13 най-добри агрегатори на новини за криптовалути

Тъй като пазарът на криптовалути непрекъснато расте, крипто инвеститорите, ентусиастите и търговците трябва да следят това, което се случва на пазара, почти в реално време. Най-сигурният начин да постигнете това е като следите новините за криптовалута.

Но има съобщения за стотици криптовалути за 24-часов период; от регулации, измами, възможности за инвестиции, нови крипто монети и т.н. За да помогнат за филтрирането, се появиха агрегатори на новини за криптовалути. Това са уебсайтове или платформи, които съдържат заглавия на случващото се в крипто света, както и връзки към действителните новинарски статии на уебсайтове на трети страни.

По-долу ще разгледаме 14 от най-добрите агрегатори на новини за криптовалута.

1. CryptoPanic

Просто най-добрият агрегатор, който сме намерили на пазара, е CryptoPanic. На един екран посетителите могат да видят новини от цялата криптосфера и колко нови са тези новини.

На CryptoPanic, читателите могат да сортират новини в категории като „бичи“ или „нарастващи“, за да видят положителни новини от монети и криптопроекти. Потребителите могат също така да се регистрират и да попълнят портфолиото си, за да сортират новините по монети, които „ходят“ – или проекти, от които се интересуват.

Cryptopanic има много повече функции, включително мощна лента за търсене, функция в анкетите и странична лента, която включва всички основни цени и движения на монети.

Ние проверяваме CryptoPanic всеки ден, за да разберем какво се случва в тази екосистема. Всеки сериозен крипто инвеститор има отметка на CryptoPanic и се връща обратно поне няколко пъти на ден, за да види какво се случва.

крипто паническо лого

2. CryptoGoat

Този уебсайт предоставя лесна и изчистена платформа за тези, които се стремят да бъдат в крак с това, което се случва в кръговете за криптовалута и блокчейн. За да се гарантира, че само качествени и надеждни новини достигат до потребителя, CryptoGoat включва само най-добрите издатели. Те включват AMBcrypto, blokt, chepicap, CoinDesk, NewsBTC, Zycrypto, Finance Magnates, сред другите водещи сайтове за новини за криптовалута / блокчейн.

Платформата не включва новинарски емисии от платформи за социални медии като Reddit или Twitter. За тях това би било дублиране, защото вярват, че платформите за социални медии действат като агрегатори на новини.

Освен това CryptoGoat не предлага възможност за филтриране на новините в зависимост от монета или категория и т.н. Смесването на източниците на новини е най-добрият начин да помогнете на потребителя да има общ преглед на това, което се случва в криптосферата.

За да има безпристрастна позиция по време на обобщаването на новините, CryptoGoat не предоставя никакви препоръки за който и да е представен сайт за новини и не предоставя собствено съдържание, безплатно или платено.

3. Койна

Това е друга страхотна платформа за агрегиране на крипто новини. Той събира новини от утвърдени източници на новини за виртуална валута и показва връзките в централна точка. Няколко от местата, където платформата получава своите новини, включват Bitsonline, CoinCodex, Finance Magnates, наред с други водещи издатели.

За да спести на читателя забързаното хващане на последните новини, платформата има черно-бяла тема. Сред основните характеристики на Койна е подразделението за новини по подразбиране, което показва новините, докато текат. Старите публикации се изтласкват надолу по опашката с нови публикации, заемащи челната позиция.

Той също така разполага с филтри, които помагат на читателя да избира между теми като Bitcoin, блокчейн, крипто копаене, отделни монети и т.н..

Уебсайтът има раздел, посветен на търговията или друг криптовалутен / блокчейн аспект, опакован под формата на уроци. Статиите в този раздел обаче идват от реномирани крипто / блокчейн уебсайтове.

Coinna има раздел само за Coinbase, който съдържа всичко и всичко, свързано с Coinbase, водеща крипто борса и портфейл, предоставени в Съединените щати.

Друг забележителен раздел на този уебсайт е този, който обобщава информация относно първоначалните предложения за монети и стартиращи компании, които подготвят или наскоро са въвели услуга или продукт в крипто света.

4. FAWS

Това е уникален агрегатор на новини за криптовалути. Освен събирането на това, което се случва около криптовалутите, той също така предоставя предупреждение за цената на монетите, портфейли и проверка на цената на монетите.

Това го прави платформа на едно гише за всичко криптовалута. Освен CoinDesk, CoinTelegraph и Bitcoin.com крипто уебсайтове, FAWS източници на новини от 37 други водещи източника.

При посещение на платформата първо ще срещнете страницата с новини. От страницата можете да търсите каквото искате да останете в раздела. Това може да варира от отделни криптовалути до съобщения за пресата. За раздела за монети FAW обобщава цените на монети от топ борси за криптовалути като Gemini и Poloniex. Той също така черпи своята информация от CoinMarketCap, водещата платформа за агрегиране на крипто цени.

FAWS разбира, че портфолиото включва различни дигитални монети, като такова има раздела за портфолио, където потребителите могат да внесат всичките си активи и платформата им дава оценка колко струват по отношение на притежаваното от тях дигитално богатство.

5. CoinSpectator

Тук инвеститорите и търговците са добре дошли да следят както крипто цени, така и новини. Платформата извлича информацията си от други високо летящи уебсайтове за криптовалута.

За цените на криптовалутата, CoinSpectator включва само цената на шестнадесетте най-добри монети въз основа на тяхната пазарна капитализация.

Освен това уебсайтът предоставя информация за крипто проекти, които ще стартират в близко бъдеще. За разлика от други платформи за агрегиране на новини, CoinSpeaker предлага емисия новини от платформи за социални медии, например Twiter. Той също така съдържа информация за ICO, независимо дали в момента се изпълнява или скоро ще бъде пусната.

За да ви помогне да бъдете актуализирани в движение, платформата ви дава възможност да получавате актуализиран списък на случващото се директно във входящата ви поща.

лого на coinpectator

6. Ccowl

Ccowl е добре оформен уебсайт, който помага на читателя лесно да се ориентира от крипто новини до цени и обратно. За новините платформата извлича своите новини само от най-добрия уеб сайт за крипто новини. Например на Ccowl, ще намерите новини от CoinDesk, NewsBTC, CCN, Bitcoin.com, наред с други.

Уебсайтът предоставя собствен криптовалутен индекс, който помага да се направи общ преглед на комбинираната пазарна капитализация от 50 криптовалути. Въпреки това, за да се каже честно, индексът не включва най-добрата криптовалута, Bitcoin. Това помага на читателя да има безпристрастни познания за това как се представя пазарът на криптовалути във всеки един момент, с един поглед.

Платформата има предупреждение за промяна на ранга, което показва дали криптовалутата е променила ранга си. Тук се наблюдават двадесет и пет криптовалути. Цените на различни криптовалути, които се наблюдават на платформата, идват от Kraken, HitBTC, Binance, Bittrex, Poloniex и Bitfinex, които са уважавани борси за криптовалути.

За цялостната пазарна капитализация Ccowl използва CoinMarketCap, за да вземе предлагането на всички изброени монети и да го умножи по курсовете, предлагани от борсите.

7. CryptoCoin

Това е друг уважаван агрегатор на крипто новини, който съществува от края на 2014 г. Уебсайтът предлага актуализации на новини от различни платформи за новини за криптовалута. Той също така обслужва тези, които се интересуват от технологията, която е в основата на криптовалутите, Blockchain.

CryptoCoin предлага възможности за търсене и раздел за първоначално предлагане на монети, което в момента е отворено за инвеститори плюс новите монети на пазара. За раздела за новини платформата позволява на потребителя да филтрира, като използва параметри като конкретна монета, година, месец и т.н..

За разлика от други платформи, които обсъждахме досега, CryptoCoin има специален раздел за електронни книги, свързани с крипто и блокчейн, плюс опция за изтегляне.

За да ангажира потребителите, той разполага с раздел „Знаете ли?“, Където дава интересни, но информативни факти за криптовалутите. Потребителите могат също да задават въпроси или да намират отговори на своите запитвания в раздела „Често задавани въпроси (ЧЗВ)“.

За по-нататъшно стимулиране на ангажираността на потребителите, CryptoCoin позволява на потребителите да предлагат виртуална валута, която да бъде добавена към платформата.

8. CoinLive

Платформата се парадира като уебсайт за посещение при търсене на обобщен списък с анализ и новини на пазара на криптовалути в реално време. От уебсайта му, CoinLive е дълбоко инвестиран в предоставянето на повече от новини за виртуална валута. Разделът с новини за криптовалути е лесен за използване. Той включва новини от топ крипто платформи за новини и включва ICO, които наскоро стартираха или планират да стартират в близко бъдеще.

На платформата ще намерите видео интервюта и подробен и професионален анализ и проучвания на пазара. Платформата приветства приноси от търговци под формата на прозрения, анализи или тези. Това става чрез присъединяване към движението за краудсорсинг на платформата.

С такъв подход платформата се стреми да стимулира приемането на криптовалути, като предоставя новини, пазарен анализ и принос от търговци, които са изпитали крипто от първа ръка. По този начин човек, който тества криптовалутните води, се запознава по-добре с пазара.

съвместно лого на агрегатора

9. CoinLib

Повече от свежи новини в цифрова валута, CoinLib предоставя предупреждения, диаграми, индивидуални данни за монети и портфолио. Всички те се извличат и показват в реално време и са достъпни безплатно.

CoinLib се отличава от другите сайтове за агрегиране на новини за криптовалута, като позволява на потребителя да състави портфолио, което може да проследява. Портфолиото може да включва и криптовалута, която не държите, но се интересувате от това как се представя сред своите колеги.

Уебсайтът предоставя раздел, в който потребителят може да хвърли поглед на редиците, заети от различни криптовалути и е предупреден за промяна в случай, че една криптовалута освободи друга от позицията си. Освен това CoinLib позволява на потребителя да активира „нощния режим“, който задейства тъмна тема, подобрявайки видимостта на съдържанието на сайта.

С CoinLib можете да изберете индивидуална криптовалута и разузнавач за най-добрата цена на пазара. Това се улеснява от инструмента за най-добра цена, вграден в уебсайта.

10. Флипборд

Този уебсайт е роден през 2018 г. и предлага комбинация от новини за криптовалута и други новини, свързани с технологиите. Flipboard приема уникален подход, тъй като включва подкасти, пробиви, мнения, мнения на експерти и множество други финансови новини.

Flipboard също така дава препоръки за книги в различни области. Също така, с Флипборд, има изключителна секция, в която вашите съотборници имат достъп и споделят съдържание и действия. Платформата е достъпна както за настолни компютри, така и за мобилни телефони. Въпреки това, за по-добър поглед върху новините за криптовалутите, които попадат в раздела за технологии, версията за десктоп на платформата е най-добрата.

Ако не искате постоянно да сте на платформата за най-новите крипто новини, но все пак трябва да бъдете актуализирани, Flipboard позволява на потребителите да се регистрират и ежедневни актуализации на новини се доставят във входящата им поща. Вместо общи новини, платформата позволява на потребителя да избира ежедневно типа входящи новини, които иска да бъде доставен във входящата си поща.

крипто лого за агрегатор на новини за флипборд

11. Крипто новини

Това е друга страхотна платформа за агрегиране на новини. Крипто новини се фокусира върху крипто копаене, първоначално предлагане на монети, блокчейн и общи новини за криптовалута. Платформата е опакована под формата на приложение за Android. Това предполага, че платформата е достъпна само от мобилни устройства с Android.

Сред основните източници на новини за криптовалути са Forklog, CoinDesk, Bit Media и CoinTelegraph. Платформата от време на време добавя и други източници.

Crypto News предоставя новини за криптовалута, свързани с пазарни анализи, прогнози и мнения; различните обменни курсове, предлагани от избран брой борси за криптовалута; прогнози за бъдещето на технологията на разпределената книга; перспективи за търговия с криптовалута; най-новите тенденции в дейностите за добив на криптовалута, плюс новини около добива на цифрова валута и състоянието на първоначалните предложения за монети.

Можете да изтеглите Crypto News Android App и Crypto News iOS App 

12. Алгория

Това затваря списъка ни с 11-те най-добри агрегатори за крипто новини. Не бъркайте обаче, че е последен, отколкото е по-нисък сред агрегаторите на новини.

Платформата е построена през 2018 г., имайки предвид ежедневния крипто търговец. Algory се изявява като най-големия агрегатор на крипто новини на пазара до момента. Освен обобщаване на новини от топ уебсайтове за новини за криптовалута, Algory също така събира информация за крипто от компании, предлагащи криптовалута и / или свързани с блокчейн продукти или услуги.

Освен това той извлича данни, свързани с виртуална валута, от Twitter, Reddit и други платформи за социални медии. Данните, събрани на тези платформи, обаче се анализират и добавят към емисията само ако влияят на общите колебания на крипто цените.

По време на пускането му през август миналата година, Алгория посочи, че ще предоставя крипто / блокчейн новини от близо 1000 източника.

Платформата съдържа филтри, които помагат на потребителя да се възползва от платформата във възможно най-кратък срок, като осъществява достъп само до това, от което се интересува. Дори и с толкова голям брой новинарски източници, платформата не прави компромис със скоростта. Една от уникалните му функции позволява на потребителите да създават специални работни пространства и новини за въздушни капки и заключвания при депозит / теглене.

13. Coinjoy

Coinjoy е агрегатор на новини за криптовалута и блокчейн, който предоставя информация за пазара и ежедневните новини, които се случват в индустрията. Страницата вече е добавила поддръжка към най-големите и популярни сайтове за новини за криптовалута в света, включително UseTheBitcoin.

Сайтът има тъмен интерфейс, който прави много удобно за очите ни да виждат и следят последните новини. В същото време Coinjoy има меню с три различни раздела: Източници, Новини и Медии. На страницата „Източници“ можете да изберете и премахнете отметката от сайтовете, от които искате да получавате актуализации и новини. Ако премахнете избора от един от тези сайтове, няма да получите повече информация и новини, публикувани в него.

Освен това сайтът споделя и с общността живи цени на виртуални валути от дясната страна на екрана. Това ще улесни потребителите да получават най-новата информация за крипто пазара и дали последните новини оказват положително, неутрално или отрицателно въздействие върху биткойн (BTC) и други виртуални валути.

В бъдеще Coinjoy може да добавя нови функции и информация за крипто пазара, сайтове и много други неща.

Заключение

От нашата дискусия по-горе можете спокойно да се информирате за последните новини от пазара на криптовалути. Това варира от общи новини до конкретна информация, засягаща борси или компании за криптовалута или отделни проекти за криптовалута.

Горният ни списък с най-добрите агрегатори на крипто новини варира от прости платформи до сложни платформи, които предлагат повече от новини. Тези платформи включват неща като находчиви видео интервюта, крипто / блокчейн електронни книги, портфолио и най-добрите крипто обменни курсове и ръководства.

Продължавайте да проверявате тази статия за актуализации, когато идват нови агрегатори. Ще бъдем сигурни, че ще ви уведомим за всички страхотни, които трябва да четете.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner