Месечен отчет на екосистемата на OKB (октомври – ноември 2019 г.)

От пускането на OKB през последните 21 месеца полагаме всички усилия за усъвършенстване на екосистемата на OKB. Чрез нашето обратно изкупуване & схема за изгаряне, икономичен модел на токени, оправомощени с платформа и случаи на външна употреба, ние непрекъснато повишаваме стойността на OKB като глобален полезен маркер.

В момента общото предлагане на тираж на OKB е 300 милиона и се класира сред 20-те най-големи глобални криптовалути по пазарна капитализация. OKB се прилага широко в ежедневните приложения и сценарии, както и в редица услуги на OKEx. Нямаше да постигнем толкова поразителен успех без вашата подкрепа! Ще издаваме изчерпателен доклад за напредъка на OKB на месечна база, за да можете да станете свидетели и да подкрепите растежа на OKB в бъдеще.

1. OKB като глобален борсов токен

 • OKB вече е регистриран на пазара на OKEx C2C, което представлява приблизително 110 милиона щатски долара среднодневен обем на търговия от десетки хиляди потребители;
 • OKB е регистриран на ALINIEX и Bvnex, двете основни борси за C2C във Виетнам;
 • OKB също е регистриран на Bitsonic и Probit, две основни борси за C2C в Южна Корея.

За да подобрим опита на потребителите с OKB, ние работим върху изброяването на OKB на повече борси C2C в големи държави и области. Наскоро стартирахме OKB търговия на пазара OKEx C2C, ключов етап в разширяването на екосистемата OKB и няма да спрем до тук.

За тази цел разгърнахме две промоции, които да върнем на притежателите на OKB, включително безплатна търговия с OKB на пазара C2C и 5000 бонуса за търговия с OKB. Промоциите направиха хит и дневният обем на търговията на OKB достигна приблизително. 110 милиона щатски долара.

Също така си партнирахме с основните борси на C2C във Виетнам, като ALINIEX и Bvnex, за да подпомогнем търговията с VNDB. Нашите партньори, Bitsonic и Probit, от Южна Корея също стартираха търговия с KRWB.

Тъй като търговията с C2C става все по-популярна и ние ще продължим да разширяваме нейните функционалности, за да изградим OKB като глобален маркер за полезност.

2. Представяне на 36 нови случая на употреба

 • Броят на случаите на използване на платформата на OKB се е увеличил до 11;
 • Обединихме се с 25 изключителни партньори, за да изградим екосистемата OKB;
 • OKB е единственият знак, приет за абонамент в нашата 9-та продажба на токени (ROAD) на OKEx Jumpstart.

Изграждането на екосистемата OKB беше един от основните ни фокуси през този месец. Освен че разработваме случаите на използване на OKB на OKEx, ние постепенно разширяваме приложението му и в други индустрии след множество тестове.

За да дадем на потребителите по-ясна представа за разбирането на ползите от изграждането на силна екосистема на OKB, ние я разделихме на две части: случаи на използване на платформата на OKEx и случаи на външна употреба.

Понастоящем има 11 случая на използване на OKB на OKEx. Това ще бъде родният маркер на скоро пуснатите OKChain и OKDEx.

За OKEx Jumpstart вече сме коригирали правилата за абонамент преди 9-та продажба на символи на 14 ноември 2019 г. OKB вече е единственият знак, приет за абонамент в платформата за листинг. Също така сме интегрирали OKB в OKNodes, пазари за търговия, отстъпки от такси за търговия, предимства при изброяване, гласуване, програма за глобални партньори на OKEx, главни инвеститори и определени търговци.

Външно постигнахме голям напредък в развитието на OKB и наехме 25 качествени партньори.

 • Мрежова сигурност: Установихме партньорства с водещи световни фирми за сигурност, като Slowmist, Beosin и Certik, за да позволим използването на OKB за закупуване на решения за киберсигурност.
 • Финансови услуги: Последователно си партнирахме с 14 платформи, включително LinkEye, Molecular Future, BitKan, Bitpie, QLC Chain, Q-Wallet, Ledger Vault, Constant, Machi X, BITHD, Kcash и Cobo. С OKB потребителите могат да имат достъп до крипто депозиране, ипотечно кредитиране, управление на заеми и услуги по залог на тези платформи.
 • Начин на живот: Обединихме ръцете си с Tripio, LITEX, TrueChain, BitTorrent, FishChain, Show, Lucia, Energy Kingdom и Cryptomall, за да дадем възможност за резервации на хотели, офлайн плащания, зареждане с мобилни и горивни карти, пазаруване, покупка на музика и др. с OKB.

Например:

 • Притежателите на OKB могат да резервират престоя си в 450 000+ хотела по целия свят с OKB на Tripio, първият в света децентрализиран пазар за резервации на пътувания, базиран на блокчейн.
 • Те могат да пазаруват с OKB на Cryptomall, най-големият виртуален пазар в света, който приема криптовалути. Cryptomall предлага 1 милион + вида стоки на стойност над 27 милиарда щатски долара за избор на купувачите.
 • Те също могат да се абонират за членство в BitTorrent.

Ускорихме масовото приемане на OKB във възможно най-много аспекти в ежедневието, включително мрежова сигурност, финансови услуги и начин на живот. Но ние не просто спираме до тук, ние ще продължим да разширяваме обхвата на нашия токен за полезност през следващите години.


3. OKChain Testnet ще бъде стартиран скоро

 • OKChain testnet скоро ще бъде пуснат в очакване на окончателни резултати от разработката.
 • OKDEx ще бъде разработен на OKChain.
 • Виждаме големи потенциали в OKB като естествен маркер.

Знаем, че всички очакват стартирането на OKChain и OKDEx. Можем да потвърдим, че OKChain в момента е на последния етап на разработка и скоро ще бъде пусната неговата тестова мрежа.

Като лидер в крипто индустрията, ние непрекъснато се стремим към най-доброто и мислим за начини да предложим изключителни услуги и продукти за нашите потребители. Що се отнася до търговията, разбираме, че потребителите търсят нещо повече от невероятни продукти за търговия, те също са загрижени за сигурността на активите. Ето защо работим върху разработването на наш собствен децентрализиран обмен, OKDEx, като допълнение, а не като заместител на съществуващите ни продукти, така че потребителите да могат да се радват на още по-висока сигурност и ненадеждни услуги с нас.

OKChain е търговска блокчейн, разработена на базата на Cosmos sdk, тя е важна основа в екосистемата OKEx, която има за цел да изгради сигурен и ефективен Defi с дългогодишния си опит в тази област, оптимизирайки блокчейн решенията за различни финансови приложения.

Като основа на OKB, основната функция на OKChain ще бъдат платежните услуги. Също така в бъдеще ще пуснем стабилната валута USDK, ко-предлагана от OKLink и PrimeTrust, на главната мрежа на OKChain.

Първото ни приложение на Defi OKDEx също ще бъде достъпно на OKChain по това време, което позволява на потребителите да имат достъп до споделена книга с поръчки и система за съвпадение на поръчките по веригата. Проучваме и други приложения на Defi, като например разработване на BTC кръстосана верига, децентрализирани продукти за кредитиране и други услуги за търговия с деривати и др. Моля, следете нашите бъдещи месечни отчети за актуализации.

Винаги сме се ангажирали да предлагаме продукти и услуги от световна класа на нашите потребители на OKB. Благодарим Ви за непрекъснатата подкрепа и ние ще продължим да улесняваме екологичното развитие на OKEx и да стимулираме напредъка на индустрията на блокчейн и дигитални активи.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map