Binance Review: Всичко, което трябва да знаете

Binance exchange е една от най-добрите платформи за обмен на криптовалути на пазара. Ако търсите забавно и вълнуващо място, където да спекулирате с редки и високопотенциални монети, вие сте го намерили. Прочетете пълния ни преглед на Binance и направете своя информиран избор. Но много се е променило, откакто е отворило вратите си, и крие няколко тъмни тайни.

Нашият актуализиран преглед на обмена Binance Bitcoin ще обхване всичко, което трябва да знаете. Не търгувайте преди четене.

Обмен на Binance

Binance превзе света бурно, за да се превърне във водещата борса. Редки и високо потенциални алткойни, уникални раздавания на Maserati и изгодни такси за сутерена доведоха до покачването му от 0 до лидер на пазара само за 6 месеца. Дори се записа 240 000 нови потребители само за един час.  Но това, което наистина го прави уникален, е иновативният му механизъм за съвпадение. Той твърди, че е най-напредналата борса на пазара, способна да съвпада 1,4 милиона сделки в секунда.

Всичко това допринася за силно доверен, уважаван и желан обмен.

Но не е перфектно. Има много неща, които трябва да знаете за търговията с биткойни на Binance (особено по отношение на таксите).

Количеството лоша информация там затруднява формирането на мнение.

Ето защо създадох това ръководство.

Професионалисти:

 • Ниски такси
 • Висока ликвидност
 • Редки монети
 • Уникални подаръци
 • палец нагоре Високи настроения на общността
 • thumbs-upApp
 • палец нагоре Изключително бързо

Минуси:

 • Само за крипто
 • Без дробна търговия (обяснение по-късно)
 • палеца надолу Високи такси за теглене на някои монети

Contents

Характеристика

Сигурност

Въпреки че е загадъчен относно това как защитава средствата, доверието в общността е високо. Освен стандартните 2FA, има няколко други подробности. Сайтът постоянно ви напомня за мерки за безопасност по време на вашето пътуване.

поверителност

Binance не изисква проверка за акаунти от ниво 1. Това ви позволява да теглите до 2BTC на ден. Ниво 2 ви позволява да изтеглите 50 BTC на ден и изисква само документ за самоличност със снимка.

Приятелски за начинаещи


Всички функции на Binance затрудняват начинаещите, особено неговият интерфейс за търговия. Дори основният изглед е труден за разбиране. Освен това е само за крипто, така че не можете да използвате пари в брой, за да получите монети. Трябва да имате вече някои.

Такси

Въпреки много ниските такси за търговия, таксите за теглене на някои монети са астрономически. Ако искате редки монети, ще струва кралски откуп, за да ги свалите от сайта.

поддържа

Binance е наистина международна операция. Той има реномирана многоезична поддръжка на клиенти. Те са активни в Reddit и обикновено са достъпни. Недостатъкът е, че липсва областта за поддръжка и има статии с лош английски език.

производителност

Търговският двигател на Binance е ненадминат.

Репутация

За разлика от повечето други борси, аз открих няколко публикации, които лоши Binance. Общността го обича.

Като цяло

Ниски такси, висока производителност и течни книги, пълни с алткойни? Какво да не харесвате? Binance скали.

UПрочетете тази статия, за да научите как безопасно да съхранявате вашите биткойни.

Относно Binance Exchange

Binance е азиатска борса за цифрови активи, която съчетава технологии и финанси. Той улеснява обмена на цифрови валутни двойки с най-модерния двигател в света (способен на обработка на 1,4 милиона поръчки в секунда) Първоначално финансиран чрез първоначално предлагане на монети (ICO) **, сега той получи подкрепа от рисковите капиталисти и бързо се издигна до върха на пазара.

Основните предимства са гамата от редки алткойни, книги с ликвидни поръчки (BTC дори не е най-търгуваният актив към 26.01.18 г.) и комично ниски такси за търговия. Но аз също обичах участието на общността и раздаването. Това е една от редките борси, която всъщност позволява на потребителите да участват в добавянето на нови двойки за търговия, което е доста често срещано събитие.

преглед на обмен на биткойни

Binance е толкова уникален и забавен, колкото и течен и печеливш.

Binance има света на крипто бръмчене. Той отвори врати в средата на 2017 г. и вече скочи до върха. В момента това е водещата борса по отношение на 24-часовия обем (2,2 милиарда долара от 26 януари 2018 г.).

Друга уникална характеристика, която привлича вниманието на търговците, е родната монета на платформата, Binance Coin. Това не само е чудесна възможност за инвестиция (научете защо по-късно), но ви позволява да намалите наполовина таксата за търговия.

Не е подходящ за начинаещи, но компенсира това по безброй начини.

** ICO – Първоначалното предлагане на монети е средство за краудфандинг, центрирано около криптовалута. По принцип стартирането предлага „токени“, които могат да бъдат осребрени за валута, биткойн или други монети, след като проектът стартира. Прочети пълното обяснение в Уикипедия.

Функции на Binance:

 • проверетеОснован: 2017 г.
 • проверетеизпълнителен директор: Ченгпен Джао
 • проверетеВалути: 188 Търговски двойки
 • проверетеНачини на плащане: Крипто
 • проверетеПроверка: Няма проверка за ниво 1 | Документ за самоличност за ниво 2
 • проверетеСкорост: Незабавни депозити | Бързи сделки
 • проверетеПриложение: Да
 • проверетеИнструменти за търговия: Основен и разширен изглед
 • проверетеHQULinkedin казва Азия. Януари 2018 г. Слухове Искайте Токио. Главен изпълнителен директор Ченгпен Джао каза, че екипът е „разпръснат“ по националната телевизия.
 • проверетеТакси: .1% (.05% с БНБ)

Как работи биткойн борсата?

Когато правите сделка, не купувате или продавате от платформата. За да търгувате на Binance, вече трябва да имате крипто портфейл, на който имате доверие (или офлайн в a хардуерен портфейл. МНОГО СИГУРНО).

Какво е Binance?

Binance е дигитален обмен на активи, който съвпада с купувачи и продавачи. Крипто-към-крипто сделки се извършват между потребители и борсата взема такса за своите проблеми. За разлика от много борси, вие не можете да купувате крипто от Binance.

Ако вече имате своя крипто, преминете към борсата, депозирайте и изберете своя търговска двойка**.

Binance не е биткойн брокер (платформа, която обменя фиатната валута за BTC).

**Търговска двойка – Термин за сдвояване на две валути за търговия. Например BTC / ETH. В този случай вие се съгласявате да търгувате BTC за ETH или обратно.

търговска двойка криптовалута

Най-популярните двойки BTC са горе вдясно заедно с функцията за търсене. Вече можете да купувате или продавате ADA за BTC.

Безопасен ли е Binance?

Бях сигурен, че малко сенчестите операции и базата на Binance в Азия ще отблъснат някои потребители. Фактът, че е толкова нов за пазара, е друг фактор, който тежи много върху съзнанието на хората. Излишно е да казвам, че мнозина са подхождали с повишено внимание.

преглед на обмен на binance

Binance – Известие за риск за безопасността.

Binance Review: Измама или добра крипто борса?

Binance твърди, че е посветено на вашата сигурност. Те бяха единственият обмен, който използвах, който ми напомняше редовно за процедурите за безопасност. Те обаче не са твърде отворени за своите протоколи за сигурност. Страницата им „Информация“ твърди „многостепенна & мулти-клъстерирана “системна архитектура – каквото и да означава това.

Въпреки страховете обаче, Binance спечели сърцата на общността. Освен стандартните 2FA процедури, има и брой добри знаци за Binance:

 • UReddit.com/r/Binance – Подпрограмата на Binance е по-скоро положителна. Повечето потребители са приятелски настроени към борсата и казват, че тя е безопасна и сигурна. Тази нишка където нов потребител пита за безопасност е добър пример.
 • UChenpeng Zhao – Главният изпълнителен директор е добре познат и уважаван, като е работил по множество блокчейн проекти през цялата си кариера.
 • UВисоки настроения на общността – Binance има звездна репутация.
 • UПодкрепа за рисков капитал – След ICO на компанията, очевидно събра 10 милиона долара повече при финансиране от Капитал от черна дупка. Финансовата му база е сигурна.

Присъда: Сигурността проверява.

Какви са таксите на Binance за сделки / тегления?

Binance таксува апартамент .1% такса за всички направени сделки.

За разлика от съперниците, които начисляват такси за производители / вземащи или завишават цените на монетите си за печалба, Binance е прозрачен, ясен и лесен за разбиране.

Но има улов …

Binance има някои много високи такси за теглене за алткойни. Тегленето на Bitcoin или Ethereum е повече или по-малко стандартно, но за някои други монети таксите могат да бъдат гранични изнудвания. Както потребителят на Reddit уместно казва:

„Измама на потребителя на открито. Забавно е. КРИПТОКУРСАТА СЕ ИМЯЛА ДА СПРЕ ТОЗИ СРЕДЕН *********, БИНАНС. “

Те реагират прекалено, но това повтаря настроенията на мнозина в мрежата.

Такси за теглене

Ето таксите за селекция от популярни алткойни:

 • проверетеПулсации: .15 XRP
 • проверетеТире: .002 DASH
 • проверетеIOTA: .5 IOTA
 • проверетеMonero: .04XMR

По-високите такси ще обезсърчат голям брой малки транзакции и ще насърчат ликвидността. Логиката е, че ако потребителите бъдат обезкуражени да се оттеглят, ще е по-вероятно да продължат да търгуват.

Това обаче не прави всички щастливи.

binance обмен на потребители отзиви

Чувствайте се свободни да разширите нишка за такси за теглене на Reddit за да видите какво казват потребителите от януари 2018 г..

Професионален съвет:

Когато търгувате с редки монети, таксите ще бъдат високи. Точно така е. Никоя борса няма да задоволи всички ваши желания. Ако се интересувате от конкретна монета, направете проучване, за да видите коя борса предлага най-добрите такси за нея. Отидете на Coinmarketcap.com и потърсете валутата си. Щракнете върху Пазари и ще видите всички борси, предлагащи вашата монета. Оттам Google, които обменят + теглят такса. Сравнете и вземете най-добрата сделка.

Какво е BNB Coin?

Binance Coin (BNB) е собствената криптовалута на Binance. Може да се купи или продаде на борсата. Binance създаде 200 милиона от тях първоначално и планира да използва 20% от печалбите си всяко тримесечие, за да ги изкупи обратно …. и унищожи ги!

Binance ще изкупи своя токен и ще унищожи половината от тях, като по този начин ще ограничи предлагането и ще увеличи стойността.

БНБ може да се използва за плащане на такси за търговия и теглене на сайта. Когато използвате BNB за плащане на такси за търговия, таксата е .05%. Отстъпката ще намалява годишно.

binance преглед

Как се сравняват таксите за търговия на Binance’s с конкурентите?

В сравнение с конкурентите, таксите все още не са толкова лоши. Като се има предвид какво спестявате от такси за търговия, вероятно в крайна сметка се изравнява, ако не направите твърде много тегления.

Ако правите много търговия и не правите много тегления, това е изключително евтина платформа.

Ето как се подрежда състезанието:

 • проверетеBitstamp: .25% такса за търговия | 5% такса за кредитна карта
 • проверетеBittrex: .25% такса за търговия
 • проверетеМестни биткойни: Без „такси“ | 1% комисионна за продажби | По-високи цени на монети
 • проверетеCEX.IO ” Такса на производителя: .16% | Такса за взимане – 25%

Какви са ограниченията на Binance за проверени / непроверени потребители?

Друг от любимите ми плюсове на Binance е фактът, че можете да депозирате, търгувате и теглите валута без проверка. Ако обаче искате да отключите по-високи лимити, трябва да станете малко по-лични с компанията.

Тук са Текущите лимити на Binance за различни нива:

 • проверетеНиво 1: Може да тегли до 2 BTC на ден
 • проверетеНиво 2: Може да тегли до 50 BTC на ден. Изисква държавен документ за самоличност

За по-високи суми можете да се качите до ниво 3 (ахна!). За да направите това, трябва да се свържете с компанията.

Какви са изискванията за проверка на Binance за ниво 2?

Ако искате да разкъсате веригите на нищожния лимит за теглене от 2BTC на ден, изравняването ще ви даде 50BTC на ден, с които да играете. За разлика от много други борси, проверката на Binance не е толкова трудна или инвазивна. Само държавна лична карта ще свърши работа.

Първо кликнете върху малката глава в горния десен ъгъл и след това изпратете документите си, като щракнете върху една от двете връзки на страницата.

binance-level2

Кликнете върху малката глава в горния десен ъгъл и след това изпратете документите си

Сега просто попълнете подробностите и качете снимки на предната и задната част на документа.

Попълнете подробностите и качете снимки.

В сравнение с други, по-инвазивни обмени (*** кашлица **** Bitstamp *** кашлица ***), това е относително без болка. Трябва само да изчакате поддръжка, за да ви потвърди. Говорейки за подкрепа …

Как е поддръжката на клиенти на Binance?

Поддръжката на клиентите е точно като съдиите в даден спорт: лесна цел за изваждане на гнева ви. Почти всеки обмен, който изследвах, имаше ужасни отзиви за поддръжка на клиенти, дори ако поддръжката беше добра в действителност. Недоволните клиенти са по-склонни да се оплакват, отколкото доволните да похвалят.

Но Binance беше малко по-различен.

binance отзиви

Положителни отзиви? Това е нещо ново.

Поддръжката се предлага на няколко езика, включително английски, френски и китайски.

Те са активни в социалните медии, особено техните Reddit и Twitter. Можете също така подайте заявка на тяхната страница за поддръжка. Забележка: Binance вече не предлага поддръжка чрез Telegram (януари, 2018 г.).

Януари 2018 г .: Поддръжката твърди, че изоставането им ги затрупва. Типичното време за реакция е 3 дни. Support.Binance.com.

Не всички обаче са доволни. Мнозина твърдят, че депозитите или проверката отнемат твърде много време или че поддръжката не отговаря. Най-доброто ми предположение обаче е, че те просто са претоварени на моменти.

Трябваше да споделя това от тяхната страница в Twitter за видео състезание:

binance отзиви

Мъртъв.

Как да търгувате с биткойн на Binance

Binance е един от най-добрите борси на пазара, но не е един от най-удобните за начинаещи. Tradeview се предлага или в Basic, или в Advanced, но дори Basic не е лесно да се разбере. Все пак не е толкова трудно. Тъй като не е била необходима проверка за извършване на сделка, можете да направите първата си почти моментално.

Стъпка 1: Създайте своя акаунт

Отидете на Binance.com и щракнете върху Регистрация в горния десен ъгъл.

binance регистрация

Въведете няколко ключови подробности.

регистрация за обмен на binance

Щракнете върху връзката в имейла за потвърждение, който Binance ви изпраща.

Стъпка 2: Активирайте 2FA

Binance ви дава множество предупреждения за сигурност, когато създавате своя акаунт. Първо ще бъдете помолени да прегледате някои съвети за безопасност.

преглед на обмен на binance

Щракнете върху всяко поле вдясно, за да уведомите Binance, че сте ги прегледали. След това Binance ще ви препоръча 2FA. Настройте го!

binance enable 2FA

Ако изберете Google Authentication, ще бъдете подканени да изтеглите приложението. Ето ръководство за как да активирам 2FA на Binance с помощта на Google Authenticator.

Ако изберете SMS, ще бъдете подканени да въведете телефонния си номер и след това да въведете паролата, изпратена до него.

binance SMS потвърждение

Стъпка # 3: Депозит на средства

Както казах преди, не можете да закупите крипто от Binance. Трябва да депозирате от портфейл.

Как да депозираме крипто на Binance

Депозирането е лесно. Отидете на Фондове горе вдясно и изберете Депозити от падащото меню. Оттам просто изберете валутата, която искате, копирайте, поставете адреса и изпратете тази валута от портфейла си до Binance.

Стъпка # 4: Започнете да търгувате!

Сега забавлението започва! Време е да вземете партньор и да започнете да правите Do-Si-Do. Отидете в раздела Exchange в горния ляв ъгъл и изберете кой изглед предпочитате. Засега просто се придържайте към Basic.

binance започнете да търгувате

Сега сте в търговската зона. Нещата започват да се забъркват. Има 10 различни раздела, които трябва да разгледате. И това е само основният изглед. Ето описателна снимка в раздела за поддръжка на Binance:

финансова борсова търговия

Това не е боя с цифри; това е Basic View.

Отначало може да изглежда смущаващо, но в момента наистина трябва само да знаете коя двойка искате да търгувате и как да я купите. Раздел 9 по-горе е мястото, където са търговските двойки, както и полето за търсене. Можете да намерите чифта си и след това да използвате раздел 7 за закупуване или 8 за продажба. Въведете сумата, която искате и voila.

binance-trading-двойка

Binance отзиви | Законно ли е Binance?

Дори с възхода му от стартиране до суперзвезда за криптообмен, много хора все още питат дали Binance е легитимен.

то е.

Отзивите в мрежата обикновено са положителни. Поддръжката на клиенти върши добра работа в крак с търсенето, сделките преминават лесно, депозитите са бързи и опитът при търговия е отличен.

Все още не са докладвани големи проблеми и няма хакове. Открих, че много хора се притесняват дали компанията ще издържи или не, но са надминали очакванията. Те продължават да растат и светът забелязва. Главният изпълнителен директор има дори е включен в Bloomberg.

„Най-голямата борса за криптовалути в света продължава да се увеличава.“

– Блумбърг

Положителни Binance отзиви

 • Ниски такси за търговия
 • Ликвидни пазари
 • Бързи скорости
 • Страхотни двойки за търговия
 • Добра поддръжка на клиенти

Отрицателни Binance отзиви

 • Такси за теглене
 • Прах (остатъци, които не се търгуват)

Примери за положителни отзиви

положителна рецензия

В следващия изстрел потребителят има проблеми с доверието (TooMeInRealLife) с Binance, но поддръжката се появява бързо, за да ги поправи.

binance преглед

Какво казват отрицателните отзиви за Binance

Отрицателните отзиви се фокусираха почти единствено върху таксите за теглене и прах. Прахът е остатъчните части от монети, които се натрупват във вашия акаунт, тъй като те не могат да се търгуват. Binance все още не позволява частична търговия, можете да търгувате само с цели монети (1 IOTA, не 693 IOTA). Емисията се усложнява допълнително от таксата за търговия. Ако закупите 1 IOTA, Binance взема 1% като такса, оставяйки ви 9 IOTA. Това означава, че не можете да търгувате току-що закупената от вас IOTA! Решението е използването на Binance Token за такси за търговия.

Binance твърди, че работи по решение на това. Той автоматично ще „почисти“ праха ви и ще го преобразува в Binance Coin

Посетете фирмата нишка за актуализации и предложения на Reddit за да усетите колко общността мрази праха и таксите за теглене.

Топ 3 алтернативи на Binance, подходящи за начинаещи за валутата на Fiat

Ако имате блуждаещо око, има много конкуренти на пазара, които ви дават лесен достъп до крипто с fiat (и не ви изнудвайте да го изтеглите).

1 # Coinbase

криптовалутен брокер

Coinbase е най-големият в света биткойн брокер. Той продава Bitcoin, Ethereum и Litecoin в замяна на фиатна валута (USD, EUR). Ако търсите надежден, регулиран и сигурен начин за закупуване на биткойн с кредитна карта, това е най-удобният метод. Можете също да използвате тяхната борса, GDAX, за да търгувате с други потребители. Това е най-удобното за начинаещи изживяване в мрежата. Прочетете нашите пълен преглед на Coinbase за да научите как да закупите безопасно първия си биткойн.

2 #Местни биткойни

Лога на LocalBitcoins.com

Местни биткойни е peer-to-peer мрежа, където потребителите търгуват Bitcoin директно помежду си. Тъй като търгувате директно с друг потребител, сигурността е ниска, а рискът висок. И все пак, по-голямата част от прехвърлянията се извършват без проблем. Ако търсите лесен начин да купите биткойн с USD (или нещо друго) 100% анонимно, това е всичко. Това е само биткойн. Не търгувайте с LocalBitcoins, без първо да прочетете пълния ни преглед.

3 # Кракен

лого на kraken

Ако липсата на фиат валута ви сваля, може би е време да освободите Кракен. Kraken не е най-подходящата за начинаещи платформа, но предлага банкови депозити в редица валути. След това можете да се заемете, използвайки иновативната му платформа, за да търгувате за редица страхотни монети и дори за маржин търговия. Той поддържа USD, CAD, GBP, EUR и JPY.

Binance срещу Bittrex

Binance срещу Bittrex е като Yankees срещу Red Sox или котки срещу кучета: дебатът е безкраен. И двете представляват обмен на цифрови активи с ръководно мислещо ръководство, което е спечелило доминиращата си позиция. В червения ъгъл Bittrex се гордее със сигурна търговия чрез прост интерфейс. В синия ъгъл Binance променя играта, като предлага непроверена търговия с някои от най-редките монети (и се опитва да ви даде Porsche докато го правите).

обмен на binance Начална страница на Bittrex обмен

Победителят в този двубой се свежда до това, от което се нуждаете лично. Нека да видим кой е най-добрият обмен на Bitcoin, Bittrex или Binance.

Bittrex Vitals

 • Валути: 190+ цифрови валути, без фиат
 • Депозит: Крипто (освен ако не надвишава 10 000 щатски долара)
 • Теглене: Крипто
 • Проверка: Да
 • Скорост на депозита: Незабавно
 • Приложение: Не
 • Портфейл: Да
 • Комисионна: .25%
 • Търговски двойки: Стотици

Bittrex срещу Binance

 • Такси: Binance
 • Удобство за начинаещи: Bittrex
 • Репутация: Binance
 • Сигурност: Bittrex
 • Поддържа: Binance
 • Приложение: Binance
 • Ликвидност: Binance
 • Производителност: Вратовръзка
 • Търговски двойки: Вратовръзка

Bittrex е едно от най-модерните търговски преживявания в мрежата. Беше основана от група професионалисти по онлайн сигурност които са посветили компанията на осигуряването на сигурно и бързо опит за търговия с биткойни. Той е любим сред сериозните търговци заради своята стабилност, сигурност и ликвидност. Той е основният конкурент на Binance в сектора само за крипто.

Той е силно регулиран, което означава, че има повече проверки. Тази допълнителна проверка обаче осигурява по-голяма стабилност и сигурност.

Победител – Binance

Binance излиза напред в повече категории. Но според мен това наистина зависи от това, което искате. За по-регулирано и сигурно търговско изживяване, Bittrex. Ако искате достъп до повече алткойни с по-малко проверка, изберете Binance.

Често задавани въпроси за Binance

В: Къде се намира Binance?

О: Иска ми се да мога да ви отговоря конкретно, но не мога. Един модератор в поддиректората Reddit каза „HQ се счита за Япония към този момент (декември 2017 г.)“. Добрата новина е, че Япония е един от най-прогресивните пазари за криптообмен.

В: 100% безопасно ли е Binance?

О: Binance е доста тих за сигурността си. Неговите протоколи не са добре известни, но се разглежда като сигурна. Все още няма проблеми. Прозрачността на нейния главен изпълнителен директор и финансова подкрепа е достатъчна, за да могат хората да им се доверят.

В: Приема ли Binance депозити в щатски долари?

О: Не. Само за крипто.

В: Binance толерира ли търгуващите ботове?

О: Това е Дивият Запад, човече. Разбира се, можете да използвате бот за търговия. Просто не го злоупотребявайте или ще получите временно забрана. Ако искате да спечелите много пари, търгувайки с биткойни, вижте тези 12 инструмента за сериозни търговци на крипто.

В: Поддържа ли Binance клиенти от САЩ?

О: Да, американските клиенти могат да използват Binance.

В: Изисква ли Binance проверка?

О: За ниво 1, не. За ниво 2 трябва да предоставите документ за самоличност със снимка.

В: Какво е Binance Coin (BNB)?

О: Binance има естествен токен, наречен BNB. Може да се използва за плащане на такси за търговия на сайта. Предлагането му е изкуствено ограничено от компанията, така че стойността му непрекъснато нараства.

В: Теглех пари, но не пристигнаха. Какво трябва да направя?

О: Ако имате проблем с тегленето, проверете състоянието на тегленето в историята си. Ако показва, че не е потвърдено, просто бъдете търпеливи. Ако е потвърдено и не сте го получили, трябва да говорите с подкрепа в дестинацията.

Какво криптопозитивно харесва / не харесва

Харесва

 • Бързи скорости – Съответстващият двигател е светкавично бърз. С над един милион в секунда, никога не трябва да чакате толкова дълго, за да направите нещо.
 • Ликвидност – Наказателните такси за изтегляне от Binance помагат книгите за поръчки да останат на ниво. Техните книги са течни като лед в пустинята.
 • Подаръци – Binance се връща към света на онлайн казината от старата школа. Те редовно провеждат състезания, които раздават сериозно луксозни награди.
 • Ниски такси за търговия – Ако правите голям обем и не планирате да правите малки тегления, Binance е без конкуренция. Таксата за търговия от 1% е ниво на изгодна цена.
 • Не е необходима проверка – Ниво 1 не изисква проверка и ви позволява да изтеглите до 2 BTC на ден!

Нехаресвания

Ей, нищо не е идеално …

 • Такси за теглене – Някои алткойни имат необяснимо високи такси. Това е за насърчаване на ликвидността. Някои от таксите обаче са гранично изнудване. Ще кажа, че в защита на Binance таксата е еднаква, независимо дали теглите $ 50 000 или $ 50, така че можете просто да правите големи тегления по-рядко.
 • Няма Фиат – Не можете да използвате USD или EUR на Binance.
 • Прах – Binance не позволява частична търговия, което означава, че натрупвате нетъргуеми фракции от монети. Те работят по решение.

Окончателна присъда на нашия Binance Review

Binance е най-натоварената борса в света и завладя света. Те са в челните редици на целия крипто свят. Подаръци на Porsche, иновативни търговски двигатели и лаборатории за инкубатори, където поддържат стартиране на блокчейн – Binance прави всичко.

Те не просто улесняват търговията, те я правят и забавна и евтина. Не е най-подходящ за начинаещи и те са малко сенчести по отношение на местоположението си, но сигурността и стабилността са издържали на изпитанието на времето (поне кратко време). Общността обича ниските такси, голям набор от монети и голяма подкрепа. Те също обичат подробния интерфейс за търговия.

Докато не изтегляте монетите си твърде често, няма да имате големи проблеми.

Присъда:

Binance е платформа с ниски такси, която е чудесна за търговия с всяка една монета, която можете да си представите. Но не е подходящ за начинаещи.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map