Преглед на LocalBitcoins: Всичко, което трябва да знаете

Ако искаш купувайте биткойни веднага и не чакайте седмици или месеци за проверка, разгледайте пълния ни преглед на LocalBitcoins. LocalBitcoins е чудесен начин да получите бързо крипто без бюрокрация. Но това не е нещо като други борси за криптовалута. Ако не вземете подходящите предпазни мерки, можете да го направите загубете всичките си монети или станете жертва на един от многото измамници дебнат на борсата.

Добрата новина е, че с правилните насоки можете да имате бързо, сигурно и забавно изживяване, което ще доведе до големи печалби в криптосферата. Този преглед на LocalBitcoins ще ви научи на всичко, което трябва да знаете за започване и безопасна търговия на най-голямата биткойн борса на партньори в света.

LocalBitcoins.com е достъпен по целия свят!

LocalBitcoins.com е достъпен по целия свят!

UМестни биткойни (LBC) е финландски обмен на биткойни между партньори със седалище извън Хелзинки. В момента има търговци в близо 16 000 града в 248 държави. Възможността да използвате почти всеки начин на плащане под слънцето (имате карта за подарък на Walmart? Можете да получите биткойн!) Го прави чудесен начин да получите безпроблемно монети. Светът забелязва – трафикът на сайта се е удвоил само през последната година!

Все пак не е без своите подводни камъни. Ако допуснете някои често срещани грешки в LocalBitcoins, ще платите цената. Не се притеснявайте, хиляди сделки се извършват всеки ден без проблем.

Професионалисти:

 • Силно личен
 • Незабавни сделки
 • Предлага се в целия свят
 • Широка гама от начини на плащане
 • палец нагоре Без ограничения в някои случаи

Минуси:

 • По-високи цени
 • Само биткойн
 • палец надолуМалък регламент
 • палец надолу Относително висок риск

Характеристика

Сигурност

Въпреки броя на измамите и относително високия риск, сайтът има редица функции за сигурност, които помагат на потребителите да правят безопасни сделки.

поверителност

Не е необходима проверка; някои потребители обаче ще изискват проверка за по-големи транзакции. LocalBitcoins.com е един от най-частните начини за закупуване на крипто.

Лесно използване

Прост интерфейс, всички възможни начини на плащане, бързи сделки – какво не харесвате? Единственият недостатък е свикването с показателите за преглед на потребителите и намирането на търговски партньор.


поддържа

Поддръжката обикновено е отзивчива и сайтът има зона за жалби за подаване на жалби. Това е само имейл.

Като цяло

LocalBitcoins е бърз, удобен и частен начин за покупка / продажба на биткойн без бариери за влизане; обаче е изключително рисковано в сравнение с други борси.

Относно LocalBitcoins

LocalBitcoins прегръща духа на биткойните.

LocalBitcoins прегръща духа на биткойните.

LocalBitcoins е световна финландска компания за стартиране на биткойни, базирана извън Хелзинки, която предлага на потребителите възможност да обменят местната си валута с биткойн. Често се нарича „Craiglist“ на биткойните.

За разлика от традиционния брокер или борса, това е peer-to-peer (P2P) мрежа. Потребителите правят реклами, определят свои цени и изисквания и сами извършват борсите.

Основана от Jeremias Kangas през 2012 г., тя е една от най-старите борси в бизнеса. Тази глобална борса предлага широка гама от възможности за своите потребители, поради което е толкова привлекателна както за опитни, така и за обикновени търговци. Тъй като се занимавате директно с други хора, процесът е лек и бърз. Често можете да получите монетите си незабавно.

Той предлага сигурни (донякъде), бързи и удобни начини за закупуване на крипто директно от други потребители. Дори предполага, че се срещате лично. Всичко това се прави чрез прост интерфейс с рационализиран модел.

Тъй като се занимавате директно с други, измамите са често срещана заплаха. За щастие има много инструменти, които да ви помогнат да вземете разумни решения.

Как работят LocalBitcoins?

LocalBitcoins е най-популярната (P2P) мрежа. Това е различен модел от брокерите (Coinbase) или традиционните борси (Bittrex).

P2P мрежата е вид обмен на биткойни, при който потребителите се занимават директно помежду си. Това е наистина децентрализиран процес. При брокери или борси цената на крипто се определя от пазарен курс и се купува или продава на фиксирана цена директно чрез платформата. С LocalBitcoins продавачът определя собствените си цени и изисквания, а купувачите отговарят на тези реклами. Оттам можете да се срещнете лично или да използвате опции за онлайн плащане, за да завършите обмена помежду си.

Причината да се нарича Craigslist на биткойн е, че много прилича на уебсайт за класифицирани реклами. Потребителите създават реклами под потребителски имена (често анонимно) и купувачите отговарят. LocalBitcoins не участва в условията на търговията или обработката на плащанията. Той действа само като ескроу по време на транзакции (запомнете този термин. Вашата сигурност зависи от него).

Продавачите могат да определят своите методи на плащане, спецификации за проверка, цена и лимити. До всяко потребителско име е броят на потвърдените сделки и резултатът за обратна връзка. Вижте тази екранна снимка …

Плащането, цената и ограниченията са ясно видими. Потвърдените сделки и обратната връзка са видими под стрелките. Каквото и да прави CardsMoney отдолу, трябва да работи. 10 000 сделки!

Плащането, цената и ограниченията са ясно видими. Потвърдените сделки и обратната връзка са видими под стрелките. Каквото и да прави CardsMoney отдолу, трябва да работи. 10 000 сделки!

Като цяло купуването и продажбата са бриз. След като потребителите се споразумеят за условията, услугата за ескроу държи BTC на продавача. След като извършите плащане, продавачът разпръсква монетите във вашия портфейл. В случай на спор, подкрепата взема решение.

Общите възможности за плащане са:

 • checkCash
 • checkBank тел
 • checkWestern Union
 • checkVenmo
 • checkGift Cards
 • checkPaypal

Има обаче няколко опции, които почти никога не трябва да използвате. Ще разгледаме и това по-късно. Тази нишка на Reddit предлага някои добри съвети.

LocalBitcoins Характеристики

 • проверетеТип: P2P борса.
 • проверетеОснован: 2012 г..
 • проверетеМестоположение: Хелзинки, Финландия.
 • проверетеПотребители: 1 000 000.
 • проверетеВалути: Биткойн.
 • проверетеПлащане: Безгранично. Всичко – от банков превод до карти за подарък.
 • проверетеМобилно приложение: Android.
 • проверетеПроверка: Не се изисква от LocalBitcoins.com, но някои потребители може да изискват проверка.
 • проверетеAPI: Да.
 • проверетеподдържа: Добре.
 • проверетеРепутация на общността: Много добре.

Безопасен ли е LocalBitcoins?

По време на изследването си попаднах на много теми, които питат дали LocalBitcoins е измама. Вярно е, че търговията там е по-рискована от използването на брокер или борса.

Съществуват обаче много мерки за сигурност, които помагат на потребителите да търгуват безопасно. Ако следвате правилата, използвате ескроу и сте интелигентни по отношение на вашите сделки, не би трябвало да имате проблеми. Както уместно се изрази един потребител на Reddit:

„Има хиляди успешни сделки по други начини на плащане всеки ден в LBC, където и двете страни са доволни. Някои са по-рискови от други. “

Той е прав. От потребителя зависи да направи много от собствената си сигурност. За щастие, LocalBitcoins ви помага. Ето защо LocalBitcoins е най-вече безопасен.

 • проверетеПотребителски показатели: Успешно завършените сделки, обратна връзка и публични записи ви позволяват да добиете добра представа за това кой е търговец. Откриването на измамници е сравнително лесно.
 • проверетеЕскроу: Когато се иска сделка, крипто се взема от сметката на продавача и се поставя в ескроу. Само след като продавачът потвърди, че е получил средства, се пускат монети. Само купувачът може да отмени сделка, така че не сте изложени на риск продавачът да се откаже директно след като изпратите пари.
 • проверете2FA: За вход се използва двуфакторно удостоверяване.
 • проверетеПоддръжка в дълбочина: Екипът за поддръжка разрешава конфликти и е общодостъпен. На място има и полезни ръководства и често задавани въпроси.

Присъда: LBC обикновено е безопасен АКО спазвате няколко указания за безопасност.

Говорейки за насоки за безопасност …

Как да не бъдете измамени на LocalBitcoins

Знаете известната поговорка „оръжията не убиват хора; хора с оръжие убиват хора ”? Това много прилича на LocalBitcoins. Сайтът никога не ви измами – хората, които го използват, могат да ви измами. С малко здрав разум, допълнителни изследвания и няколко основни предпазни мерки можете да избегнете повечето измами на сайта. Ето как да не бъдете измамени на LocalBitcoins:

Винаги минете през LocalBitcoins.com, за да избегнете измами.

Винаги минете през LocalBitcoins.com, за да избегнете измами.

 • checkВинаги използвайте LBC за онлайн транзакции. Никога не премествайте нещата от сайта, освен ако не се срещате лично.
 • check Изберете реномиран продавач. Високият резултат за обратна връзка (98% +) при много сделки (за предпочитане над 100) е сигурен признак за реномиран търговец. Опитайте се да търгувате само с акаунти на възраст над 1 година. Ако акаунтът е потвърден, още по-добре.
 • checkUse форума за търсене на потребителското им име.
 • checkНикога не публикувайте обява за покупка. Това привлича измамници. Потърсете хора, които активно продават.
 • checkОпитайте се никога да не използвате PayPal. Твърде лесно е да се обърне плащането след пускането на монети.
 • check Никога не изпращайте допълнителна информация на продавача или не давайте данни за плащане извън съобщенията на LBC.

Форумът за предупреждение за измами и измами е чудесно място за информация за потребителите.

Форумът за предупреждение за измами и измами е чудесно място за информация за потребителите.

Когато сте събрали достатъчно информация, можете да направите изчислен риск. По-голямата част от транзакциите се приключват успешно без инциденти.

Не приемайте оферти от нигерийския принц ... дори ако той потвърди самоличността си.

Не приемайте предложения от нигерийския принц … дори ако той потвърди самоличността си.

Местни биткойни такси & Граници

Ако LocalBitcoins е първото ви излагане на P2P търговска мрежа, тогава системата за такси може да е малко объркваща.

Основите са изключително прости:

 • checkBuping Bitcoin е БЕЗПЛАТНО
 • checkSellers се таксуват с 1% комисионна за всички завършени транзакции

Освен това има такси за депозит и изпращане в мрежа въз основа на блокчейна.

 • проверетеТакса за депозит: .00066 BTC
 • проверетеТакса за теглене: .00022 BTC

Сега тук нещата стават малко сложни. За разлика от брокерите или борсите, които определят цената въз основа на пазара, при LocalBitcoins продавачите определят свои цени. Ето защо често ще виждате цени много по-високи в LBC, отколкото другаде.

Като цяло, колкото по-реномиран продавач, толкова по-висока е цената. По същество плащате за по-висока сигурност. Мислете за това като за разликата между закупуването на марка и закупуването на генерично: плащате допълнителна цена за гарантираното качество. Силно се препоръчва да НЕ се избира с най-ниската цена, освен ако този продавач не е уважаван.

Посетете Localbitcoins.com/fees за пълно обяснение.

Забележете как продавач с над 100 успешни транзакции таксува много повече от този с по-малко.

Забележете как продавач с над 100 успешни транзакции таксува много повече от такъв с по-малко.

Друг основен фактор в цената е начинът на плащане. Повече удобство се равнява на по-висока цена. Не е забавно забавление!

Ограничения: От продавача зависи колко искат да търгуват с вас. Някои продавачи искат да продадат само няколкостотин долара. Други, обикновено проверени компании, ще продадат на стойност десетки хиляди долари.

Проверка на LocalBitcoins

Няма изисквания за проверка за LocalBitcoins; ако обаче правите голяма сделка, продавачът може да го изиска. Всичко е по преценка на продавача.

Поверителността и анонимността са основните привличания за LBC.

Какво харесваме / не харесваме

LocalBitcoins е една от най-популярните борси в мрежата. С 1 милион регистрирани потребители и трафик, който се увеличава с рекордни темпове по света, е ясно, че правят нещо правилно. Известен е със своята анонимност и широка гама от възможности за плащане, но най-много ми харесва неговата достъпност. Регистрирайте се, намерете продавач и вземете някои от онези биткойни, за които всички продължават да говорят.

Все пак има няколко недостатъка.

Харесва

 • Високо достъпен
 • Без ограничение
 • Тонове опции за плащане
 • Много лично
 • палец нагоре Лесен за използване
 • thumbs-up Форуми и полезни ръководства
 • палец нагоре Бързи транзакции

Нехаресвания

 • Висок риск
 • Изискват се интензивни фонови изследвания
 • палец надолуВисоки цени
 • thumbs-downSpeeds обикновено са бързи, но всичко зависи от продавача

Как да използваме LocalBitcoins

Липсата на потвърждение означава, че сте само на няколко кликвания от закупуването на първия си биткойн.

Ето как да се настроите и да започнете да търгувате:

1) Регистрирайте се

Отидете на LocalBitcoins.com и щракнете върху бутона за регистрация.

Регистрацията в Localbitcoin не изисква проверка по телефон или имейл

След това въведете необходимата информация за регистрирайте вашия акаунт в LocalBitcoins. След като завършите процеса на регистрация, сте готови за работа.

2) Търсене на продавач

Намирането на продавач е лесно. Функцията за търсене на LBC ви позволява да филтрирате продавачите по цена, валута, начин на плащане и изисквания за потвърждение.

Снимката е предоставена от Blockonomi.com

3) Потвърдете сумата и подробностите

След като изберете продавач, ще бъдете отведени на страницата за транзакция. Тук можете да видите всички важни подробности и да въведете сумата, която искате да купите.

Подробности могат да се видят ясно в горния ляв ъгъл.

Подробности могат да се видят ясно в горния ляв ъгъл.

Целият процес е изключително ясен. Повечето сделки се завършват изключително бързо, освен ако няма смекчаващи вината обстоятелства.

Това наистина е всичко. Вижте защо всички го обичат толкова много?

LocalBitcoins Отзиви

Настроенията на общността към LBC са много благоприятни. Всъщност ми беше смешно как повечето потребители, които са публикували жалби за измами, са били незабавно атакувани от други потребители. Повечето хора бяха измамени, защото не взеха предпазни мерки.

Всъщност повечето отзиви бяха много положителни и пееха една и съща песен. Потребителите обикновено харесваха колко лесно е да се използва, анонимността и възможностите за плащане. Оплакванията са свързани с измами.

Един потребител на Reddit твърди, че брат му е измамен, но след това по-късно е редактиран, казвайки, че е получил възстановяване. Подкрепата дори се появи в нишката!

Благодаря Макс!

Благодаря Макс!

Какво казват добрите отзиви:

 • проверете Няма проблеми
 • checkEasy за използване
 • checkGreat подкрепа
 • checkFast транзакции
 • чек Няма главоболие при проверка

Какво казват лошите отзиви:

 • checkPayments Сторнирани от компаниите с кредитни карти
 • checkScamers

Ето връзка към нишка на Reddit, говореща за „измама“, която в крайна сметка се разрешава.

Топ 3 алтернативи на LocalBitcoins

Ако сте отблъснати от бизнес модела на LocalBitcoin или липсата на други валути, в интернет има много борси, които предлагат по-добра сигурност. Топ 3 алтернативи LocalBitcoins са:

1) Coinbase

Coinbase е най-големият брокер в мрежата и отправна точка за повечето нови потребители на Bitcoin. Той предлага безпроблемно пазаруване, изключително удобен за потребителя интерфейс, строга сигурност и удобни възможности за плащане. Тук се търгува крипто на стойност над 20 милиарда долара. Ако искате да закупите биткойн с кредитна карта, препоръчително е да използвате Coinbase. Почти никога не трябва да използвате CC на LocalBitcoins. Все пак ще платите висока такса за кредитна карта.

Начална страница за обмен на Coinbase

2) Bitsquare

Лого на Bitsquare

Bitsquare е наистина децентрализирана японска P2P мрежа. Той се хоства от поредицата възли, които го изпълняват, а не на централен сървър. Степента на поверителност е изключително висока поради Tor скрити услуги и криптиране. Ескроу системата е много ефективна и защитава както купувача, така и продавача. Той обаче не е толкова течен, колкото LBC. Това бавно се променя, когато набира пара.

3) Coinmama

Лого на Coinmama

Coinmama е уважаван израелски брокер с високо рекламирана подкрепа. Това е силна алтернатива на LocalBitcoins, но има няколко недостатъка. Таксите за кредитни карти са 6% и можете да закупите само до $ 150 от BTC без проверка. Това е добра алтернатива, ако предпочитате брокер с по-добра сигурност, но не ви се занимава с бюрокрацията на Coinbase.

LocalBitcoins Vs. Coinbase: Кое е по-добро за закупуване на биткойни?

Лога LocalBitcoins.com

срещу.

Лого за обмен на Coinbase

От една страна, Coinbase – полиран, сигурен и подкрепена от големи инвеститори. От друга страна, LocalBitcoins – сурови, анонимни и управлявани от двойка братя от Финландия. Единият представлява корпоративния начин на правене на нещата, а другият напълно обхваща същността на криптовалутата.

Като се има предвид това, когато става въпрос за Coinbase срещу LocalBitcoins, и двете предлагат чудесен начин за закупуване на биткойни.

Coinbase е най-популярният начин за закупуване на Bitcoin, Ethereum и Litecoin. Този лидер в индустрията често се сравнява директно с неговия по-малък брат. Те обаче обслужват различни пазари. И резултатите от моите изследвания може да ви изненадат.

Нека първо разгледаме основите на Coinbase.

Coinbase Vitals

 • проверетеВалути: Bitcoin, Ethereum, Litecoin, BitcoinCash.
 • checkPayment: Кредитна карта, банков превод, банкова сметка.
 • checkVerification: Да.
 • checkSpeed: Незабавно за кредитни карти | 1-5 дни за банка или тел.
 • checkApp или Wallet ?: И двете. Портфейлът на Coinbase е високо ценен на пазара и те имат приложение за iOS и Android. Кликнете тук за видео с обяснение за биткойн портфейлите.
 • checkGDAX: Coinbase е уникален като брокер, тъй като е обвързан с водеща борса. GDAX е биткойн борса, свързана с Coinbase, където можете да търгувате с други потребители на криптовалута. Можете лесно да премествате пари между тях.
 • проверетеРеферална програма: Програмата им за препоръки е страхотен бонус. Вие печелите $ 10 в БЕЗПЛАТНИ биткойни за всички, които препоръчвате, които купуват $ 100 или повече с BTC.

Относно Coinbase

Coinbase е най-големият в света биткойн брокер и най-високо финансираното стартиране на биткойн в света. С над 13 милиона потребители това е обща „отправна точка“ за нови потребители. Той предлага бързи плащания с кредитни карти, сигурни транзакции и безпроблемно купуване.

Таксите за кредитни карти са малко високи, но си струва за удобство и сигурност. В общността има хора, които се възмущават от връзките си с големи пари и строги изисквания за проверка, но няма съмнение, че е чудесно място за закупуване на BTC, LTC и ETH.

Недостатъкът е липсата на валути и сериозните проблеми с проверката. Напоследък тяхната подкрепа е погребана от поток от нови регистранти.

Професионалисти:

 • Безопасни плащания с кредитни карти
 • Бързи транзакции
 • Плътна сигурност
 • Застраховка
 • палец нагоре Мобилно приложение
 • thumbs-upПодходящ за начинаещи
 • палец нагоре Повече валути, отколкото LBC

Минуси:

 • Строга проверка
 • Ограничени възможности за плащане
 • палци надолуДълги времена на изчакване

Прочетете пълния преглед на Coinbase тук!

Присъда: Местни биткойни

Въпреки че бях изкушен да избера по-утвърденото име, LocalBitcoins е толкова прост, че не можах да устоя. Получаването на настройка е толкова лесно и сайтът е достатъчно безопасен с правилните предпазни мерки. Фактът, че можете да използвате почти всяка опция за плащане, е това, което наистина го направи за мен. Разбира се, зависи от това какво търсите.

Използвайте Coinbase, ако искате да закупите BTC, LTC или ETH сигурно с кредитна карта.

Използвайте LocalBitcoins за основно всичко останало.

Често задавани въпроси за LocalBitcoins

Потребителите имаха повече въпроси за LocalBitcoins от която и да е друга платформа, която съм изследвал. Рисковете за сигурността карат повечето потребители да направят много изследвания, преди да направят сделка. Това е хубаво нещо. Събрах най-честите въпроси и ви отговорих тук за вас.

В: Как LocalBitcoins ме предпазват от измама?

A: Веднага след като сключите сделка, количеството биткойн автоматично се приспада от портфейла на продавача и се държи в ескроу. Само купувачът може да отмени сделка. Веднага след като продавачът получи плащане от вас, те ще разпръснат монетите. Ако продавачът се опита да избяга с вашите пари, поддръжката може да пусне BTC във вашия акаунт. Ако сте продавач, НИКОГА не пускайте BTC, докато не получите потвърждение за плащане.

Въпрос: Защо купуването с PayPal или кредитна карта е толкова скъпо?

A: Ще забележите много по-високи цени за BTC с кредитна карта или PayPal. Това е така, защото продавачът увеличава цената, за да смекчи риска от измама. Транзакциите с кредитни карти и PayPal са лесно обратими. Това означава, че е възможно да изпратите парите, да получите своя BTC и след това да анулирате плащането. Това би затруднило продавача в спор срещу вас, който може да отнеме месеци.

В: Какво се случва, ако продавачът не ми даде моите биткойни?

A: Ако те не пуснат биткойн, можете да отворите спор с поддръжка и ние ще се справим с проблема. Договореното количество крипто автоматично се поставя в ескроу и се задържа, докато транзакцията приключи успешно.

В: Какво е местна търговия?

A: LocalBitcoins.com насърчава потребителите на крипто да се срещат. Местната търговия е, когато се срещнете лично, за да обмените крипто за пари, карти за подарък и др. Личните срещи, разбира се, носят риск, така че винаги правете това на публично място. Ето нишка, адресираща местната търговска безопасност.

Въпрос: Как да поставя биткойни в моя LBC портфейл?

A: Ако искате да продадете BTC, ще ви трябват в портфейла на LBC. Първо създайте акаунт. След това изпратете BTC от друг биткойн портфейл до вашия портфейл LocalBitcoins. Ето екранна снимка за помощ.

Можете също така да управлявате множество адреси

В: Безопасни ли са LocalBitcoins?

A: Накратко, да. Хиляди транзакции се извършват всеки ден без инциденти. LocalBitcoins обаче са по-рискови от другите борси. Ако това ви притеснява, потърсете алтернатива.

Въпрос: Колко време отнема подкрепа, за да се отговори?

A: Обикновено отнема 2-3 работни дни. Не се обезсърчавайте. Те ще стигнат до вас.

В: Мога ли да използвам PayPal за LocalBitcoins?

A: Да, можете да купувате биткойни с PayPal; обаче не се препоръчва.

Окончателна присъда на нашия преглед на LocalBitcoins

Като някой сравнително нов за криптосферата, ми хареса колко лесно беше LocalBitcoins. Само две стъпки ви разделят от закупуването на първия ви биткойн. Гъвкавостта да се използва всичко – от пари в брой до PayPal (макар и да не се препоръчва) до карти за подарък на Walmart е несравнима.

Купуването е лесно, интерфейсът е лесен, настройката е смешно лесна и няма толкова голям риск, колкото си мислите. Да, тук има повече риск да купувате тук, отколкото при традиционните брокери, но ескроу и отзиви / доверие на потребителите ви помагат да избегнете тези рискове. Общността е активна и измамите са лесно откриваеми. В допълнение, поддръжката е полезна и решава повечето проблеми.

Негативите за LocalBitcoins са очевидни: това е само биткойн, цените са по-високи и съществува риск от търговия. Но с правилните предпазни мерки можете да избегнете проблеми.

Криптопозитивно казва: Заслужава си риска; просто бъди внимателен.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map