Tether добавя OMG, Crypto Firms събира средства и YFI Цени Skyrocket

Tether добавя OMG Network сред задръстванията на Ethereum

Емитентът на Stablecoin Tether е приел OMG Network за USDT токени, тъй като търсенето на водещите стабилни монети продължава да нараства – заедно с интереса към все по-претоварената блокчейн Ethereum.

Според официално съобщение, ходът за поставяне на процент връзки в мрежата OMG, решение от ниво 2 за Ethereum, което използва пакетиране на транзакции, ще доведе до по-бързо време за потвърждение и намалени такси – но няма да компрометира сигурността на веригата.

Цената на токена OMG се е увеличила с 261,7% през последните седем дни, според данни, получени от CoinGecko, към момента на пресата.

Основни продукти за вземане:

  • Устойчивото търсене на стабилни монети и експлозивният растеж на децентрализираното финансиране се комбинираха, за да запушат значително мрежата Ethereum и от своя страна да увеличат таксите за транзакции. Решенията от ниво 2, като OMG Network, трябва да видят повишено търсене в краткосрочен и средносрочен план.
  • Самият DeFi може да започне да търси блокчейн, различен от Ethereum, като конкуренти или Bitcoin (BTC).

График на цените на OMGЦената на OMG Network (OMG) е нараснала през последните седем дни. Източник: CoinGecko

BlockFi набира 50 милиона долара, Pantera – 165 милиона долара

BlockFi, платформа за криптозаемане, затвори набиране на средства от Серия С на стойност 50 милиона долара – което следва набирането на средства от серия B за 30 милиона долара през февруари. Последният кръг бе ръководен по-специално от Morgan Creek Digital и в него участваха Winklevoss Capital, играчът от НБА Матю Делавеведова, две университетски дарения и други.

Успешното набиране на средства на BlockFi също следва едно от криптоинвестиционната компания Pantera Capital, която наскоро събра около 165 милиона долара в частно финансиране.

Основни продукти за вземане:

  • Успешното набиране на средства от BlockFi го поставя на път да се превърне във всеобхватна фирма за финансови услуги в дългосрочен план – и да започне да издава кредитни карти BTC в краткосрочен план.
  • Набирането на средства също ще помогне на BlockFi в усилията му да остане напред на все по-конкурентния пазар на крипто кредитиране, като Coinbase и други влизат в битката.
  • Други успешни набиратели на средства, като този от Pantera Capital, илюстрират потенциалния растеж и зреене на крипто индустрията.

Основният победител в Pro-Bitcoin се очаква да се присъедини към американския сенат

Бившата американска представителка Синтия Лумис спечели основната си надпревара в Уайоминг, след като победи девет други републикански кандидати.

The отбеляза биткойн защитник сега ще се изправи срещу демократа Мерав Бен-Дейвид, когото тя се очаква да победи въз основа на държавата настоящи политически пристрастия.


Lummis за първи път купи BTC през 2013 г. и разглежда водещата криптовалута като запас от стойност.

Ключово за внос:

  • Политически опитният Lummis, по всяка вероятност, ще се превърне в един от най-подходящите за криптозаконодатели в правителството на Съединените щати, ако спечели на общите избори.

Проливни дъждове затрудняват добива на биткойни в китайска провинция

Проливните дъждове в провинция Съчуан в Китай нанесоха хаос на операциите по добив на биткойни в района, причинявайки дневни спадове между 10% и 20% по-рано тази седмица, в зависимост от пула за добив.

Дъждовните бури са отговорни за прекъсванията на електричеството, наводненията и проблемите с телекомуникациите в региона, което е причина 9,66% от хешрейта на BTC в държава, която представлява 65,08% от добивната мощ на Биткойн.

Основни продукти за вземане:

  • Наводнението в крайна сметка ще бъде краткосрочен спад за добива на биткойни в Съчуан, тъй като дъждовният сезон всъщност може да е от полза за хидроелектрическите операции при нормални условия.
  • Въпреки запазването на господството си като епицентър на добива на биткойни, операциите в Китай са били удари силно през 2020 г. – дължащи се най-вече на закъснения при изпращането от усложнения на COVID-19, вътрешни спорове – като Bitmain и Canaan – и промени в политиката в Съчуан.

Диаграма на хеш скоростта на биткойнХеш скоростта на биткойн (BTC) намалява през последните дни. Източник: blockchain.com

Токенът на YFI на Yearn.finance експлодира 173% тази седмица

Управляващият токен за yearn.finance (YFI) е нараснал със 173,2% през последната седмица и в момента се търгува на $ 14 558,20, според данни, получени от CoinGecko, към момента на пресата.

YFI стартира преди четири седмици и започна да се търгува на $ 32. През последните 30 дни той се е увеличил с 1 541,2%.

Бързият растеж на управленския токен до голяма степен се дължи на пускането на неговата токенизирана застрахователна платформа, както и на общото вълнение около децентрализираното финансиране.

Ключово за внос:

  • YFI е още един пример за свързаните с DeFi токени, които рязко растат в стойност за кратко време – осигурявайки значителни печалби на някои инвеститори. Някои от по-широката криптовалутна индустрия обаче остават неубедени в легитимността на DeFi и се опасяват, че балонът се надува.

year.finance (YFI) ценова графикаЦената на маркера за управление на YFI на yearn.finance скочи рязко. Източник: CoinGecko

OKEx Insights представя пазарни анализи, задълбочени функции, оригинални изследвания & подбрани новини от крипто професионалисти.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map