернет в места за съхранение.

Колко таксуват доставчиците на услуги от IRA?

Доставчиците на услуги на IRA налагат огромни – дори нелепи – такси за тяхното удобство. Един от най-големите играчи в космоса се нарича Bitcoin IRA. Те начисляват 10% до 15% предварителни такси.

На всичкото отгоре, самонасоченият попечител на IRA може да начисли свои собствени такси за настройка. Всички попечители на IRA начисляват и такси за текуща поддръжка – обикновено около 1% годишно от общата стойност на вашите активи.

Други компании начисляват такси до 25%. Тези такси са по-чести при инвестиране в алтернативни криптовалути.

Мога ли да създам Bitcoin IRA без доставчик на услуги Bitcoin IRA?

Да! Със сигурност можете да създадете самостоятелно насочена биткойн IRA, без да използвате доставчик на биткойн IRA. Тези компании ускоряват и опростяват процеса, но със сигурност можете да създадете биткойн IRA без тяхната помощ.

Просто говорете с адвокат, за да започнете. Може да се наложи да създадете LLC, за да закупите криптовалутата, след което да изберете попечител на IRA. Посетете борса, намерете сигурен портфейл и сте готови.

Днес нарастващ брой адвокатски кантори специално рекламират криптовалутни услуги на IRA. Таксите често са много по-евтини от доставчиците на услуги за биткойн IRA.

ЧЗВ за биткойн ИРА

Къде се съхранява моят биткойн? Със самонасочена биткойн IRA, попечителят обикновено контролира вашите биткойни. Попечителят е отговорен за попечителството на вашите биткойни. Ето защо плащате такси за поддръжка и такси за настройка.

Какво е попечител на IRA? Попечителят на IRA е институцията, която отговаря за вашата самоуправляема IRA. Попечителят е лицензиран и регулиран от IRS. Повечето попечители са банки, кредитни съюзи или тръстове, въпреки че някои доставчици се считат за „небанкови попечители“.

Дали IRS счита криптовалутата като пенсионен актив? IRS не посочва конкретно кои елементи могат да бъдат включени във вашата самоуправляема IRA, но съдържат кои елементи не могат да бъдат включени във вашата IRA. Криптовалутата изобщо не се споменава в регламентите за пенсионни спестявания на IRS, но криптовалутата все още е технически разрешена във вашия акаунт.

100% безопасен ли е моят биткойн IRA? Безопасността на вашия Bitcoin IRA зависи от надеждността на вашия попечител. Някои попечители са застраховани от FDIC, което означава, че стойността на вашата сметка е защитена до определен лимит (да речем, 500 000 щатски долара). Можете да защитите акаунта си допълнително, като използвате двуфакторно удостоверяване (2FA) и защитена парола.

Какво ще кажете за други криптовалутни ИРА? Можете да държите биткойн и всяка друга криптовалута във вашата самоуправляема IRA. Всъщност можете да съхранявате практически всичко във вашата самоуправляема IRA – стига да не е в конкретния списък с изключения на IRS. Днес основните доставчици на биткойн IRA също предлагат Ethereum IRA, Ripple IRA, Litecoin IRA и IRA за други основни криптовалути.

Как мога да намеря попечител на Bitcoin IRA? Има хиляди самонасочени попечители на IRA в Съединените щати. Можете да намерите някои попечители на биткойн IRA на Списък с одобрени от IRS небанкови попечители и попечители. От този списък се свържете с различни попечители, за да попитате за техните услуги, такси, ценни книжа, процедури и други. Имайте предвид, че някои компании за криптовалута IRA работят само с определени попечители. Ако искате да работите с конкретен фасилитатор, тогава може да се наложи да работите с техния конкретен попечител.

Преглед на акаунта за пенсиониране на биткойни

В зависимост от вашите пенсионни цели, биткойн IRA може да бъде правилното решение за вас. С навлизането на повече доставчици на услуги, ориентирани към криптовалута, ще стане по-лесно и по-евтино да се отвори биткойн IRA.

Тъй като криптоактивите избухват с растеж, така също има възможности за инвестиции в криптовалута.

С толкова много различни доставчици на крипто IRA, от които да избирате, може да е трудно да разберете кой ще предложи най-добрите услуги. След това, като част втора от това ръководство за индивидуална сметка за пенсиониране на Биткойн, нека покрием най-добрите 9 компании за криптовалута IRA и да сравним как работят и какво предлагат като доставчици на попечителски услуги.

Най-добрите Bitcoin IRA и Crypto IRA компании

Днес ние изброяваме най-добрите биткойн ИРА и крипто компании ИРА по възможно най-фактическия, безпристрастен начин.

Широк финансов

Минимална инвестиция: $ 0

Широк финансов предлага два основни продукта, включително самонасочени биткойн IRA и Solo 401 (k) с контрол на чековата книжка. От таблото за управление на Financial Financial инвеститорите могат да закупят практически всеки алтернативен актив, разрешен в инвестиционна сметка – включително биткойн и други криптовалути. Не се изисква минимална сума за инвестиция.

За разлика от някои други компании, изброени тук, Broad Financial не използва попечител на трета страна: те са попечителят.

Друго хубаво нещо за Broad Financial е, че компанията не начислява такси, базирани на активи. Някои други компании начисляват такси от 1% годишно върху общата ви стойност на активите, което означава, че спестяванията ви бавно се отчупват с течение на времето. С Broad Financial вместо това плащате фиксирани такси, което прави това привлекателна опция за всички нива на инвеститорите.

Broad Financial предлага както традиционни ИРА, така и Рот ИРА. Освен това трябва да изберете борсата за криптовалута, която искате да използвате. И вие можете да използвате цифровия портфейл по ваш избор.

Ние също оценяваме прозрачната структура на таксите. Докато други компании за биткойн IRA, изброени тук, отказват да разкрият предварително своите такси, Broad Financial показва таксите си публично на своя уебсайт. Ще платите фиксирана такса от $ 1,295, за да настроите акаунта си, например вместо 15% до 25%, начислени от други компании за биткойн IRA.

Като цяло Broad Financial е един от най-доверените доставчици в бранш с много мърляви конкуренти.

BlockMint

Минимална инвестиция: 10 000 долара

BlockMint е една от най-добрите опции сред компаниите за биткойн IRA. Компанията често се появява в горната част на списъците с най-добрите услуги за биткойн IRA. BlockMint е подкрепен от Lear Capital, който от 20 години е едно от най-големите имена в пространството на IRA за благородни метали. Основната „уловка“ е, че трябва да инвестирате поне $ 10 000, въпреки че други опции за биткойн IRA в този списък имат по-високи минимални инвестиционни изисквания.

Повечето клиенти на BlockMint имат добри неща да кажат за компанията. Те твърдят, че компанията има добро обслужване на клиентите и лесен за използване интерфейс за обмен. Експертите са търпеливи и информирани с клиентите дали за първи път купувате крипто или сте опитен експерт.

В замяна на това високо ниво на обслужване на клиентите, клиентите на BlockMint плащат солидни такси. Ще платите 15% такси, когато купувате криптовалута, например, въпреки че са налични малки отстъпки в зависимост от обема.

Също така трябва да отговаряте на минималната сума за инвестиция от $ 10 000 за всеки вид монети. Не можете да купите $ 7000 от BTC и $ 3000 от ETH, за да постигнете минималната сума на инвестицията от $ 10 000, например; трябва да закупите поне $ 10 000 от всеки тип монети.

Също така ще плащате такси на попечителя на BlockMint, който е New Direction IRA Services. Компанията таксува $ 200 на година като годишна такса за съхранение, заедно с административна такса от $ 450 до $ 725 на година въз основа на баланса на вашата сметка и броя на държаните криптовалути.

Биткойн ИРА

Минимална инвестиция: $ 5000

Биткойн ИРА беше една от първите компании за биткойн IRA в бранша. Стартирала през 2016 г., Bitcoin IRA е доставчик на финансови услуги, базиран в Калифорния, Шерман Оукс, специализиран в създаването на биткойн IRA за клиенти. Вие плащате такси от 10% до 15% при настройката, а след това текущи такси от 1% на попечителя на IRA на компанията. В замяна на тези такси получавате всичко в едно, безпроблемна услуга от хора, които са експерти в създаването на биткойн ИРА.

Технически, Bitcoin IRA не предоставя директно никакви реални Bitcoin IRA услуги: компанията просто действа като център за обслужване на клиенти. Те свързват борси, крипто портфейли и попечители на IRA заедно с инвеститори.

Bitcoin IRA първоначално използва Kingdom Trust като своя попечител в IRA. През 2019 г. обаче Bitcoin IRA си партнира с BitGo Trust, за да съхранява криптохолдинги за клиенти. Пенсионната сметка на Bitcoin IRA в BitGo Trust е застрахована за 100 милиона долара. Освен това клиентите могат да диверсифицират своите притежания в 12 различни цифрови активи, като същевременно плащат 30% по-ниски такси за портфейла.

Bitcoin IRA се възползва от предимството за първи път в крипто пространството. Компанията започна да предлага крипто пенсионни сметки през 2016 г., бързо нараствайки до клиентска база от над 5000 хибридни крипто IRA. От 2016 г. насам Bitcoin IRA е обработила над 300 милиона долара при транзакции с цифрови активи. Като цяло компанията твърди, че е най-голямата компания за биткойн IRA в космоса и не виждаме причина да се съмняваме в това твърдение.

Първа цифрова IRA

Минимална инвестиция: $ 20 000

First Digital IRA ви позволява да инвестирате в BTC, ETH или XRP чрез вашата IRA. Има минимална инвестиция от $ 20 000. First Digital IRA си партнира с Kingdom Trust Co., за да бъде попечител на клиентите на Digital IRA.

Други рекламирани ползи от First Digital IRA включват „необлагаем растеж“, „сигурност“ и „диверсификация“. First Digital IRA също твърди, че се грижи за целия процес на настройка на биткойн IRA от началото до края. Това включва процеса на създаване на самонасочена сметка в IRA с попечител, закупуване на биткойн и съхраняване на биткойн в портфейл.

Подобно на други по-сенчести доставчици на биткойн IRA, изброени тук, First Digital IRA отказва да разкрие предварително своите такси. Трябва да поискате ръководство, за да видите колко струва. Обикновено това означава, че таксите са от висок клас, дори струват от 10% до 25% само за дейността като посредник. Това е значителна част от първоначалната ви инвестиция, изтрита само с ненужни предварителни такси.

Монета ИРА

Минимална инвестиция: $ 30 000

Подобно на Bitcoin IRA, Coin IRA е фасилитираща компания, което означава, че всъщност не предоставят портфейл, обмен или попечителски услуги: те просто свързват инвеститорите с тези услуги, действайки като посредник, като същевременно подобряват потребителското изживяване.

Ако сте нов в криптовалутата и нямате нищо против да платите премия за удобство и обслужване на клиентите, тогава Coin IRA е една от възможностите. Компанията обещава да предостави на клиентите свобода от банките, като същевременно им помогне да осигурят парите си по сметка с отсрочен данък. Средствата на клиентите се застраховат в „непроницаем“ хладилен склад.

Подобно на други доставчици на биткойн IRA, изброени тук, Coin IRA е дъщерно дружество на съществуваща компания IRA за благородни метали. По-конкретно, Coin IRA е дъщерно дружество на Goldco, което се намира в Woodland Hills, Калифорния.

BitIRA

Минимална инвестиция: $ 20 000

BitIRA е сравнително нов доставчик на крипто IRA, стартиран от Birch Gold Group. Компанията се отличава от конкуренцията, като осигурява активи срещу кражби, измами, хакове и дори грешки. Това дава на инвеститорите допълнителен слой сигурност – особено инвеститори, които искат да инвестират в крипто, но се притесняват от рисковете.

BitIRA държи средствата на клиентите в хладилно хранилище в охранявана каса, подобно на повечето други решения за попечителство тук. BitIRA също така твърди, че се грижи за целия процес вместо вас, позволявайки на клиентите да се радват на висок растеж без данъци с минимални такси или риск.

Всичко това звучи добре, но по-внимателният поглед разкрива някои проблеми с BitIRA. Уебсайтът на компанията е изпълнен с неудобни препоръки и снимки на глава от Питър Тийл, Бил Гейтс и Ерик Шмид, което изглежда сякаш всички те подкрепят тази компания. В действителност тези три нямат нищо общо с BitIRA. BitIRA също е просто посредник на трета страна: компанията взема част от инвестицията ви в замяна на свързването ви с портфейл и попечител.

Един от най-големите проблеми, които имаме с BitIRA, е, че компанията отказва да разкрие предварително своите такси. На въпрос за такси за попечителство, компанията просто отговаря, „таксите за всяка сметка ще варират“. Предполагаме, че BitIRA начислява такси от 10% до 25% само за работа като посредник между вас и попечител на IRA.

Благороден биткойн

Минимална инвестиция: $ 20 000

Noble Bitcoin е издънка на Noble Gold Investments, фирма за благородни метали в IRA. Компанията има за цел да помогне на всеки да диверсифицира своите IRA или 401 (k) с биткойн и цифрови валути. Днес можете да закупите BTC, ETH, LTC и XRP директно чрез Noble Bitcoin, докато се наслаждавате на предимствата на Bitcoin IRA.

Други обещани предимства с благородния биткойн включват ефективен процес на преобръщане на IRA, подход, основан на клиента и 25-годишен опит в работата с благородни метали IRA за клиенти.

Noble Bitcoin и неговата компания майка Noble Gold Investments са базирани в Пасадена, Калифорния. Компанията предлага ограничена информация за своите продукти, услуги или структура на таксите предварително, въпреки че клиентите могат да поискат безплатно ръководство, за да научат повече.

Regal Активи Bitcoin IRA

Минимална инвестиция: $ 5000

Regal Активи позволява на клиентите да инвестират в BTC, LTC, XMR, XRP и ETH чрез IRA. Налични са две уводни опции за пакета, включително Merchant Package (необходима инвестиция от 5000 $) и Knighthood Package (необходима инвестиция от 10 000 $). За тези, които желаят да инвестират повече пари, има още портфолио Knightshop за $ 50 000, портфолио за династия от $ 100 000 и портфолио за коронация за $ 250 000.

Regal Assets твърди, че нейните експерти са на разположение за чат 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата. Съществува обаче цялостна липса на прозрачност по отношение на начина на работа на Regal Assets, включително структурата на таксите и друга информация, която искате да знаете, преди да изпратите парите си на компания.

Bitvest IRA

Минимална инвестиция: $ 0

Bitvest IRA е една от най-сенчестите компании за биткойн IRA в космоса днес. Уебсайтът на компанията изглежда като че е проектиран през 90-те години. Компанията също така дава абсурдни обещания, твърдейки, че можете да купите биткойн за вашата ИРА „без комисионни“. Уебсайтът на Bitvest IRA също е пълен със случайни препоръки и снимки от инвеститори като John McAfee, James Altucher и Mike Novogratz, въпреки факта, че нямат нищо общо с тази компания.

Във всеки случай, ако сте готови да рискувате със сенчеста компания, тогава Bitvest IRA е една от възможностите. Компанията твърди, че е създала стратегическо партньорство с Madison Trust Company, което те описват като „одобрено и регулирано от правителството, оторизирано доверително дружество“ и „лидер в предлагането на одобрени от IRS услуги за пенсиониране, насочени към IRS“.

Madison Trust Company е доставчик на IRA, базиран в Ню Джърси, докато Bitvest IRA (известен също като Bitvestmint LLC) е със седалище в Бока Ратон, Флорида.

13 неща, които трябва да търсите в компанията Bitcoin IRA

Компаниите за биткойн IRA са сравнително нови и може да е трудно да се отделят добрите компании за биткойн IRA от лошите.

За щастие ние сме тук, за да помогнем. Ето 10 неща, които търсим, когато анализираме днешните компании за биткойн IRA.

Такси за първоначална настройка: Някои попечители на IRA взимат такси за първоначална настройка от 15% до 25%. Ако днес купите 100 000 долара биткойн, това означава, че плащате такси от 15 000 до 25 000 долара. Понякога е по-добре да плащате данъци върху капиталовата печалба!

Такси за поддръжка: Много попечители на IRA взимат годишни такси за поддръжка. При някои компании тези такси са фиксирана ставка от, да речем, 100 долара годишно. Други начисляват такси въз основа на 1% до 3% от стойността на актива ви, което може бързо да подкопае спестяванията и печалбите ви.

Други такси: В допълнение към първоначалните такси за настройка и такси за поддръжка, някои компании от ИРА налагат още повече такси. Някои компании начисляват „административни такси“, например, намалявайки още повече спестяванията Ви. Някои от компаниите, изброени по-горе, начисляват административни такси в размер на 1% от стойността на активите ви, например, което означава, че пенсионната ви сметка ще спадне с 1% всяка година, ако всичко останало остане същото. Тези ненужни такси отблъскват печалбите ви и намаляват растежа.

Фасилитаторски компании срещу попечителски компании: Някои компании за биткойн IRA всъщност не правят нищо, освен да действат като посредник. Bitcoin IRA, например, не предоставя услуги на портфейла, нито компанията действа като попечител на IRA: Bitcoin IRA е просто посредник, който начислява такса от 10% до 15% за свързване на инвеститор като вас към портфейл и услуги на попечител. Някои инвеститори са готови да платят премия за добро обслужване на клиентите, докато други не.

Опции за няколко покупки на крипто: Някои доставчици на биткойн IRA ви позволяват да купувате биткойни само за вашата IRA. Нарастващият брой обаче сега ви позволява да закупите ETH, XRP и други основни криптовалути. Някои дори ви позволяват да закупите 12+ криптовалути за вашата пенсионна сметка.

История на сигурността: Има ли компанията за биткойн IRA силна история на сигурността? Използват ли съвременни процедури за сигурност, за да защитят акаунтите? Дали са си партнирали с реномирани банки и доставчици на хранилища на трети страни?

Защита при влизане, Защита при оттегляне, 2FA и др .: Защитава ли компанията IRA вашия акаунт от неоторизирани опити за влизане? Защитава ли 2FA вашия акаунт срещу нежелани прониквания? Защитата за вход помага на вашите крипто инвестиции да останат във вашия акаунт.

Застраховка: Много доставчици на биткойн IRA сега застраховат средствата си срещу загуби, кражби и хакове. Застраховката е добра по две причини. Първо, това показва, че една застрахователна компания е била достатъчно впечатлена от процедурите за сигурност на компанията, за да предостави полица. И второ, това означава, че клиенти като вас са защитени срещу загуби.

Процес на настройка на акаунта: Колко бързо можете да създадете акаунт при доставчика на биткойн IRA? Отнема ли компанията дни или седмици, за да отговори на вашето искане? Или те работят с вас денонощно, за да си създадете акаунт бързо?

Достъп до криптохолдинги и управление на частни ключове: Кой държи вашите лични ключове с вашия биткойн IRA? Някои доставчици на биткойн IRA дават достъп на множество страни до вашите лични ключове за допълнителна сигурност. Други ви се доверяват да управлявате личния си ключ.

Прозрачност: Пространството на биткойн IRA е сравнително ново и това означава, че има много сенчести компании, готови да вземат парите ви, докато начисляват прекомерни такси. Повечето добри компании за биткойн IRA разкриват предварително своите такси и условия. Някои компании обаче отказват да разкрият каквато и да е информация за това как се съхраняват криптовалутите, кой е техният партньор попечител или колко клиенти се таксуват. Това е информация, която трябва да знаете, преди да изпратите хиляди долари на доставчик на биткойн IRA.

Такси за теглене: Някои попечители на IRA държат парите ви като заложници, начислявайки прекомерни такси, ако някога искате да закриете сметката си. Уверете се, че разбирате всякакви такси за теглене, ако планирате да превъртите IRA, да изтеглите биткойните си или да закриете акаунта си.

Оценки на клиентите: Повечето компании за биткойн IRA са нови, което затруднява намирането на надеждни отзиви на клиенти онлайн. Проверихме отзиви за всички компании, изброени по-горе, въпреки че взехме всички отзиви с малко внимание.

Заключителна дума

Пространството на биткойн IRA е сравнително ново и индустрията е изпълнена със сенчести доставчици. Докато първите две опции в нашия списък (Broad Financial и BlockMint) изглежда осигуряват добро обслужване на разумна цена, повечето други компании от нашия списък налагат прекомерни такси с малка причина.

За щастие има и други опции:

Свържете се с адвокат и сами създайте биткойн IRA. Адвокатът може да ви помогне да създадете LLC, да създадете самостоятелно насочена IRA и да увеличите максимално вашите спестени биткойн спестявания.

Изчакайте по-реномирани доставчици като Vanguard и Fidelity да влязат в пространството (както се говори, че и двамата ще стартират биткойн инвестиционни сметки в близко бъдеще).

Без значение дали сте инвеститор, търговец или работите, за да печелите биткойни, търсенето на BTC IRA е умен избор. Ще продължим да актуализираме нашето ръководство за преглед на биткойн IRAs, както и да проучваме всички най-добри компании за индивидуални пенсионни акаунти в криптовалута, за да ви дадем най-добрите разбивки и предимства на всяка от наличните.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map