Защо OKB – Печелете в DeFi, получавайте отстъпки и ранен достъп с токена на платформата на OKEx

Какво е OKB?

OKB е глобално достъпен ERC-20 помощен токен, издаден от фондация OK Blockchain. Той играе неразделна роля при свързването на различните услуги и продукти, достъпни за потребителите на OKEx, и е дефлационен знак по дизайн, благодарение на инициативата Buy-Back and Burn.

Предимства от използването на OKB на OKEx

Има многобройни предимства и помощни програми, достъпни за потребителите на OKB в рамките на екосистемата OKEx, както е подчертано по-долу.

Отстъпки от търговски такси

Активните търговци непрекъснато търсят начини да подобрят своята рентабилност и отстъпките от таксите за търговия могат да направят значителна разлика. Като държат OKB в подсметка, търговците на OKEx могат да спестят до 25% от таксите за търговия.

Запазете OKB и печелете

Потребителите на OKEx имат достъп до OKEx Earn – раздел, посветен на възможностите за пасивно печелене. Наред с поддръжката на различни цифрови активи, раздела „Печелете“ също така позволява на притежателите на OKB да печелят лихва върху спестяванията си.

OKEx Jumpstart

За потребители, търсещи по-активни възможности, OKEx Jumpstart позволява на притежателите на OKB да залагат своите притежания и да печелят токени за награди от предстоящи блокчейн проекти. Освен това притежаването на 100 OKB токена в продължение на пет последователни дни също позволява участие в продажбите на токени Jumpstart, където процентите на разпределение на потребителите и сумите на абонамента зависят от размера на притежанията на OKB.

Разни ползи

Освен изброените по-горе случаи на използване на OKB, потребителите на OKEx могат също да конвертират своите малки салда в OKB, да използват OKB за маржин търговия, C2C кредитиране, гласуване и т.н..

Използване на OKB извън OKEx

За да осигури допълнителна стойност за нашите потребители, OKEx установи партньорства за разширяване на случаите на използване на OKB извън платформата. Редица партньори вече приемат OKB като средство за плащане, както и предоставят API, който позволява както онлайн, така и офлайн търговците да приемат плащания на OKB на собствените си пазари.

Няколко компании за сигурност и студени портфейли също поддържат съхранение на OKB, включително Coinify, Coinomi, BTT, Ledger Vault, Guara Enji и др. OKEx продължава да насърчава нови партньорства и да разширява екосистемата на OKB.

Влезте в DeFi с OKB

OKEx е една от най-активните борси за криптовалута, когато става въпрос за пространството DeFi и е първата, която изброява деривати за UNI токена на Uniswap.

Нашият ангажимент да подкрепяме иновациите и икономиката на DeFi личи от проектите, които сме изброили на платформата (наброяващи до 50, считано от 1 октомври 2020 г.). Освен това предоставяме на потребителите най-изчерпателната гама от продукти за търговия с DeFi, включително вечни суапове, суапове с маржове, спестявания, маржин търговия и деривати.

И накрая, осъзнавайки нарастващата тенденция на добив на ликвидност, OKEx също така даде възможност за поддръжка за отглеждане на добив чрез нашия раздел Печелете. Потребителите на OKEx вече могат да добиват ферми по протоколи като Uniswap, YFII, Compound и Curve – и всичко това, без да се налага да напускат платформата OKEx.

Следващата стъпка за OKEx е да проучи интеграцията на OKB с платформи DeFi и да разшири предлагането на възможности за отглеждане на добив за притежателите на OKB.

Високо търсене, намаляващо предлагане

Освен различните случаи на използване, OKB е проектиран и като дефлационен знак, с непрекъснато намаляващо предлагане. Това се постига с нашата програма за обратно изкупуване и изгаряне. Стартирала през май 2019 г., програмата Buy-Back and Burn използва 30% от таксите за спот пазарни транзакции, за да изкупи обратно OKB от общността и след това да го изгори. Последният кръг за обратно изкупуване се проведе между 1 юни и 31 август 2020 г., когато беше изгорена историческа сума на токените OKB на стойност 21 милиона долара.

OKExChain и стартирането на OKT

OKExChain е децентрализирана публична верига с отворен код, създадена от OKEx и е предназначена да насърчава развитието на мащабни търговски приложения. Родната криптовалута на блокчейна е OKT. Притежателите на OKB скоро ще могат да заявят новоотсечен OKT, когато стартира главната мрежа OKExChain.

Архитектурата на OKExChain е създадена, за да позволи на всеки потребител да кандидатства, за да се превърне в супервъзел, позволявайки на разработчиците и бизнеса бързо и сигурно да стартират различни децентрализирани приложения, да издават цифрови активи, да създават двойки за търговия и да търгуват без триене.

За да предложи мащабируемо, ефективно и оптимизирано от потребителя изживяване за разработка, OKExChain в момента поддържа многоверижни паралелни разработки, предоставяйки оперативна съвместимост на голям набор от потребители. В близко бъдеще OKExChain ще поддържа и програмируемост чрез виртуалната машина Ethereum, включително всички стандартни инструменти за разработчици на Ethereum.

Екосистемата на OKB непрекъснато се разраства и се адаптира към непрекъснато развиващата се блокчейн среда, а екипът на OKB се ангажира да поддържа тази траектория, за да осигури мощни функционалности и несравнимо потребителско изживяване – както на платформата OKEx, така и извън нея..

Следвайте OKEx

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner