Топ 7 причини да притежавате портфейла на Ledger

The Ledger Nano е портфейл за хардуер / студено съхранение и един от най-добрите портфейли за криптовалута, използван за съхранение на монети. Освен да съхранявате вашите цифрови валути в хартиен портфейл, хардуерният портфейл ще бъде следващият, който ще ви дойде на сърцето поради неговите функции за сигурност. Основната причина хората да използват хардуерни портфейли като портфейла Ledger е да осигурят личните си ключове, които са вратата към криптовалутите, които притежавате. Въпреки устройството, на което може да е бил генериран частен ключ, той може да бъде достъпен чрез всеки друг канал, например от десктоп портфейл, мобилен портфейл или обмен, който позволява на всеки да получи достъп до своите монети с помощта на личните си ключове.

Единственият начин да бъдете в безопасност е като се уверите, че личните ви ключове са скрити там, където никой не може да ги види, а също така не са на устройства, свързани към интернет, нито трябва да ги правите достъпни чрез вашия имейл адрес.

Ако сигурността е от съществено значение за вас, тогава ще искате да знаете основните причини, поради които трябва да притежавате Ledger Nano Hardware Wallet което в момента е най-сигурното и най-евтиното, което можете да намерите на пазара.

Сигурност

Тъй като вашите доставчици на интернет услуги могат лесно да бъдат хакнати и да бъдат откраднати информация, това прави нашите малки системи и мобилни устройства също уязвими. Най-важното за портфейла ви е вашият начален ключ / частен ключ / ключ за възстановяване. Следователно не искате да се генерира или съхранява на устройство, което лесно може да бъде хакнато.

С Ledger Nano Wallet, вашите частни ключове се виждат от вас сами през OLED екрана на устройството. Той не е достъпен през вашия личен компютър, нито може да бъде копиран. Това оставя вашите лични ключове в безопасност точно на устройството, за да виждат само очите ви.

Друго ниво на сигурност идва с настройването на парола за устройството. Ако го загубите или го откраднат, няма полза за онзи, който го види, освен ако човекът не успее да разбере вашия ПИН код в 3 опита. Ако не го направите, устройството се връща към фабричните настройки и вашите лични ключове ще бъдат необходими отново.

По този начин съхраняването на виртуални валути в хардуерен портфейл като Ledger Nano е едно от най-добрите решения, които инвеститорът може да вземе, ако има голям брой виртуални валути, ако управлява средствата си чрез централизирана борса.

Поддръжка за криптовалути

Наличието на Ledger Nano Wallet ви спестява да се налага да изтегляте и инсталирате различни портфейли за всички важни криптовалути там. С Портфейл Ledger, можете да съхранявате Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Dogecoin, ZCash, Dash, Stratis, Ripple, Bitcoin Cash, Ethereum Classic и много други. Представя ви възможността да съхранявате всичките си активи на едно място.

Този хардуерен портфейл предлага поддръжка на голям брой цифрови валути, което позволява на потребителите да съхраняват всички свои цифрови активи на това устройство. Това улеснява инвеститорите, които имат диверсифициран портфейл и не трябва да държат виртуалните си валути с помощта на отделни портфейли.

В допълнение към това потребителите ще могат да изпращат, получават и в крайна сметка обменят своите цифрови валути по бърз и лесен начин, под същия портфейл.

Лесен за използване

Разширенията на OLED екрана и браузъра за Ledger Nano, не е нужно да сте технически експерт, за да го разберете. Настройването на устройството е доста лесно, всичко, което трябва да направите, е да следвате простите указания, показани на екрана на устройството, за да запазите личните си ключове, като ги запишете, а също така да настроите различни портфейли за криптовалута, като натиснете бутоните на устройството, за да промените екраните и също за избор на символи и цифри.

Въпреки че е хардуерен портфейл, не е сложно да се използва, ако имате предишни познания за виртуални валути и ако сте запознати с адреси, частни ключове и различни начини за съхранение на криптовалути.


За да го настроите, трябва само да следвате инструкциите, които се появяват на екрана. Ledger Nano S е най-популярният и разпространен хардуерен портфейл, който има два бутона, позволяващи ви лесно да боравите с показаната информация.

В същото време, с приложението, създадено от Ledger за мобилни телефони и потребители на настолни компютри, ще улесни нещата, притежаващи цифрови активи. Освен това той може да бъде интегриран с голям брой други софтуерни приложения на трети страни. Повече по тази тема по-късно.

Потвърждение за сигурни транзакции

С допълнителен слой за потвърждение сте сигурни, че никой не може да изпрати някой от активите ви, без да има достъп до самото устройство. В случай, че хакерите могат дистанционно да управляват вашия персонален компютър, дори когато вашето Ledger Nano устройство е включено в USB порта, те могат да правят всички други неща, освен да изпращат вашите крипто. Това е така, защото имате устройството със себе си и само вие можете да разрешите транзакцията, като задържите бутоните на устройството. Дотогава транзакцията се обработва и транзакцията се потвърждава. Докато не направите това, няма какво да се притеснявате.

Както споменахме по-горе, устройството е защитено, тъй като не е свързано с интернет и има по-дълъг живот от традиционния хартиен портфейл. Ако загубите устройството си, винаги можете да възстановите средствата си, използвайки фразата за възстановяване, предоставена от портфейла, когато го настроите за първи път. Това би ви улеснило да се справите със средствата си, в случай че нямате достъп до устройството си за портфейл Ledger.

Ledger Nano S - Сигурният хардуерен портфейл

Елегантен дизайн

Със своя компактен дизайн той може плавно да влезе в ключодържател или на верижка за врата, за да служи като висулка. Но разбира се, не искате да го носите навсякъде със себе си, за да го загубите.

Софтуерна интеграция

The Ledger Nano устройството не е създадено да работи само с неговите разширения, създадени за него; той може да работи и с различни софтуерни приложения на трети страни като Electrum, MyCellium (Само с Legacy, Not Segwit), GreenBits, Bitgo, MyEtherWallet и Copay. Това ви представя много опции за достъп до вашите криптовалути.

Цена

The Ledger Nano е най-евтиният сред своите двойки на пазара. Независимо дали сте нов в криптовалутите или сте били там дълго време или може би използвате монетите си за ежедневни транзакции, или сте просто дългосрочен инвеститор, портфейлът Ledger ви дава по-евтин и сигурен начин да запазите инвестициите си в безопасност.

Какво се случва, когато устройството Ledger Nano поддържа нова криптовалута?

Не е нужно да купувате ново устройство всеки път, когато в портфейла на Ledger се добавя друга криптовалута; директното ръководство ще ви преведе през процеса на достъп до адреса на портфейла ви за тази крипто.

Заключение

Поради големия брой хакове и атаки, които засегнаха различни борси за криптовалути, най-добрият начин за задържане на криптовалути е да направите това чрез хардуерен портфейл, а портфейлът Ledger е една от най-признатите компании, които го правят.

Ledger Nano е защитен, той има футуристичен дизайн, лесен е за използване за лица с предишни познания за виртуални валути и позволява на инвеститорите да се справят с голям брой криптовалути с помощта на едно устройство. Освен това този портфейл е съвместим и с други услуги на трети страни, създавайки много по-добро потребителско изживяване.

В момента има два основни хардуерни портфейла, които Ledger продава за крипто потребители на дребно, включително Ledger Nano S и Ledger Nano X. Можете да прочетете повече за това на официалния сайт на Ledger.

И накрая, портфейлът на Ledger разполага и със страхотен екип, който би бил готов да предостави подкрепа за вашите нужди и как да решите проблеми, които биха могли да повлияят на нормалното използване на портфейла. Въпреки че портфейлът не е безплатен, винаги е важно да бъдете защитени срещу хакове, атаки и измамници.

Източник на изображението: HardwareWallets.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map