AMA Recap: Повторно посещение на крипто пазара на фона на избухването на COVID-19 с Crypto Joker

На 8 май бяхме изключително развълнувани да имаме Crypto Joker за дискусия Ask-Me-Anything (AMA) относно сложната връзка между крипто пазара и преобладаващото огнище на коронавирус.

С повече от 140 000 абонати в youtube, Crypto Joker разглежда теми, свързани с криптовалутата, вариращи от ICO / STO до интервюиране на крипто компании, за да ви позволи да надникнете в техните операции. Crypto Joker е активен в крипто пространство от 2015 г. и е свързан с прегледа на над 100 крипто проекта.

Този AMA е разделен на две части, където Crypto Joker беше помолен да сподели мнението си за текущия крипто пазар, последван от страстен Q на живо&А в нашата група.

Секция 1:

Въпрос:1. Coco @ OKex: Сега, нека започнем с въпроса, свързан с скорошната гореща тема, за която мнозина се тревожат. Какво мислите за крипто пазара, който се движи със световните фондови пазари през този период?

Crypto Joker: Така че, когато става въпрос за крипто пазар, следващ този път на фондовия пазар, открих, че традиционният клас активи като S&P 500 и Dow Jones са повлияни от COVID-19 много по-сериозно в сравнение с крипто пазара. Ако притежавате BTC в сравнение с някой, който държи индекс, фондове или нещо, което се отнася до фондовия пазар, загубата, пред която е изправен притежателят на пространство за акции, ще бъде много повече. Донякъде е смешно, тъй като акциите да се считат за безопасни срещу BTC, но когато настъпи пандемията на COVID-19 и видяхте, че всичко е в наличност. Всъщност BTC остана известно време, но сега дори се покачва в сравнение с предишното ниво на цените преди COVID-19. Мисля, че BTC е безопасна инвестиция, докато всичко се срива.

Q2. Коко @ OKex: Добре, вторият въпрос, избран от Twitter, е: Избухването на COVID-19 не е имало вредно въздействие върху крипто пазарите, като се има предвид щетите, които е причинил на световните пазари и държави. Каква според вас е причината за това?

Crypto Joker: Да точно. Ако си спомняте от 2016 г. или преди 2015 г., хората смятат, че BTC е безопасен небесен актив, което означава, че когато икономиката и всичко върви надолу и крипто е вашата сигурна инвестиция. След това корелацията между крипто и икономика някак се е променила и не бихме могли да кажем, че когато икономиката спадне, крипто ще се покачва. Но открих, че случващото се с COVID-19 наистина помага на крипто за връщане на репутацията и кара хората да мислят, че крипто е безопасен небесен актив като златото като хеджираща инвестиция срещу фондовия пазар и икономиката. Хората сега мислят, че крипто е безопасен актив, дори икономиката да се понижава, докато крипто все още се покачва или поне остава на ниво, така че крипто инвеститорът нито печели много пари, нито губи пари в сравнение с някои инвеститори, които губят целия си живот на фондовия пазар. Например, много големи компании, особено някои от стойността на запасите на авиокомпаниите, са намалели с около 70% по време на пандемията на COVID-19 и много инвестираха всичките си спестявания в това.

Въпрос:3. Coco @ OKex: Да. Несъмнено пандемията COVID-19 носи репутация на крипто пазара, когато fiat печата от нищото. Както знаем, кръговият прекъсвач на фондовия пазар беше задействан няколко пъти през март, засегнат от пандемията COVID-19. Въпросът 3 е: В настоящата ситуация на коронавирусна болест глобалната икономика е много нестабилна, така че какво мислите за перспективите на пазара на криптовалути в бъдеще?

Crypto Joker: Виждам перспективите за криптовалута да са много ярки в близко бъдеще. Ако погледнете къде сме сега, целият свят се насочва към блокчейн технология. Вярвам, че това е само начало на бика, тъй като covid 19 наистина показа колко надеждна е крипто във време, когато икономиката се разпада. Вярвам, че комбинацията от крипто, която получава репутацията като сигурно убежище заедно с нас, движейки се към блокчейн технологията, показва светло бъдеще.

Въпрос:4. Coco @ OKex: Да, технологията блокчейн е възприета от много големи компании в наши дни. Тук идва въпрос 4: Тъй като COVID 19 се превръща в глобални проблеми, някои инвеститори, които възнамеряват да инвестират в криптовалутни проекти, вече имат проблеми със срещите на собствениците на проекти за индивидуални дискусии и планове, достатъчно ли е видеото да се обади, за да направи този трик? и ако не, какви мерки могат да бъдат взети, за да се гарантира, че всичко може да върви по план и да не бъде засегнато от тази пандемия?

Crypto Joker: Момчета, казах това веднъж и ще го кажа отново. Прозрачността в това пространство е ВСИЧКО. ако собствениците на проекта не показват лицето си, ако не желаят да се включат във видео разговор, НЕ ИНВЕСТИРАЙТЕ. първото нещо, което можете да направите както при инвеститора, е дължимата грижа. Проверявайте фактите за всичко, което казва собственикът на проекта, и винаги провеждайте собствени изследвания в това, което ви се казва. Дори по време на пандемия с днешната технология е много лесно да бъдете прозрачно увеличение, терени в Google и т.н. Истинският главен изпълнителен директор и основател винаги ще бъде във връзка с всички инвеститори на всяка крачка, вместо да получавате средствата си и да напускате , това важи и за моето пространство, пространството в YouTube. За тези от вас, които са запознати с крипто Youtubers, най-големите в пространството в момента са следващите крипто. Причината за това е, че те предлагат ПЪЛНА прозрачност. Винаги показвайки лицето си и поддържайки връзка с феновете си всеки ден. (Изпратена връзка: https://www.youtube.com/channel/UC3d5XyOZR2-HQOL8O5uS7Hg ) Прозрачността е ВСИЧКО.

Въпрос:5. Coco @ OKex: Да. Това е важно напомняне от нашия гост, което е DYOR = Направете свои собствени изследвания, преди да инвестирате в нещо. Въпросът №5 е относно настоящата загриженост на крипто пазара: огнището на Covid-19 оказва значително влияние върху финансовото състояние, мислите ли, че това е бариера за нов капитал на крипто пазара?

Crypto Joker: Разбира се. Може да се разглежда и по двата начина. от една страна, много хора са уволнени заради избухването на 19-та. Въз основа на това в коя държава живеете, може да получавате държавно обезщетение, но за повечето държави не сте. Така че в тази ръка много хора имат по-малко пари за инвестиране. Но от друга страна, вместо парите, които вече имате, да седят там и да не правят нищо вместо вас. Можете да помогнете на собствената си ситуация, като инвестирате в крипто пазара и си спечелите пасивен доход, който наистина да ви помогне в момент на нужда.

Въпрос:6. Coco @ OKex: Да, ние вярваме, че пасивният доход е важен за мнозинството, когато процентът на безработните се увеличава поради пандемията на COVID-19. Сигурен съм, че всички тук, особено начинаещи в групата, биха се заинтересували от въпроса # 6: Като известен крипто Youtuber, какъв опит и опит можете да споделите с новодошлите на крипто пазара?

Crypto Joker: Този вид а се връща към направете свое собствено проучване. Намирайки се в това пространство от много дълго време и виждайки, че хиляди проекти идват и си отиват, забелязах, че много новодошлите бързат да влязат на крипто пазара, вместо да го правят бавно, научавайки за концепцията за btc и blockchain технологията, правейки свои собствени изследвания проекта, оценяване на прозрачността и след това инвестиране. Не забравяйте, че инвестирането на момчета трябва да бъде вашата последна стъпка, а не първата.

Въпрос:7. Коко @ OKex: Добре, във въпрос № 7 потребителят попита „За търговци на $ OKex като мен, кои са някои от причините, по които смятате, че трябва да търгувам на $ OKEx вместо на другите борси, които също ще бъдат списък на всеки стартиращ маркер“

Crypto Joker: Говорейки за себе си, използвах много борси с течение на времето и OKEX определено ми е любим. На първо място е размерът на OKEx, фактът, че те са една от най-големите борси, просто показва колко голяма е тяхната репутация и надеждност. Никоя борса не може да стигне до тази страна, без да е най-добрата в това, което правят. Те разполагат с пълна гама продукти, поддържащи спот и деривативен търговия, на верижни портфейли и т.н. Те също имат една от най-добрите технологии за сигурност, която за мен е много важна.

Въпрос:8. Coco @ OKex: Радваме се да чуем това от вас. Следващият въпрос е въпросът към невероятен крипто влиятел като вас. Въпрос # 8: "Какви са вашите планове за обучение и повишаване на осведомеността сред крипто общността, за да накарат повече хора да разберат използването на платформата за криптовалута, нейната технология и приемане?"

Crypto Joker: продължете да правите видеоклипове. В момента правя само видеоклипове за преглед на различни проекти и се опитвам да обучавам абонатите си по този начин, но в близко бъдеще планирам да направя пълни образователни курсове в YouTube по различни теми в крипто, вместо просто да ги свързвам с проект. Бъдете готови за това !! 🙂

Въпрос:9. Coco @ OKex: Еха! това е страхотна новина от вас! Очакваме с нетърпение да научим повече за него скоро. След това, въпросът №9- "Как пазарът на криптовалута, когато настъпва пандемията?"

Crypto Joker: Прави се невероятно !! разбира се, някои от тях са свързани с наполовина на btc, но останалото е свързано с това, че това е сигурно убежище. Ако сравните пазара на криптовалути в момента с ВСЯКИ друг пазар (недвижими имоти, акции и т.н.), той се е справял най-добре през пандемията. Това показва колко силен и надежден е btc и няма търпение той да отиде на Луната!!!

Въпрос:10. Coco @ OKex: Да, крипто пазарът се справя невероятно в сравнение с основните видове активи. И накрая, последният въпрос от потребител на Twitter. "Да Много хора са притеснени от настоящата ситуация, когато пандемията COVID-19 много хора губят работа поради масови съкращения от правителството. Някои хора избират да инвестират дългосрочно в света на крипто, защото смятат, че в тази ситуация всички пазарни борси и монети преживяват драстичния си спад. Започнете да спестявате за в бъдеще, като купувате крипто на ниски цени, когато сегашната ситуация. Как смятате, че е достатъчно, за да се даде решение? Какво ще кажете за крипто цени в бъдеще? Защото просто не знаем кога е краят на пандемията COVID-19. Инвестирането дълго в крипто е достатъчно ефективно и струва ли си за ниското общество и хората, които имат повече активи, те залагат и инвестират акции в крипто?"

Crypto Joker: 10000%. Особено за хората в ниското общество. Тази пандемия показа, че инвестирането в крипто е безопасно, така че това ви дава още по-голяма причина. Разбира се, ще има краткосрочни колебания, така че ако сте някой, който се нуждае от пари в краткосрочен план, не бива да влагате целия си живот в това .. защото ако имате нужда от пари в краткосрочен план, не знаете каква е цената на btc ще бъде, така че ако сте в тази категория, инвестирайте само това, което можете да си позволите да загубите. Въпреки че, ако сте по-дългосрочен инвеститор, е идеалното време да закупите и да наблюдавате как активите ви растат

Сесия 2:

Q # 1: Аз съм нов инвеститор в крипто света, какво трябва да направя?

Crypto Joker: Преди да направите каквото и да било, научете се наистина за BTC и заложената в основата технология зад блокчейна. След като направите това и видите ЦЕЛТА в него, вместо просто да искате да влезете, за да реализирате печалби, Тогава в този момент вижте в какво криптирате вашите интереси са най-тежки и стигнете до инвестиране. Можете да използвате моя канал, за да научите за различни проекти (изпратена връзка: https://www.youtube.com/channel/UCKQHUlMFSAyeAItF5auC04w )

Q # 2: Да приемем, че COVID-19 продължава една година по-дълго, виждате ли това като заплаха за крипто?

Crypto Joker: Мисля, че това ще е добре за крипто. Ако covid 19 продължи една година по-дълго, другите класове активи ще бъдат абсолютно унищожени, което кара инвеститорите да изтеглят парите си от тези класове активи и вместо това да инвестират в крипто. Просто погледнете как се справи btc през последния месец и се запитайте, сигурни ли сте, че искате това да приключи;)

В # 3: Защо използвате централизирания YouTube, защо да не стигнете до Steem, базиран на блокчейн?

Crypto Joker: В youtube има много повече съдържание, всяка тема, за която можете да се сетите, съдържа 1000 видеоклипа .. с течение на времето, докато steem придобива все по-голяма популярност, това може да е опция, тъй като сте прав, че е базирана на блокчейн

Q # 4: Може би ситуацията с Covid 19 е много трудна за отбора. Няма ли обаче други влияния, които имат пряко въздействие върху развитието на проекта, особено за поддържане на мисията на услугата за транзакции. Има ли адаптивни стъпки, които компаниите трябва да предприемат, за да изглежда, че BTC работи като?

Crypto Joker: Covid 19 оказва най-силен физически бизнес, авиоиндустрия, ресторантьорство, хотелиерство. Тъй като много от тези криптопроекти са онлайн и въз основа на основната технология те не се реализират толкова много

Q # 5: Много борси са хакнати, въпреки че имат високо ниво на сигурност. това е всичко, което се тревожа за пандемията Covid-19.

Crypto Joker: Много проекти казват, че имат високо ниво на сигурност .. макар че това не е така. Трябва да полагате дължимата грижа и да видите какъв тип сигурност използват. Не съм виждал обмен, толкова голям и сигурен, колкото OKEX да бъде хакнат

Q # 6: С отмяната на забраната за крипто, Индия изглежда е потенциален пазар с над 1 милиард население, това парче торта е опасно и сладко. Как ще се съсредоточи OKEx за разширяване на бизнеса си на този пазар, докато WazirX и Binance току-що стартират фонд „Blockchain for Covid – 19“ за 50 милиона долара?

Crypto Joker: Това определено е въпрос за OKEX, тъй като те са един от най-активните борси за въвеждане на нови идеи и продукти. Сигурен съм, че предстои огромно разширяване

Q # 7: В лошата ситуация на епидемията Covid-19, всеки проект за криптовалута беше силно засегнат. Какво мислите коя инициатива ще бъде чудесно решение?

Crypto Joker: Въпреки че всички те са били силно засегнати, много са били засегнати повече от други. Първото нещо, което трябва да се направи, е разбивка на различни крипто проекти по сектори и се съсредоточи върху тези, които не са били извършени твърде много, но цената е спаднала много. Това показва огромна възможност за покупка, защото показва прекалена реакция.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner