Месечен доклад на OKB Global Ecosystem – юли 2020 г.

През месец юли 11 нови партньори кацнаха в глобалната екосистема на OKB в опит да предоставят висококачествени услуги, свързани с децентрализирано финансиране, онлайн плащания, сигурност и легална търговия с валута на всички притежатели на OKB.

Освен това OKEx стартира услугата за заем OKB C2C и първата кампания на OKChain Hackathon стигна успешно.

Следващият доклад показва напредъка и постиженията на екосистемата OKB през юли 2020 г..

Подробности за пазара на OKB за юли

Най-високата месечна възвръщаемост на инвестициите на OKB е 27%

CoinGecko съобщи, че OKEx уеб трафикът е имал най-голямо увеличение в сравнение с други борси през второто тримесечие на 2020 г. – достигайки ръст от 239%.

В същото време родната валута на платформата OKEx, OKB, имаше най-високата възвръщаемост на инвестициите сред първите пет маркера на основната платформа – достигайки 90%. 

Единадесет глобални партньори се присъединиха към екосистемата на OKB

За да подобри стойността, поддръжката и обслужването на OKB, през юли екосистемата добави общо 11 партньори по целия свят. Добавките обхващат много важни области – включително услуги DeFi, онлайн плащания, премии с отстъпки, услуги за сигурност, както и обикновена търговия.

На 2 юли OKB затвърди стратегическото сътрудничество с Saturn Network, известен доставчик на услуги DeFi. Потребителите могат да извършват деривати на OKB DEX, докато търгуват на платформата Saturn Network.

OKB също така последователно стигна до стратегическо сътрудничество с Aeron и MyWish в областта на плащанията. С Aeron потребителите могат да купуват авиационни продукти, предоставени от Aeron с OKB. В същото време потребителите могат да използват OKB, за да извършват плащания и да се наслаждават на интелигентната договорна услуга, предоставена от MyWish.

Освен това, OKB също подкрепи стартирането на добре известни стратегически платформи за API Haasonline, Cryptohopper и Mudrex. Всички потребители на OKB могат да се насладят на отстъпки за такси за търговия с ботове на горепосочените платформи.

Що се отнася до разширяването на легалните канали за търговия с токени, OKB стартира Kamoney, водеща и законна платформа за търговия с валути в Южна Америка, както и Cointopay, добре позната платформа за търговия – допълнително развитие на глобалната екосистема.

Що се отнася до портфейлите, OKB последователно постигна споразумение с добре познатите индийски портфейли BuyUCoin и най-големия крипто портфейл в Русия – т.е., Trustee. Потребителите могат да се възползват от целия потенциал на OKB за спестяване и търговия чрез горните портфейли.

С непрекъснати усилия в момента OKB има 76 глобални партньори и ще продължи да предоставя първокласни услуги на милиони потребители и фенове по целия свят.

OKEx стартира заем OKB C2C

На 17 юли OKEx официално стартира заем OKB C2C.

В момента всички кредитополучатели могат да се ползват с най-ниския лихвен процент в индустрията – 0,01%

За да се подобри потребителското изживяване, вече е възможно да се избере продължителността на заема между седем- и 90-дневни периоди. Ограничението за единичен заем е от минимум 200 USDT до максимум 1 милион USDT.

Първата кампания на Хакатон на OKChain завърши успешно

Първата кампания на Хакатон на OKChain приключи успешно на 31 юли. Резултатите от състезанието ще бъдат публикувани в края на август.

От стартирането му на 4 юни, общо 22 отбора и лица се включиха в състезанието – включително Beijing ChainsGuard, Bitsong, DappBirds и други известни организации в различни области. Изявленията на участниците обхващаха DEX, дигитални портфейли на активи, API, виртуални машини, блокчейн браузъри, блокчейн застраховки, залагане, инструменти за разработчици, SDK, крос-верижни решения и много други иновативни приложения.

Първоначалното намерение на кампанията Хакатон беше да даде възможност на повече институции и лица да се развиват и напредват с OKChain. За да насърчи ентусиазма на състезателите, OKChain ще раздаде награди на стойност до $ 5000 от OKB, според приноса на институциите и физическите лица.

Очаквам нов месец

Освен това, за да поддържа тясна комуникация с потребителите и да се вслушва в техните предложения, OKB също проведе редица важни дейности на общността през юли. Потребителите могат да добавят помощник на OKB (WeChat ID: OKBNO1), за да получат информация и предимства.

Ако имате въпроси или коментари за екипите на OKB или OKChain, моля, свържете се чрез контактите по-долу:

Имейл на OKB: [email protected]

OKChain имейл: [email protected]

OKChain Tech Telegram: https://t.me/okchaintech

Екип на OKB

Август 2020 г.

Следвайте OKEx

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner