Ripple Price Prediction: XRP Coin Forecasts

Contents

Къде се насочва XRP Cryptocurrency на Ripple? – Поглед към бъдещето на цифровия актив

Дори в момента пазарът да изпитва нова вълна на мечи инерция, много експерти в индустрията все още се надяват крипто секторът да се върне към рекордите си някъде в близко бъдеще. В това отношение се споменава, че XRP токенът на Ripple представя на общността на инвеститорите възвръщаемост на инвестициите, която е значително по-голяма в сравнение с други водещи крипто активи като Биткойн. Това е така, защото при текущата стойност на XRP от $ 0,25, връщането до $ 3,30 би означавало увеличение на печалбата повече от десет пъти.

В тази статия ще разгледаме мненията на различни експерти и анализатори, които работят в тази област от доста време. Преди да започнем да правим това обаче, нека разгледаме някои от причините, които направиха XRP толкова популярен през последните няколко години:

Защо XRP на Ripple има силни последователи?

(i) Институционална употреба:

Както много от нашите редовни читатели вероятно са наясно, екосистемата Ripple предоставя на финансовата индустрия платформа, която елиминира много от проблемите, свързани с трансграничните транзакции в момента. Някои от тези въпроси включват:

Изключително бавни скорости на обработка: Докато Paypal отнема между 2-4 дни, за да улесни международните преводи, XRP позволява паричния обмен (местен или международен) да се извършва в рамките на минути.

Tx разходи: Традиционните платежни процесори вземат между 3% -5% от общата сума, която се прехвърля като такси за обработка. В тази връзка XRP транзакциите струват само малка част от това, което хората трябва да платят иначе, когато използват конвенционални решения за плащане (като ApplePay, SWIFT, Paypal и др.).

Ненадеждност: Ripple прави трансграничните плащания далеч по-надеждни и ефективни (особено за големи финансови оператори), като използва децентрализирана книга, която предлага висока степен на прозрачност.

И накрая, трябва да се отбележи, че досега над 100 финансови институции са си партнирали с Ripple (и в момента използват блокчейн решенията и технологиите на фирмата). Например по-рано тази година Ripple сключи споразумение с базираната в Оман банка, наречена BankDhofar, за да улесни своите парични транзакции по възможно най-рентабилния и безпроблемен начин. По подобен начин в миналото Ripple е сключвал споразумения с други утвърдени финансови институции като Banco Santander, Moneygram, както и.

(ii) Партньорства с големи имена:

През последните няколко години Ripple влезе в партньорства с много фирми, които направиха инвеститорите оптимисти за цената на XRP. За начало Ripple наскоро се събра заедно с Flutterwave – блокчейн фирма, която се стреми да преодолее разликата, която в момента съществува между африканския пазар и останалата част от световната икономика. По същия начин Ripple също подписа споразумение с Moneynetint – фирма за електронни пари, базирана в Обединеното кралство, за да помогне на процесора за плащания да улесни различните си обемни финансови разходи (само за корпоративни клиенти).

(iii) Супер бързи курсове на транзакции:

Преди това Visa носи титлата най-бързият процесор за плащания в света. Всичко това обаче се е променило, откакто Ripple наскоро детронира мултинационалния гигант, като показа скорости на обработка до 50 000 транзакции в секунда – цифра, която е значително по-висока (<2X) от това, което Visa може да предложи (24 000 TPS).

Как се чувства Crypto общността за бъдещето на XRP?

Едит Мутони – Лоша краткосрочна перспектива


Едит е главен редактор в LearnBonds.com, сайт за лични инвестиции и общност с повече от 100 000 читатели месечно. Според нея XRP е една от най-разочароващите монети на годината. От края на 2018 г. цифровата валута прие мечи тенденция в това, което тя смята за най-ниските моменти досега. Освен това тя посочва, че въпреки че технологията, представена от Ripple, е изключително обещаваща, този потенциал не се е отразил в работата на XRP. В имейл до MasterTheCrypto, Muthoni допълнително добави:

„През последните 2 до 3 месеца монетата показва слаби индикатори за възходящ тренд, формиращ се в двойка с биткойн. Следователно аз все още няма да го отпиша – макар че не бих препоръчал на никого да купува в момента. В дългосрочен план нищо за монетата или нейната блокчейн технология не дава никакви показатели за значително подобрение на цените. Аз съм на мнение, че ако приеме възходяща тенденция, това ще бъде толкова внезапно, че ще намери повечето инвеститори и редовни търговци неподготвени. “

Райън Селкис – Оптимист за средносрочното и дългосрочно бъдеще

Райън Селкис – основателят и главен изпълнителен директор на Messari – е доста оптимистичен по отношение на бъдещето на Ripple, най-вече защото вярва, че крипто платформата предоставя на компаниите нов протокол, който не само е лесен за използване, но и помага за рационализиране на плащанията към различни части на света. В резултат на това Selkis се надява, че първокласният цифров маркер отново ще се върне към предишния си ATH през следващата година или така.

Питър Бранд – Продължаваща нестабилност на цените

Главният изпълнителен директор на Factor LLC е един от хората, за които е известно, че подкрепят своите прогнози със солидна статистика и цифри. Във връзка с това, попитан за бъдещето на XRP, Бранд заяви, че XRP проявява признаци на навиване (въпреки че демонстрира силни основи.) Това, по негово мнение, е главно защото Ripple манипулира пазара като цяло – нещо, което Бранд вярва ще доведе до спад на XRP с още 20% до края на 2019 г..

InvestingHaven – 20 долара до края на 2020 г.

InvestingHaven е уебсайт за анализ, който предоставя на читателите подробни разбивки, ценови анализи на различни цифрови активи. В тази връзка медията твърди, че до края на 2019 г. XRP много добре може да достигне ценова точка от $ 20 – прогноза, която най-вероятно няма да се сбъдне, особено като се има предвид, че текущата стойност на валутата се движи около $ 0,247.

Exante – $ 0,5 в рамките на следващите 3-4 месеца

В онлайн интервю с Master The Crypto екипът за анализ в Exante ни каза, че Ripple (XRP) се радва на репутацията на една от най-добрите блокчейн екосистеми за банки и други подобни финансови институции от доста време насам. В резултат на това компанията е готова да преодолее разликата, която в момента съществува между традиционния финансов сектор и крипто пазара. Освен това, хората от Exante също вярват, че докато се движим в бъдещето, Ripple може да служи като блокчейн „канал“ за фиат и различни крипто транзакции.

„Скоростта на XPR през 2019 г. е много стабилна в сравнение с други основни токени. Той остана в диапазона от $ 0,24 до $ 0,48 (двукратна величина на вариация), докато ETH и BTC процентите варираха съответно трикратно и четирикратно. XRP временно намалява, но с умерена динамика. През септември той загуби 7%, докато общият крипто пазар загуби 15%. Стабилният лихвен процент е ключов показател за много инвеститори (особено институции), така че в дългосрочен план те могат да имат по-голям интерес към XRP от BTC. В бъдеще факторът за стабилност може да повиши цените на XRP спрямо класическите крипто. Прогнозирането на цените на активите в променливия криптомаркет е обезсърчаваща задача. Помислете за началото на търговията с Bakkt като пример. Въпреки това, вярвам, че XPR ще остане в диапазона от $ 0,2 до $ 0,3 през следващите няколко седмици, като вероятно ще нарасне над $ 0,5 до края на годината. “

Exante е европейска инвестиционна компания, която предоставя на своите клиенти платформа за онлайн търговия с достъп до над 50 световни пазара. През 2012 г. компанията основава първия в света хедж фонд за криптовалути Bitcoin Fund. Exante е оторизиран от европейските регулатори MFSA и CySEC.

Naeem Aslam – Положителна краткосрочна оценка

Naeem Aslam е уважаван крипто анализатор, който наскоро коментира какво смята, че стойността на XRP ще бъде в близко бъдеще. Той вярва, че XRP е силно свръхпродаден в момента и затова би било разумно да инвестираме част от спестяванията на живота си в първокласния цифров актив.

Фил Нън – силна дългосрочна перспектива

Филип Нуун е главен изпълнителен директор на Wealth Chain Capital & Групата Блекмор. Според него XRP токенът на Ripple ще продължи да играе голяма роля в глобалната криптосистема. И макар да не даде точен номер докъде ще достигне цифровият маркер през следващите няколко години, той добави, че бъдещето изглежда блестящо за XRP и че Ripple е толкова важен за глобалния технологичен пейзаж, колкото Microsoft по време на 90-те и началото на 2000-те.

Даниел Амедури – Положителна перспектива в средносрочен и дългосрочен план

Даниел Амедури е съосновател на Future Money Trends, както и автор на „Не спестявайте за пенсиониране: Ръководство за финансова свобода от хилядолетието“. Наскоро той каза на Master The Crypto, че благодарение на полезността на XRPs за улесняване на бърза размяна на валута с ниска комисионна (което може да се случи средно 4 пъти в секунда), много хора по целия свят започват да се отказват от зависимостта си от щатския долар и са започнали за преминаване към крипто. Амедури добави още:

„Тъй като XRP продължава да се възприема от банки като PNC, Santander, Standard Chartered и други, ще видим инерция, изграждаща се върху себе си, което ще даде на XRP силни основи за по-високи цени напред. Очаквам цялостният крипто пазар да бъде в дългосрочен възходящ тренд, тъй като вярвам в блокчейна. XRP е един от най-уважаваните топ крипто активи и с нарастването на биткойните напълно очаквам нарастващата вълна да се отрази в по-високите цени за XRP. Вярвам, че след 5 години ще видим нови рекорди за всички времена. В момента XRP е на $ 0,25, а неговият ATH е на $ 3,84, ясно е, че съм много бичи за бъдещето на XRP. Ще ни е необходим биткойн, за да възвърнем доверието нагоре, за да го видим в крайна сметка.

LongForecast – Между $ 0,1 – $ 0,2 до 2021

Друг популярен уебсайт, който е известен със своите добре проучени прогнози за цените. По отношение на XRP, изследователският екип в LongForecast вярва, че третата по големина криптовалута по обща пазарна капитализация ще продължи да се движи между диапазона от 0,1 до 0,2 долара (поне до средата на 2021 г.). Въпреки това, в дългосрочен план (т.е. до 2023 г.) цената на XRP може отново да скочи и да достигне ценова точка от около 0,49 долара за токен.

OracleTimes – $ 5 до декември 2019 г.

Популярната крипто медия публикува наскоро статия, в която техният изследователски екип споменава, че предвижда цената на XRP да се увеличи до около $ 5 до края на тази година. От началото на 2019 г. обаче, водещата цифрова валута на Ripple се е понижила с повече от 10% – в резултат на което много експерти сега са доста мрачни, що се отнася до бъдещия финансов потенциал на XRP.

Роман Гуелфи – Достойни краткосрочни перспективи

Уважаваният крипто анализатор Роман Гуелфи вярва, че 2019 г. ще се окаже добра година за XRP – особено след като Ripple наскоро се включи в няколко утвърдени проекта (както и други свързани с блокчейн / крипто компании), за да укрепи доверието си в основния поток. И докато Guelfi не предостави точна прогноза на цената, за да подкрепи твърденията си, той добави, че до края на 2019 г. XRP може да принуди други утвърдени крипто активи да „заемат задно място“.

UsLifted – Приблизително $ 23 до края на 2020 г.

Порталът за крипто прогнозиране ‘UsLifted’ твърди, че в рамките на следващите 16 месеца или така, цената на единичен XRP токен може да достигне до мамут 22,79 долара (заедно с циркулиращо предлагане от 38 739 145 454 XRP.)

Ланс Моргин – 100 до 500% увеличение на употребата

Ланс Моргин, президент на Blockchain Intelligence Group (BIG), базирана във Ванкувър блокчейн-агностична агенция за разузнаване и анализиране, работеща директно с финансови услуги, банкомати, борси и банки, по отношение на ценовата прогноза на XRP.

Мисля, че XRP има реални крака и следователно може да види значително увеличение през следващите години. През следващите 6 месеца мисля, че бихме могли да видим 100 до 500% увеличение и в дългосрочен план това може да бъде значително по-голямо увеличение въз основа на днешната цена. На въпрос за възгледите му за XRP като валута от финансов POV, той заяви, че очаквам да видим още фирми като SBI, които възприемат мрежата Ripple. В края на март тази година те свързаха 13 банки към приложението си за плащане в блокчейн.

В дългосрочен план ще имаме само шепа криптовалути и вярвам, че XRP има шанс да бъде една от тях,

XRP Прогнози за монети при затваряне

След бурната 2018 г., представянето на XRP през последните няколко месеца изглежда донякъде се е стабилизирало. Въпреки това, когато разглеждаме основите на валутата, много експерти смятат, че за XRP може да се предложат страхотни неща. За начало Ripple наскоро сключи партньорства с голям брой утвърдени фирми и бизнес начинания – нещо, което влива пазара с много доверие на инвеститорите.

Като се има предвид това, трябва да стане ясно, че всяко от изложените по-горе становища / експерти трябва просто да се разглежда като насоки, а не като конкретни инвестиционни съвети. За хората, които искат да инвестират големи средства на този пазар, най-добре е да полагат дължимата си грижа, както и да се консултират с няколко финансови съветници, които са активни в този малко зараждащ се домейн от няколко години.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map