Преглед на Bittrex: Всичко, което трябва да знаете

Искате ли да започнете да търгувате с биткойн на борсата Bittrex? Нашият пълен преглед на Bittrex ще обхване всичко, което трябва да знаете за най-модерната в света борса за криптовалута.

Bittrex – обменът на цифрови валути от следващо поколение е базирана в Сиатъл платформа за крипто търговия. Той предоставя на бизнеса и физическите лица един от най-модерните преживявания за крипто търговия на пазара. И със 24-часов обем на търговия от над 250 000 BTC дигитални активи, той е и един от най-течните.

Начална страница на Bittrex обмен

Тази борса в САЩ бързо се превърна в платформа за професионални търговци. Най-вече защото сигурността му, ниските такси, светкавичното изпълнение на търговията и стабилността на портфейла са водещи на пазара. Чистият опит в сигурността, високата ликвидност и поддържаните над 190 валути също са основни предимства.

Bittrex е рутинно в челните редици на постоянно променящия се крипто пейзаж. Това беше една от първите компании, които кандидатстваха за противоречивото Битлицензия на щата Ню Йорк. Всички тези позитиви лесно компенсират факта, че не позволяват търговия във фиатна валута (USD, EUR и т.н.).

За опитни търговци, търсещи стабилна, сигурна и всеобхватна обмен на цифрова валута, Bittrex е категоричният лидер.

Contents

Плюсове и минуси на Bittrex Exchange

Ето плюсовете и минусите на Bittrex въз основа на нашия преглед.

Професионалисти:

 • Подобрена сигурност & Съответствие
 • 190+ валути & 450 търговски двойки *
 • Превъзходна поддръжка на клиенти
 • Отлична репутация в общността
 • палец нагореНиски такси
 • палец нагоре Лесно използванеU

Минуси:

 • Няма опции за фиат **
 • Не е подходящ за начинаещи

* Търговия с двойки е терминът, когато търгувате една цифрова валута с друга. Например, търговия с биткойн за Litecoin.

** Потребителите могат да депозират фиат чрез банков превод, ако сумата надвишава 10 000 щ.д. И АЗ прескочите през повече препятствия за проверка.

Bittrex предлага широка гама от масови и алтернативни цифрови валути

Bittrex предлага широка гама от масови и алтернативни цифрови валути

Bittrex Преглед на основните компоненти

Сигурност

Тесните функции за сигурност на Bittrex (2FA, SSL) са подкрепени от 50 + годишния опит на основателите. Неговата строга регулация, чист опит и отдаденост на поддръжката са несравними.

поверителност

Основната търговия е достъпна с минимална информация, но KYC и регулирането на борбата с борбата с контрагента се прилага стриктно. Трябва да проверите информацията, за да получите достъп до повече функции. Също така някои обвиняват компанията в споделяне на лични данни.

Лесно използване

Таблото е просто и лесно за очите. Като цяло сайтът е лесен за навигация и интуитивен, но не бих го сметнал за „лесен“ или подходящ за начинаещи. Фактът, че трябва да имате крипто, преди да търгувате (и не можете да купувате от тях) е единствената голяма стачка тук.

поддържа

Bittrex е глътка свеж въздух в крипто света. Тяхната подкрепа е много активен в социалните медии и обикновено са много отзивчиви. Проверете страницата за поддръжка тук. Предупреждение: Към момента на писане Bittrex е претоварен и изпитва проблеми.

Репутация

За разлика от конкурентите, които са рутинно омразни в мрежата, Bittrex е добре оценен и много уважаван. Някои твърдят, че схеми за изпомпване и изхвърляне, но освен това, настроенията на общността са страхотни.

Като цяло

Bittrex не е подходящ за начинаещи и със сигурност не е най-достъпният, но за професионалните търговци е изключителен. Тесната сигурност, бързите сделки, всяка валута, която можете да си представите, и ниските такси са всичко, което търговецът може да иска. Единствените големи недостатъци са липсата на фиат и честите проблеми с проверката.

Табло за управление на Bittrex

Таблото е относително просто и има безпроблемен дизайн.

Относно Bittrex

Bittrex е основана от Бил Шихара, бивш инженер в Amazon. Разтревожен от пробиви в сигурността и разочарован от липсата на надеждност и стабилност, той стартира Bittrex през 2014 г. заедно със съоснователи. Екипът на основателя има над 50 години комбиниран опит, работещ за гиганти от бранша, включително Microsoft, Amazon и BlackBerry.

Базиран в САЩ, Bittrex се гордее с това, че позволява на потребителите да търгуват уверено. Това беше и една от първите компании, които успешно кандидатстваха за Bitlicense от щата Ню Йорк. Въпреки че стриктното спазване (данъци, проверки и т.н.) е в тежест за много потребители, професионалните търговци се радват на стабилност и спокойствие.

Стотици търговски двойки, алгоритмични опции за търговия, строга сигурност и неограничена търговия – всичко това на ниска такса са това, което привлича потребителите да търгуват с тази компания в Сиатъл.

Кой вид обмен е Bittrex?

Bittrex е традиционна борса за цифрова валута. Той служи като съвпадаща платформа между потребителите за обмен на цифрови активи като монети или жетони. Купувачът се съчетава с продавач и борсата взема малка комисионна за неговите проблеми. Това е пряката противоположност на конкуренти като Coinbase, който служи като брокер. При брокер потребителите купуват и продават крипто директно с брокера на определена пазарна цена, вместо да търгуват помежду си. Bittrex е като Нюйоркската фондова борса на Уолстрийт, само че по-хладна.

Функции на Bittrex

UBittrex се таксува като „обмен на цифрова валута от следващо поколение“. Това означава, че има някои от най-добрите функции в мрежата.

 • проверетеВалути: 190+ цифрови валути. Няма фиат.
 • проверетеДепозит: Крипто (освен ако не надвишава 10 000 щ.д.).
 • проверетеОттегляне: Крипто
 • проверетеПроверка: Да.
 • проверетеДепозит Скорост: незабавна.
 • проверетеПриложение: Не.
 • проверетеПортфейл: Да.
 • проверетеКомисионна: .25%
 • проверетеТърговски двойки: Стотици.

Безопасен ли е Bittrex?

Bittrex е една от най-регулираните и съвместими борси на пазара. Това беше една от малкото компании, които кандидатстваха за спорната битлицензия на щата Ню Йорк. Компанията е основана от инженери и експерти с комбиниран десетилетия опит в бранша.

Компанията използва стандартен 2FA за операции и непрекъснато тества и надгражда своите възможности. Той остава една от малкото платформи, които никога не са били хакнати. Той също така проверява внимателно всеки акаунт чрез компания за проверка на документи на трета страна. Дори основната информация за акаунта се проверява спрямо публичните записи.

Репутацията му в общността е почти безупречна. След като прегледах Reddit, рецензии и конкуренти, открих много по-негативни отзиви за повечето други борси и малко, ако има такива за Bittrex.

Bittrex Review - Търгувайте уверено

Bittrex твърди, че позволява на потребителите да търгуват уверено. Доставя.

Присъда: Bittrex е почти толкова безопасен, колкото можете.

Такси Bittrex

В сравнение с други платформи, таксите на Bittrex са изключително прости. Те начисляват комисионна от 25% на всяка борса. Тъй като всички депозити и тегления са в крипто, то минимална такса за превод * ще се прилага за всяко теглене. Това варира в зависимост от монетите. Можете да видите таксата за трансфер, като щракнете върху знака за теглене (-) до монетата.

За разлика от конкурентите с такси „maker“ и „takeer“, стръмни такси за теглене и% такси за големи банкови преводи, опростеният модел на Bittrex е само една фиксирана такса за всичко. Това е голямо равенство за професионалните търговци, тъй като те могат лесно да изчислят какъв ще бъде окончателният резултат.

Разбира се, фактът, че Bittrex работи само на крипто, е причината той да бъде толкова прост.

* Във всяка монета е вградена такса за мрежов трансфер за преместване на тази монета от едно място на друго. По характер на монетата тази такса е неизбежна. Bittrex не печели пари от тегления.

Bittrex Limits

Тъй като Bittrex е само за крипто, той няма почти толкова строги ограничения за депозити, сделки и тегления, колкото другите платформи; обаче, както е посочено на техния сайт, компанията е изключително посветен на спазването на нормативните изисквания. Това е една от основните им точки за продажба.

Съответствието е в съответствие с разпоредбите на AML (Противо изпирането на пари) и KYC (Познайте клиента си).

Има два вида акаунти:

 • проверетеОсновен: За да потвърдите основен акаунт, трябва да изпратите своето име, адрес и дата на раждане. Той ще бъде проверен в публичния регистър. Основните акаунти имат право да теглят до 4BTC цифрова валута на ден с активирана 2FA.
 • проверетеПодобрено: За да подобрите акаунта си, трябва да подадете сканиране на вашия документ за самоличност и селфита. Доставчикът на услуги на Bittrex, Jumio, ще провери вашите документи. Подобрените акаунти могат да изтеглят до 100BTC (основно всички пари в познатата вселена). За списък на държави и подкрепяните от тях документи, направете справка с уебсайта на Jumio.

Какво харесваме и не харесваме в Bittrex

Bittrex се счита за една от най-добрите платформи за обмен на криптовалути в мрежата и определено е един от най-бързите и изчерпателни пазари. Всъщност изобщо няма много какво да не харесвате.

Харесвания:

 • Безброй валути
 • Безумно ниски такси и схема, подходяща за всички
 • Висока стабилност и сигурност
 • Висока граница с проверка
 • thumbs-up Голяма поддръжка на клиенти
 • палец нагоре Голяма репутация

Нехаресвания:

 • Няма фиат
 • Не е подходящ за начинаещи
 • палец надолу Тежка проверка

Как да използвам Bittrex стъпка по стъпка

Тази част от нашия преглед на Bittrex ще ви научи как да създадете акаунта си в платформата Bittrex, за да започнете да обменяте криптовалута.

1. Посетете Bittrex.com & Щракнете върху Вход

Входът е в горния десен ъгъл

Входът е в горния десен ъгъл

2. Щракнете върху Регистрация

Кутия за вход BittrexВсичко, от което се нуждаете, е вашият имейл адрес и парола, за да започнете

Всичко, от което се нуждаете, е вашият имейл адрес и парола, за да започнете

U3. Проверете вашия имейл

Bittrex ще изпрати имейл за потвърждение на посочения от вас адрес. Щракнете върху него!

Добра работа! Вече имате акаунт в Bittrex. Следващата стъпка е проверка!

Bittrex акаунт мем

Как да се проверим за Bittrex

Bittrex изисква от всички потребители да предоставят поне някои лични данни за проверка. Това се дължи на стриктната политика за спазване на KYC и AML. Цялата информация ще бъде проверена в публичния регистър и разширената информация ще бъде разгледана от Услуги за проверка на идентификация на Jumio.

1. Въведете Вашите основни лични данни

Когато влезете, щракнете върху Настройки и ще видите Основна проверка в раздела вляво. Въведете вашето име, адрес и дата на раждане, както е поискано.

Информация за акаунта в BittrexОсновните акаунти имат право да теглят до 4BTC цифрови активи на ден.

Основните акаунти имат право да теглят до 4BTC на ден цифрови активи.

2. Как да получите подобрена проверка на Bittrex

Увеличаването на вашите лимити до 100BTC на ден е задължително за сериозните търговци. Никога не се знае кога ще се появи възможност. Потвърждаването е болка, но си заслужава.

Щракнете върху раздела Enhanced Verification вляво или щракнете върху зеления бутон Upgrade to Enhanced Verif от раздела Basic Settings.

Подобрена проверка на акаунта в BittrexАко не съвпада публичен запис, трябва да завършите разширена проверка, за да можете да оттеглите.

За да се удостоверите, трябва да предоставите валиден документ (за клиенти в САЩ, който обикновено е паспорт или шофьорска книжка), както и ново селфи. Моля, уверете се, че:

 • check Има пълен изглед на лицето ви и нищо не е блокирано
 • check Това НЕ е една и съща снимка от вашия документ за самоличност
 • check Това НЕ е професионална снимка на профила
 • отметка изобщо НЕ изрязвате изображението

За пълен списък на поддържаните документи по държави вижте Страница с документи за самоличност на Jumio.

Bittrex Verification MemeПроверката на Bittrex може да отнеме време.

Моля, имайте предвид, че времето за изчакване става все по-дълго, дори преди Bittrex да спре да приема нови акаунти. Надяваме се, когато системата бъде надстроена, проверката ще се върне към нормалното.

Как да депозирате на платформата Bittrex

Депозирането на крипто на Bittrex е просто и много удобно за начинаещи.

1. Кликнете върху Портфейли

Депозиране на крипто на BittrexОт таблото за управление щракнете върху Портфейли горе вдясно.

От таблото за управление щракнете върху Портфейли горе вдясно.

2. Намерете вашата валута

Как да намерите вашата криптовалута във вашия акаунт в BittrexИзползвайте предоставената лента за търсене, за да намерите валутата, която искате да депозирате.

Използвайте предоставената лента за търсене, за да намерите валутата, която искате да депозирате.

Чудите се как да изберете коя валута е най-добре да депозирате през 2018 година? Вижте тази статия.

3. Изпратете пари от портфейла си на адреса за депозит

Ще се появи депозит, който ви позволява да генерирате адрес за депозит. Използвайте този адрес, за да изпратите крипто от вашия портфейл до Bittrex. Вече трябва да имате крипто в портфейла си, защото Bittrex не ви позволява да купувате от тях. Ако тепърва започвате и се нуждаете от препоръка за портфейл, usethebitcoin.com има страхотна статия за 9 най-добри крипто портфейла. Това ще ви помогне да получите най-добрия за вас биткойн портфейл.

Вече можете да започнете да търгувате!

Как да търгувате с крипто на Bittrex

UСлед като направите депозита си, ще забележите, че депозитът ви предстои. Изчакващото Bittrex обикновено е много бързо. След като е готов за употреба, можете да започнете да търгувате.

1. Намерете вашата крипто двойка

Крипто се търгуват по двойки. Например Bitcoin за Dash, Ark, Neo и др. След като депозитът ви бъде потвърден, намерете двойката, с която искате да търгувате, като използвате функцията за търсене.

Как да намерите вашата крипто двойка във вашия акаунт в Bittrex

2. Изберете сумата, която искате да търгувате

Книгата за поръчки ще бъде пълна с оферти и запитвания. За пълно обяснение на тези термини прочетете тази статия обяснява оферти, иска и предлага. По принцип офертите и запитванията са еквивалентите на покупки и продажби. Вие избирате броя на единиците и цената и пазарът решава дали е попълнен или не.

Това е. Това е толкова лесно. Не забравяйте да потвърдите всичко за вашата сделка, преди да изпълните. Прочетох много ужасни истории за търговски грешки по време на моето проучване. Не искате да се окажете по-лоши от мнението на Тръмп за НАФТА ….

Това е най-лошата търговска сделка в историята на търговските сделки, може би някога

Фактори в нашите отзиви за Bittrex

Както се очаква от компания, основана от екип от „изроди за сигурност“, Bittrex има солидна репутация сред общността. Bittrex е богат на мейнстрийм и алткойни, силен в сигурността и има висока ликвидност (което означава, че е много активен и лесен за промяна на цифрови активи в парични или други активи). Неговите такси са разумни и прости.

Отзивите за сайта зависят от едни и същи фактори: такси, поддръжка, сигурност и монети.

Разбира се, има и недостатък. Много от негативните отзиви в мрежата са съсредоточени върху проблемите им с поддръжката и как монетите не се показват при депозиране; Bittrex обаче не е направил тайна, че се борят да се справят с търсенето. Поддръжката работи за отстраняването на тези проблеми.

Единственият истински негатив, който според мен е оправдан, е проблемът с проверката. Потребителите в мрежата са изпуснали разочарованието си от това, че проверката не работи или отнема твърде много време.

Преглед на Bittrex, който трябва да се приема с повишено вниманиеВсеки отрицателен отзив с правопис като този трябва да се приема с известна доза сол.

Всеки отрицателен отзив с правопис като този трябва да се приема с известна доза сол.

Положителни фактори за преглед

 • Избор на валута
 • Ниски такси
 • Сигурност
 • Скорост

Скоростта беше интересен фактор в много отзиви. Потребителите рядко съобщават за проблеми със забавяне, за разлика от много други борси. Един отзив, публикуван от уважаван потребител на Reddit Bitcoin, го обобщава добре: „И Gemini, и Bittrex печелят първото място в тази категория (изоставане в сървъра), рядко, ако изобщо изпитват технически проблеми.“

Отрицателни фактори за преглед

 • Дълги срокове за депозит и теглене (претоварена поддръжка)
 • Проблеми с проверката
 • Не Fiat (това не е честно според мен; това е крипто-само борса!)

UBittrex алтернативи

Ако липсата на fiat, процес на проверка и скорошни проблеми с поддръжката ви откажат от Bittrex, има много алтернативи на Bittrex, които набират пара през 2018 г. По мое мнение, топ 3 са:

1. Binance

Лого за обмен на Binance

Китайският съперник на Bittrex е друга криптовалутна борса със смешно ниски такси (.05-.1%). Освен по-ниските такси и усещането за по-добра поддръжка, потребителите обичат Binance заради забавните му игри и подаръци. Искате ли да разменяте всяка двойка, която можете да си представите, и да спечелите Porsche? Тук е мястото да го направя.

2. Poloniex

Poloniex борса лого

Poloniex и Bittrex често се групират заедно. Като цяло общността се съгласява, че Poloniex е по-богат на функции (с маржин търговия), а Bittrex е по-стабилен и сигурен. Поддръжката на клиентите на Bittrex също е по-добра. Poloniex има по-сложен график за такси за вземане на производители, но техните такси често излизат по-ниски от тези на Bittrex.

3. Localbitcoins.com

Лога LocalBitcoins.com

Локалните биткойни често се наричат ​​eBay на биткойните. Това е peer-to-peer мрежа (P2P), което означава, че изпращате криптовалути директно една към друга. Обменът е просто депозит между купувача и продавача. Това е чудесна алтернатива, ако проверката и таксите за Bittrex започнат да стават досадни. Всичко е 100% анонимно. Разбира се, сигурността е основен проблем.

Сравнение Преглед: Bittrex срещу Poloniex

Poloniex борса лого

срещу.

Лого за обмен на Bittrex

Bittrex и конкурентният Poloniex са две от най-големите валутни борси. И двете предлагат широка гама от валутни двойки, лесни опции за депозиране и теглене и ниски такси. Докато Bittrex се таксува като борса от „следващо поколение“, Poloniex се нарича „най-активната“ борса. И двете са чудесни възможности за търговци, но единият е твърдо пред другия в общността.

Първо ще ви преведа през основите на Poloniex:

Poloniex Характеристики

 • проверетеМестоположение: Делауеър
 • проверетеТип: Традиционен обмен
 • проверетеМобилно приложение: Не
 • проверетеПлащане: Крипто
 • проверетеВалути: BTC, LTC и десетки други
 • проверете24-часова том: 49789 BTC
 • проверетеСигурност: ДОБРЕ
 • проверетеПоддръжка на клиенти: Ужасно
 • проверетеПроверка: Да
 • проверетеТакси: Много ниско
 • проверетеМаржин търговия: Да
 • проверетеМаржинерско кредитиране: Да

Относно Poloniex

Poloniex е една от най-големите и активни борси. Базиран извън Уилмингтън, Делауеър, той предлага един от най-изчерпателните търговски опит в мрежата. Неговото изцяло завладяващо търговско изживяване е подкрепено от усъвършенствани диаграми и инструменти, задълбочена книга за поръчки и възможности за търговия на маржове и кредити. Сигурността му е добре, но не е най-уважаваната в мрежата.

Като се има предвид това, той има начини да отиде в отдела за обслужване на клиенти. Мрежата е изпълнена с гневни потребители. Този един потребител на Reddit показа доказателство, че билетът му се обработва в продължение на 90 дни!

Харесвания:

 • Маржин търговия & Кредитиране
 • Висока ликвидност
 • Ниски такси
 • Много валути
 • thumbs-up Добър интерфейс и диаграми

Нехаресвания:

 • ОК Сигурност
 • Лоша поддръжка на клиенти
 • thumbs-downСенцов процес на изтегляне
 • thumbs-downНиско одобрение на общността (въпреки голямата потребителска база!)

Присъда за преглед: Bittrex срещу Poloniex

Тъй като тези два сайта са толкова сходни и популярни в една и съща ниша, справедливо е да сравнявате двата. И двете са чудесни за печелене на пари за търговия с крипто. Сигурността, стабилността и превъзходната подкрепа на Bittrex обаче му дават предимство.

 • checkBetter Security
 • checkBetter Поддръжка
 • checkBetter репутация
 • проверетеОще монети
 • checkRicher Характеристики за търговия
 • checkBetter интерфейс
 • checkMargin Trading & Кредитиране

ПОБЕДИТЕЛ: Bittrex!

Често задавани въпроси за платформата Bittrex

Между форуми, сайтове за прегледи, блогове и самата секция за поддръжка на Bittrex забелязах, че потребителите на крипто на всички нива задават едни и същи въпроси. Поставих ги тук, за да можете лесно да прочетете отговорите и да започнете да търгувате уверено.

Въпрос: Безопасен ли е Bittrex?

A: Да. Bittrex е подкрепен от психопати по сигурността с опит от 5 десетилетия. С експерти от Microsoft и Amazon начело, парите ви са възможно най-сигурни. И все пак никога не се препоръчва да оставяте големи суми пари онлайн.

Въпрос: Bittrex е измама?

A: Не. Със сигурност има някои проблеми с Bittrex поради бавната му поддръжка. Но това е само защото в момента е претоварено. Ще получите парите си и те са в безопасност.

В: Защо Bittrex има толкова много проверка?

A: Bittrex е напълно регулирана и отговаряща на изискванията американска компания. Той трябва да отговаря на банковите разпоредби, икономическите санкции на САЩ и правилата на KYC. Цялото спазване е за вашата сигурност и стабилност на платформата (Bittrex има много по-малък риск от спиране поради разпоредби).

В: Какви са моите граници за изтегляне и търговия?

A: Bittrex постоянно променя своите граници. Към момента можете да изтеглите до 4BTC с основна сметка и 100BTC с подобрена сметка.

Въпрос: Как да получа по-високи граници?

A: Трябва да потвърдите акаунта си. Изпратете Bittrex селфи и вашия документ за самоличност.

В: Как да активирам двуфакторно удостоверяване?

A: Щракнете върху Настройки -> Двуфакторен и следвайте инструкциите. След това трябва да използвате мобилно приложение, за да завършите процеса на настройка на 2FA.

В: Изчаква се Bittrex? Какво означава това?

A: Понастоящем Bittrex е претоварен и спря нови регистрации. Това може да означава, че вашите депозити или тегления са в очакване. Моля, дайте им повече време.

Окончателна присъда за преглед на Bittrex

Като една от най-големите, най-изчерпателни и сигурни платформи за търговия, Bittrex е чудесна борса за професионални търговци. Освен проблемите с поддръжката и липсата на опции за търговия с фиат, наистина няма нищо друго, което бихте могли да поискате. Пълното спазване носи стабилност, задълбочена книга за поръчки гарантира ликвидност, а гама от валути осигурява максимална гъвкавост. Недостатъците са липса на мобилно приложение, текущите им бекенд проблеми и продължителна проверка.

Има причина, поради която настроенията на общността са на страната на Bittrex и обемът на търговията му е астрономически: това е чудесен обмен. След като преодолеете препятствията за проверка, вие сте на свобода.

Присъда: Bittrex е може би най-добрата борса на пазара и нашият преглед на Bittrex доказва това. След като преминете проблемите с проверката, ще имате изгодно и сигурно търговско изживяване.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner