Цената на OKB достига годишно високо, тъй като потребителите се радват на празнични награди

Месечен доклад на OKB Global Ecosystem – декември 2020 г.

OKB е глобален помощен токен, издаден от фондация OK Blockchain Foundation и е основна част от инфраструктурата на платформата за търговия OKEx.

OKB завърши силно през 2020 г.

OKB ускори развитието си през 2020 г. – година, в която проектът отбеляза значително увеличение на стойността на символите, ръст на потребителите, развитие на екосистемите и партньорства в общността.

Цената на OKB запази положителния си инерция през 2020 г. и достигна годишен връх от 8,15 USDT през декември. Тя постигна годишна възвръщаемост от 200,3% – знак за положителен импулс към 2021 г..

Екипът на OKB е завършил четири кръга от своите ОКБ обратно изкупуване & Горя програма през 2020 г. Обща сума от 14 570 351,1 OKB е изгорена тази година.

Глобалната екосистема на OKB е включила 41 нови партньори през 2020 г. Тези партньори идват от различни сектори – включително плащания, управление на заеми, портфейли и социални мрежи.

Междувременно потребителите на OKB се ползваха с различни предимства – като отстъпки от такси за транзакции и право да участват в сесии за разпределение на OKEx Jumpstart. Потребителите на OKB обхванаха целия свят, като много от тях идваха от Европа, Америка и Югоизточна Азия.

Освен това OKEx организира над 80 събития в общността, обслужващи милиони потребители по целия свят. Събитията включваха излъчвания на живо от общността, сесии Ask-Me-Anything и маркетингови кампании в Twitter и Weibo.

Уеб страницата също беше преработена за по-добро потребителско изживяване. Освен това потребителите могат да залагат OKB в първоначалното коване на OKT.

Какво прави ОКБ през декември?

  • Цената на OKB достигна годишен връх от 8,15 USDT. Затвори през декември на 7.56 USDT.
  • Уеб страницата на OKB беше преработена.
  • OKB включи трима нови партньори в своята екосистема.
  • Потребителите могат да заложат на OKB, за да участват в първоначалното коване на OKT.
  • OKB пусна a и за притежателите на OKB.

Новите партньори на OKB

NOWPayments, NerveNetwork и Math Wallet бяха най-новите партньори в екосистемата OKB.

NOWPayments е услуга за крипто разплащания, която не позволява на бизнеса да приема незабавни онлайн плащания в над 50 криптовалути. Партньорството също така позволява на потребителите да извършват незабавни плащания с помощта на OKB. NOWPayments ще използва OKEx като основно място за получаване на ликвидност.


Като децентрализирана мрежа за обслужване на цифрови активи, NerveNetwork поддържа OKB при залагане на кръстосани вериги. С неотдавнашното стартиране на OKExChain, NerveNetwork е в състояние да осъществи достъп до OKExChain кръстосани активи и да изгради кръстосан мост за публични вериги цифрови активи.

В партньорство на Math Wallet, OKB се предлага в кръстосани верижни суапове с други цифрови токени.

Първоначален монетен двор на OKT

OKExChain обяви официалното си стартиране през януари 2021 г. Родният токен на платформата, OKT, играе важна роля в екосистемата OKExChain – тъй като се използва за гласуване, залагане и плащане на такси за транзакции в приложения, изградени на OKExChain.

Въведение в родния маркер на OKExChain, OKT.

За да предложи по-безпроблемно потребителско изживяване в OKExChain, OKT беше на разположение за първоначално коване от 16:00 ч. UTC на 31 декември 2020 г. до 16:00 ч. UTC на 14 януари 2021 г. Първоначалното издаване на OKT беше 10 милиона , и притежателите на OKB могат да участват, като залагат OKB на OKEx Jumpstart. Освен това потребителите могат да спечелят допълнителни OKB, като участват в Twitter тест.

Разбиране на връзката между OKExChain, OKExDEX, OKT и OKB

Празнични награди за притежателите на OKB

През декември OKB стартира поредица от кампании за награди за притежателите на OKB.

Например, OKB проведе коледни подаръци в и за притежателите на OKB. Програмата за награди Честит петък беше удължена и потребителите могат да участват с отстъпки на обща стойност 20 000 USDT.

Говори ни

С цел поддържане на тясна комуникация с потребителите и изслушване на техните предложения, през декември екипът на OKB проведе редица важни дейности в общността.

Потребителите могат да добавят помощник на OKB (WeChat ID: OKBNO1), за да получат повече информация и предимства.

Ако имате въпроси или коментари за OKB, моля, свържете се чрез контакт по-долу:

OKB имейл: [имейл защитен]

Следвайте OKEx

Официална общност на OKEx: http://t.me/OKExOfficial_English

Официален уебсайт на OKExChain: https://okex.me/OKExChain

Официален уебсайт на OKEx DEX: https://okex.me/dex-test

Връзка за получаване на тестови монети: https://okex.me/drawdex

Документация за OKExChain: https://OKExChain-docs.readthedocs.io/en/latest/

OIP: https://oips.readthedocs.io/en/latest/

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map