Пасивен крипто доход: Ето как да печелите повече

Всеки иска допълнителен доход извън вашата работа от 9–5. Всичко, което знаем, е, че поставянето на трудно спечелените пари в банка не е привлекателна идея. И все пак, когато обмисляте да инвестирате, може да нямате идея откъде да започнете или да нямате време да DYOR.

Що се отнася до печеленето на пасивни доходи, може би не знаете, че крипто е идеалната алтернатива. Помага ви да печелите повече с лекота и комфорт.

Звучи твърде добре, за да е истина? Прочетете, за да разберете защо и поетапно ръководство за изграждане на план за пасивни доходи с нисък риск и висок добив.

Отрицателните лихвени проценти е новата норма

„Отрицателният лихвен процент е новата норма в световен мащаб. Блокчейн и дигиталните активи променят начина, по който печелим лихва “, каза Леникс Лай, директор на финансовите пазари на OKEx на Blockchain Economy 2020, най-голямата блокчейн среща на високо равнище в Близкия Изток и Евразия на 21 февруари 2020 г..

Lennix Lai, директор на финансовите пазари на OKEx, дава основна бележка за крипто пасивните доходи в Blockchain Economy 2020 @ Istanbul, Турция (Източник: Twitter на Blockchain Economy)

Не може да се отрече, че отрицателният лихвен процент е хвърлил сянка върху световната икономика. Европейската централна банка (ЕЦБ) прилага политика на отрицателен лихвен процент от финансовата криза през 2008 г. Банките в Европа и Япония, които управляват тази политика, трябва да плащат допълнително за излишък от резерви в ЕЦБ. В Германия някои банки започнаха да прехвърлят отрицателната лихвена тежест върху своите клиенти.

Лихвените проценти вероятно ще спаднат още повече. Представете си един ден, ако не можем да получим лихва от нашите спестовни сметки и трябва да платим за влагане на пари в банката. Колко нелепо би било?

Крипто като идеална алтернатива за печелене на лихви

Lennix също така посочи, че в бъдеще крипто, базирано на PoS, DPoS и DeFi кредитиране, ще извлече различни нови продукти, които осигуряват редовни лихви. По този начин милиарди потребители могат да се насладят на предимствата за получаване на пасивен доход.

В OKEx се стремим да внесем крипто включване и непрекъснато работим за икономика без триене. Имайки предвид това, ние проектирахме продукти, за да помогнем на потребителите да правят пасивни доходи. Освен манталитета на купувачите, вие можете да изградите своя план за пасивни доходи и да се насочите към по-големи спестявания.

1. Залагане

Залагането е директна и нискорискова инвестиция в цифрови активи. Просто купете и депозирайте крипто в електронен портфейл или залог за определен период, можете да печелите редовни дивиденти от него. Толкова просто.

OKEx Pool осигурява услуга за залагане със стабилни и по-високи добиви. Поддържаме залагане на 8 основни токена, включително EOS, XTZ, DAI, VSYS, ATOM и други, с лихвени проценти до 15% – много повече от това, което банките могат да ви предложат.


Възвръщаемостта, която получавате, зависи от периода на залагане и сумата. Когато заключите средствата си за по-дълъг период, можете да спечелите повече приходи. За да получите по-добра представа, можете да прочетете пълния залог ръководство и проверете минималните изисквания за залагане, възвръщаемост на инвестициите, период на блокиране и детайли за обратно изкупуване на различни токени на нашия уебсайт. Клиентите могат също така да се насладят на индивидуална поддръжка на клиенти 24/7 и високо ниво на защита на средствата.

2. Спестявания

Спестяванията са цифрова услуга с добавена стойност на активите в OKEx.

Позволява ви да депозирате и теглите вашите цифрови активи в движение и да се наслаждавате на ежедневна печалба от лихви. Не се изисква минимален депозит. Можете спокойно да съхранявате активите си там с нашата усъвършенствана система за управление на риска.

За разлика от залагането, активите на Спестяванията се използват само за услугите за маржин заем на OKEx, което означава, че след това можете да се възползвате от печалбите от лихви.

3. Кредитиране

Ако държите малко крипто, но нямате план за продажба или търговия, крипто кредитирането ви позволява да печелите пасивни доходи, като ги отпускате, всичко това чрез интелигентни договори.

Кредитирането с DeFi е популярно сред търговците на крипто. Включените рискове са много по-ниски от традиционното взаимно кредитиране. В момента нашият екип работи върху предоставянето на услуги по кредитиране на нашата платформа. Очаквайте много по-вълнуващи новини много скоро.

В ерата на отрицателния лихвен процент крипто преоформя начина, по който печелим пасивни доходи. Опитайте нашите услуги за залагане и спестявания – споменахме ли, че това е най-новото промоция ви позволява да печелите до 20% годишна доходност?

Честит пасивен доход!

Следвайте OKEx на:

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Уебсайт: https://www.okex.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map