Месечен отчет на екосистемата на OKB (декември 2019 г. – януари 2020 г.)

Лунната Нова година току-що отмина. Пожелаваме на всички здрава и успешна Година на плъха! През януари OKB се съсредоточи върху разширяването на поддръжката си за съхранение и създадохме партньорства с 3 бизнеса, за да дадем възможност за сигурно съхранение на OKB. Също така разширихме каналите за търговия с OKB и добавихме нов канал за депозиране в EURO. За да отговорим на нуждите на нашите милиони притежатели на OKB по целия свят, миналия месец бяхме домакини на 5 срещи в общността, за да изслушаме техните ценни предложения и отзиви.

Към днешна дата OKB сключи екологични партньорства с 32 бизнеса в световен мащаб и отвори канали за депозиране на десетки големи държави и области, включително щатски долари, евро, южнокорейски спечелени, виетнамски донг и индонезийски рупии. Също така изброихме двойки за търговия с OKB на много основни борси благодарение на колективните усилия на нашия екип. По-вълнуващото е, че OKB записа отлично представяне през януари! През 2020 г. ще продължим да усъвършенстваме екосистемата на OKB, за да издигнем OKB до нови висоти.

1. OKB отчете 3,42 USDT през януари с 25% увеличение на майката

OKB постигна страхотни резултати на пазара през януари и получи световна подкрепа от потребителите.

През януари OKB се повиши от 2,61 USDT до 3,26 USDT, регистрирайки увеличение от 24,9%. Най-високият през януари е 3,42 USDT.

2. Поддръжка и тираж на OKB за съхранение

През изминалата година на крипто пазара идват повече бизнеси и борси, за да вземат дял от тази нарастваща индустрия, както и измами и измами; Следователно защитата на активите се превърна в основна грижа за потребителите. OKB търси начини да отговори на нуждите на потребителите на OKB от сигурно съхранение и разпространение и това ще бъде важна основа за OKB да реализира овластяване на стойността през 2020 г..

През януари се фокусирахме върху култивирането на партньорства с известни бизнеси в крипто индустрията и разширяване на поддръжката на OKB за съхранение на хардуерни портфейли, портфейли и облачно съхранение, така че потребителите да могат да поддържат активите си безопасно и спокойно.

На 7 януари 2020 г. си партнирахме с Portto, тайванска компания за портфейли, за да поддържаме съхранението на OKB в техния портфейл, Blocto.

Blocto е една от най-лесните за използване услуги за съхранение на блокчейн. Чрез Blocto притежателите на OKB могат да съхраняват активите си безопасно и в същото време да се радват на страхотно потребителско изживяване от компанията.

На 9 януари 2020 г. си партнирахме с Cool Wallet, глобална компания за хардуерни портфейли, за да поддържаме съхранението на OKB.

За да повишим информираността на потребителите за сигурността на активите и да благодарим на тяхната непрекъсната подкрепа, ние също организирахме безплатна промоция на хардуерния портфейл на OKB с Cool Wallet, като раздадохме преносими карти на портфейла OKB, които се приемат в различни магазини, на щастливците.

На 10 януари 2020 г. се присъединихме към Hoo, публична верига за обмен на активи за подкрепа на съхранението на OKB в портфейла на Hoo.

Измами и фишинг атаки винаги са били заплаха No1 за криптотърговците. С навлизането на нови крипто потребители и закупуването на OKB всеки ден, ние правим най-добрите си мерки за защита на активите на потребителите на OKB.

От днес OKB създаде партньорства с 9 водещи портфейла, включително Ledger Vault, Bitpie, Mirthril, Kcash, Pocket и Cobo.

3. Още канали за търговия с OKB

Работим за подобряване на ликвидността и конкурентоспособността на OKB на пазара. През януари се справихме допълнително с бариерите пред обмена на стойност за търговските канали на OKB.

На 9 януари 2020 г. OKB е официално регистриран на Bitlocus, европейската борса C2C. Потребителите вече могат да търгуват OKB с EUR директно.

OKB поддържа различни основни методи за търговия в Европа, като SEPA, SWIFT и VISA. Като третият по големина в света крипто пазар, стартирането на търговия с OKB в зоната EURO има силно влияние върху екологичното изграждане на OKB. Ще продължим да развиваме европейския пазар и в бъдеще.

На 16 януари 2020 г. OKB си партнира с CoinBene, за да изброи двойки за спот търговия на OKB.

Към днешна дата си партнирахме с 8 основни борси за C2C, включително Bitfinex, ALINIEX, Probit и Indodax, за да подкрепим покупката на OKB с USD, EUR, виетнамски донг, южнокорейски спечелени и индонезийски рупии и др. търговия, OKB вече е включен в списъка на десетина основни борси, като Bitmax, Bitfinex и BiKi, с над 40 основни двойки за търговия с активи.

4. Разширяване на общността на OKB

Общността е важна връзка между потребителите на OKB и OKEx. Наскоро получихме много зашеметяващи новогодишни поздравителни видеоклипове от нашите глобални потребители на английски, корейски, японски, арабски, кантонски, малайски, индийски, тамилски и други родни езици.

На 6 и 10 януари 2020 г. организирахме промоции, за да дадем нашите безплатни карти за портфейли OKB и OKB, за да съберем ценни предложения от потребителите относно стартирането на услуги за резервация на автомобили на OKB и хардуерни портфейли.

Разбираме, че екосистемата на OKB е неотделима от общността, затова искаме да изградим общност, ориентирана към потребителите, където винаги можем да слушаме коментари и предложения директно от потребителите, за да можем да продължим да подобряваме нашите услуги.

Благодарим ви за цялата подкрепа през последните години, моля, уведомете ни за вашите предложения и отзиви, за да можем да усъвършенстваме екосистемата OKB за вас!

Кажете ни за какво мислите [имейл защитен]!

Следвайте OKEx на:

Уебсайт: https://www.okex.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner