Месечен доклад на OKB Global Ecosystem – юни 2020 г.

Изображение за отчет на OKB за юни

През юни OKB постигна редица забележителни етапи. За един обемът на еднодневната търговия на OKB продължи да надхвърля 300 милиона долара. Също така, OKB Ecosystem включи шест нови глобални партньори, обхващащи много популярни в момента области на приложение като портфейли за цифрови валути и големи данни. Освен това екипът на OKB последователно отвори два добре познати канала за Spot Trading и Buy Crypto.

Обемът на еднодневната търговия на OKB достига 301 милиона долара

Основни показатели за приемане на OKB за юни 2020 г. Източник: OKEx

Екосистемата OKB непрекъснато предоставя висококачествени услуги на последователи от 154 държави и региони в света. Сред тях най-активните притежатели този месец бяха от Европа и Югоизточна Азия. В допълнение, през изминалия месец търговските двойки на OKB с най-големи обеми на търговия бяха с основни криптовалути, като Bitcoin (BTC) и стабилни монети USD Coin (USDC) и Tether (USDT).

Пазари на ОКБ през юни

По-долу е даден преглед на цената на OKB – включително висока, ниска и печалби – през месец юни.

Пазари на OKB през юни 2020 г. Източник: OKEx

 

Коментари на пазара 

Според агрегатора на крипто данни Coincodex, OKB се класира на първо място сред трите основни токена, върху които пазарът трябва да се фокусира през юни. Coincodex заяви, че стойността на OKB ще бъде допълнително повишена с изпълнението на важна екологична конструкция като обратно изкупуване и изгаряне.

Шест нови партньора се присъединяват към екосистемата на OKB

Постоянното създаване на стойност за потребителите е една от най-важните цели за изграждането на екосистемата OKB. Ние непрекъснато избираме най-ценните сценарии за приложения и най-удобните канали за търговия за предимствата на притежателите на OKB.

През юни OKB Global Ecosystem посрещна общо шест нови партньори на борда. Новите партньори покриват много основни области като крипто портфейли, блокчейн игри, големи данни и API транзакции.

Екосистемни партньорства на OKB през юни 2020 г.

  •  На 3 юни OKB започна партньорство с основен крипто портфейл Coinomi, който може да се похвали с милиони потребители и 168 фиат канали за търговия, значително разширявайки възможностите за съхранение на активи и търговия за глобални потребители на OKB.
  • На 10 юни OKEx стана първата борса за криптовалути, която интегрира FCAS (Fundamental Crypto Asset Score) на Flipside Crypto в своята платформа. Показателят оценява цялостното здраве и ефективност на криптовалутите въз основа на активността на потребителите, поведението на разработчиците и зрелостта на пазара и ще позволи на търговците да вземат по-информирани решения директно от платформата OKEx. Помощният токен OKB на OKEx също е включен в списъка на FCAS, като предоставя на притежателите на токени пълна прозрачност.
  • На 15 юни блокчейн гигантският гигант Enjin официално се присъедини към глобалната екосистема OKB. Потребителите на OKB вече могат да обменят и съхраняват поддържани игрални активи чрез Enjin.
  • На 20 юни OKB постигна стратегическо сътрудничество с Guarda, известен европейски разработчик на крипто портфейли. Чрез портфейлите на Guarda потребителите на OKB могат да съхраняват и извършват транзакции между активи по-удобно.

До момента OKB има общо 65 глобални партньори и продължава да предоставя първокласни услуги на милиони потребители по целия свят. Нашите доверени партньорски услуги обхващат десетки отраслови области, включително плащания, търговия, портфейли, заеми и финансово управление, техническа сигурност, туризъм, услуги за живот, развлечения, социални мрежи, електронни договори и др..

Кампанията на Hackathon на OKChain и разширяване на правата на потребителите на OKB

Непрекъснатото оптимизиране и обогатяване на вътрешните права на всички потребители на OKB все още беше една от основните ни задачи през юни. Понастоящем направихме няколко ключови стъпки в правата на потребителите, особено свързани с децентрализираната блокчейн OKChain и платформата за набиране на средства за крипто OKEx Jumpstart. Притежателите на OKB ще получат OKT – естествения токен на OKChain – като излъчване. 

Кампания за хакатони на OKChain

Тъй като тестовата мрежа на OKChain беше надстроена до версия 0.10, общността завърши теста за стабилност на OKChain и добави две основни функции: гласове за одобрение за супер възли и независимо изграждане на децентрализирана борса. В Космоса Игра на зони състезание за кръстосани тестове, OKChain получи отлични и задоволителни резултати.

За по-нататъшно увеличаване на екологичното овластяване и правата на потребителите на OKChain, общността реши да проведе кампания Hackathon за всички потребители преди 20 юли и да награди изключителни екипи и разработчици на стойност до $ 5000 на OKB.

Кампанията Hackathon включва, но не се ограничава до, иновативни приложения като инструменти за разработчици, поверени услуги за възли, приставки за пазарни изчисления, SDK и залагане.

OKEx Jumpstart

За да разшири допълнително правата на потребителите на OKEx Jumpstart, OKB си сътрудничи с WaykiChain за продажбата на нейния управляващ токен, WGRT, на платформата Jumpstart.

Досега OKB е създал общо 14 вътрешни права за потребителите, включително отстъпки от такси за транзакции, търговия с ливъридж на OKB, конвертиране на малки активи, OKB спестявания, OKEx Jumpstart и др. Нашата цел е да продължим да продължаваме да се разширяваме и да създаваме повече права и предимства за потребителите на OKB.

Повече промоционални кампании, които да дадат предимства

Кампании за общностни облаги

От 1 до 5 юни OKB откри изключителни дейности за честване на Международния ден на детето.

През същия период OKB, съвместно с добре познатия блокчейн проект Metaverse, предаде 1 милион от Dualchain Network Architecture (DNA) на Metaverse за потребители на OKB. Участниците трябваше да купят само 10 OKB, за да получат 1000 ДНК. Новите потребители също биха могли да получат допълнително 500 ДНК на въздуха. 

Освен това OKB продължи да провежда кампанията "Купете OKB, за да получите USDT" за потребители по целия свят. Квалифицираните потребители ще получат награда от 10 USDT за закупуване на OKB на стойност 100 USDT.

Взаимодействия на общността

От 11 до 30 юни OKB съвместно организира седем излъчвания на живо с много известни блокчейн проекти, организации и групи, включително BitTorent, Neo, TRON, Bitcoin Diamond, Bytom, Lambda и SatoshiClub, достигайки стотици хиляди активни потребители на блокчейн.

OKEx Summer Super Rewards Season Calendar

На 26 юни официалната общност на Telegram на OKB проведе предаване на живо, озаглавено „Настояще и бъдеще на OKB“, за да докладва за изграждането и бъдещото стратегическо планиране и оформление на OKB.

Очаквам нов месец

Като цяло през последните няколко месеца наблюдаваме постепенно увеличаване на броя на разработващите се приложения на OKB. Заедно с нашия екип за разработка и подкрепата на притежателите на OKB, очакваме OKB да продължи да разширява обхвата на своите приложения през следващите месеци и години.

В бъдеще екипът на OKB ще се стреми да предлага най-висококачествената услуга на повече потребители и ще спомогне за постигането на консенсус в екосистемата OKB и индустрията на блокчейн като цяло.

Ако имате въпроси или коментари за екипите на OKB или OKChain, моля, свържете се чрез контактите по-долу:

OKB имейл: [имейл защитен]

Имейл на OKChain: [имейл защитен]

OKChain https://t.me/okchaintech

Екип на OKB

Юли 2020 г.

Следвайте OKEx нататък

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner