Инвестиране в Regeneron Pharmaceuticals (NASDAQ: REGN) Запаси

Regeneron Pharmaceuticals (NASDAQ: REGN) е фармацевтична компания със седалище в Ню Йорк. С над три десетилетия опит, компанията успя да използва своите възможности за научноизследователска и развойна дейност, за да изведе бързо на пазара лекарства, които са променили живота на безброй хора. Иновациите, разработени от компанията, опростиха графика за разработване на лекарства, което доведе до ефективност на разходите и намаляване на разходите за пускане на лекарства на пазара. Компанията продължава да бъде активна в областта на научноизследователската и развойната дейност, като следи за най-новите научни иновации и търси начини да ги използва за дългосрочен растеж. 

Какво представлява Regeneron Pharmaceuticals (REGN)?

Основана през 1988 г., първоначалният фокус на фармацевтичните изследвания на Regeneron беше върху регенерацията на мозъчните неврони за лечение на пациенти с болест на Хънтингтън, болестта на Алцхаймер и болестта на Паркинсон. Четири години след създаването им първото лекарство започва клинични изпитвания. Въпреки че оригиналното лекарство не е преминало тези изпитания, Regeneron оттогава разшири фокуса си на научни изследвания в редица други области. След две десетилетия проби и грешки, първото лекарство на компанията ARCALYST излезе на пазара в началото на 2000-те. Понастоящем в компанията работят близо 9000 души по целия свят и днес има осем одобрени от FDA лечения на пазара. Портфолиото им обхваща широк спектър от лекарства, обхващащи алергични и възпалителни заболявания, рак, сърдечно-съдови и метаболитни заболявания, нервно-мускулни заболявания, инфекциозни заболявания и редки заболявания.

Съоснователят Джордж Д. Янкопулос е учен по образование и е посочен като основен изследовател за 6 от 8-те одобрени лекарства, които Regeneron е пуснал на пазара. Въпреки ролята си на президент и главен научен директор, Янкопулос остава силно ангажиран в научноизследователската и развойната част на компанията. Чрез продължителната си работа Янкопулос става 11-ият най-цитиран учен през 90-те години и много от методите и техниките, използвани във фармацевтичните изследвания днес, са пряк резултат от неговите изследвания.

Защо Regeneron Pharmaceuticals (REGN) Материя?

Жизненият цикъл на научноизследователската и развойна дейност на Regeneron се възползва значително от технологията „Velocisuite“, разработена от компанията през 2003 г. Чрез използването на този набор от инструменти са възможни иновативни и точни резултати по време на всички фази на процеса на изпитване на наркотици. Този набор от технологии започва да се разработва през 2003 г. и включва VeolciGene, VeolciMouse и VeolciHum. Заедно този набор от инструменти позволява бърза манипулация и репликация на генетичния материал на лабораторни мишки. По този начин различни генетични нарушения могат да се възпроизвеждат масово, позволявайки да се произвеждат напълно човешки антитела при мишки. Тези фактори са много полезни за тестване на лекарства, позволявайки изключително точен резултат, който отразява въздействието на терапевтичните средства върху хората. Развитието на мишки с генетични състави, подобни на хората, позволи на компанията бръснете месеци от времето за разработване на лекарството.

Съвсем наскоро компанията получи значително внимание за разработването на лечение на COVID-19. Използвайки Velocisuite и други технологии, Regeneron получи 450 милиона долара от Министерството на здравеопазването и социалните услуги за разработване на антитяло за лечение на вируса като част от операцията Warp Speed ​​на американското правителство. Лечението, известно като REGN-COV2, получи разрешение за спешна употреба от FDA. Регенерон получи значително внимание от страна на медиите, когато беше съобщено, че REGN-COV2 е бил даден на президента Доналд Тръмп, когато той е бил на лечение за поставената му диагноза COVID-19. Лечението е много подобно на това, разработено от компанията по време на пандемията от ебола. Подобен коктейл от лекарства, давани на пациенти с ебола, е довел до почти 90% преживяемост, ако се дава в ранните дни на инфекцията.

Regeneron Pharmaceuticals (REGN) Перспективи

Компанията разполага с няколко лекарства на различни фази от процеса на изпитване от FDA. Общо има 31 лекарства, произведени в собствено производство от Regeneron, които в момента са в етап 1, 2 или 3 от клиничните изпитвания. Тези проучвания включват 8 400 пациенти в над 53 държави. Макар да е невъзможно да се предскаже кои ще бъдат одобрени, вътрешните изследователски възможности на компанията имат солиден опит в създаването на продукти, които да я пуснат на пазара. Компанията реинвестира впечатляващо 30% от годишните приходи се връщат в научноизследователска и развойна дейност. Този дял от приходите е в съответствие с индустриалните гиганти като Pfizer и сигнализира за сериозен ангажимент за непрекъснат растеж чрез диверсификация на продуктовите предложения. С тази прогноза компанията непрекъснато изпреварва кривата и има способността да донесе все повече продукти пазар.

Подходът на Regeneron към разработването на лекарства е уникален и има много предимства. Може би най-важният за техния подход е Центърът за генетика Regeneron, който беше открит през 2013 г. и вече е секвенирал геномите на над 1 милион души. Тази работа направи Регенерон притежател на една от най-големите генетични бази данни в света. Чрез изследователски проучвания и съгласие на доброволци, Regeneron събира генетична информация, анонимизира я и след това използва техния аналитичен софтуер, за да разгледа генетичните черти. След като данните бъдат анализирани, компанията може след това да използва тези генетични последователности в своите изследвания за лекарства. Разбирайки значението на генетичното секвениране в бъдещето на тестването и разработването на лекарства, Regeneron си сътрудничи и с големи производители на лекарства като Pfizer и AstraZeneca за финансиране на глобални изследователски инициативи, насочени към ускоряване и подобряване на технологията за генетично секвениране. Целта на това сътрудничество е да се създаде ефективност в научните изследвания, което да доведе до повече напредък в разработването и откриването на лекарства и в крайна сметка, подобряване на човешкото здраве.

Къде да купя Regeneron Pharmaceuticals (REGN) Запаси

Брокер, който препоръчваме е Firstrade.

Firstrade е водеща онлайн брокерска фирма, предлагаща пълна гама от инвестиционни продукти и инструменти, предназначени да помогнат на инвеститори като вас да поемат контрола върху вашето финансово бъдеще. От основаването си през 1985 г. Firstrade се ангажира да предоставя висококачествени и качествени услуги.

Комбинирайки собствена технология за търговия, изключително интуитивен потребителски интерфейс, отлично обслужване на клиенти и мобилни приложения, Firstrade предлага цялостно решение за всички ваши инвестиционни нужди.  Firstrade е член на FINRA / SIPC.


Инвестиране в Regeneron Pharmaceuticals (NASDAQ: REGN) Запаси Инвестиране в Regeneron Pharmaceuticals (NASDAQ: REGN) Запаси Инвестиране в Regeneron Pharmaceuticals (NASDAQ: REGN) Запаси
★★★★★ ★★★★★ Firstrade Review

Оценките на Securities.io се определят от нашия редакционен екип. Формулата за точкуване за борсови брокери отчита десетки фактори, включително такси и минимални сметки, платформи за търговия, поддръжка на клиенти, регулаторни органи и инвестиционни възможности.

★★★★★ ★★★★★ M1 Finance Review

Оценките на Securities.io се определят от нашия редакционен екип. Формулата за точкуване за борсови брокери отчита десетки фактори, включително такси и минимални сметки, платформи за търговия, поддръжка на клиенти, регулаторни органи и инвестиционни възможности.

★★★★★ ★★★★★ Public.com Review

Оценките на Securities.io се определят от нашия редакционен екип. Формулата за точкуване за борсови брокери отчита десетки фактори, включително такси и минимални сметки, платформи за търговия, поддръжка на клиенти, регулаторни органи и инвестиционни възможности.

Такси

Нулева комисия

Такси

Нулева комисия

Такси

Нулева комисия

Минимален акаунт

Нито един

Минимален акаунт

100 долара

Минимален акаунт

Нито един

Промоции

Безплатни акции *

* Вижте уебсайта за подробности.

Промоции

Нито един

Промоция

Нито един

Обобщение

Regeneron е фармацевтична компания, която пое твърд ангажимент да инвестира в научноизследователска и развойна дейност. Чрез този ангажимент те са създали редица подходи и методи, които са уникални в бранша. Тези разработки позволиха на пазара да достигне стабилен набор от терапевтични лекарства. С постоянния им фокус върху генетичното секвениране като подход към разработването на лекарства, подобренията в технологията с течение на времето само допълнително ще затвърдят мястото им като една от най-иновативните компании във фармацевтичната индустрия.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map